Sadece tamam diyebildim... hiç çaba sarf etmedim.. ne diyebilirdimki gitmek isteyen gidiyo.. benim çabamla kalsa ne olurdu.. ama simdi biraz pismanlik hissediyorum. . acaba diyorum. . sizce doğru olanı mi yaptım?
Cevabın nedir?
Sen en iyi 2. işi yapmışsın kısa ve öz olmuş en iyisi ise hiçbir şey demeden gitmektir, gel ki böyle yapılması gerektiğini maalesef tecrübelerden sonra fark edebiliyorsun böyle bir durumda en iyisi susmaktır ihanet karşısında bile ki ilahi adalet kılıcını daha sert indirsin, bunlar tecrübe ile sabittir, sana mutluluklar gideni asla arama.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
En İyi Cevaplar
puzzeleda eksik olan bir parça var insan durup dururken ben gidiyorum bitti bu iş dermi bir sebep olmalı bir anda da oluvermez bir zaman süreç lazım... bu raddeye gelmesi için. haksızmıyım? o sebep üzerinden bu tartışmaya bir açıklık getirebiliriz...
12 Yorumla
Soran+1 yılÖncesi var tabiki.. şöyle basliyim.. her şey çok güzel giderken bir anda ilgisini kesti.. cevap vermemeye başladı.. nedenini sorduğumda meşgul olduğunu söyledi. . baktimki ayrılık çanları çalıyo.. son kez konuşalım bari dedim.. niye dedim ne yaptim dedim.. dediki biz olamayiz yapamayiz.. hayatlarımiz uygun degil.. senin beklentilerin farkli benimkiler farkli dedi.. bunun gibi şeyler söyledi. . bende ne dicegimi bilemedim tamam dedim.. bu bahanelerin hiç biri ayrılmaya neden olamaz.. bence sevgisi bitti.. ve beni üzmek istemediği için bunları söyledi. . bende sadece arkasindan bakakaldim.. cok kötüyüm inanin hâlâ inanamiyorum.. başka biri olabilir mi diye düşünmeye başladım
- +1 yıl
evet bnce de artık seni istememiş. unutman gerek. yapacak bir şey yok. eğer acı çekmek istemeyip geri kazanmak istiyorsan hiçbir şey yaşanmamış gibi davran, ciddi olma, mutlu ol, hayatına devam et, dalga geç falan . üzlmemiş gibi.
Dogru olani yaptin mi bilmiyorum. Ama sadece tamam dediğine göre kirilmissin sen. Uzulmussun. Devam etmesini isteseydin bagirirdin. Hayir dedin tepki verirdin. Ama susmussun. Seni incitmis bence davranisi. Hakkinda hayirlisi olsun. Her sey gönlünce olsun.
32 Yorumla
Soran+1 yılBunca kişinin içinde bir tek siz anladınız... teşekkür ederim. . hayırlısı demekten başka bir şey düşmez
Değerini geç de olsa anlayacaktir.
913 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. . Bazı şeyler bitince anlasa nolur anlamasa.. olan kırılan kalbe sarsılan güvene boşa geçmiş zamana oluyo.. yani yazık oluyo
Soran+1 yılÖyle kesinlikle.. umarım kıymet bilen birileri çıkar bir dahakine..
Soran+1 yılSaol canim:)
- +1 yıl
Direk tamam diyen birinin değeri anlaşılmaz, değersizdir çünkü.
Soran+1 yılDirek tamam dememin tek nedeni o an aklıma başka bir şey gelmemisi.. sanki dilim tutuldu.. o bana bahanelerini siralarken ölmek istedim.. şoka girdim bir anda.. iyi kide başka bir şey demedim.. gideni durdurmak cok manasız olurmuş. . cevabimi aldım.. yorumlar için herkese teşekkür ederim
- +1 yıl
Hangi değeri dunyadaki tek kiz degil
Soran+1 yıl:) saygı duyarim düşüncenize beyfendi
- +1 yıl
Gayet iyi anliyorum bende yasadim yazik oldu o kadat aniya neden gitti hala bilmem sebebini
Soran+1 yılNedeni çokta önemli değil. . önemli olan ben gidiyorum demesi.. vaz gecmesi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
76Cevap
+1 yılO terkedecek cesareti bulabiliyosa senden tamam cevabını alma cesaretini de almış demektir. Terkeden oysa bırak dönen de o olsun. Sakın gitme peşinden koşuyosun diye kendin çeker. Onun gitmesi senin hayatında hiç bir değişikliğe sebep olmamış gibi davran.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum.. zaten başka bir şey gelmez elimden.. yalvarmak pek bana göre değil..
