Sevgılımın gelgitleri?

arkadaslar sevgılımle her ayın belı donemlerı kavga ederdık ama barısırdık tekar. zamanla anladım bunun kadınlara ozel bı durum oldugunu sonra yıne bugun kavga ettık bulustuk elımı uzattım tutmadı anladım bende bısey vardı sonra bı yerde oturduk bıraz konustuk baktm tartısacagız uzatmadm bende konuyu sonra dedı bana bakma bende yarım saat bakmadım yuzune sonra döndü dedı ben ayrılmak ıstıyorum olmuyor. neden dıye sordum usteleme falan dedı bende dedım sana ıstedıgın kadar zaman zamanı gelınce sorcam yıne degısmezse kararın dedm tm dıyıp gıtcem dedım.2. gun hersey ıcın ozur dılerım dıye mesaj attı.4gun yıne mesaj attı aradım konustum dedm senın yerın benım yanım dön gel hıcbısey yokmus gıbı. bu aralar yıne tuhaflastı uzaklastı benden sabır ettım ama dun gece duramadım mesaj attım ne oluyor yıne dıye neden benı uzuyorsun dıye soguksun bana yıne dedım. uzgun ısaretı gonderdı konsrz dedı aradı sonra konsutuk dedum derdın nedır olmuyor senı sevıyrum ama evlılık dusunemuyorum yıne dedı dedım ucgun once sendn bana mesaj atıp senı cok sevıyorum hep yanımda kal dıyen ne degıstı dedım olmuyor dedı.10 gun sonra konsuurz bı cay ıcerız ne dyeceksen yuzume soyle dedım hayır ıstemıyrum gerek yok bıttı dedı kesstırdı bende şaka ıle laf arasında bana aldıgın hedıyelerı verırım sana dedım yanlıs anladı sana gondercem merak etme dedı cok kızdı sonra yalvar yakar oyle bısey demek ıstemedım bı cay ıcmek ıcın dedım tm uyucam dedı sonrada aramadım en son ben burdayum senınleym bıraz dusun kendıne gel konusrz yıne dıye mesaj attım aramadım. sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olursa sevnırım benı sevıyor bılıyorum sadece aılesınden cekınıyor bu aralar evı cok ozledı ızınde alamadı
Sevgılımın gelgitleri?