Aşk İlişkileri Telefonda konuşurken osurdum kız bahane bulup kapadı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rezil mi oldum benden soğumuş mudur Güncellemeler1 yıl Bugün seviştik kızla sorun yok o da osurdu Telefonda konuşurken osurdum kız bahane bulup kapadı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zatı_dehb Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok knaka olur mu hiç bende birkersinde tuvalete girdim cuuuuuup sesini duydu ayyyy benim askima siciyormusun kıyamam dedi kızın terbiyesizliği bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bahane bulup kapamasi ne ince, dümdüz oha öküz musun deyip de kapatabilirdi. Bu kızı bırakma dostum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O beni bıraktı ama Yorumla Soran 1 yıl Evli misin Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dünyanın en normal şeyine niye rezil olasın ki? 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 39% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Hayır bununla rezil olacak biri değilsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kız kapatıp gülmüştür 0 43 Yorumla Soran 1 yıl Bence burnuna gitti ondan kapadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Telefondan ağrı gitmiştir kesin Yorumla Soran 1 yıl numaranı ver sana da gönderim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok benim gazim bana yeter Yorumla Soran 1 yıl lavantalı benimki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pire savar diyorsun Yorumla Soran 1 yıl Pire ne arar evde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Popomda uçuşmaz işte lavanta kokusunu sevmiyorlar Yorumla Soran 1 yıl yıkan mk tatlısı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de uçuşmaz yanlış yazmışım m n olacak Yorumla Soran 1 yıl niye gizlisin lan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye gizliysen ondan😂😂 Yorumla Soran 1 yıl gizliden çık yazıcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır konuşmam ki senin üslup bozuk len Yorumla Soran 1 yıl seversin zamanla hisli ayım dersin bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana lavantalı osurugun. İle. Mutluluklar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok aman Yorumla Soran 1 yıl Getir son kez burnuna osurayım öyle git Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kokla sana koklamalar yakışır lavantalı lavantalı 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben zaetn kokluyorum sence bu saate bakkal açık mıdır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bileyim değildir ya da açıldı açılacaktır Yorumla Soran 1 yıl bayram ya telefon numarası var aslında arayıp sorsam mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sor acelen yoksa bekle Yorumla Soran 1 yıl Adam eşiyle sevişiyorsa bölmeyeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen nasıl bir ayaksın anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Niye lan sevmedin mi beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumsuz Yorumla Soran 1 yıl Canım sıkılınca böyle troll takılıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Sevdin mi lan beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alaka nasıl seveyim trolli birini Yorumla Soran 1 yıl gizliden çık yazıcam cidid olcam söz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok çıkmam yorumları sil hatta Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçma sapan yorumlar da ondan Yorumla Soran 1 yıl tamam gizlidenn çık yazıp silicem hepsini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok cikmam silme sana kalmış Yorumla Soran 1 yıl Dursun o zaman hatıra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasılda detay veriyor gerek yoktu bu kadar detaya Yorumla Soran 1 yıl Kıskanma biliyorum sen de beni istiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok kimseyi istemiyorum hele terbiyem sevişecek kadar bozuk değil Yorumla Soran 1 yıl Bakire misin ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana ne ki Yorumla
MonaVeMemeleri Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ben olsaydım engellerim 1 9 Yorumla Soran 1 yıl 189 boyum var çok yakışıklıyım ama Yorumla MonaVeMemeleri 1 yıl İyi bana ne Yorumla Soran 1 yıl Yine de engeller miydin? Yorumla MonaVeMemeleri 1 yıl Hı hı Yorumla Soran 1 yıl O zaman senin burnuna osurayım Yorumla MonaVeMemeleri 1 yıl Gıcık 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bayıltana kadar osururum Yorumla MonaVeMemeleri 1 yıl Sus. Yorumla Soran 1 yıl Hayır burnunun direklerini yıkıcam Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Geçmiş olsun 😂 0 12 Yorumla Soran 1 yıl kanka seni kaç kişi s1kti burada Yorumla Bay---İbne 1 yıl Ayy bunun soruyla alakası ne 😱😱 Yorumla Soran 1 yıl merak ettim lan söyle zenci var mıydı Yorumla Bay---İbne 1 yıl Yok. 🥺 Yorumla Soran 1 yıl say bakım bu siteden kaç kişinin taşaklarını emdin Yorumla Bay---İbne 1 yıl Sıfır 😌 Yorumla Soran 1 yıl yalanını s2km dürüst ol lan zaten güzel kardeşim diye geziyon mk Yorumla Bay---İbne 1 yıl Ben kimseyle görüşmüyorum efendim. Yorumla Soran 1 yıl popişin hiç yaraq yemedi mi Yorumla Bay---İbne 1 yıl Yedi ama uzun zamandır kimseyle görüşmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Bay---İbne 1 yıl Tercih etmiyorum Yorumla
Zaferpartilitürkm Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Kız Lgbt uyesiymis 0 12 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ne alaka faşoooooo Yorumla Zaferpartilitürkm 1 yıl @Zatı_dehb lgby olmasa erkegin suratina kapatmaz erkekten hoslanir Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Çok net bur canım Yorumla Soran 1 yıl Zafer partinin kazanacağına cidden inanıyor musun :D Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Lgbt ile alakası ne Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ciddi bir şekilde ger1zekalısin Yorumla Zaferpartilitürkm 1 yıl Zafer partisi kazandi zaten sinan ogan kazandi iktidari aldi iktidari biz yonetiyoruz Yorumla Soran 1 yıl Şizosun kanka Yorumla Zatı_dehb 1 yıl canım anlasilmasin diye trol taklidi yapıyor Yorumla Zaferpartilitürkm 1 yıl Sinan ogan iktidarda degilmi Yorumla Zaferpartilitürkm 1 yıl İktidwri destekledi secim pda iktidara katildi Yorumla Zaferpartilitürkm 1 yıl Biz me istersek rte onu yapmak zorunda cunku bizim syemizde scildi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok knaka olur mu hiç bende birkersinde tuvalete girdim cuuuuuup sesini duydu ayyyy benim askima siciyormusun kıyamam dedi kızın terbiyesizliği bence
Bahane bulup kapamasi ne ince, dümdüz oha öküz musun deyip de kapatabilirdi. Bu kızı bırakma dostum
O beni bıraktı ama
Evli misin
Dünyanın en normal şeyine niye rezil olasın ki?
