Dün seviyor dediğiniz insan bugün neden telefon rehberindeki yabancı gibi olur?
Cevabın nedir?
+1 yıl-Rutinlikten sıkılmıştır.
-Kişi heyecanını yitirmiştir, kısacası bir anlık heyecan ile başlamıştır.
-Kişi aslında boşluğunda size sığınmıştır, artık o boşluğu doldurmuyorsunuzdur.
-Kişi sıkıntılar yaşıyordur.
-Kişi yoğundur iş, ders gibi...
-Kişinin sosyal hayatı daha baskındır.
-Kişinin ilgisini çeken başka birisi vardır.
cut.28 Yorumla- +1 yıl
Soylediklerin icime oturdu resmen
- +1 yıl
hangisi içine oturdu
- +1 yıl
Sikintilar yasiyordur ve isi vardirin haricindeki diger maddelerin hepsi icime oturdu
- +1 yıl
niye direk onları düşündün
- +1 yıl
Iste degil evde ve bir sikintisi olsa kosa kosa benim yanima gelirdi
- +1 yıl
rutinliğin getirdiği sıkılganlık da olabilir
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Bunu sen daha iyi analiz edersin.
En İyi Cevaplar
İnsanın kendi dengesizliği bence. Önce insanları tanımayı sonra süzgeçten geçirme en büyük sebebi, Ben önce süzgeçten geçiriyorum sonra tanımaya çalışıyorum. Tanımadan nasıl süzgeçten geçiriyorsun diyorsan e oda benim yeteneğim işte. arkadaşım dediklerimle hiç bağlantımı koparmadım sadece bir kişiyle koptu oda yurt dışına çıktı arayamadım o yüzden.
10 Yorumla
Seven erkek ilgisizlesmez sevmemis ise ilgisizlesir çünkü heyacini bitmiştir ya da istediğini ya almıştır ya da alamiycagini anlamistir ! Baska bir nedeni olamaz canım
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demem gerekiyor bilmiyorum :(
+1 yılBende merak ediyorum bunu
03 Yorumla- +1 yıl
Off aglamak üzereyim
- +1 yıl
Herkesle konusabiliyorken rahat bir sekilde onunla konusamiyoruz..
- +1 yıl
En cok da bu kiriyor yipratiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
Birikimlerin sonunda etki göstermesi.. hiç bir erkek bir kadını sonsuza kadar sevemez çünkü kadınlar kendileriyle ilgili alakalı konularla uğraşmaktan Erkeğin duygularının biteceğini ya da azalacağını düşünmezler... Rahatlıkları pahalıya patlar 😉
117 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atmali ya da aramali miyim
- +1 yıl
Siz şunu hiçbir zaman anlamıyorsunuz... ilgiye bayılıyorsunuz... ama bir Erkeğin günlük yaşamda kadına gösterilen ilginin % 1 ni bile görmediğini unutuyorsunuz... erkeği ilgiye boğun cesur olun hiç bişey olmamış gibi sevmeye devam edin... unutmayın erkeklerin ilk aşık oldukları kadın anneleridir.. koşulsuz onu seven Kadınlara aşık olmaları gayet Açıktır...
- +1 yıl
Ben ondan hic ilgimi alakami kesmedim ki her mutsuz oldugunda gelip koynumda uyudu benim yanimda agladi simdi bir anda konusmadsn bitmesi acitiyot
- +1 yıl
2 yili bir ay gecti 6 saat oldu biteli
- +1 yıl
Haklisin ya o benim hemen ariyorum
- +1 yıl
Açmıyor
- +1 yıl
Telefonu acip hayret mac var besiktas maci siksen aramazdin mac baslayinca kesin umursamazsin mactan sonra konuşalım dedi suratima kapatti
- +1 yıl
Ikizler
- +1 yıl
Oğlak
- +1 yıl
Ikizler Burcu kuzenim eski en samimi arkadaşım halam yine bir arkadaşım hiçbiriyle konuşmuyorum... ikizler Burcu olanlar bencil ve sadece beyinleriyle hareket ederler.. Oğlak duygusal olur... belli ki zeki adam 2 yıl zekasıyla elinde tutmuş seni... sölediğim herşeyi unut onun hayatında başka biri olduğundan şüphelen 😉yanılma payım sıfır.. bn aklımdan çok zenginlerimle Yaşar'ım ve hiç yanılmadım... onun hayatında biri var 😉😉😉
- +1 yıl
Bende oyle düşünüyorum
Siz de nasıl fazla ilgi daraltıp, az ilgi de 'Artık beni sevmiyorsun' düşüncesine kapılmanızı sağlıyorsa bizde de öyle. Aşırı ilgisiz olursan sıkılırız, fazla ilgi duyarsan daralırız. Tipik bir özgürlük kısıtlaması gibi düşün.
