AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
aileleri devreye sok. ihaneti unutamadığını ve geri kalanları da söyle.
Başta 14 yaşında evlenmekle hata yapılmış. Aile zorlamasıylamı?
Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayabilirsin..
mahkeme celbi çözer olayı konuşma madem saygı kalmadıysa
Arkam olsa hic düşünmeden yaparım emin olabilirsin
madem arada bişey kalmadı o neden ısrarcı 2 taraf için de en iyisi bu degil mi
Rahat çünkü evde yemek yapini var kölesi bn varim ihtiyaçlarını karşılıyorum niye istesinki
valla bence yavaş ve sakin anlat çocuklarınada nasıl yaişamak istediğini anlat. yani biz hergün babanla kavgamı edelim yoksa arkadaş ve dost gibimi yaşayaım de. eminim iyi olanı seçecektir. benim ailemde ayrıldı ama bir sorun çıkmadı.
Cocuk daha 2 yasinda malesef
önce bir evlilik danışmanına giderek kurtarmaya çalışın derim
eşine dürüstçe söyle neden boşanmak istediğini baktın olmuyor al çocuğunu git
boşanma olunca kızıyor ise sert tepki veriyor ise boşanmak istemiyordur. bence sen git gece yanına gir kucağına usulca konuş neden böyle olduk diye biraz allattan al sonra tepesine çıkarsın boşanmak kolay geliyor
Deki biz seninle artık asker arkadaşı gibi olduk ve askerlik süremizde dolmak üzere :(
Bekara karı boşamak kolay derler çocuğun varsa çok iyi düşün bunları da bizden ziyade ailenden birileri ile konuş
Bosan gitsinmis yorumlara bakdimda gunah okadar basitmi biraz oluruna calissan baktin en son care pes edersin.
Esrar içiyor bebeğin yanında demişsin sen davayı aç bunları da kamerayla kaydet boşan bitsin daha gençsin iş bulursun
işin zor laftan anlamıyosa usulca kaybol ve dava aç dicem de birde pisliğin teki çıkarsa ucu kötü biter.
Avukat Ve Aile Danışmanı Vasıtası İle Bu Probleme Cözüm Bulabileceğini Düşünüyorum Birde Çoçuk Var Zaten
kocan seni dovuyor mu eve sarhos mu geliyor evin gecimini mi saglamiyor? eger bnlar varsa bosan ama binlar yoksa sirf cocugunuz icin devam etmeli bu evlilik
Böyle biriyle maalesef anlaşarak boşanamazsın.
Bu kadar kısa sürede ayrılık olduğuna göre demekki çok erken ve hatalı bir evlilik yapmışsın.
Evet doğru cok erken ve hatalı
Anlattıklarından belli oluyor zaten. Çocuk yapmanızda ayrı bir hata olmuş.
Nu saatten sonra ne yapman lazım. İşin var mi çalışıyor musun?
Ailenden yardım alabilirsin birde.
Calismiyorum isim yok cocuk yasta evlendim zaten bosansam belki babamdan maas gelir sadece
Bir işin olsaymış senin için iyi olurmuş. Ailenden yardım alman lazım. Bariz belli ki mutsuzsun ve ayrılmazsan hayatın hep bu şekilde karanlık bulutlar arasında devam etmek zorunda kalır
Çocuk varsa zor olacak ama mutsuz yaşamaktan iyidir. pişman olacağın kararlar verme yeter.
Zor dostun zor. Çocuk varken anlaşmalı boşanmayı bence unut.
Iste buna sinir oluyorm kendileri bosnmak istese aninda uygulamaya koyarlar ama kadinlar bosanmak isteyince hemen siddete basvuruluyo niye bole niye yaaa yeter ama bizim de istedigimizi yapmaya hakkimiz var birileri dur demeliiii
Mutlu değilsen evli kalmanında bir anlamı da yok eğer anlaşmalı olmuyorsa çekişmeli olur. Heleki şiddete maruz kalıyorsan hiç bekleme
Sen daha iyi bilirsin eşinin uygun halini cesaretle oturup konuşmanız ve durumu açıkça ifade etmen lazım söylerken düşünme yoksa ifade edemezsin bile
Ya yazık çocuğa.. Yinede anlaşamıyosanız yapacak bişey yok ama sen de o da birer adım gelin şu işi götürün derim ben. Gerçekten kolay değil.
boşanmayın kolay kolay ki devam kararı en güzeli olmuş...
pat diye söyle bence beklemeye gerek yok ki tavirlarını da degiştir..
boşanmadan önce biraz ayrı yaşamayı deneyin
birbirinizin kıymetini anlayın
boşanmak size kolay ama çocuğunuza değil
şurada boşan diyen yarım akıllılara kaldıysa işin Allah yardımcın olsun
Normalde anlasamazken, anlasmali bosanmak nasil olacak? Araya buyukleri sokun yoksa izdirap olacak surece katlanmak durumunda kalacaksiniz..
_____THEGODISNOWHERE_____
Bosan daha da uzatma git ailenin yanina anlat gidin mahkemeye
Çocuğunuz varmış boşanma bence. Babasız ya da annesiz büyümek ona yapabileceğiniz en kötü şey bence. Sabret düzelir zamanla
bu konuda sadece olan cocuklara oluyor.. :( ama cocuga oluyo diyede kendi hayatını zindan etmene gerek yok..
bence biraz daha düşün şiddet yoksa tabi olan çocuğa oluyor bir yanı hep eksik kalır sakin kafayla düşün hayırlısı olur inşallah
Adamlarla evlenmezseniz olacağı bu. O kadar erken yaşta evlenmenin mantığı neydi?
