Ailem sevgilimi kabul etmiyor sevmiyor?

Aleyküm selam arkadaslar ben yabancı biriyim baska ulkede yasiyorum sevgilim türk turkiyede yasiyor ben türkce ogrendim 2 yil onunla yazisiyorum hic gorusemedik birbirinizi bekliyoruz tam kavusucaktik ailem izin vermiyor bize mesele su ki ben eskiden nisanlıydim 4 yil birtane erkekle birlikteydim ailem de onu sevdiler diye zorla onlaydim kendine zarar vermesin diye ya da uzulmesin o diye ayrilamadim 2 ay once ayrildim ve sevdigimleyim artik sadece kavusma isi kaldi biz evlenmek istiyoruz oyle birbirimizi seviyoruz 2 yil icinde onun ne sevdigini ne hoslandigini biliyorum o da beni biliyor her zaman yanindaydi kotu oldugumda ben psikolojik sorunjm vardi halla da var (panik atak) o hala her zaman yanjmda oluyor ne zaman kotu olsam simdi diyeceksiniz ki 4 yil nisanliydin ozaman aldatiyordun yok aldatmiyordum istemedigim biriyleydim Şu an da ozgur oldum sevdigimle oldum ve biraz da olsa mutlu oldum sevmedigim biri beni braktigi icin, aileme de soyledim evlenecegiz diye babam diyor onu dövecem sakin gelmesin biz senin eski sevgili seviyoruz bazen baski yapiyorlar baris diye o eski nisanli ile ama ben istemiyorum okadar kotuluk eti bana dovdu beni bile her seferinde aldatmak da istedi sonda tehtit eti kendimi oldururum diye gidersen bu cok kotu hisetim oyle diyince ama vazgecemedjm biliyodum yalan oldugunu cok sukur ALLAH'A ozgur oldum ALLAH'A binlerce sukurler olsun ne yapabilirim arkadaslar kabul etsinler sevdigimi diye ALLAH razi olsun suandan hepsinizden 🤲
Ailem sevgilimi kabul etmiyor sevmiyor?