istemedini zamana ihtiyacı oldunu söyledi bende beklicemi söyledim durumlarıma felan mesaj atıyor şimdi düşününce aslında barışmasak daha iyi olabiliceğine düşünüyorum kıyafetlerime , arkadaşlarıma sosyal medyama karışıyordu bunlsr beni rahatsız ettini fark ettim umursamaz ve manipületif biri oldunu da anladım son bir kaç günde o yazmadıkça ben yazmadıkça böyle gider diye düşünüyorum sizce barışmamak daha iyi olur değil mi? zaten seven 2-3 hafta nie bekletsin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok açık giyiyosan karışır tabi kıskanır seni normal bunlar arkadaşlar derken erkek arkadaşlarına mı karışıyordu sosyal medyada felan napıyodu ama kıyafet dediğim gibi karışır ama adabında gidip bunu gşymiceksin diyemez der ki bu kadar açık giyme daha ideal yok mu falan tatlı dille uyarrır bunlar olur ilişkide
hayır kız arkadaşlarıma karışıyordu hayır ger giydiğim kıyafete karışıyordu
Nasıl her giydiğin uzun giydiğini bile mi mesela bak ben erkek arkadaşlarına karışırım ancak eskiler duru ilkokuldan olanları var onlar durur mesela Ankara 'da yaşıyor etek crop şort giymesini istemiyorum Çünkü her gittiğimde onun yaşadığı semtte bakanlar oluyodur bende giymesini istemiyorum yazın tatile gelir yaşadığım yere o zaman giyer istediğini ben yanında olduğum sürece istediğni giyebilir ama uzaktayken karşıyım çünkü kıskanıyorum birde ben 9.30-10 da eve gelmesinid e istemiyorum çünkü kız başına aslında tamamen onu düşündüğümden bnlar seninlide öyle mi yoksa nasıl birisi
işte bu öyle değil ilk okul orta okul arklarıma bile karıştı normal kız arkadaşlarıma dahi karışan giydim şeylere karışan biri ve bi ruj sürüyorum bana palyaço felan diodu sürekli bi hakaret girişimi bu sevmek mi cidden insan sevdinin davranışlarını felan kısıtlar mı yani çok saçma bu yüzden düşündümde biraz barışmak istemiyorum
Ya bak iunuda diyebilirim ben dedim ya ilk okul duruyordu biz aydıldığımızda bu ilk okul arkadaşları bildiğin buna yürüdüler sonra tekrar olunca çıkar dedim ondna pekde güven olma bu konuyu o yüzden geçiyorumerkek konusunu gidip uzunsa giysen sana karışıyorsa bu kıskançlık değil artık seni aşağılamak olduysa bu ilişkiye başlama ama dersen bulcağım en iyi kişi bu zamanda diye ona bunları de karış ama her şeye karışma de kıskan ama aşağılama de her şey tadında iyidir de erkeklerinde fazla takma güven olmaz şu an konu uzunsa giysen sana karışması ve aşağılaması ruj olaylarında bunu çözebilcğeine inanuyosan devam et ama seni sevse 2 hafta beklemez maks 3-4 gin ne yaptığınıda anlamadım ben bebenin
biliyorum bak sevgiden yapılan şeyleri de kız arkadaşlarıma karışması ne alaka
İşte dediğim gibi erkeklere ve açık giyinmeye geç saatlere okey bunu seven yapar ama yok ruha yok kız arkadaşlarına saçmalık sen dersen benim için iyi birisi konuşup halletmeye çalış ama iyi değilse hiç girme bu işe ve kız arkadaşlarına neden karışıyor kız arkadaşların sana zarar mı veriyor bi sebebi olmalı
Dekolteye karışıyorsa Diğer içten pazarlıklı sinsi Erkekler varsa onlara karışıyorsa zaten bunlar değer verdiğini gösterir Umrunda olmasan ne giydiğin kiminle ne yaptığın umrunda olmazdı.
her şeyime karışıyor işte kız arkadaşlarıma bile
bu kadarı abartıdır.
Bende bu yollardan geçiyorum bitirmek en iyisi çünkü zamanla her şey daha kötü olacak emin ol