Erkek arkadaşım birden ilgisizleşti. Soruyorum mesajlaşmaktan sıkıldım diyor. Ne yapmalyım?
Cevabın nedir?
kendi kendiniz yaptığınız hata birden çok ilgi gösterip sorun olduğunda ise az geri çekilmek ya da kişiler sorunlar vardır ondan dolayıdır yoksa kişi aynı kişi
04 Yorumla- +1 yıl
napiyim
- +1 yıl
ilaçı sadece zaman ama kesin üstüne gitme bu konuda bana ilgi goster diye yoksa bunalır saygıyı kesinlikle yitirdime derim zaten zamanla da buna alışırsın şimdilik olan bişi bu ya düzelir ya da alışırsınız bu duruma çünkü artık ilk günkü gibi bir hav olmaz artık zamanla insana gına gelebilir
- +1 yıl
inşallah alisirim
En İyi Cevaplar
+1 yılCevabı çok basit aslında kardeşim? Sende bu cevabı bulursun aslında :) Neden olacak sevgisi azalmıştır baskasını seviyordur. Üzmek istemem ama !
025 Yorumla- +1 yıl
inşallah değildir
- +1 yıl
İnsallah oyle değildir.
- +1 yıl
şundan olabilir mi eski sevgilisiyle kendi isteğiyle ayrılmamış 6 yıllık bir ilişki o kız da mesaj atmış şubatta dugunum var diye benden duy falan demiş o yüzden olabilir mi
- +1 yıl
Off fena olmuş bence banko bundandır. Al mantıklı bir sebeb kardeşim !
- +1 yıl
bunda benim ne suçum var ama
- +1 yıl
Kardeşim hayatın acımasızlıkları bu.. Senin sucun yok ama o kız tekrar sevgilinin kafasını karıstırmıs anladıgım kadarıyla.. Yani hep böyle olur aslında eski sevgili olayı !
- +1 yıl
napmaliyim
- +1 yıl
Bu dediğimi yap uygula.. :) Karar senin tabi bitirdiğini söyle tepkisini olc ve bakalım ne yapacak anlarsın.
- +1 yıl
akrep burcu ve yaşı 25 zaten ailesi evlen diyip duruo ama benim yasim küçük fark çok aramızda
- +1 yıl
bide daha önce bitir mistim bu son şeyin dedi guvenmiom falan demişti ama artık guveniyom diyo
- +1 yıl
Kardeşim sevgisini anca böyle anlarsın. :) Başka türlü ne bileyim seni sevmesini saglayacak farklı seyler yapmayı dene derim. Ama o kızla seni ya aldatıyorsa? Kaldırabilir misin?
- +1 yıl
yorumunun hepsi acilmio
- +1 yıl
Sıkıntı vardır sitede veya netinde.. :)
- +1 yıl
tekrar atar mısın
- +1 yıl
Kardeşim kısaca ya bitir sevgisini olc ya da kendisini sevmesini tekrar sagla.
- +1 yıl
nasıl yapabilirim sence
- +1 yıl
O kızla konusuyor mu hala onu bir ogren bir yolunu bulup.. Sahsi fikrim konusuyordur ve bu yüzden ilgisi azalmıştır. Bitir gitsin derim ben ! Baksana acı cekiyosun.. Bir soz vardır meshur biri gider diğeri gelir hesabı ;)
- +1 yıl
ama çok seviyorum
- +1 yıl
Seni aldattıgı halde? Hadi soyle diyelim senin hatrına.. Emin olmak için o kızla konusuyor mu hala ogren kardeşim. Nasıl bilmiyorum ama cok düşünüp tartmak lazım. :)
- +1 yıl
onu ogreniyim dur
- +1 yıl
Ona sorarak mı? Ne zaman erkekler dürüst olmus yav :)
- +1 yıl
😊başka bir şansım yok ki
- +1 yıl
Ah be kardeşim.. :) İnsallah sogursun o cocuktan senin iyiliğin için dedim. Hayırlısı :)
- +1 yıl
inşallah
- +1 yıl
Hayırlısıysa amin.
+1 yılerkekler ilgisizleşir diye birşey yok bence seviyorsa her türlü ilgilenir sevmiyorsa da başından savar
00 Yorumla
Sıkılmış işte. Bikac gun konusmayin sonra tekrar yaz
01 Yorumla- +1 yıl
Ya iyice sogursa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw arkadaş hem sizi gerçekten seven erkeklere yüz vermiyorsunuz hangi yüzle gelip buraya böyle yazılar yazıyorsunuz gerçek seven erkek ilgisiz olmaz seks yaşamak isteyen erkek çabalar eğer amacına ulaşamayacağını anlarsa ilgisizlesir
03 Yorumla- +1 yıl
öyle bisey değil
Cevap sahibi+1 yılYa yürü git arkadaşım hepiniz öylesiniz bir ego uğruna tatmin uğruna ya bırakın
Cevap sahibi+1 yılÖyle seni seks objesi olarak görenlere yüz verin gerçekten delikanlıca sevenlere yüz vermeyin vermeyin lan sonrada buraya gelip yazı yazmayın
yüzde yüz sevgisi azalmış başkassı var demiyorum ama olabilir. ya da olmayabilir sana karşı olan ilgiisi gitmiştir.