Hayır bununla rezil olacak biri değilsin
Kız kapatıp gülmüştür
Bence burnuna gitti ondan kapadı
Telefondan ağrı gitmiştir kesin
numaranı ver sana da gönderim
Yok benim gazim bana yeter
lavantalı benimki
Pire savar diyorsun
Pire ne arar evde
Popomda uçuşmaz işte lavanta kokusunu sevmiyorlar
yıkan mk tatlısı
Sen de uçuşmaz yanlış yazmışım m n olacak
niye gizlisin lan
Sen niye gizliysen ondan😂😂
gizliden çık yazıcam
Hayır konuşmam ki senin üslup bozuk len
seversin zamanla hisli ayım dersin bana
Sana lavantalı osurugun. İle. Mutluluklar
Yok aman
Getir son kez burnuna osurayım öyle git
Sen kokla sana koklamalar yakışır lavantalı lavantalı 😂
Ben zaetn kokluyorum sence bu saate bakkal açık mıdır
Ne bileyim değildir ya da açıldı açılacaktır
bayram ya telefon numarası var aslında arayıp sorsam mı
Sor acelen yoksa bekle
Adam eşiyle sevişiyorsa bölmeyeyim
Sen nasıl bir ayaksın anlamadım
Niye lan sevmedin mi beni
Yorumsuz
Canım sıkılınca böyle troll takılıyorum
Anladım
Sevdin mi lan beni
Ne alaka nasıl seveyim trolli birini
gizliden çık yazıcam cidid olcam söz
Yok çıkmam yorumları sil hatta
niye
Saçma sapan yorumlar da ondan
tamam gizlidenn çık yazıp silicem hepsini
Yok cikmam silme sana kalmış
Dursun o zaman hatıra
Nasılda detay veriyor gerek yoktu bu kadar detaya
Kıskanma biliyorum sen de beni istiyorsun
Yok kimseyi istemiyorum hele terbiyem sevişecek kadar bozuk değil
Bakire misin ki
Sana ne ki
Ben olsaydım engellerim
189 boyum var çok yakışıklıyım ama
İyi bana ne
Yine de engeller miydin?
Hı hı
O zaman senin burnuna osurayım
Gıcık 😂
Bayıltana kadar osururum
Sus.
Hayır burnunun direklerini yıkıcam
Geçmiş olsun 😂
kanka seni kaç kişi s1kti burada
Ayy bunun soruyla alakası ne 😱😱
merak ettim lan söyle zenci var mıydı
Yok. 🥺
say bakım bu siteden kaç kişinin taşaklarını emdin
Sıfır 😌
yalanını s2km dürüst ol lan zaten güzel kardeşim diye geziyon mk
Ben kimseyle görüşmüyorum efendim.
popişin hiç yaraq yemedi mi
Yedi ama uzun zamandır kimseyle görüşmüyorum
Niye
Tercih etmiyorum
Cafer😅
Ahahah bence evet
Sen hiç osurmuyor musun
Kız Lgbt uyesiymis
Ne alaka faşoooooo
@Zatı_dehb lgby olmasa erkegin suratina kapatmaz erkekten hoslanir
Çok net bur canım
Zafer partinin kazanacağına cidden inanıyor musun :D
Lgbt ile alakası ne
Ciddi bir şekilde ger1zekalısin
Zafer partisi kazandi zaten sinan ogan kazandi iktidari aldi iktidari biz yonetiyoruz
Şizosun kanka
canım anlasilmasin diye trol taklidi yapıyor
Sinan ogan iktidarda degilmi
İktidwri destekledi secim pda iktidara katildi
Biz me istersek rte onu yapmak zorunda cunku bizim syemizde scildi