Beni sürekli aşşalayan kocamı aldattım. Artık pişman değilim. Sizin fikriniz nedir?

Beni aldatmıştı. Duygusal oarak boluktaydım ve bende onu aldattım. Sonra pişman oldum. Düzelmeye çalıştım. İntikamımı almıştım. Boşanmakta istemedi.
Bana öyle kötü davranıyorki hakettiğini düşünüyorum. Birini bulunca onu terkedeceğim.
O beni günübirlik altına aldıgı kadınlar için defalarca terketti.

Benim gibiler yüzünden evlenmekten korkan adamlar doluşacaktır soruya. İlk o aldattı. Yediremedim intikam için yaptım.
Ben pisliğim. Ama oda bir pislik.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben salağım zaten boşanmayı bilmiyordum. Adam boşanmamakta diretiyor. Yediğim dayagı vücudumdaki morluklardan haberiniz var mı lan? Delirmesem gelip burada böyle birşeyi paylaşır mıyım? Hepiniz namus abidesi insanlarsınız dimi?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatılmanın piskolojisini yaşamayan bilemez arkadaşlar. Ben durduk yere yapmadım böyle hatayıi. Bazen kafayı yedirtiyor bana hakediyor diyorum. Kimsem yok. Birilerinin bana yanlıs yaptıgımı göstermesi gerek. Kendimi kötü hissediyorum pişman olup yatısıyorum beni kınayan yorumlarınızla. Teşekkür ederim.
Beni sürekli aşşalayan kocamı aldattım. Artık pişman değilim. Sizin fikriniz nedir?