Erkek arkadaşımla tanıştığımızdan beri kız arkadaşlarına karışmam fakat bugün bana bir itirafta bulundu. Beni tanıştırdığı 4 kişiyle daha önce birlikte olmuş. 3üyle görüşmüyor fakat bir tanesinin arkadaşı olduğunu söylüyor. Neden yalan söylediğini sorduğumda ise en başta bu kadar ciddi olduğumuzu düşünmüyordum ama artık seninle ciddiyim ve aramızda sır kalmasını istemediğim için söyledim gibi şeyler söyledi. Aylardır beni kandırdığı için kalbim çok kırık en çok da beni aynı ortama soktuğu için kırıldım. Nolur bana yol gösterin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana yol gösteriyorum
ileriden sağa dön tam karşına cami çıkacak camiyi arkana al yola devam et az ileriden sola dön hah 300 metre sonra mezarlık var önünden geçerken üç dua oku hangisi farketmez oku sen sonra mezarlıktan sola dön karşına çıkan kiliseden geçerken içeri gir mum yak çık sonra sağa dön sinagog var orada birşeyler mırıldan işte yolu buldunnn gözün aydın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu adamdan olmayacağını anlaman için daha naapması lazım, senin çevrenden birileriyle de mi aynı şeyleri yaşamasını bekliiceksin. Bu ne omurgasız bir davranış daha önce birlikte olduğu kadınlarla seni tanıştırması da ne demek, hadi bu adam omurgasız o kadınlar nasıl bunu kabul ediyo. Bildiğin ortamları gayet ferah oohh geniş mi geniş. Yoluna bak kardeşim her şey açık.
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler ilişkinin başlarında anlıyor o kızla ne kadar ileri gideceğini, ne kadar ciddi düşüneceğini. Bu yüzden samimi gelmedi, belki de kız bir şeylerle tehdit ediyordu o da bundan sıkıldı ve sana kendisi söylemeye karar verdi. Kaldı ki en azından sizi aynı ortamda bulundurması gerekmezdi. Bence inanmayın ve başka yalanlar söyleyip söylemediğinden emin olun
00 Yorumla
+1 yıloldu o zaman. ben de bahanesini hazırlayıp yalanın dibine vurayım.
İyi bir sebep için bile olsa YALAN YALANDIR, karşındakini aptal yerine koymazsın. seviyorsan dürüst olacaksın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
32Cevap
Bu mantıkta bi insanla olur mu hiç be ya olmazsa senle diyerek yedeklerini ayırmamış yanından üstüne birde seni de sokmuş o ortama ne kadar küçük düşürmüş seni farkında değilmisin canım benim karşı taraf biliyor ama sen bilmiyorsun hiçbişey yokmuş gibi dünyadan bi haber bide belki o kızlara iyi yaklaşıyorsun kim bilir o kızlar neler düşündü ne işin var Allah aşkına bas mabadına tekmeyi yazık değilmi sana duygularına sende bu dünyaya bir kere geliyorsun kimseye boyun eğme o senin duygularınla oynamış sende sevgini bastır ve unut o insan kişisini
35 Yorumla
Soran+1 yılevet en çok canımı da yakan bu oldu. ben onun arkadaşları diye çok üst düzey bir nezaketle yaklaştım hepsine
- +1 yıl
Benimde direkt aklıma bu geldi yanlış anlama her türlü eleştiriye açık bir soru sormuşsun hiçkimseye de tepki gösterme zaten sen şu an sağlıklı bile düşünemiyorsundur kafan bu olayla meşgulken biraz inzivaya çekil ve sonra kalbinle değil mantığınla hareket et ve yine son karar senin aklından geçen olsun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim cevabınız için. öyle yapmaya çalışacağım kalbimle hareket ettikçe üzülen kişi yine ben oluyorum
+1 yılEmpati kuruyorumda sevgilim olsa ve bana böyle bir şey söylese açıkçası ben onunla ilişkiye devam etmezdim. İlişkide bir kere gizli, yalan varsa bu sürekli olur ona karşı güvenme şansım bu saatten sonra çok zor olur ve içimde sürekli bir şüphe olur ama çok seviyorsan ve gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan bence bir şans ver.