- +1 yıl
Eminim sukunetini korursan sen ona gitmezsen gelicektir. ;)
Soran+1 yılBelki gelir.. ama birni bulursa hiç sanmıyorum :))
- +1 yıl
Birini bulur o biiriyle biter. Geliş sebebi ne olur bilemem ama gelir. Bakıcak viran edebilmiş miyim diye. :)
Soran+1 yılZaman ne göstercek bakalim... çok teşekkür ederim yorumlarin için:))
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. bende sevgilimden ayrilmak istemistim..
kendiside bana tamam dedi..
ve bu tamam kelimesi sinirimi bozdu..
gitme veya kal demesini beklerken..
Caba sarf etmedi buda beni rahatsiz etti..
emin ol cok pisman olucak kendimden biliyorum
sen dogru olani yapmissin ama bu tamam lafi karsi tarafa fena koyuyor11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka söz çıkmadı ağzımdan. . tutuldu dilim sanki
En iyisini yaptin bu yonde bir kac ay pismanlik duyarson sonra anlarsin en iyisi olduğunu mesela kalsaydı dur deseydin g. tu kalkcakti istedigini yapacaktin şimdi kaliteni belli ettin seni kullanamaz ve pisman olucak emin ol gururluysa belli etmez tabi ama olur illaki
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. .:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke sorsaydın neden terk etmek istiyorsun nedeni bılseydın ıstedgını bılıp sonra oyle cekıp gıtseydi.. daha iyi olurdu.. mesela benım sevgılım ayrılmak ıstıyor olsaydı ben nedenı bılıp sonrada giderdı oda bende donup gıderdım enazından bılmıs olurdum.. sımdı tamam deyıp gecmek ıcındekı sıkıntı bırsyler dusunursn neden acaba dıye ben oyle dusunurdm oyle nedenı bılıp anlayıp sonrade hayatıma bakardm..
13 Yorumla
Soran+1 yılSordum nedenini.. bahaneler söyledi. . Klasik şeyler. . bende tamm dedim. .
Cevap sahibi+1 yılBelkı bahaneydı belkıde gercektir.. neyse ıyı demıssın tamam dedın geri donerse bıle bakma derım ama kalbındekı ne der bılmıyorum oda sen bılırsın. olay oldu gectı sen bak hayatına yaşa mutluluğa yasa
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan ki canim en iyisini yaptin. Biliyorum dolusun butun cumleler icinde kaldi.. Ama sakin sakin hic bir sekilde iletisim kurma deger verecek bir soz bile yazma. Sosyal medyada vs. Kaybetmeyi goze almis birine yapilabilecek bisey yok icin rahat olsun degmez.
24 Yorumla
Soran+1 yılResmen sessizliğe gömüldüm.. hiç bir şey yazmam yapmam.. yapamam.. degmicegini biliyorum çünkü. . sevsemde uğraşamam geri döndürmek icin
Cevap sahibi+1 yılErkek mantıken bakar olaya kim bilir neler var aklında şu an sen ne söylesen senin duygularını anlayamayacaktı. İncinme sen de mantığınla hareket et. seni çok iyi anlıyorum şuanda aynı duyguları yaşadığım için.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılBahtın yolun açık olsun.. inşallah rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni cevabi bende vermistim 1 sene once. Ayni sekilde dusunmustum ayrilalim kelimesini dile getiren adama gitme kal desem ne olacak ki o coktan gitmis bile zaten diye dusunmustum ki hakliydim da verdigim karardan da hic pisman olmadim. Kendisi 2 ay sonra geri dondu ama yine hayir dedim. Yurumeyen iliskiyi surumeyeceksin.