016 Yorumla- +1 yıl
başkası kesinlikle yok ilgiyi nasıl geri çekebilir im
- +1 yıl
him
- +1 yıl
başka
- +1 yıl
onları biliyorum
- +1 yıl
işte mesela wp ta açık oluo kimle konusuyon diyom arkadaşlar la diyo ama guveniyom da
- +1 yıl
off napcam
- +1 yıl
açık vermez kesinlikle çok sinsi
- +1 yıl
en iyisi nedenini sorup öğrenmek
- +1 yıl
tm tm😊
Sıkılmış ara verin her dakika konuscaginiza 2 saate 1 bir konusun
017 Yorumla- +1 yıl
öyle olunca duzelcekmi
- +1 yıl
denicem saol başka önerilerin neler
- +1 yıl
kesinlikle yok
- +1 yıl
buluşma firsatimiz çok yok benim ailem bilmio çünkü
- +1 yıl
25 yaşına
- +1 yıl
denemek istiyo ama ben biyere kadar musade ederim gerisi asla
- +1 yıl
yok hayır ona fazla sıkılmadi aslında yaş farkı olduğu için sonumuz olmadığını dusunuyo
- +1 yıl
bJ şimdi ben sana açık anlatiyim yaş farkı var onun da ailesi hemen evlenmesini istiyo benimse yaşım az oda beni seviyo buna eminim bide bunun yanında eski sevgilisi evleniyomus o yüzden olabilir mi
- +1 yıl
nişanlanmak bizde istiyoruz ama benim daha yaşım az
+1 yılkendini ağirdan satsaydin boyle olmazdi seni cok basit goruyor olmali
026 Yorumla- +1 yıl
nasıl duzeltcez
- +1 yıl
ilgisiz davran ya biter ya da senin kopegin olur sanki hayatinda o olsada olmasada bisey fark etmicekmis gibi dusun ama bunu ona soyleme anladinmi demek istedigimi
- +1 yıl
tamam mesela ne yapim
- +1 yıl
mesela konusmak istemiyosa konusma ve bu yuzden morelin bozulsa bile ona gosterme yine mutlu ol sanki senle konussada konusmasada bisey fark etmez bir onemi yokmus gibi dusunsun o zaman degisir
- +1 yıl
off kaç gece dır uyumuom
- +1 yıl
anliyorum cok zor donemler ama senin uzuldugunu gorurse senin onu cok sevdigini dusunup sana fazla ilgi gostermez yani ilgi gostersede gostermesede onun olucagini dusunur bu yuzden seni basite alir uzuldugunu anlamasin sanki umrunda degilmiscesine davran duzelir
- +1 yıl
hım tamam
- +1 yıl
anladin sen ;)
- +1 yıl
mesaj atmicam o atmadan fazla ilgi yok
- +1 yıl
iste sen kaptin bu isi insallah duzelir araniz ama seni onemsemeyen icin hic degmez her kadin ozel olmali basite indirilmemeli bunu bilmeyenle olmaz ;)
- +1 yıl
inşallah çok seviyorum ama
- +1 yıl
insan sevdiğinden çekermiş bu dunyada sevilmez ;)
- +1 yıl
of kötüyüm cok
- +1 yıl
ne kadardir cikiyosun M
- +1 yıl
2 yıldır tanıyorum 1 yılı geckindir aşığım 4aydir sevgiliyiz 8 ay konuştuk
- +1 yıl
hmm gecmisinizde kuvvetli tek caren anlattiklarimi denemek?
- +1 yıl
ya kardesim bende cok sevdim ayni boyle kuvvetli bir gecmisimiz vardi ama o bitirdi hemde bir hic ugruna hala unutamiyorum 5yildir asigim
- +1 yıl
napicaz biz böyle aşk acisiyla
- +1 yıl
sadece susup izliyorum napim olmicaksa olmicak ben ona yalvardigimi karsisinda agladigimi biliyorum aglarken bana siktrgt dedi ama hala seviyorum bilmiyorum onu gorunce bana sanki bir melek gibi geliyor her sey duruyo birtek ikimiz kaliyoruz o guluyo ben izliyorum ama anlamiyo anlasada onun icin bir onemi yok. :(
- +1 yıl
senide sıktım biraz ama kb
- +1 yıl
çok zor
- +1 yıl
önemli değil
- +1 yıl
umitsizlik vermek istemem ama genelde ayrilikla bitiyo cok sevince
- +1 yıl
Ayn farkındayım ya
- +1 yıl
dua et sevdigini allahtan iste kalpler onun elindedir
- +1 yıl
inşallah herkez sevdigiyle mutlu sonsuz olsun
sıkılmış işte. artık eskisi gibi heycan duymuyor. rutine bağlamış ilişkiniz. 30 yıllık karı koca kıvamına gelmişsiniz. daha ne diim
05 Yorumla- +1 yıl
of napmaliyim
- +1 yıl
doğru inşallah döner dua eder misin
- +1 yıl
inşallah
+1 yılKendilerini bir şey zannettirip kıçlarını kaldırdığımızda
00 Yorumlabir süre yazma. Seni merak etsin ilk mesajı ondan bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkide aşk değilde heyecan arayan ve heyecanı tükendikce soğuyan erkeğe ilgisiz erkek denir
017 Yorumla- +1 yıl
heyecan olmasini bende dusundum ama evlenmek için uğraşıyodu benimle başka bir derdi var gibi
Cevap sahibi+1 yılBaşka derdi olan ama seni seven erkek mesaj yazmaktan sıkıldım demez sevdiğinin üzülmesini yanlış anlamasını istemez. Derdi varsa tamam yalan söylebilir ama bunu seni kırmamak için söyler
- +1 yıl
o da napmaliyim
Cevap sahibi+1 yılSenden sakladığı bişey varsa üstüne git sinirlendir belki söyleyebilir kızgınlıkla. Aksi taktirde biraz zor
- +1 yıl
ayrılırsa
Cevap sahibi+1 yılSinirlendirdin diye mi ayrılacak? Sen sevgilinin seni sevdiğine emin misin?
