Ailem sevgilimi kabul etmiyor?

geçen yıl üniversiteye başladım tıp okuyorum ve okulun başında sevgilimle tanıştım her günümüz beraber geçti falan 1 yıldır da sevgiliyiz ve çok mutluyuz benden 6 yaş büyük o da tıp okuyor 4. sınıf ve görüp görebileceğim en iyi adam neyse geçmiş zamanında da iddia oynamış baya bi geçen sene de benle tanışmadan önce kredi çekmiş ve borsaya girmiş borsada batıp borca girince tekrar iddiaya başlamış ve ben bunu aylar sonra öğrendim bilmediğim şeyler oldugu için de bende para vermek istedim çok zor durumda kalmıştı baya ısrar sonucu aldı falan sonrasında zaman geçti geçti benim kart borcumda oldugu için halama yazdım ben para istedim normalde hiç istemem neyse böylelikle halam babama söylemiş ve babam öğrenmiş eve geldi benim banka hesaplarıma falan baktı öğrendiki kumar oynuyo falan neyse bana bu çocukla görüşmeyi keseceksin dediler ilerde bu evine ekmek mi getirir falan dediler onlar da haklı ama öyle birisi değil benim için benden de vazgeçecek biri sonrasında neyse telefonumu falan aldılar konusamıyoruz o benim yaşadığım şehre geldi ben gizlice görüştüm onla ve eve geldiğimde annem ve babama onla görüşmeye devam edeceğimi söyledim onlar şaşırdı işte hiçbi şey demediler normal davranmaya devam ettiler görüşün ama fazla bağlama kendini dediler dünse annem bi anda patladı ve sakın ilerisi için hayal kurma bu iş olmaz falan dedi normalde aileme karşı gelen biri değilim ama daha onu tanımıyolar bile ve artık iddianın i si bile yok o yuzden bilmiyorum ve benimle ben mezun olmadan evlenmeyi düşünüyo şu an ailemle birbirlerine karşı nefret dolu iki tarafta bilmiyorum benim hayatımı geçirmek istryeceğim kişi o eminim ama ailemin de gönlü olsun istiyorum napacağımı bilmiyorum

Ailem sevgilimi kabul etmiyor?