21 Yorumla
Soran+1 yılYazık ediyolar.. iyi yapmissin
Gitme demesini duymak isterim bazen
Çoğu zaman giden oldum
Değer verdiğim insanlardan gittim değer vermediklerini düşündüğüm için
O yüzden gitme demelerini bekledim
Ama onun için gitme demektense bitirmek daha kolaydı bu kadar değersiz oldugumu kabullendim ve gittim. :)15 Yorumla
Soran+1 yılO benim için cok değerli hâlâ. . bunu çok iyi biliyo kendiside.. mesele kal demek değildir bence.. karşıdaki sensizliği göze alıp ben gidiyorum diyebiliyorsa eğer. . karşı tarafında arkasından el sallamasi çok bir şey ifade etmemeli.. gitme deseydim kalırdı belki.. ama ben aynı ben olurmuydum acaba.. vazgeçilmek ağır bir duyguymus.. derinden acıtıyomus hemde
- +1 yıl
Bazen onlar izin veriyor kötü günler yaşadım yanımda yoktu. Ona ihtiyacım varken yanımda yoktu seviyorum diyordu deli gibi inanmak istiyordum ama yetmedi sadece demek
Gitmekte çok zordu unutmak istemedim izin verdi o unutmamış istedi
Bende öyle yaptım hayatımda 2. kez aynı duyguyu yaşadım
Bitiyor işte gitmekte çok zor gerçekten zor
Keşke bitmese ama bitiyor hayatın kuralı bu sanırım
Soran+1 yılÖyledir tabi.. gitmek cesaret ister bence.. bilmiyorum cok zor çok. . hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyo elimden.. kafam durmuş durumda.. kabus görüyorum sanki
Soran+1 yılUmarım her şey güzel olur bundan sonra. . sizin için de öyle. . teşekkür ederim :)
+1 yılDoğru olanı yapmışsın. Gitme kal dedim zamanında ne faydası oldu ki sadece 1 gün daha fazla kaldı benimle ve yine gitti.. Gitme dedim ama gitti yani.. Ve yaralarını taşıyoruz hala izleri var yüreğimizde.. Güven kalmıyor kimseye..
11 Yorumla
Soran+1 yılGiden gidiyo.. dur desemde gidicekti..
+1 yılAynısını bende yaptım sadece tamam diyebildim pişmanlık cekmen normal ama o senden gitmek istemiş gitmiş bırak ne hali varsa görsün kimse seni uzmeyi haketmiyor gidene yol gosterilir bidahda dönerse sakin affetme.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEn iyisini yapmışsın devam etseniz eskisi gibi olmayacaktı zaten. Benden ayrılmak istemisti simdi nasi devam ediyo aldatiyo mu falan dusunucektin. Kafan rahat aldatilmadigini biliyorsun. Seni hak edeni bul.
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Çaba sarfetmen onun poposunu kaldırmaktan veya seni küçültmekten başka bir işe yaramaz..
Olayı iyice dramatize etme.. Bitmiş gitmiş.. Yenisini bul..11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
valla helal olsun düşünsem ne desem diye en temiz cevap bu olur tek kelime bazen bir kitap kadar laf sokar adama :)
417 Yorumla
Soran+1 yıl:)) başka bir kelime çıkmadı ağzımdan.. tutuldu dilim resmen.. galiba iyide oldu :)
Soran+1 yılKiymetini bilememis demekki..
Soran+1 yılDemekki gururundan daha fazla sevmissin.. demekki adam gibi sevmissin.. bırak gitsin.. üzülme
Soran+1 yılNiye seven hep terk edilirki.. of off
Soran+1 yılYazık oluyo onca güzel hislere
Soran+1 yılDurmaz çünkü
Soran+1 yılinsanlar üzüntüden ne yapicagini bilemiyo belki.. bende hiç bir şey yapmadim.. suçsuz yere birakip giden birinin peşinden koşmak doğru olmazki.. suçum olsa.. haksız olsam ugrasirdim.. ama yok yok yok.. kararına saygı duymak düştü bize
Soran+1 yılFarketmez artik.. pişmanlıgi umrumda olmaz sanırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
+1 yıleğer çabalamanı isteseydi eğer zaten sen anlardın. ve peşinden koşardın belki. sen onu zaten çok sevseydin peşinden koşardın emin ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. aynen. bitmesini çok istedi. . ve onun için uğraşmami cabalamami isteseydi yapardım. . Çünkü küçük kavgalarimizda hep cabalamistim zamaninda.. ama bu sefer farklı. . iyi kide başka bir şey dememişim..
