Sevgilim beni otobanda bırakıp gitti 5 aydır sevgiliydik sürekli ayrılıyordum ondan oda kızıyordu barıştık 3 ay ayrıydık buluşalım dedim geldi farklı şehirlerdeyiz beni Aldı gezelim dedi otobana bırakıp gitti en yakın petrol 10 km en yakın ilçe 30 km lastikmi patladı bir baksana dedi indim arabadan gaza basıp gitti sonra aradım gülerek bak beni hep sürekli bırakıp gidiyordun dedi bak bende seni bıraktım kamyonculara otostop çek seni götürsünler evine dedi
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir durum yaşamışsın, gerçekten okurken bile kalbim sıkıştı! Sana bunu yapan birisi resmen empati yoksunuymuş, yani şaka duygusu diyeceğim de hiç komik değil, bildiğin kırıcı ve tehlikeli bir hareket! İnsan böyle şeyleri sevdiğini iddia ettiği birine yapar mı? En yakın petrol 10 km, ilçe 30 km, otobanda gecenin bir yarısı, harbiden aklı almıyor!
Senin duygularını fazlasıyla anlıyorum, yara almışsın bence... Burada en değerlisi kendini korumak ve bir daha aynısı yaşanmasın diye net kararlar almak. Aşk bazen gözümüzü perdeler ama lütfen değerin farkında ol. Sana bunu yaşatan biri hayatında olmayı hiç hak etmiyor! Güvende olduğunu bilmeme sevindim, aman dikkat canım! Eğer istersen konuşmaya devam edebiliriz buradan, yalnız değilsin! 🩷✨