Erkadaşlar psikoloğa gidicem ama psikologların insana faydalı olabileceğinden emin değilim. Sonuçta herşey bizim elimizde ama tabii ki bu mesleğe de saygılıyım. Psikoloğa gidip yarar gören oldu mu aranızda?
Cevabın nedir?
+1 yılben üniversite medikosunda bi doktora gittim 5-6 sefer.özel hastanerlerdeki gibi olmuyo sonuçta ücretsiz oldugu için tetbik falan imkanı pek yoktu.ilk başta derdini anlattıgın için rahatlasam da bi süre sonra bi ilerleme olmadığını görmek beni daha da bunalıma soktu.o yüzden iyi araştırılp gidilmesi gerek.uzmanlık alanının iyi bilinmesi gerek.yaptığı araştırmaları üniversitesi mezunluğu yaşı cinsiyeti falan filan bence çok zor bi karar ve kolay kolay kimse çare bulamaz psikiyatrist ve psikologlardan
09 Yorumla
Soran+1 yılsana iyi gelmedi yani..
- +1 yıl
malesef gelmedi.sorunlarımı aşabilmem için gereken o enerji değişim vs. herneyse onu sağlayamadı bende.artık eskisi gibi inanmıyorum o yüzden yararlı olacaklarına
Soran+1 yılÖnemli bi sorunun mu vardı yanlış anlama özel hayatnla ilgli hiç bşey sormuyorum.benm öyle pek bşeym yok aslnda arada bi yalnızlk duygusu vurur geçer sorunum bu.yani senin büyük sorunlrn oldğu için iyi gelmemş olablr mi :s
- +1 yıl
kökten problem vardı ya hem sevgilimle hem ailemle hem okulumla hemde kendimle :) olaylar olaylar olaylar :) belki de çok şey istedim psikologumdan bak o konuda haklısın sanırım :)
Soran+1 yıloo denizde kum sende dert varmş bi zamanlar :D
- +1 yıl
ooof of hiç sorma :) dertler derya olmuş bende bir sandaaal :)
Soran+1 yılolsun dzeldyse sorun yok her şey olur zaten zamanla:)
- +1 yıl
sende ne aşamadaki sorunlar? kendi kendine işin içinden çıkamayacağını düşünüyo musun yada deniyo musun aşmayı bişeyler yaparak
Soran+1 yılyok ya bnim pek sorunum yok sadece ne istediğimi bilmyrm bunu aşmak istiyrm:)
bir kere faydası olmayacağını düşünme...psikolog senin sıkıntılarını dinleyerek sorununun adını koayr psikiyatr ise sorununa yönelik tedavi uygular...konuşmaları b,ile bazen rahatlatıyor...olumlu olacağı kanısındayım...
14 Yorumla
Soran+1 yılilaç kullanmak istemiyorum zaten..yarın gidicem bakalım 1 saat konuşuyo zaten hiç değilse konuşur rahatlarm..
Soran+1 yılaynen öyle hissiz yapıyo ilaçlar..
+1 yılgittim ve hiçbi faydası olmadı.gidipte faydası olduğunu düşünenler tamamen iyi geleceğne odaklamışlardır kendilerini o yüzden iyi gelmiştir.o psikolog emin ol hiçbirşey yapmıyor.sorunda çözümde sende.zengin psikologlara boş yere para kazandıracağna kendini dinle daha iyi
00 Yorumla
ben gittim ama düzenli gidemediğimden midir bilmem bir faydası olmadı, aslında giderdim ama doktorun başka bir yere tayini mi ne çıktı, bizim seanslar falan aksadı. senin ne beklediğine ve sorununa bağlı bence. özel değilse sorununu söyleyebilir misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılya sorunum sevglmle alaklı onu seviyo muyum ne istiyorum bilemiyorum o yüzden bi iyi bi kötü davrnıyorum ona bazen çok eğlenyrz mesela gçen ağzmı açıp konşmadm bile onla bozuldu haklı olarak..bi de bazen yalnz hissedyrm kendmi..bi de sınav stresi bu kadar :)
Soran+1 yılevet en azneden deneylm bakalım,yorumn içn tşekkür ederm (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
11Cevap
+1 yılBen gittim.Faydası oldu. Gitmelisin bence. Hala görüşüyoruz psklgmla mükemmel bir bayandı.Gözumdekı pembe gözluklerı cıkarmamda yardımcı oldu :) Zaten 1 saat sürüyor ve inan bana o 1 saat mükemmel geçiyor. Sanki en yakın arkadaşınla muhabbet edıyorsun. bi dönemden sonra dahada zevklı olmaya başlıyor ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılkaç seans gttn sen:)
Askerde gitmiştim,Komutanım ben alışamadım çok kötüyüm duvarlar üstüme geliyo dedim ''Gelir öyle'' dedi :))) Çok iyi geldi ezdi geçti yani :D
23 Yorumla
Soran+1 yılahahah askerlik pskljsı ayrıdır tabi :D
+1 yılben gittim oldukça da faydasını gördüm. ama psikoloğa giderken tüm önyargılarından sıyrıl. orada kendine dair ne varsa paylaşabilirsin. psikiyatristlerden uzak dur ama. ilaçlara boğulma sakın...
04 Yorumla
Soran+1 yılyok canım ilaç ben de istemıyorum sonuçta olayları kafamda çözmem gerekir..