20 Yorumla
+1 yılSenle takılmış takılmış takılmış takılmış aynı kızlarla ortama sokmuş birlikte yatıp kalktı ve daha sonra vicdanı rahat olmayıp işin bu kadar ciddi olacağını bilmiyordum o yüzden söyleme gereği duydum diye aptalca bir cümle mi kurdu sana direkt uzaklaş onun yanında ulan zaten bir insanın uzun süre birlikte olmadan konuşmadan etmeden neyin nereye gideceğini nasıl olacağını bilemezsin ki zaten eşin bu noktaya varacağını anlayamadım mış mış da bilmiyormuş da geç bu işleri alay etmiş seninle
40 Yorumla
+1 yılAllah düşmanımın başına böyle bişey vermesin. Kendimi senin yerine koyup düşündüğümde bile başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben olmamış gibi yapamazdım. Ama böyle tavizsiz olduğum sürece de yalnız ölüp gitcem.
Kalbinin sesini dinle. Onsuzken, onunla olduğundan daha mutsuz olacaksan devam et.
20 Yorumla
+1 yılSeni ne kadar küçük düşürmüş yahu onunla devam edersen sen kendine değer vermiyorsun dur şimdi ortamda seninle ne kadar dalga geçmiştir ve dalga geçirmiştir o kişi adam değil arkadaşım dediğine bakma s. Normalde yine saklardi ama baktı eski hatunlardan birisi sana citlatacak o da ben ciddi düşünmüyordum sonra ciddi düşünüyorum diğerleriyle gorusmuyorum birisi zaten arkadaş olarak kaldı vs gibi palavra sıkmış bence sana düşen kalbini değil mantığını dinlemek ve ona tekmeyi atmak eğer kabul edersen kendine sayginj kaybetmiş olursun
10 YorumlaYalan girdi mi araya güven problemi çıkıyor ortaya ve bu sefer doğru söylese bile inanmıyor insan onu da geçtim eğer net tavrını koymazsan karşındaki insan her seferinde sana yalan söyleyebilecek yüzü bulabiliyor ne de olsa bana güveniyor ben ne desem inanıyor diye bizzat ben yaşadım güvendiğim için yalanlarına hep inandim ve en sonunda terk edildim benden sana tavsiye duygunla değil de mantığın ile hareket et duygu ile genelde kaybediyorsun
10 YorumlaSeni kandırmaya çalışıyor eski birlikte olduğu kızlarla niye tanıştırmış o kızlarda cins heralde birşeyler yaşamışsın herifle bu kızın ne işi var falan dersin ilginç yani
10 YorumlaHala çıkar dersen çıkarırım diyen bir öküz. Aranız kötü olduğu gibi tekrar ekleyebilir. Madem seni kaybetmekten korkuyor o zaman niye o insanları hayatından çıkarmayıp tanıştırıyor? Onların gözünde seni nasıl bir konuma düşürüyor görüyor musun. Sen başkalarından duyma diye kendisi söylemiş. Seni hak etmiyor, bence çıkar yazık etme kendine
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlar hatayda depremzedeyim İzmir'de okuyorum şu an Ankara'da kalıyorum yakında okullar açılıcak maddi zorluklar çekiyorum ailemi kaybettim sadece abim kaldı yanımda o da pek hayırlı bir evlat değil herkese çok kötü davranıyor lütfen bu öğrencilerin sesini duyun ne yapacağımı bilemez haldeyim utanarak yazıyorum bunları buraya :(
00 Yorumlagene yalan söylüyor hevesini aldıktan sonra senden sonrakilerede aynı yalanı söyleyecektir emin olabilirsin
10 YorumlaOkuyunca yirmili yaşlarımı hatırladım bende saf kızları böyle uyutan bir bacım çocuğuyum ahh eski günler ahh
00 Yorumla
+1 yılSenin için ise mantıklı.
