Erkekler neden bir anda ilgisizleşir?

Merhaba arkadaşlar biz bu kişiyle 2 senedir tanışıyoruz son 6 aydır da flört olarak konuşuyoruz hiç sevgilisi olmamış sürekli çalışan işinde gücünde birisi haliyle çok müsait olamıyor ilk başlarda kabul ettim bu durumu dedim ama boş vaktinde ara söz dedi be 10 saniye bile boş olsa hemen arıyodu bazen 2-3 gün olmuyodu yorgun oluyo uyuyordu sonra yine yazar arardı. Aşırı değer verdiğini ve sevdiğini gösteriyordu bana ama ben exlerime yaptığım hatayı yapmayıp hep seviyeyi koruyordum ama bellide ediyordum değer verdiğimi. Alkol içip aradı bir ara ben ilk kez bir kadına karşı ağlıyorum alkollüyken arıyorum bu ne kadar özel bir şey benim için, Sen benim için çok değerlisin deddi. Ne zaman alkol içse aradı içini döktü bana içini açtı dinledim. Kendimi bana çok özel hissettiren bir adamdı. Son zamanlar 1 ay kadar yazmadı nerdeyse üstelemedim bende ona diyordum müsait olunca sen ara yaz ben çekiniyorum. Sonra Arkadaşlarımızla olan grupta senelik kız arkadaşıyla müzik falan dinlemeye girdi şaşırdım bi dedim normalde beni arardı 6 saat orada sohbet edip müzik dinlediler sonra erkek arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Bana seni şimdide 10 sene sonrada incitmeye korkarım sen çok incindin diyodu. Bende yazdım kırıldığımı ne yaptım dedi dedim yazmıyorsun bile 1 gün sonra cevap verdi aradı beni yine içmiş ben seni kaybettim en çok korktuğum şey geldi başıma ben sana hep seni hak ediyor muyum diye söylerdim ya evet hak etmiyormuşum kaybettim seni diyip durdu ben öyle bir şey dememe rağmen yine ortalarda yoktu o konuşmadan sonra.2 hafta sorna yine arkadaş grubuna oyunlara aşırı aktif şekilde döndü 7/24 grupda sohbette oyunlarda bende seni hiç iyi hatırlamayacağım yazdım bakamdı 2 gün sonra ben ne yaptım ya yazdı ki bana böyle konuşmazdı. Son 4-5 gündür bana çok uzak soğuk konuşmak istemiyor aramıyor yazmıyor sebebi nedir ben onu kimsenin kabul etmeyeceği şekilde kabul etmiştim oysa niye böyle oldu lütfen yardımcı olun az öncede zaten gruba selaaam falan yazdım hg yazdı bıraktı böyle biri değildi
Erkekler neden bir anda ilgisizleşir?