Sigara Yüzünden Sevgilimle Ayrıldık?

Merhabalar; sevgilim bana cok guveniyordu cok inaniyordu bana sigarayi birak dedi 4 yildan beri iciyorum birakmasam trip atacak ben sana karismicam artik ne yaparsan yap gibi davranacakti bnde biraktim de dedi az bir sure icmedim sonra dayanamadim ictim sevgilimde tabi bunu ogrendi tartistik sonra bir sekil toparladik sen yalan soyledin bir daha olmaasin dedi sonra iki uc gun onunda haberi varken ictim sigara biraz daha zaman gectikten sonra sigarayi birak dedi yine en son tamam dedim biraktim dedim 10 gun oldu bir tane sigara ictim bunun onceki aksaminda bana mesaj atti ve dedi ki biraktiktan sonra hic ictinmi bu zamana kadar dedi bende yalan soyledim icmedim dedim ictim desem cok kotu olur diye yalan soyledim ertesi gun de okulda yine bu konuyu acti ve ictmediginin uzerine ve benim ölümün ustune yemin et dedi etmesem olmayacakti bnde ettim icimden gelerek degil tamam dedi ve 1 saat sonra bana mesaj atti sen yalancisin dedi sonra gittim yanina agliyodu benim ustume yemin ettin diye konustuk soyledikleri cok agirdi allah belani versin senden nefret ediyorum gibisinden cumleler bn artik onun gozunden dustum tekrardan ben nasil basa getirebilirim herseyi size soruyorum degerli arkadaslar
Sigara Yüzünden Sevgilimle Ayrıldık?