Yinede ayağını denk al, yalanlar çoğalınca bitir işi.
Yalancılar ile bir yaşam terstir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayyy canim simdi senin icin empati yapiyorum ama yani cocuk biraz fazla sey yani anlarsin ya ;) disa donukkk :) bu cocukla olmaz sekerim bence uzak dur cocuktan :) hayir yani bunca seye ragmen ayrilmamissan demek ki evde kalacagim diye korkuyosun? Canim cik biraz sosyalles ❤️
02 Yorumla
Soran+1 yılçık sen sosyalleş kızlar soruyorda aşk ilişkilerine yorum yapıyorsun şekerim 😉
Cevap sahibi+1 yılcanim sen sosyal biri olsan burada bu sorunun cevabini aramazzzsin ;) uza sekerim basina gelenleri hak ediyosun ezikkk
Erkekler korktukları için yalan söylerler ama dozu önemli
10 Yorumla
+1 yılAşk herşeyi affeder eğer gerçekten onu seviyor ve istiyorsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılBizi odada yatak odasına gördün ve seni aldattıgimi düşünüyorsun
00 Yorumla Adam yalancı yalanın bahanesi olmaz ve hep yalan söyleyecek
00 YorumlaDemek ki ciddiyet oluşana kadar her konuda yalan söyleye bilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYokkk mümkün değil güvenip devam edemem ben.
00 Yorumla Zaten evlenmeyeceksiniz birgün ayrılacaksınız kasmayın bu kadar tadını çıkarın anın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. bazı yalanları bir çok kişi söyler kaybetmemek adına.
00 YorumlaYani yalan sonucta, bir kere söyleyen devam eder şimdi çocuğu da karalamak istemem ama en küçük problemlerinizde tekrar gidebilir onalra ya da başkalarına
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç belli güvenini kazanıp seni yatağa atmak istiyor 👍 sakın verme süründürür.
00 Yorumla
+1 yılArtık ne desem boş galiba yalan söyleyip kazanacağına doğruyu söyleyip kaybetmeyi göze almalı insan Ama bu da görüyorum ki şimdiki küçük insanların hiçbirinde yok acizlik f*ck off bad boy 🖕🏿
00 YorumlaYol yakınken ayrılman en mantıklısı. Seni kaybetmemek istese en başından dürüst olurdu, onun yüzünden mental sağlığını daha fazla bozma.
00 YorumlaBence bu işin eğrisi doğrusu yok 1 kere aldatanların çoğu 2 3 yapmıştır en az.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hahha güldüm yaa 😂😂 00 Yorumla
+1 yılHepsi tamamen kül diyen yalan seni cepte tutmak istiyor
00 Yorumlabıraz soguk yap uzun surede ozel seyler sanal harıc yasama sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir şey kabul edilemez. Seni o insanlarla aynı ortama nasıl sokabiliyor, nasıl hala gorusmeye devam edebiliyor. Ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılPeki halende görüşmeye devam ediyor mu onlarla?
014 Yorumla
Soran+1 yılhayır biriyle takipleşiyor sadece çıkar dersen çıkarırım dedi
- +1 yıl
Sen ne dedin peki
Soran+1 yılçıkar diye bir şey söylemedim ben kadınlara kızgın değilim beni kandırmış olmasına kırgınım
- +1 yıl
Fazla güveniyorsun bence ona
Soran+1 yıldoğrudur, tabii ki görüşmesini kabul etmem bir araya gelsek ne kadar kırıcı bir durum ama şu an önceliğim kırgınlığım
- +1 yıl
Hayır bide daha önce ilişk geçmişi olan bir kızla takipleşiyor senleyken ve sende buna bir şey demiyor musun yani?