05 Yorumla- +1 yıl
Sanirim fazla ilgi gosterdim
- +1 yıl
Tamam bunu deniycem
- +1 yıl
Iyi gelirse yiyebilirim :D
+1 yılÇünki sen eğer onun teklifini, çıkma teklifini hemen kabul ettiysen , çok ilgi gösterirsen, çok kıskanırsan, herşeye burnunu sokarsan, soğur, eski seni ister , bulamayınca soğur ilgisizleşir
012 Yorumla- +1 yıl
Ama son zamanlarda o uzerime dusmeye daha cok ilgilenmeye baslamisti
- +1 yıl
İlk başda öyle, seni çok basit kız olarak görmüş, çabuk elede edilen. Herkes ilişkide heyecan ister, nazlı ol biraz:)
- +1 yıl
ya da senden önce sevgilisi olmuşsa, onu unutamaya ola bilir,
- +1 yıl
Lise aski varmis sadece iki yil surmus sonra benimle tanismis
- +1 yıl
2 yıl az süre değil. Bence aklında o kız, ama nefret ederek ayrılmışsa aklında değildir, bence geri dönecek sana sabr et sen, senin gibi birisi olmayınca özlüycek, senden şikayet etdiyi ne varsa özlüycek görürsün) senin tek yapman gereken umursamamak, geri döndüğünde soğuk konuşmak, süründürmek seviyorsa katlanır, sevmiyorsa fazla yalvarmaz zaten
- +1 yıl
Belkide sen istemeden ona öyle birşey söylemişsinki senden soğumuş ola bilir, soğumuşsa zor dönmesi
- +1 yıl
Ben birsey yaptigimi dusunmuyorum zaten seni seviyorum sevgilim dedi telefonu kaoatti simdi cevap vermiyor son duydugum sey seni seviyorum sevgilimdi
- +1 yıl
O zaman onun sorunu , arıycak er gec
- +1 yıl
Cok merak ediyorum ama
- +1 yıl
Merak ediyorsan ara sor bence
- +1 yıl
Telefonu acip hayret mac var besiktas maci siksen aramazdin mac baslayinca kesin umursamazsin mactan sonra konuşalım dedi suratima kapatti
- +1 yıl
Aaaa terbiyesize bak yaaaaaa, kendini ne zann ediyo, aradığın iyi oldu ne msl olduğunu anladın. Git hayatına bak kızım , takma bile
Seninle olmayacağını anladığı için. Bu durum kız ya da erkek için aynı durum teşkil eder bence. Herkes ilişkinin muhasebesini yapar. Ve ona göre yol hayatında... Veya daha iyisini bulunca...
06 Yorumla- +1 yıl
2 yillik iliskiden sonra ailemden istemisken ve iki hafta sonra nisanlanicakken mi anlamis yani bunu şu an sovesim ortaligi dagitip bagira cagira aglayasim var
- +1 yıl
Ayrildik mi diye sormali miyim
- +1 yıl
Evet bunu sormalısınız. Çünkü kararın netleşmesi gerekir. Eğer karar net olamazsa. Aradığını bulamayıp ya da diğer varsa konuştuğu kızla olmadığında dönebilir. Bu durumu da size kafam çok karışıktı biraz uzaklaşmak istedim gibi cümlelerle sizi yanıltmaya çalışabilir. İlişki için somut bir karara varılmak gerekir.
- +1 yıl
Tamam sorucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilime karşı ilgisizleştim yemiiin ederim 1 haftadan beri günde 10 dakikadan fazla konuşmuyoruz. Bunun sebebi onu sevmem değil benim lafımı dinlememesi dar kıyafet giymeyeceksin dedikçe giyiyor bu da beni uzaklaştırıyor kendisinden. yani bir erkek ilgisizleşiyorsa Bir gerekçesi vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ama anlik bir sey oldu seni seviyorum dedi ve bitti
+1 yılBen öyle degilim belki hata oldugunu dusundu ya da sevmiyordu belki sevdigim kisi hata ama hata olmasi bile ayri bir guzel her ne kadar o beni sevmesede..