- +1 yıl
eminim
Cevap sahibi+1 yılSevdiğine eminsin ama sinirlendirmek gibi küçük bişeyde ayrılmasından korkuyosun. Ben ruh hastası oldum sinir hastası yaptı beni sesimi bile yükseltmeye kıyamadım sevgimden
- +1 yıl
ayrıldığın an başka biriyle evlenme ihtimali çok yüksek çünkü yaşı geldi ailesi baskı yapio
Cevap sahibi+1 yılYahu seviyorsa neden ayrılsın. Ayrılıyorsa zaten sevmiyodur bu kadar basit. Sinirlendirmek tartışmak kavga etmek ilişkinin tadı biberidir bunun için kimse ayrılmaz ayrılıyorsa zaten sevmiyodur eee sevdiğine de eminim diyosun
- +1 yıl
bugün sorucam nedenini
Cevap sahibi+1 yılSor bakalım ne diycek
- +1 yıl
1 saate konusuruz
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım bol şans
- +1 yıl
inşallah ya dua eder misin
Cevap sahibi+1 yılEderim tabii ki
- +1 yıl
çok saol
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlardan aşırı ilgi veya hiç ilgi gördükleri için.
03 Yorumla- +1 yıl
aşırı
- +1 yıl
Bunalmış olabilir. Normal seviyede bir ilgi göster.
- +1 yıl
tamam saol
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıkılmışsa biraz kendi haline bırak. Sen kendine başka bir ilgi alanı bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu herkes için geçerlidir ! Her şey elde edene kadar elde ettikten sonra ilgisizlesir ve üzerine sıkılmaya başladı gerçek seven için geçerli değildir de bu
00 YorumlaKız aklını kullanırsa erkek köpeği olur
123 Yorumla- +1 yıl
nasıl mesela
- +1 yıl
başka
- +1 yıl
tm denicem ama iyice sogursa
- +1 yıl
çok
- +1 yıl
ama seviyo buna eminim
- +1 yıl
Ya sanki başka sorun var bunu bana hissettirmeden soğutmak istiyo olabilirmi
- +1 yıl
yarın veya digersi gün buluscaz inşallah
- +1 yıl
kb 😊çok saol
- +1 yıl
tamam denicem
- +1 yıl
emin misin
+1 yılSevgisi azalmis. gecmis olsun
11 Yorumla- +1 yıl
emin misin
+1 yılKonuşma o mesaj atsın
01 Yorumla- +1 yıl
bunu denicem saol
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. oha bir erkek bunu yazsa s*ktir ederdim
05 Yorumla- +1 yıl
seviyorum ama
- +1 yıl
off cok sıkkın ım
- +1 yıl
doğru
+1 yılAyrılık yakın olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah değildir
- +1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Olabilir gayet normal
06 Yorumla- +1 yıl
of napmaliyim
- +1 yıl
emin misin
- +1 yıl
çok baglandin biraz uzak kalman için bunu yapiom dedi akrep burcu
+1 yılSıkılmış. Farklı bişeyler deneyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Bilmem sizden ötürü olabilir
00 Yorumla
+1 yılSoğumuştur. Net.
00 Yorumla
+1 yılSıkılmıştır ya da bir şeye kafası takılmıştır
00 Yorumla
+1 yılSoğumuş
24 Yorumla- +1 yıl
nasıl isitcaz
- +1 yıl
İlgi göster
- +1 yıl
ama fazla ilgiden böyle oldu
- +1 yıl
Eig için teşekkür ediyorum
+1 yılSıkılmıştır 😂
01 Yorumla- +1 yıl
sıkılması nasıl gecicek
+1 yılHak etmissindir
00 YorumlaFarklı konu aç
05 Yorumla- +1 yıl
mesela ne gjbi
- +1 yıl
önerin ne
- +1 yıl
tamam denicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler