Oğlak burcu kendisi ve benimle bu şekilde ayrıldı sizce geri gelir mi?🥺

Yalan makinesi bu resmen üst üste söylediği yalanlara bak hele tamam de bitsin ne uğraşıyon böyle gereksiz insanlarla samimi olmadığı o kadar belli ki seviyorum ama ayrılıyorum bu neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim sende kendini yorma yoluna bak.
Çok teşekkür ederim çok tatlısın pslflwpfps 💗
Ee böyle guzelken neden ayrılmış beyefendi sorun neymiş.
Seviyorsa sende sevdiğine göre ne gibi bir engel olabilirmiş.
Yalan söylüyor bahane bulamamış kendini kurtarma çabaları.
Bir erkek bunu bilir sevdiğim olsun her derde hazırım der.
O derdi sen bulmuş.
Salla gitsin ama geri gelir umarım yüz vermezsin.
Teşekkür ederim 💗
Ay çok teşekkür ederim mutlu oldum çok naifsiniz çok sağ olun 🥰💗
Cevap
11Cevap
Ayak yapıyor da olabilir. Bu kadar seviyorsa neden ayrıldı? Slk mı slk yerine mi koymaya çalışıyor
Ay sey yazdı bundan once iste hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum falan dedi
Prof yalancıymış ama yeme bu numaraları. Tek amacı ayrılmak seni hikayelerle oyalıyor işte
Çok teşekkür ederim 💗
♥
Karşıda ki kişi seninle olan konuşmalarını atıyor ne garipsiniz
Sen çok normalsin kardes insanların fikrini alıyorum bunun neresi garip
O çocukta bunu okuyor?
Bos konusssmaaaaaaaa begenmiyosan cık lutfeeen
Ayrılmamış ki zaten barışmak istediğini yazmış
Hayır hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi
Hayallerimin anlamı kalmadı içinde sen olmadığın için yazmış daha okuduğunu anlamıyorsun
Bundan öncesi diyorum ya manyak mısın
Bu çocuğu yapış herkes seni istemez zeka sorunun var
Ay defol ya rezil
Yalan inanma bunlaraa tam oyunbaz oğlaklar bu kadar duygusal giriyorsa muhtemelen altında bi oyun vardır sjjs düşme kızım bu sırtlana
Yürüme mesajı gibi ama ayrıldığınıza emin misin, millete bak nasıl ayrılıyor be, vay anasını.
Hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi
Ben demistim
Oğlak burcu değil mi işte dengesizin önde gideni
Ben de seni çok seviyorum ne olur bitsin yaz sen de.
Öffff sonuna kadar okuyamadım ne çok darlayan bi tip, aman gitmesi kayıp sayılmaz bunun salla
Geri dönecek şov yapıyor.
Tesekkur ederim 💗
Bunları yazdıysa niye ayrıldı
Hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi
Neymiş hayali?
Ayak yapıyor şerefsiz. Seni sevse böyle saçma sapan sebepten ayrılmazdı. İlk fırsatta sevgili yap şok geçirsin
Saçmalama sofkerpwodl
İşte giderken kapıyı açık bırakayım da boşta kalırsam dönerim mantığı. Bu tipler böyle giderken kafa karıştırır kız soğumasın diye ama hala kanan var
Gelir eğer gerçekten seviyorsa merak etme gelir
Tesekkur ederimm
Oğlak burcu olduğu için mi sence böyle ayrıldı?
Kesinlike btw
niye ayrıldı ki burada ayrılmış gibi görünmüyor
Ya işte hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi
saçmalamış ne alaka hayalinde sen yoksun demekki o seni seviyorum demeleri yalan dolan boş ver o seni yine birakir
Teşekkür ederim 💗
engelle next yap geç
Bu nasıl ayrılık kız
Mal mmi bu cocuk inanma haha
Seviyor belliki. Gelir bence bu.
aşkımmm inanma ahahah
Boş yapmış işi bitti yol veriyor sana
Seviyir seni de niye ayrilmis ki
Ayrılmamış ki bu
Bundan öncesinde hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi ben orayı almamısım
Yaa cok uzuldum🥺
Üzülmee 🥺🥺
Niye ayrılmış
şovmen
Magaaaaa beeeeee
kaybetme şu çocuğu
O benden ayrıldı abla ne kaybetmesi
Ayrılık neresinde
İşte hayallerime odaklanmalıyım seni düşündüğüm için hayallerime odaklanamıyorum dedi
Deli pamdpwrlwlfğwpd
Salla gitsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?