00 YorumlaEğer o beni takmazsa bende onu takmam hele hele ben haklı olduğum halde bunları yapıyorsa hiç beklemesin.
02 Yorumla- +1 yıl
Hic bir sey yokken ortada bir anda kesti iki dakika once seni seviyorum mesaji atip sonrasinda 6 saat cevap vermedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka allahını seversen.. azcık beynin var kullan gı çekinme. sevmeyen insan ya da morali bozuk olan insan durgunlasabilir, uzaklaşabilir
20 Yorumla
+1 yılSanirim kizlara ayak uydurmaya calisiyorlar, ondandir ;)
010 Yorumla- +1 yıl
Baska kizlara mi
- +1 yıl
yok birlikte oldugu kiza
- +1 yıl
Bana ayak uydurmasi icin mesaj atmadi gerekir ya da aramasi felan
- +1 yıl
sen atmayi düsündümü hic?
+ belkide daha önceden sen onu öyle davrandiysan, oda sana ayni hissi yasatmak istemisdir, bakalim nasil birsey diye.. - +1 yıl
Hayir onu aldatmadim aldatmakta istemem
- +1 yıl
aldatmak ne alaka simdi?
seni aldattigini biliyormusun, yoksa kafanda hayali ürünmü kurdun? - +1 yıl
Ya kel ve gobekli bir adam ama oyle insanlar gordum ki cevresinde sevgilime direk yatakta iyimisindir diye sorana kadar o yuzden bir korku var
- +1 yıl
hmm.. ozaman ayagini denkal derim ben..
- +1 yıl
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum adami kafese kapatamam ya cikma disari kimseyle gorusme de denmez
- +1 yıl
adami bence rahat birak, yani özgürlügünü kisitlamaya calisma.. cünkü onu sıkarsan, zora gelemez belki, ve seni terkedebilir
Bir anlık heyecanla başlayıp seviyor sanmıştır sonra durulmuştur
01 Yorumla- +1 yıl
Iki yil heyecan miydi ben gercek sanmistim :(
+1 yılDünyada 7 milyar insan varken tek sorun erkeklerin ilgisizleşmesi değil aslında sen daha iyisini bulmuyosun demektirr
10 Yorumlavakit geçirmek için takılıyordur şuanda da senden daha iyisini bulmuştur bu klasik.. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. 2 litrelik kolanın dibinde kalanda neden asit olmazsa o yüzden..:))
00 Yorumla
+1 yılseviyorum demezsen başta türlü türk hatununa yanaşamazsın ki tek çare yalan söylemek.
08 Yorumla- +1 yıl
Aldatmiyordur degil mi
- +1 yıl
evli değilseniz zaten aldatma diye bir şey söz konusu olamaz herkes hayatını dilediği gibi yaşamakta özgürdür karışamazsın
- +1 yıl
Evli değiliz ama iki hafta sonra nisanlanicaktik
- +1 yıl
o zaman ayrı tabi ama şöyle bir şey asla bekleme yani sana her zaman hayran pelinden koşan bir erkek görmeyeceksin bundan sonra o işler bitti hatta evlenince tam bir hayvana da dönebilir bunu kabul ediyorsan buyur evlen
- +1 yıl
Ya zaten herif ben tuvaletteyken iceri giril tiras olan bir tip cok bir sey degiscegini sanmiyorum evlenince
- +1 yıl
hiç belli olmaz orası beterin beteri vardır
- +1 yıl
Off :(
- +1 yıl
off u mofff u yok bu işin hayat evlilikten mi ibaret sanki vur kıçına tekmeyi git yaşa hayatını..
herşey bitmiştir , düşünceler degişir , insanlar degişir
03 Yorumla- +1 yıl
Yani ben terk mi edildim
- +1 yıl
Soruyum
+1 yılKafada 40 tane tilki dolaşıyordur muhtemel. Ayrıca o seviyorum dememiş ki sen demişsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Uzun bir iliskimiz var ve iki hafta sonra nisanlanicaz her gun arar surekli mesaj atar mesajlarina 5 dakika gec cevap verince kafayi yer linkin park grubunun solistinden bile kiskanir ama 6 saattir mesajlarima cevap vermiyor whats appde cevrimici
- +1 yıl
rahat bırak. nişanlanmak, bir adım sonrası evlilik. sevgili olmak değil artık. sorumluluk ağır yani
Kanka iliski monotonlasiyor o yuzden. Renk katin iliskiye
03 Yorumla- +1 yıl
Nasil renk katilir napicam
- +1 yıl
Ne biliyim ilk iliskim bu benim
+1 yılkarşısından beklentileri karşılayacak performans yoksa normal bir durum.