- +1 yıl
kesinlikle
En güzel cevabı vermişsin. Şimdi onun da içine kurt düşecek. Değerini bil, kimsenin de seni üzmesine izin verme.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim
+1 yılben olsam sevmıyorsam ok yazarım bos ver
sevıyor olsam kapısına dayanırdım :D
barısmak ıcın degıl tabıkı sövmek ıcın :D11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılNe yaptın da terketti? Bunu düşün. Çıkmaya başladığınız günden bugüne kadar neler oldu film şeridi gibi geçir gözlerinin önünden.
15 Yorumla
Soran+1 yılBir bilsem ne yaptığımı:)
- +1 yıl
Sağlam bir flashback yap, gözünden kaçan bişeyler olmuştur bul onları
Soran+1 yılGerek yok buna.. suçlu aramiyorum artik.. önemli olan beni unut demesi.. bitirmek için elinden geleni yapması. .
- +1 yıl
Zaten olan olmuş ama gerek yok deme. Hatalarını gör ki bir sonraki ilişkinde aynılarını yapmayasın
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmek isteyen zaten kararını vermiş ne diyebilirsin ki? Kaldı ki söyledin içindekileri senin için kalmış olacak kendi için değil ki. Bu hanginizi mutlu eder? Bırak gitsin gitmek isteyen elbet döner bir gün
13 Yorumla
Soran+1 yılKararıni vermiş
Cevap sahibi+1 yılSaygı duymak düşer
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBazen tamam demek çok anlamlı ve yüklü olabilir susmak gibi... geriye dönmek isterse gerçekten tart ve öyle kabullen tekrar üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yıldoğru olanı yaptın. sakın kendini tutamayıp gidip yalvarma. sakın yapma pişman olursun çünkü bir faydası olmuyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok yapamam zaten..:D
- +1 yıl
ben de ayrılmak isteyen sevgilime, sadece tamam dedikten 1 hafta sonra gidip yalvarmıştım nolur ayrılmayalım diye :D bir faydasını görmedim o yüzden baştan uyarayım da gitmek isteyen gidiyor.
Soran+1 yılAynen öyle canim.. giden gidiyo.. teşekkür ederim. . senin yalvarman onu gururundan daha fazla sevdiğini gösterir. . kendi kaybetmiş. .:)
+1 yılTamam ya da hoşcakal denılebilir zaten koskosa sevgin aşkın mutlugun sadece bır kelımeye sıgar aslında gıtme demek ıstersın ama yapamazsın ya o anın verıldıgı şoktan ya da boogazında kalan gıtme kelımesınden.. :/
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle oldu.. güzel tarif ettin son durumumu
- +1 yıl
Yaşamışlık diyelim
+1 yılBnce dogrusunu yaptn. Kimsenin pesnden kosma degmez. Ha bide kendi gtmek istedi gidenin yolu acik olsun kalana Allah daha hayrlsini nasip etsn.
11 Yorumla
+1 yılArkadaşım gidene kal demenin faydası yok... En doğrusunu yapmışsın...
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyosun da insan bir acaba diyo
+1 yılbence iyi yapmışsınız çaba sarfetseydiniz belki onu kaybetmezdiniz tam bilemiyorum ama yinede sizi öyle iken bırakırsa çabalarınıza ve sonuçta genç kızlık gururunuza yazık olurdu çok daha fazla üzülürdünüz
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet cabalasaydim bir sure daha dururdu ve yine giderdi. . kalsaydi daha kötü olurdu belkide..
- +1 yıl
Boşfer Prenses üzülme sen
Soran+1 yılTeşekkür ederim. . uzulmemek elde olsa keşke
- +1 yıl
zaman herşeyi unutturur
Soran+1 yılElbette :)
+1 yılÖylelerine böylesi gerekir bırak köpek gibi geri döner şurda bir iki ay sonra.