- +1 yıl
yakın çevreniz sizi dinler evet ama, her zaman yanlı davranırlar. sıkıntıları dinleyecek objektif birine ihtiyaç duyar insan. hiç çekinmeyin ve mutlaka gidin derim ben:)
Soran+1 yıltsekkürler yarın randevum var zten bakalm iyi gelr inş:)
- +1 yıl
umarım:)))
Ben gittim ve çok yararı oldu. Sonuçta eğitim almışlar, konuşuyorsun, kimseye söyleyemediklerini söylüyorsun, rahatlıyorsun. Gitmeni tavsiye ederim...
22 Yorumla
Soran+1 yılya bugn gittm o kadar anlattm sadece not etti.bi iki seansta böyle olcak sen konuşcaksn daha çok dedi.3 hafta sonrya randvu verdi gıcık oldum :)
+1 yıl

aldığım cevap ortada soğutmak istemem ama gitmeyin bence yıllarca gitmiş biri olarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle faydalı oluyor. Ancak bu senin ne bekledigine baglı. Saglık için gercekten faydalı ama sen tutup da hekimden mucize beklersen cok beklersin. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ya mucize de beklemıyorum cevapları tatmin ediyo mu anlmnda soruyorm :D
- +1 yıl
Cevapları degil de verdigi ilaclar ve sundugu cozum yolları tatmin ediyor. :)
Psikiyatrik tedaviden sonra bir seans gittim. Pek yararlı olmamıştı açıkçası. Zira ilaç tedavisi ile her şeyi atlatmıştım zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm...
Soran+1 yılilaçlar uyuştrmadı mı seni :)
+1 yıleğer ön yargıyla gidersen bişey değiştirmeyecektir.Çünkü daha en başta onun seni etkilemesini ve anlamasını isteyeceksin.oysa uzun süre ona zaman ayırırsan düzenli olarak onu kabullenebilirsen güvenirsen gerçekten rahatladığını hissedebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınn :)
- +1 yıl
Haklıyım tabiki anahtar kelime kabullenebilmek bunu unutma
+1 yılYerinde olsam Aile Hekimliğinde görev yapan birine giderim. TC vatandaşı olduğunda böyle bir hakkın var
00 Yorumla
+1 yılgittim, çok yararını gördüm bence sende git en azından kaybediceğin bişiy yok
01 Yorumla
Soran+1 yıleveet :)
ben gittim, oldukca yardimi dokundu :) ancak psikolog diye psikiyatr mis gibi ilac kakalayanlara gitme, tam tersi kotu olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ilaç kullanmk istemyrm zaten,umrm faydalı olur düzenli gdersem :)
Soran+1 yılya benm yaşadğm yer küçük.o yuzden iyi psikolglar olmadğnı dşünüyodum.ama arkadaşım büyük şehirde gitmş doktora.ve bi ilaç yazmak için sadece bi soru sormuş,psikolog da pek ilgnlnmemş oyuzden bu konudaki önyargm kayboldu :)
Soran+1 yılevet bakalım artık :)
terapiye iyileşmeye ihtiyacın varsa psikiyatriye gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılher şey elimizde olsaydı bu soruyu sormazdın. sorun büyümeden, yerleşmeden çözmeli. geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılfaydası oluyor gerçekten düzenli olarak git ve sorunları hallatmeye ynelik konuş dert yanmış gibi olma
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır.. :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörüşmeyerek veya onun olduğu ortama benimle birlikte giderek :)
(Burada benimle herhangibir erkek anlamında yanlış anlama )01 Yorumla
Soran+1 yılhah? :D
senin kendinle ilgili farkındalığını artıracaktır emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılumarıım :)
+1 yılyarar yada zarar tamamen sana bağlı.psikoloğun asıl işlevi seni düşündürmek.düşünmekten kaçıyorsan hiçbir yararı olmaz.
00 Yorumlaben psikiyatriye gittim ve gayet güzel sonuçlar aldım. kendime güvenim yerime geldi.hayagta bağlandım yeniden diye bilirim.
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya peki ilaç kullanmadan mı iyileştin?
Soran+1 yılona nasıl gelmş psikolog?
- +1 yıl
ona da iyi geldi. ben sana öneririm gitmeni. zaten psikologlar ilaç falan vermezler ilaçlardan korkuyorsan. kimsede sana deli gözüyle bakmaz varsın baksın sağlığın önemli. çünkü insanın psikolojisi bozulduysa, insan mutsuzsa hiç bir türlü sağlığı da düzelmez. ama işe yaramayacak düşüncesiyle gitmemelisin işe yarayacak demen gerekir önce kendin inanman gerekir.
Soran+1 yılevet kesnlikle haklısın canım.psikolog rhatltcı bseyler söyler umarm , tsekkrler..
+1 yılben 18 yasimdayken gittim, bana gore rahatliyorsun, o kisiye herseyini anlatabiliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılgitmedim beni düzelteceğine inanmıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılNedense ben de öyle düşünüyorum :/
- +1 yıl
bence gez toz daha iyi gelir birde birşeyden nefret ediyrsan içinde tutma
Soran+1 yılevet onları da denicem bu ara evdeydm hep:)
Gtimek isterdim ama parası fazla.
05 Yorumla
Soran+1 yıldevlette de var ki.
Soran+1 yılevet önce pskytrye gdiliyo ama ilaca gerek yok ben psklgla görüşmek istyrm diosun halledlyo..
Soran+1 yıl1 saat konuşuyo valla blmyrm artk...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Psikoloğa gitmek istiyorum. Psikoloğa gitmek yarar sağlıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat