5 Yıllık Kız Arkadaşım TEK Bir telefonla Terk Etti?

Lütfen hepsini okuyun bu çok önemli bir konu... Kız arkadaşım 4 gün önce aradı ve ben ona seni seviyorum aşığım diye mesajlar atarken bana ağlayarak ben ara vermek istiyorum artık çok sıkıldım bunaldım dedi bende sebep vs sordum ettim oda olmuyor yapamıyoruz işte olmuyor dedi bende yüzüne kapattım tamam deyip neyse aradan 4 gün geçti ben aradım tekrar yatışmıştır belki kafasını toparlamıştır diye fakat tam tersi artık üni hayatımı dibine kadar yaşamak istiyorum gezip tozmak günümü gün etmek hiç kimseye bağlı olmamak hesap vermek istemiyorum dedi yapma etme dedim hatta ağladım ama o çok soğulkkanlıydı ikimizde üni gidiyorduk farklı şehirlerde onun 2. senesiydi 1. senede hiç böyle şeyler yaşamadık ama ne olduysa 2. sene olmuş bana yalanlar söylemiş içkiye sigaraya başlamış bana birşey dememiş. 2 ay önce ettiğimiz kavgayı bahane etti sevgim azaldı artık herşey banel oldu hayatımda heyecan istiyorum dedi yüzük istedi kaç sefer hep başka zamana erteledim çiçek aldım dolaylı olarak parasının lafını ettim bara gidelim dedi hayır dedim vs vs.. onun dışarı çıkmasına izin verdim ama bar'a gitmesine içki içmesine falan izin vermedim herşeyin lafını ettim o tarz şeylerin.. erkek ortamına girmesini engelledim beni aramadan yarım saat önce seni çok seviyorum diyen özel şeyleri konuştuğumuz kız bir anda ara vermek istiyorum dedi. yüzük istedi hatta daha 1 hafta önce istedi hiç birşey anlamadım kafayı yiyecem delirecem hayatındada hiç bir erkek istemiyormuş kimseyi istemiyorum artık dedi bir erkekde yokmuş hayatında sadece özgürce yaşamak istiyormuş artık hayatını kimseye bağlı kalmadan. bana yardım edin kafamda deli sorular var hiç beklemiyordum böyle birşeyi ansızın gelişti herşey ayların önemi var ama seni seviyorum derken bitirdi gibi birşey oldu. böyleydi madem mutsuzluğunu göstermedin diyince sen çok iyidin seni mutlu etmek istedim ama artık yoruldum olmuyor dedi daha çok şey var ama sığmaz buraya.. Yardım lütfen yeni ayrıldık daha.. . s
Güncellemeler
+1 yıl
Yüz yüze görüşelim diyecem telefonda bunca yıl bitemez en azından son kez sarılırım tam sebebi yüz yüze öğrenirim bu şekilde ergenler gibi olmaz telefondan doğru.. Buluşma ayarlamalıyım bir en yakın zamanda.
Güncellemeler
+1 yıl
Gittim aynı şeyleri yüzüme karşıda dedi.. ağzımın payını aldım hiç bir yumuşama yoktu.. çiçekle yazdıgım kagıdı aldı ama ayıp olmasın diye almıştır onlarıda:)) Ne acı ki bir aşk daha tarihe gömüldü..
5 Yıllık Kız Arkadaşım TEK Bir telefonla Terk Etti?