23 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. . pek dönecek gibi değildi. . kararliydi bayagi.. olmaz artık zaten
- +1 yıl
Ahh be güzelim erkekleri günahım kadar tanıyosam kimi tanıdıysam kim rest çektiyse hepsi g*tüm g*tüm geri döndü.
Bir kere bitti mi heves gitti mi olmuyo zaten anca seviyorsan katlanırsın.
O da bu zamanda sevilecek adamlar çok nadir.
Soran+1 yılZaman ne göstercek bakalım. . çok doğru söylüyosun.. teşekkür ederim yorumlar icin
belki gitmek için bir nedeni vardı gitme demeni bekliyor olabilirdi.
15 Yorumla
Soran+1 yılNedenini sordum.. bir kaç bahane söyledi. . olmicagina söyledi. .
Soran+1 yılİnsan sevmekten vazgeçerse birakir bence.. beni kırmak istemez o.. bu yüzden sevmiyorum diyemedi.. hiç kırmazdi beni aslında.. bende onu.. niye böyle oldu bilmiyorum. . ama zaman geçtikçe üzüntüm artiyo
Soran+1 yılHaklısın.. cok cok tesekkur ederim..
+1 yılBence sen dogru olani yaptin. Kal desende gidecekti. Bosuna kendini uzme olmus bitmiş bir şey. Hic kimse kendinden degerli degil.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEn iyisini yapmışsın senden gitmek isteyeni zorla tutamazsın ya
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle canım
+1 yılSeni üzecek bişey yaşamadiysan helal olsun en güzeli?
14 Yorumla
Soran+1 yılYok kırmadik birbirimizi.. ama insan ister istemez cok üzülüyo
- +1 yıl
E o illa ki olacak canım fakat sonra üzülmek yerine şimdi biraz canın sıkılır ama geçer kimsenin seni üzmesine izin verme
- +1 yıl
Rica ederim
Valla bisey dememen iyi olmus daha cok koymustur ben birine ayrılalim dicem tamam dicek one la oyle ne koyar :D
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D güldüm şu an ... üzüldügumu belli ettim tabiki.. ama o bahaneleri sıraladı .. bende tamam diyebildim.. okadar
ben gıdıcem dıyene ne dıyeektın kı dogru olanı yaptın tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. . içim rahatladı biraz.. iyiki sordum:)
Doğru olanı yapmışsın ve bu tamam sözün için bile o geri dönmek isteyecektir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBelkide.. diyecek bir şey bulamadim ki.. bahaneleri hazırlamış gelmiş kapima.. bende tamam diyebildim
Soran+1 yılBencede :)
+1 yılSakin pisman olma dogru yapmissin. Geri donecektir. Tamam kelimesi artik , seni takmiyorum, gibi bir anlama cikiyo bugunlerde, ilgilenmemissin gibi olmus. İki gun sonra mesaj atar.
15 Yorumla
Soran+1 yılElimden başka bir şey gelmedi
- +1 yıl
Anlayabiliyorum bende boyle bu durumla karsilasmistim bisey diyemedim. Sonra yine kendisi mesaj atti.
Soran+1 yılBenimki geri dönmez. . cok gururludur.. sen şanlıymissin :)
- +1 yıl
O gurur oyle kalmiyor merak etme benimki de cok gururlu ve inatti. Dert etme döner.
Soran+1 yılUmarim :) teşekkürler
+1 yılİyi yapmışsın o "tamam" kelimesinin altında neler olduğunu anlaması gerek.
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim.
Gidene yol vermek lazım daha çok üstelemek seni küçük düşürür en iyisini yapmışsın bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gelene hay hay gidene bay bay.. bir ilişki bir kez koptumu bağlamaya çalışmayacaksın yamalı asfalt gibi emanet duruyor
110 Yorumla
Soran+1 yıl:D:Dyamali asfalt:D
Soran+1 yıl:D gece gece güldüm ya.. çok saol valla iyi geldi
Soran+1 yıl:Dhay allahım. . kız kendince intikam almış
Soran+1 yılTerk edilen olmak daha zor.. hatta korkunç bir şeymiş. .
