Erkek arkadaşımın ailesi beni kabul etmiyor :( ?

4 yıl çıktık üni son sınıfız. o 25 yaşında ben 23. ailenin tek çocuğu kardeşi yok. yaz tatilinde ailesi okul bitince bunu yurtdışna master için yollamak istediklerini sölemişlerdi. oda temmuzun snnda beni terketti. kasımın başında ise yapamadığını değerimi anladığını ailesini ikna etmeye çalışacağını söledi. yaklaşık 1 buçuk aydır görüşüoruz. aynı okuldayız ztn. sevgili değiliz sözde ama sevgili gibiyiz. ailesinin beni kabul etmemesinnde bir sebebi yok ogullarınn yaşının erken olduğunu düşünüolarmış onun için farklı planları varmış ailesinin. yani dini yda beğenmeme gibi bir sorunları yokmuş sevglmn ddiğine göre. gelecek hafta ailesine bu konuyu açacak. bidaha terkederse kendimi toparlamamda zor olacak :( elimden geleni yapcm dio ama blmiorum sizce ne olur arkadaşlar bu işin sonu? erkek arkadaşım nası konuşmalı ailesiyle? eğer ikna edemezse seneye amerikaya gitcekler hmde ailecek :( hayır anneside seviodu beni başta 4 yılın snndamı aklına geldi istemediği :( nse ya canım çok skkın arkadaşlar. yorum yapsanızda yapmasanızda pylaşmak istedm derdimi teşekkürler :(
Erkek arkadaşımın ailesi beni kabul etmiyor :( ?