- +1 yıl
Boynuzun falanda var mı bari
Soran+1 yılben bu durumu bugün öğrendim tabi ki takipleşmesini istemiyorum ama şu an kırgınım ayrılmam gerekip gerekmediğine bile emin değilim devam edersek çıkar derim ama şu an araftayım kalbim kırık
- +1 yıl
Sen bi de bakim ona takipten çık diye çıkabilecek mi? Seviyosa bi dakka düşünmez çıkar emin ol. Şimdi samimidir çıkmak istemiyordur falan diye kendini avutmaya çalışabilirsin ama aşk insanın gözünü kör ediyor işte, olsun yine de beni seviyor diye bimbir çeşit şeyin altına sığınıyorsun sevildiğini hissedince çünkü insan sevgiye açtır ve sevilme duygusu bağımlılık yaptığı için buna inanmak istersin, aksini kabullenemezsin, objektif düşünemezsin. Söyle ona takipten çıkart diye, seviyorsa tereddüt etmeden çıkar, yok çıkmıyorsa sevmiyordur bu kadar basit. Gerisi sana kalmış.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Çıkarırsa affetmeyi miyim
- +1 yıl
Ayıp olur falan diye düşünme daha önce kendisi ile ilişki geçmişi olan bir kızdan bahsediyoruz burada, bunu istemek en doğal hakkın. Ya senin ilişki geçmişin olan bir insan ile aynı durum olsaydı? O ne tepki verirdi o zaman bi düşün, hiç naz falanda yapmasın o yüzden, yaparsa kulak asma.
- +1 yıl
Rica ederim. Orasını bilemem çünkü sizi tanımıyorum nasıl bir ilişkiniz olduğunu falan da bilmiyorum sadece anlattığın kadarı ile yorumluyorum yanlış yönlendirmek istemem
Soran+1 yılYapıcı olduğun ve önemseyip içtenlikle yorum yaptığın için teşekkür ederim. Bj Alex çok sevdiğim bir manga bu arada belirtmek istedim
- +1 yıl
Ne demek. Bj Alex okuduğum ilk yaoi benimde, sevindim.
+1 yılVicdanı rahat değil söyle görüşmesin onlarla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılgereksiz bir itiraf olmuş. ama iyi bişey
00 Yorumla
+1 yılBence yalan yalandır. Çok ayıp etmiş.
00 Yorumla
+1 yılYalan iyi değil. Hep sorgularsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla ayrılmazsın
00 Yorumla
+1 yılYalan kabul edilemez.
00 Yorumla
+1 yılDoğruyu söyleyip kaybetmeyi tercih ederim
00 YorumlaBirlikte olmuş derken yatmış mi
02 Yorumla
+1 yılsen galiba beşinci olacaksın tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnnama gene aldatır böyle insanlara yüz vermeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalan
01 Yorumla
Soran+1 yılnereden anladınız
Ayrıll
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantıklı.
10 YorumlaBence yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılYalan is yalan.
00 Yorumla
+1 yılVur g*tüne tekmeyi boş ver derim
00 YorumlaSeni kaybetmek için yalan söylemiş gizli
00 Yorumla
+1 yılSepet sepet yumurta herkes kendi yoluna
00 Yorumla
+1 yılYalan olmamalı bence :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenide kullanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılkullandığını sanmıyorum ailesiyle bile tanıştırdı cidden ciddi düşünüyor ailesiyle takipleşiyorum va
- +1 yıl
ben babaannesi ve dedesiyle bile tanıştım, tanıştırması bir şey ifade etmiyor üzgünüm, her zaman şüpheci yaklaşmanı öneririm
Gizli Üye(25-29)+1 yılhemen ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa soru mu bu grup yapın
00 Yorumla
+1 yılo7...
03 Yorumla
Soran+1 yılkalp kırmak sigmalık değil maalesef : (
- +1 yıl
sana verdim asker selamını
Soran+1 yılne yapacağımı bilmiyorum ya of
+1 yılAynen öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Degil
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle yalan
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yalan söylemiş ama seni kaybetmemek için diyor, mantıklı mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne