Sevgilim ile ayrıldık özler mi?

2 yıllık ilişkim bitti. Birbirimizi seviyorduk ciddi düşünüyorduk. Evlenmeyi planlıyorduk. Bişeylerde yaşamıştık. Ama ayrılık sebebimiz bi aldatma vs değil biribirimizi sadıktık ve hiçbir zaman güven sorunu yaşamadık. Tek sorun benim fazla kısıtlıyor olmamdı. Başlarda sorun yoktu ama son zamanlarda bu konu üstünden çok tartıştık ve bunaldı. Bitirmek istedi. Seni istemiyorum artık sevmiyorlar oldu. Ben değişiceğimi söylemiştim ama her defasında aynı şeyleri yaşadık. En sonda artık sana inanmıyorum diyordu. Güvenmiyorum falan. Biz olamayız gibi. Ailelerimizde çok farklı insanlar tam zıttı denebilir. Ama ben bunu sorun etmiyordum. Sürekli yazdım bana yazma diyip durdu. Ama engellemiyorda. En son güzel bir şekilde bitirdik daha rahatsız etmiyeceğimi. Eğer bir gün bir şey olursa bana yazmaktan çekinme ve ya korkma dedim. Ve her şey için teşekkür ederim ve özür dilerim dedim. Oda tamam biliyorum bende teşekkür ederim ve özür dilerim dedi. Sizce zamanla özler mi ya da bana geri döner mi çünkü ben değişmeye hazırım. Onu olduğu gibi kabul etmeye.
Sevgilim ile ayrıldık özler mi?