İntihardan başka çarem kalmadı ben bununla nasıl yaşıyım?

Bunu okuduktan sonra dünyanın en iğrenç insanı basit kız diceksiniz haklısınız ama pişmanım töbe ediyorum uyuyamıyorum bile 8 aylık bir ilişkiydi herşeyimin ilkiydi ilk sarılan ilk beni öpen onuda ilk öpen kızdım bigün kendimizi kaybedip sadece üst taraf çıplak bir şekilde birlikte olduk o an herşey masum geldi bana o da artık geleceğimsin ayrılık yok ciddileştik dedi çok güvendim hayatımı o yaptım bir hafta sonra ise o an soğudum senden nasıl böyle bişeye izün verdin resmen zevk çifti olduk dedi dünyalar başıma yıkıldı tiksindim kendimden hala öyle ağladım bana artık dokundun bedenimi aldın senden başkası olmaz dedim ama yine gitti üç hafta sonra bir kız buldu üstelik üçümüzde aynı okuldayız görüyorum twetlerini çok çol mutlular o kıza yazdığı güzel sözlerin bir tanesini bile bana söylememişti ya çok koydu arkadaşlar ben hergün görüyorum onu zaten özlüyorum ayrıca tiksiniyorum kendimden aynaya bakamaz oldum bide bu kız çıktı başıma ya anlamıyorum nasıl kolay onun için bu kadar yaşayamam artık bununla ya yiyişirlerse önümde
İntihardan başka çarem kalmadı ben bununla nasıl yaşıyım?