Herkese her sey soylenmez demek. Ben hata yaptim degil mi?

Selamlar.
Zor zamanlardan geciyordum. Intihari bile dusundum bir saniye icin. Ailevi ve kisisel probemlemlerim vardi. Sonra psikologa gitmeye karar verdim. Ancak is saatleri yuzunden bana verilen randevulara riayet edemiyordum. Izin gunum her hafta degisiyordu. Bir yalan soylemek gecti icimden işe, izin için. Fizik tedavi vs gidiyorum deyip oyle gideyim, bu ozel bir durum sonucta bilmesinler diye ama sonra dedim ki niye saklayayim sonucta ayip degil. Bu devirde herkes her sey icin gidiyor artik normal bir sey. Hem kendimi kimseye tam anlatmadigimi fark ettim. Sirf kendimi tam anlatabilme, acik ve durust olma, belki boyle olursam karsi taraftan da oyle donus alirim diye dusunerek gercegi soyledim. Ama bana diyorlar ki iyi de onlar problemlileri calistirmiyorlarmis normalde. Oyleyse ne problemim varmis tam olarak bilmeleri lazimmis. Kime gidiyorum niye gidiyorum ne anlaticam ne isteyecegim detaylica soruyorlar. Gitmekteki amacin is yerindeki performansini daha da artirmak olsun. Ilk bas amacin bu olsun gidecegin arkadas her kimse ilk bunla ugrassin en cok bunu onemse o zaman diyor. Kafasini gore izin gununu degistirterek randevumun iptal olmasina sebep oluyor.
Yeni subeye gidecegim. Yeni subede yalan soyleyeyim degil mi? Hatayi burada mi yaptim? Herkes bizim gibi ince dusunmuyor bazen herkese her sey anatilmiyor
Herkese her sey soylenmez demek. Ben hata yaptim degil mi?