1.5 yıl oldu, Eski sevgilimi unutamıyorum :( Bu nasıl bir acı allahım, bıktım artık, düşünmekten yoruldum :(

İlk sevdiğimi unutamıyorum olmuyo, ondan sonra kimseyle olmadım, 4 yıl beraberdir, okadar sevdimki, çok alışmışım ona, hayatımı onun üstüne kurmuşum. bana verdiği sözler, ettiği yeminleri hiç unutmuyorum. benden daha çok o kurardı evlilik hayalleri, bana bakmaya kıyamazdı, en fazla elimi tuttu. ama bi gün artık sevemiyorum diye gitti :( benden sonra başka bi kızla çıktı 8 ay, ama pek takmadım çünkü kızı tanıyorum, kızda her pislik var, içki, disco, daha önce başka erkeklerle yatmış.. şimdide o kızdan ayrılmış, 1.5 yıl içinde hiç bi şekilde görüşmedik, şimdi bana mesaj atıyo yaptıkları için özür diliyo,af etmeyeceğini biliyorum ama yinede pişman olmamı bilmeni istedim diyo, ama geri barışmak değil amacı. szdece vicdanını rahatlatmak, ama tabi ben hemen umutlandım.. şimdi bana mesaj attık bi kaç gün sonra başka bi kızla çıkmaya başlamış, bu sefer daha çok canım yanıyo çünkü bu sefer ki kız, benim tanıdığım kadarıyla temiz, kapalı, iyi bi kız :( offfff, unutmak istiyorum, ve onu hala sevdiğimide biliyo galiba :(( çok zoruma gidiyo çokkkkk

1.5 yıl oldu, Eski sevgilimi unutamıyorum :( Bu nasıl bir acı allahım, bıktım artık, düşünmekten yoruldum :(