Kocam çok değişti önce kendine bir göbek edindi daha sonra kelleşti evlenmeden önce hiç böyle değildi çok kibar temiz romantikti şimdi ise evlendiğimizden bu yana bana bir çicek bile almadı akşam eve gelir gelmez televizyonun karşısına geçer göbeğini kaşıyıp geyirip durur eşim çok kötü kokuyor duş almayı sevmez bu yüzden tartışıyoruz onunla o koku onun milli kokusuymuş ondan vazgeçemem diyip bana bağırıyor dişleri altın gibi sapsarı bu yüzden kocamı aldatıyorum mutlu değilim sizce pişman olmalı mıyım? Boşanın demeyin boşanma taraftarı değil ve tehdit ediyor beni bilmiş bilmiş konuşmayın.😞
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazım şeklinden belli ki insanların düşüncelerini ölçmek için sorulan bir soru... Ama yine de cevap vereyim... Kadınlar biz erkeklere Allah'ın emanetidir ve onlara gözümüz gibi bakmak sevmek saymak başımızın üstünde taşımakta bizlerin görevidir... Çünkü bir kadına verilen en büyük ceza ilgisizliktir.. . Yakışan en güzel süs ise yüzündeki tebessümdür... Buda erkeğin ilgisinden ve kadınına olan merhametinden ve sevgisinden geçer... Tabii bunlar anlayana...
12 Yorumla- +1 yıl
EYVALLAH teşekkürler olmasi gerekenler ama maalesef ihmal edilenleri yazdım sadece.. belliydi zaten yazım şeklinizden insanların görüşlerini merak ettiğiniz için sorulduğu..
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalısın ne gerek var yaa :)
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya salla gitsin beee :)
- +1 yıl
Bence Benim fikrim görüşüm uzaktan biriyle Bunu yaşayacaksın Paylaşacaksın Yakındaki ilerde sorun yarata bilir İlerde tehdit falan ola bilir insan telefonla Bile konuşsa bence daha güvenli olur evli olacak uzakta olacak benim fikrim bende aylardır böyle Birine güvenmek onunla Bazı sorunları konuşarak rahatlamak içimi dökmek istiyorum ama Malesef Onu Bulmak Zor 😔
+1 yılÖncelikle modları çok seviyorum bırdan sılamlarımo günderüyürüm sjsjs bir de şey dicem sen bir de benle aldat şu kokan göbüşlü kocacınııı 😃 bak pişman olmazsın benim sikspeklerim bilem var 😌 sonracığıma Tom Ford kokuyom 🤩 ha bir de harikayım onu demiş miydim 🤣
113 Yorumla- +1 yıl
Saat 23:59 iyi mi bebeğm 😍 ha bu arada o mod hayatımda gördüğüm en ezikamus bir insan 🤣 bu kadar da olmaz ya ezikkkk duy duy ezikkkkk 😜
- +1 yıl
Hemide nasıl bir pisse kokusu te buraya geldi shajaha
- +1 yıl
Hemen 😷😷😷😷🤢
- +1 yıl
😏😏😏😏😏😏😌
- +1 yıl
Bişey olmadı bu ayıca teşekkür ederim demek 😄😆
- +1 yıl
Yok kız akım değil bu ben o ikonu koydum yani hıhh bakın benimkini seçti kendinize gelin lanet olası biçıslar 😆 anlamında yoksa ben ne anlarım akımdan sjsnsns
- +1 yıl
🙈🙈🙈🙈yaaaa
+1 yılOkurken inanamadım. 😁😃 Beklemiyorum felan dedim sonra görüşleri okumak için basacakken aklımdan geçti troldür ya😃😂 yaşasın kaybımız yok.😄😄
13 Yorumla- +1 yıl
Beni en iyi görüş olarak seçtiğin için teşekkür ederim. 😆😁🌸
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
59Cevap
Senin gibi bir afeti devran karısı var ve bunun kıymetını bılmıyor lans en benım karım olacaksın var ya bir dedigin iki olmaz el üstünde tutardım ve sana kadınlıgını taddırırdım her açıdan küçük süprizler olsun evlilikte aklına gelmeyecek kadar romantık dakıkalar ne aklına gelirse artık işte kızların tercihleri bukadar kotu olabılıyor bazen sonrada sonuc bu neyse cok konustum aldatma konusuna gelıncede aldatma illaki daha kotu olur bir yerde bu iş patlak verir yakalanırsın ama ailenden veya yakın birilerinden destek al bosan
13 Yorumla- Sağlık konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yazdığına göre hayır. Bütün olumsuz durumların kocanda toplanması da enteresan bir tesadüf. Bu yaşıma kadar bir sürü hikaye dinledim bu durumla ilgili. Sen mutluysan istediğini yapabilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Gizli yaşanıyor diye bu işlerin olmadığını düşünenler olabilir. Aldatan erkekler olduğu kadar aldatan kadınlar da var ve kadınlar çok daha cesaretli bu konuda.