Soran+1 yıl:Dsorun değil. . teşekkür ederim yorumlar için komik beyfendi :D
+1 yılGitmek isteyenin karşısında dağ olsan duramazsın. Ve bir adam senden gitmişse bir kere asla geri dönmeyecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla.. teşekkür ederim
En iyisini yapmışsın emin ol dönecektir senin hislerin devam etsede affetme. Bir kere giden yine gider
12 Yorumla
Soran+1 yılSoğukluk girdimi araya.. eskisi gibi olmazki
Bende aynisini yapmistim zamaninda. Su an zerre kadar pisman degilim.
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışım o zaman
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim.. yorumlar icin
+1 yıldua et tamam diyebilmişsin. ya bide o telaşla amam deseydin :)) kötünün kötüsü var :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D yok.."tamam" diyebildim cok sukur
Bence en doğrusunu yaptın ben de aynını yapardım canım yanacak olsa da gurumdan bir kelime daha söylemezdim
11 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemedim zaten.. teşekkür ederim
+1 yılGitme dememle kalsan ne olur gonlun coktan yola cikmis bir kere:)) iyi yapmissin bende hep tamam derdim
41 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D şarkı yakıştı soruma
Doğru olanı yaptın.
Bir kere ayrılmak istiyorum diyen ayrılmayalım desen de ayrılır.
Duruşun güzel olmuş.
Olması gerektiği gibi.20 Yorumla
+1 yıldoğrusunu yaptın gidene dur deme çünkü sonra yine gitmek isteyecektir. senin yapacağın en güzel şey ona ne kaybettiğini gösterip onu pişman etmek olacqaktır
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. . aslında pişman olmasi bişey degistirmicek biliyorum.. ben çok zor affeden biriyim.. birazda soğuk kanlıyim.. bu huylarimida hiç sevmiyorum. . bakalim ne olcak zaman ne gostercek
- +1 yıl
ozaman birşey yapmaya gerek yok gitmek isteyeni bırak giderse senin değildir dönerse zaten karaktersizdir.
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim yorumlar icin
- +1 yıl
ricalar bir tebessüm etmeniz yeter:)
Soran+1 yıl:)))
Napcaktin yalvarcak miydin? Tabi ki dogru olani yaptin, bosver sen de onu..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim
sadece tamam mi dedin ben delirirdim heralde cok koyardi bana..
19 Yorumla
Soran+1 yılAnlatti anlatti anlatti.. işte uyusmuyoruz.. ben senin için uygun değilim.. olmicak.. geleceğimiz yok.. sen çok iyisin... benden giden cevap .."tamam" sadece bu bide kapatirken hoşçakal dedim..
Soran+1 yılTelefonda konuştuk. . yüzüme karşı nasıl siralayabilirdi onca saçma bahaneyi.. bulusmak bile istemedi
Soran+1 yılÖyle işte.. yapcak bir şey yok maalesef.. onca zamanin güzel anılarin hatrina bile bulusabilirdik.. çocuk gibi telefonda konuştuk. . bu son konuşmayı bile istemeden yapti nerdeyse..
Soran+1 yılGerçeği bilmiyorum inanki.. ama bir tahminim var.. beni ailesine anlatti.. ve bizim aile yapilamiz pek uygun değildi.. bu olabilir.. ya da benim yaşım ona göre biraz küçük.. o hemen evlenmek istiyodu benim okulumun bitmesine var.. yani bunlar aşılmicak nedenler değil. . demekki o kadar sevmemis beni.. bunu bilmek öyle üzücü ki
Soran+1 yılBelkide.. Teşekkürler.. iyi geceler
+1 yılarkasından su dökmeseydin bari tükürseydin onun yerine
26 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir sey diyemedim.. o kadar kararliydiki.. dilim tutuldu sanki..
- +1 yıl
gidene dur deme hayatta bilgin olsun zaten seninle olmak isteyen olur her zaman gidene bir tekme de sen vurki daha hızlı gitsin
Soran+1 yılGaliba biraz öyle oldu..:D kal diyemedim.. basiretim bağlandı sanki
- +1 yıl
salla gitsin kanka iki müslüml orhan ferdi dinle ya da acıların kadını bergen bir şeyin kalmaz. kalk sigara içek ;))
Soran+1 yıl:D:D üç babalar iyi gider şimdi. .
