Sevgilimden kiskanclik yuzunden ayrildik?

Merhaba.8 aylik sevgilimle kavga ederek ayrildik 8 ayda cok guzel iliskimiz oldu masal gibi 1 defa bile ayrilmamistik kuserdik kavga ederdik sonra hemen barisirdik ben cok kiskanc bir insanim elimde degil her an benden gidicek korkusu bitiriyor beni onu o kadar seviyorumki kelimelerle ifade edemem onunda beni sevdigine adim gibi eminim. Ama dun aksam kavga ettik ve sonra ben uyudum her zaman boyle olur sabah konustuk barisdik bana bugun ise basladigini soyledi hemde taksicilik ikimizde universite ogrencisiyiz su ana kadar ne o ne ben calismadik hicbiyerde ben herzaman karsiydim taksicilik falan yapmasina aklima o arabaya kizlarda oturucak kizlarla ayni arabada oldugu dusuncesi geldikce deliriyorum ve tabi ki kavga ettik bana artik bu kiskancligin insani canindan biktiriyor dedi bende ayril git o zaman dedim oda bu sefer geri donusu yok dedi ve ayrildik napicam bugunde ise basliyor ya barismazsak ya biterse hersey ben olurum o zaman onsuz yapamam o benim herseyim ama kendime engel olamiyorum elimde degil simdi ne yapmaliyim
Sevgilimden kiskanclik yuzunden ayrildik?