00 Yorumlaİlgi beklenti beklenti demeyelimde fazla beklentiler ve senden daha fazlası bulduysa olabilir :) Böyle olcak demiyorum olurda demiyorum olabilir.
00 Yorumlaherkes böyle diye bir şey yok karşında ki insana bağlı o
05 Yorumla- +1 yıl
Ya normalde kislanir 5 dakika gec cevap verirsen kafayi yer oyle bir tip
- +1 yıl
Mesaj atmali ya da tekrar aramali miyim
- +1 yıl
Surekli gec cevap vermem mesela yemek yaprken ya da yemek yerken
+1 yılBazen birşey söyler karşı taraf isteyerek ya da istemeyerek. Buz gibi olurum.
00 Yorumla
+1 yılKarşılık olmucağını anladığımda ilgisizlelirim siz hep peşinizden koşsunlar diye uğraşın
00 Yorumla
+1 yılCevab soruda yatiyor.. Erkek kelimesi yeterli :)
20 YorumlaBnu bende merak ediyorm cok severken sevmez oluyorm :s
04 Yorumla- +1 yıl
Neden sevmedigini anlayabildin mi peki hic
- +1 yıl
Tuhaf
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle kızlar da çoğaldı. tek gecelik sanal yaşayıp kayboluyorlar...
00 YorumlaKarşı tarafın tepkilerindendir genelde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı. Bence ilgisizleşen sevmiyordur
30 Yorumla
+1 yılSaçma sapan hareketinizi görmüştür ondan
00 Yorumla
+1 yılSen daha iyi bilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Off :(
seven ilgili olur deme ki sevmiyo
00 Yorumla
+1 yıl@herkülüsağkopçası açıklar mısın biladerim :)
01 YorumlaHep havalardan bunlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNickin gibi bir karakterin varsa...
01 Yorumla- +1 yıl
Aslinda pek benzeri bir karekterim yok ona duydugum saygiyi kimseye duymadim ben giyme dedigini giymedim ne yedigime ictigime bile karisti gikimi cikarmadim edepsizlik kufurbazlik anlaminda gercekten agzim bozuk sayilir ama onun kadar degil
+1 yılOlmayacağını anlamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılbir çok sebebi ola bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılömür boyu ilgiyle mi davransın sana
09 Yorumla- +1 yıl
Hayir bir sebebi olmadan sunmasın
Cevap sahibi+1 yılilişki için sürekli koşmuş ve artık yorulmuş olabilir
- +1 yıl
Koşan taraf hep benim ama o hep benden bekler ve ben yaparım duzen buydu
Cevap sahibi+1 yılneyse takma kafana sevmeyene yol ver peşinden koşup ağlanma
- +1 yıl
Yapamam ama pesinden de kosmam
Cevap sahibi+1 yılşöyle düşün, o şimdi başka birinin yadında mutlu umrunda bile değilsin onun, sen ise gitmiş arkasından ağlanıyorsun onu düşünüyorsun
- +1 yıl
Kesin katil olurum
Cevap sahibi+1 yılkeşke biride beni böyle kafaya taksa ln kıskandım :))
- +1 yıl
Baskasiyla olmasin diyr her seyi yapabilirim
Ayrildiniz mi son durum ne?
00 Yorumlakızlarda artık böyle
10 YorumlaMal olduklari icin
020 Yorumla- +1 yıl
Kendimi yeni birine adapte etmek istemiyorum o gebekli herifi seviyorum ben
- +1 yıl
Sevdigini soyluyor zaten ama bir anda oldu seni seviyorum dedi sonra mesaj atmadi aradim acmadi
- +1 yıl
Mesajlarimi goruyor whats appda da cevrimici surekli
- +1 yıl
O evde bende isten cikicam birazdan
- +1 yıl
Hayir o 20sinde ben 19umdayim bana teklif etti kabul ettim iki hafta sonra nisanlanicaz
- +1 yıl
Bilmem sadece onu istiyorum ya
- +1 yıl
Boylr sevgili olarak mi devam ediyim
- +1 yıl
Iliskimiz baslayali iki yili bir ay gecti
- +1 yıl
- +1 yıl
6 ay sonra mi idrak etmis
+1 yılsıradanlaştırıldık
10 Yorumla
+1 yılsogmustur :(
00 YorumlaErkek Değil mi :D
00 Yorumlakorkkarlar
01 Yorumla- +1 yıl
Neyden korkuyorlar
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz