İlk erkek arkadasim bana çok haksizlik etti evet benim de ufak tefek hatalarim oldu ama herkes hata yapar.. Ne dusunmeliyim?

ilk erkek arkadaşım asker yolu bekledim orda beni cok uzdugunu ve beni artik cok mutlu edeceğini söyledi ama sonradan hep birseyler cikti... Beni sevdigini dusunuyorum ama neden boyle yapiyor anlamiyorum ben karsisina çıkmak istiyorum aslinda onun benim karsima çıkıp ben çok pismanim demesi lazim bilmiyorum ne yapacagimi mutsuzum ben sonum onunla olsun istiyorum beni anlamasi icin kalbimi göstermek isterim onaa... Allahdan başka kimseye yalvarmam Allah büyük diyorum ben seviyorum sabrederim herseye gözüm gormuyor kimseyi... Ailem istemiyor herkes karşı benim onunla anlasamayacagimi dusunuyorlar ama mucize vardir hic olmayacak denilen seyler olur bazen dimi? Allahdan umut kesilir mi hiç? Cocugumuz olmayacak diyen Insanlar bile dua ediyor Allahdan umudunu kesmiyor cocuklari oluyor... Sizce o da yaptigi haksizligi anlayip gelmez mi ozur dilemezmi pisman olmazmi ben kalbimle inaniyorum buna ve Allah goruyor biliyorum
İlk erkek arkadasim bana çok haksizlik etti evet benim de ufak tefek hatalarim oldu ama herkes hata yapar.. Ne dusunmeliyim?