Hersey evlenene kadarmis vay be. Bunlar hep bize ornek olsun. Sende gobek yap geyir yaninda agda yap biyik falan birak.
11 YorumlaAldatmaya devam et hakediyor bu şekildeyse. Pişman da olma müstahak
11 Yorumla
+1 yılVicdanının sesi bir süre kabusun olmaya başlayacak. Dindiremeyeceksin bu çığlığı.
11 Yorumla
+1 yılHakli olduğun halde haksiz durumdasin şu an onu aldatarak
11 YorumlaDemiş ki Oğuz Atay. '' Kelimeler albayım, bazı anlamlara gelmiyor. ''
11 Yorumlabence boşan ne olursa olsun. çocuğun olursa ileride onlarda mutsuz olucaklar
110 Yorumla
+1 yılTühhh seni rezill nasıl yaparsın birde suikastçı olacaksın :D :D
18 Yorumla- +1 yıl
Hey ben birşey demedim ki kötü ikizim Hatsu dedi :D
- +1 yıl
Aryo Abla çok yaşlı şaka yaptığımı anlamıyor hahahaha :D Hım ben yaşlanmayacağım ahaha
- +1 yıl
Çikolata !!!
- +1 yıl
Yaaaaaaaaa Yaa banane banane banane bnanane !!! ühühühühü :D ahahahahahaha
Sağlık konusunda 4,7b cevap paylaştı. Biraz daha aldat gençsin daha pişman olmak için erken..
112 YorumlaHikaye gibi geldi. Sanki aldatıyorum ama bakın gerekçelerim var haklıyım, şakşaklayın der gibi.. Açıkçası ne üzüldüm durumuna ne de aldatmanı kınıyorum. Keza pek rahatsız görünmüyosun.
10 Yorumla
+1 yılKocanı düzeltmeyi dene. Olmuyorsa aldatma boşan. Sonra yoluna devam et.
15 Yorumla- +1 yıl
Kaçıncı yüzyıldayız. Kimse kimseyi tehdit edemez öyle. Hak hukuk adalet var.
- +1 yıl
Çocuk yoksa yaşınız erkende ve olmuyorsa iki kişinin de hayatını zehir etmenin anlamı yok.
+1 yılVe kalk kızım sabah oldu okula geç kaldin diye bir ses gelir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini aldatırsın. Herşey dış görünüşmü. Eşimi bana yakıştırmazlar, bunu söyleyenlere Allah yakıştırmış size ne der geçerim. Gerçekten samimi söylüyorum bakmayan bayan yoktur, ama kimse ilgimi çekmez. Bir eşim var gözüm yalnız onu görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu siteye 30 yaş altı kızların girmesi yasaklanmalı
11 Yorumla
+1 yılYakalanirsan daha kotu olur kendinden sogutmaya calis o bosanmak istesin
11 Yorumlapişman ol gerekirse seni öldürsünler ki dünya ya bir iyilik yapmış olsun.
11 YorumlaHaklısınız ama bu zaman da givenecek herşeyi dolu dolu yaşayacak insan Yok Korkuyor insan evli olunca
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltrollse komıktı değilse aılenın yanına gıt boşan uzaklaştırma kararı cıkart
10 Yorumla
+1 yılAblam öncelikle selamlar yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum sonuç olarak eşin seni doyurabilmek için çalışıyor kim bilir neler yapıyor yani o sana değer verirken sen onu başkasıyla aldatıyorsum bence pişman olmalısın. Kimle aldattın en yakın arkadaşıyla falanmı yoksa akrabasıylamı eğer gerçekten böyle birşey yaptıysan ek kısa sürede bir pskoloğa git tövbe et.