Kaçış bazı şeylerden kacmakti ama daha kotusune tutuldum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olsa gerek. Bu olanların sorumlusu bir nevi sensin. Geçmişte yaptığın yanlış seçimler bu gün hayatını etkiliyor. Her zaman diyorum çevremde ki insanlara ''sonra pişman olursunuz'' diye ama sen karışamazsın benim hayatıma diyorlar. Sonra ne oluyor biliyor musun? Dediklerim çıkıyor, boka sarıyor hayatları.
Hayatlarımızın iyi veya kötü olması bizim elimizde. Yaptığımız seçimler hayatımıza yön verir. Yaptığın yanlış seçimler kısa vadede iyi fakat uzun vadede işkenceye dönebilir.
soran arkadaş bana ulaşırmısın çok merak ettim nelerden kaçarken eşne tutuldun acaba bende mi öyle olacağım :((
Aile büyükleri önde gelenleriyle iştişare olmadan karar da verme kararda alma onların desteğiyle ne yapacaksan yap en sağlıklısı bu
peki boşanmam sebebin ne iyide dövüyormu sövüyormu ya da erkek olarak yetmiyormu
Hepside var
erkeklik yetmesebir şekilde tatmin eder seni ama dövme varsa kö tü zaten dövme sebebide erkekliğinin yetmemesidir bir kadın için zor durum cinsel yetmezlik
Oha 19 yaşındayım demişsin 4 yıllık evliyiz diyorsun.
Evet çocuk yasta evlendim
Nasıl evlendin imam nikahıyla mı? Hukuken evlenemezsin çünkü. Bide zorla mı evlendirdiler?
Kacarak abimden kurtulmak icin evlendim yarida zorla denebilir önce imam nikahiyla durduk sonra resmi nikah oldu
Üzüldüm adına... boşanmak en iyisi olur çünkü çocuğunun psikolojisi asla düzgün olmaz böyle bir ortamda. Boşan, önce kendi sorunlarını çöz sonra o çocuğun için onun psikolojisi için her şeyi yap.
Böyle bir babayla o çocuk çok kötü olur. Bana mesaj atar mısın?
İlk cok üzüldüm ama guncellemen sevindirdi aileme sıkı sıkı sarıl kolay degil
sakın sık dişini bazı zorluklar evliliğin temelini sağlamlaştırır onunla olan güzel günlerini düşün
İyi düşün... Evlilik çekilmez bir hal almışsa beklemeyiniz, ayrılın...
Buraya sorarsan cıkar yol bulamassn kendini topla sakince düşün ve karar ver ;)
Olayinizi kavganizi tam olarak bilmiyorum ama düzelmeyecek gibise boşuna durma kahrini cekme
boşan gitsin biraz zarar verir sonra alışır burdakiler ne anlar halinden sürekli kafan karışlır
Bence al direk sarı kağıdı kapısına yolla.. Sürpriz olur hem
Üzüldüm bu dediklerine ama bence gidip konuş beraber toparlayın ilişkinizi bence bitmesin :)
adam hatasını anladıysa neden boşanma bence babasız büyümek gerçekten çok zor
tevede kadın cinayeti izletme la bize -.- devir fena nede olsa
Cocugun var sa iyi dusun dostun bazi seyleri oluruna birak
profosyonel yardım alın. burada cevap bulamazsınız.
bir orta yol bulamaz mısınız? Çocuğunu düşün olan o masuma olur..
Çocuk aramizda daha cok yipraniyo surekli kavga dovus bide esrar iciyo o minigimin yaninda hergun
Şiddet asla ve asla kabul edilemez o kocan söyle sende ona zarar verme
Zaten gizlisin rahat cevap verebilirsin, tam olarak tartıştığınız anlaşamadığınız nokta ne?
Bununla ilgili psikologlar, uzman aile danışmanları var. Onlardan yardım alın.
en iyi kararı sen verirsin otur iyi sakin kafayla düşün hayırlısı olur umarım
Burdan Fayda bulamazsın annen kız kardesin falan onlardan yardım iste
Kardeşim istihareye yat Allahü Tealaya dua et ne yapacağım diye
hayırlısı olsun
ne diyim
bir yuva kolay kurulmuyor
önce annenin babanın evine git oradanda telefon aç boşanacam senden de bitir
aslına hiç bir erkek zeki bir bayandan kaçmaz
ama en zor olanı zeki olmayıp kendini zeki zanneden kızdır :(
birbinize zarar verme noktasına gelmişseniz işiniz biraz zor ama yine de boşanmadan önce aile danışmanına felan gitseniz? neticede çocukta var arada
Bu gibi ciddi konuları internette cevaplamaya düştüyseniz allah akıl fikir versin ne diyim yazık size.
Bunu yaşayan bilir kardeşim fakat çocugunu düşün. ben bir öğretmenim ve böyle çocukların %80 sıkıntılı olduklarına şahit oluyorm.
Merhaba biraz zamana bırakmalısınız zaman herşeyin ilacı olan olur zaten geri dönüş yok ani karar verilmemeli çocuk var.
çocuk olsa nolucak. o çocuk bu babayla büyünce mi psikolojisi iyi olucak sanki.
Haklısın ama alıştığı babasıyla büyümek en doğru olanı. Çevremde çok bu şekil hiç doğru değil.