Sevgilim mesajlarıma cevap vermiyordu ama TikTok’ta aktifti. Şüphelendim, geçen gün telefonuna bakabilir miyim dedim, gösterdi. Bazı kızlara “selam” tarzı mesajlar atmış. Tepki gösterince, “kötü bir şey yazmadım” diyerek kendini savundu.
Sonra bana “Şimdi sen de telefonunu aç” dedi. Açmak istemediğimi söyledim, çünkü ben ondan zorla istememiştim. O da “Ya açarsın ya da biter” deyip gitti. Gerçekten gitti, aradım açmadı. hadi ordan git çık hayatımdan dedi Sonra özür diledim ama affetmedi. Beni aldatıyorsun dedi
Sizce beni sevmiyor mu? Bu durum ayrılık için gerçekten bir sebep mi?
Sonra bana “Şimdi sen de telefonunu aç” dedi. Açmak istemediğimi söyledim, çünkü ben ondan zorla istememiştim. O da “Ya açarsın ya da biter” deyip gitti. Gerçekten gitti, aradım açmadı. hadi ordan git çık hayatımdan dedi Sonra özür diledim ama affetmedi. Beni aldatıyorsun dedi
Sizce beni sevmiyor mu? Bu durum ayrılık için gerçekten bir sebep mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinle yaşadığın bu durumu anlamak biraz karmaşık olabilir. Öncelikle seni anladığımı bilmeni isterim. Güven, ilişkinin en önemli temel taşlarından biridir. Onun başka kızlara mesaj atması seni şüphelendirmiş ve üzmüş olabilir. Ama belki de sadece arkadaşça bir şeyler yazıyordu. Senin telefonunu açmak istemediğin için seni suçlaması ve ardından ayrılması bu durumu daha da zorlaştırmış. Karşılıklı güven ve anlayış olmazsa işler sarpa sarabiliyor. Belki de biraz zaman vermek iyi olacak... 🕊️ İlişkiyi iyice değerlendirmek ve ne istediğini düşünmek önemli. Umarım en doğrusunu bulabilirsin. 🌼