AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
bazı erkekler aşırı ilgiden bunaltıyor, bazıları ise ilgi gösterme yoksunu. boşver canım takma her şey olacağına varır
ilk cumlen tipki beni anlatiyor :D
8 aydır beraberiz aynı şehirdeyiz hatta işyerlerimiz aynı semtte ama haftada bir görüşüyoruz. Bilemiyorum nolucak bizim bu halimiz canım:(
bence b planısın dostum, her erkeğin bir b planı vardır, aklında bir kız vardır ona ulaşırsa seni bırakır, eğer o kız istemesse b planı yani sana döner, benim ilişkilerimde hep öyle oldu :)
Ilgisizlik erkeklerin dogasinda yoktur sana kotusu denk gelmis.
ilgisiz erkek yoktur,başkalarıyla ilgilenen erkek vardır
bizde ayri ülkelerdeyiz hemde tam 2 bucuk senedir biz niye hergün görüsürüz aksam konusmadan yatmiyoruz kim nerde napiyor hepsinden haberdariz? bence normal degil sizin durumunuz...
Erkekler seviyorsa ilgisiz kalmaz,daha da çok ilgi gösterir,şefkatle yaklaşır sevdiğine,bir dokunuşla bile incinmesinden bile korkar,
biraz zaman ver ona belliki işten sıkılmış yalnız kalmak istiyor kafa dinlemek felan benim düşüncem bu
zor bi dönemden geçiyosunuz ikinizde sıkıntılı olduğu için ona herşey öyle geliyodur sıradan sen onu mutlu et sevdiği şeyleri yap.onu çok sevdiğini söyle
Doğalarında yok yani en azından hepsi öyle değil.Erkek arkadaşımdan biliyorum bu konuda hep beni suçlar ben ilgisizim falan filan diye ,poff.9.
İlgisizlik. Yapıcagım en son şey bu benim. İlgisiz erkekle pek vakit geçirme derim
Kişiden kişiye değişir, bazıları aşırı derecede ilgili bazıları ise aşırı derecede ilgisizdir.
Kısaca; D.N.A.
ben bir erkeğim benim sevgilimin ilgisizliği de ilişkiyi bitirme noktasına getirdi.Bence ilgisizliğin sebebi ilginin başka kişilere de dağılıyor olması olabilir.
Bazı erkeklerin yapısı öyledir. Bazıları ise sevmiyorsa öyle davranır.
Başlarda ilgili ama şimdi ilgisizse sıkılmış olabilir
canım bir erkek senle ilgilenmiyorsa ya kendisinde olan bişeydir huyudur yada seni sevmeyi bırakmıstır.
En nefret ettiğim şeydir ilişkide ilgisizlik. Sevgili dediğin sürekli mesaj atıcak arıcak bulusmak isticek.
ben tipki boyleydim ama eski sevgilim hep senle goruscem kafayimi yedirtcen arkadaslariyla hergun beraberdi ben bulusalim diyince bole derdi keske sizin gibi olsaydi ya ne bahtsiz adamim :)
Şans iste hep zıttı bulur insanı :)
işleri kafasını meşgul ediyor olabilir.bunu onunla konuşmalısın
daha once konustum, konusarak bir cozum alamadim malesef:/ şu an akisina biraktim, sunku islerine cok takik eger acarsam bir sonuca varamiyacagimdan eminim, o yuzden kendi icimde degerlendirme yapiyorum şu an icin. o normale donene kadar en azindan
çok ilgisiz değilse zamana bırak bakalım.ama şuda vcar ki insanları değiştiremezsin .tacvrının değişeceğini sanmıyorum
sana karşı olan ilgisi gitmiş ama kaybetmekte istemiyo yedekte dursun die düşünüyo heralde
hayır aslasıkılmış olabilir tekrar gözden geçirmek lazım ilişkiyi...
içine cin girmiş hocaya götür :D
Bndede aynı sorun var .s
benim doğamdandır ama başka erkekleri bilemem
Ben çok ilgiliyim mesela :D
senin ayrılmanı bekliyor.
Erkeklerin doğasında var
birazda kendinizde arayın ilgisizliğin nedenini
Alışkanlık haline geldiyse eğer,ayrılmaz.
sen ilgi görmemişsin ilgi :D
Doğalarında var.
EN İĞRENÇ DÖNEM
aldatıyodur belkide
bıkmıştır
bıktıkları andır ilgisizlik başladıysa tabi
ilgisizliğin başladığı sıkıldığı andır
Sana öyle gelmiş...
alakası yok :/
Evet.
içgüdüsel bişey
Vardir