00 YorumlaYazık sana be canım konuş düzelmiyorsa boşa yoksa kendi başına takıl
10 Yorumla
+1 yılYok böyle bir hikaye biraz daha düzgün sallasaydin..
10 YorumlaMidemi bulandırıyosunuz
23 Yorumla
+1 yılOlma ya hak etmiş.
11 YorumlaBoşanmalısın ne onun vaktini ne kendi vaktini çal.
12 YorumlaÜlke hüsrana doğru yol almış durum içler acısı :(
11 Yorumla
+1 yıl20 yaşında evlenirsen olacağı 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sen ciddi misin ya 🤔 tehdit ediyorsa sesini kaydet mahkemede lazım olur uzaklaştırma verirler adına üzüldüm.😏
- +1 yıl
Rica ederim umarım en iyisi olur senin için..
Sağlık konusunda 12,3b cevap paylaştı. İskandinav erkeğidir, Türk yapmaz bak bunu 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam polis olmak gibi bir hayalin vardı. Onu bile sineye çekip evlenmiş olman. Helal olsun. O kişiye , kartalın hedefini görmesi yetmemiş kilometrelerce öteden kokusunu alacak kadar , iyi süzülmüş, Avına. Neden ağlayım, güzel bir kız elimden kaçtı diyemi 😂 , gerçek olsaydı eğer. Hayallerin için üzülürdüm. Oda ayrı.
Sadece gülüyorum 😂😂😂😂😂
13 Yorumla- Sağlık konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman sevdim pişmanım.
11 Yorumla Sağlık konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sende onu kendinle aldat
19 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlıklı ilişki için böyle olması gerekiyor, cuckold sağlıklı ilişkidir, kocan cuckold olmayı kabul etmeli.
00 Yorumlabu tiple onun seni aldatmadığına dua et
41 YorumlaTroll gibi geldi bana😁
40 YorumlaO da seni aldatıyordur zaten salla asdf
13 YorumlaTek kisi ile aldatıyorsan olmaz bir kaç kisi daha bul gerekirse grup yap
00 Yorumla
+1 yılBenim meleğim aldatmaz 😂😂😚
11 Yorumla
+1 yılSenin kıymetini bilmiyorsa istedigini yapabilirsin. Rahat ol. Keske yardimcı olabilsem... 😎
00 Yorumla
+1 yılaldattığını söyle boşanır
13 Yorumla- +1 yıl
İyi işte dünya bir pislikten kurtulmuş olur
+1 yılgöbek yapmak kesinliklke büyük bir suç aşko. terk etme sebebi ashkooo net go awayyy zınkkk kaççç runnn gurrrrlll
00 Yorumla
+1 yılAy hayır olsun kız rüyanda mi😂
10 Yorumla- Sağlık konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlenecek olan adam bitti ya resmen :)
10 Yorumla Arya sitede tanınan birisin komik troll 😀😀😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılsen aldatmasin trol soru de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatanlara Allah'tan acil belalar diliyorum
11 Yorumla
+1 yılYazık senide kaybettik😀😀
13 Yorumla- +1 yıl
Tanımayanlarn nabzınımı ölçmek istiyon 😀
Yap sonuna kadar haklısın
11 YorumlaCamiye çalan minaresine kılıfı bulur hemen
20 YorumlaSakami gercekmi
11 Yorumla
+1 yılKocanı ye
11 Yorumla
+1 yılAyıyı özlemişim yav sjsjja
03 Yorumla- +1 yıl
😫😫😫😣😭😂
Delireceğim asjdjfkdl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun pismanligi mi olur😂😂😂😂👍
10 YorumlaSütünü içtin mi kızım?
10 Yorumla
+1 yılHayır sen öyle yapmazsın knka 🙄
10 Yorumla
+1 yılRezillik yaptığını biliyorsun dimi.
20 YorumlaEn iyi çözüm uzak dur kirpik diplerim ağrıo die
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de pişman olmalısın
10 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ciddi misin bunu daha önce de sormuştun
10 Yorumlakimle aldatıyorsun nerelsın sen
11 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026