- +1 yıl
eyvallah ;)
+1 yılEn doğrusunu yaptın. Çünkü giden hiç bir zaman senin olmadı , bence gidene güle güle de ve sende geleceğe umutla bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. doğru söylüyosun
+1 yılBırbırnıze bıraz deger verdıysenız sormalıydın neden dıye dırek tamam dememelıydın snra kendıne acıklayamazsn bu durumu
17 Yorumla
Soran+1 yılSordum.. nedenlerini sıraladı.. bende tamam dedim.
- +1 yıl
Mantıklı seylermıydı senı tatmın ettyse sorun yok ama zor yanı tamam dıyebılmekde kolay degl
Soran+1 yılDediki.. bizim hayatlarımiz uygun değil.. planlarimiz başka. . sen iyisin cok masumsun.. olamayiz.. olmicak geleceğimiz yok bizim.. böyle şeyler dedi.. bunlar klasik sözler.. ona ait değil. Sadece bahane.. kal diyemedim.. iyikide diyememisim
- +1 yıl
Cok zor bı durum. Dcek bısey bulamadım bıle. Eger sevmedıgıne ınanıyosan iyiki kal dememıssın. Ama ınsanın canı cok yanıyo guvendıgın ınsan bı anda yok oluyo. Hayrlısı olsun..
Soran+1 yılİçim yandı o an.. şoka girdim belkide bu yüzden bir şey diyemedim.. hala inanamıyorum. . cok zormuş..
- +1 yıl
O kac yasındaydı sen kac yasındasın. Cok yakın bı durumu bnde yasadım acını cok ıyı anlıyorum
+1 yılfırsattan istifade sevgili ayaklarını bırak ve birdaha bulaşma
geleceğin için uraş. ilerde daha büyük pişmanlıklar yaşama11 Yorumla
Gitmek isteyen sen kal dedigin icin kalsaydi...
Artik o ayni o olabilir miydi?
Artik sen ayni sen olabilir miydin?10 YorumlaBence dogru degil hata tek taraflı asla olmaz orta yolu bulmak icin konusman gerekirdi onu o noktaya getiren ne bilmk istememen cok tuhaf bu saatten snra dönerse cok sanslısn
11 Yorumla
Soran+1 yılHata yok ortada.. sevgisi bitti ve gitti.. beni unutucaksin diyen birinin peşinden gitmek doğru değildir kanımca. Of Of :'(
'Benden vazgeçmene izin verdiysem senden önce ben vazgeçmişimdir' diye cok guzel bir söz var:)) iyi yapmışsın bence fazla sözü haketmemiş anlaşılan
10 Yorumlaböle yapman sana kendisinin pişman olması fırsatını yaratabilir , bence iyiki tamam demişsin...
14 Yorumla
Soran+1 yılİyiki :)
Soran+1 yılPisman olmaz.. olsa bile bana caktirmaz:)
giden zaten gider boş ver daha iyisini bul ve evlen sürekli sevgili değiştirme
11 Yorumla
Soran+1 yılIlkti zaten
+1 yılAh ah zamanına hayatımın ırzına geçmiş olan tipik bunalım sorusu :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne bunalım. .
Niye diye sorman bile buyuk bisey gitmeyi kafasina koyan birine cevap bile verilmez tamam demen bile buyuk lutuf ona dostum ;)
10 Yorumla
+1 yılEvet şimdi olmasa sonra yine aynısı olurdu boşver...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılher insan zmn zmn sogur yanlis cumlelr kurar bnce arkasinda durup cabalamaliydn
11 Yorumla
Soran+1 yılCok kararliydi.. unutucaksin beni dedi.. ne diyebilirdimki.. bir anda sebepsiz yere kestirip atan birine.. eger çabalasaydim şu an birlikte olurduk.. ama eskisi gibi olmazdı sanırım. . of bilmiyorum
+1 yılemin ol en doğrusunu yapmışşsın er geç anlıycaktır at gibi kosarak giden kopek gibi geri gelirmiş
10 Yorumla
+1 yıltabiki doğru olanı yaptın sen gitme desen afedersin bir tarafları havalanıcak zavallı gözüyle bakıcak sana
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok valla hiç yalvarmadim.. bence o da şaşırmis olabilir
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri