İlgisizlik erkeklerin doğasında mı vardır yoksa erkeklerin ilgisizlikleri ilişkiden bıktıları anlamına mı gelir?

yaklasık 8 aylık bir beraberlik ve 5 aydır farklı ülkelerdeyiz. benim arada gidip 1 ay kadar kalma durumum var ama ilk gittiğimde çok hayal kırıklığına uğrattı beni. yani sanki hep yanındaymışım gibi davrandı, özel bir çaba harcamadı, buluşursak olur buluşmazsak iki gün sonra olur havasında. ki ben bir ay kadar kalıçkata olsam başka ülkeye gidicem. neşe ve ilgisi gittikçe azaldı. ilk başta benim toplama çalışmalarım onu daha da bunalttı.

şimdi kendi haline bıraktım. bazen 4 gün hiç haberleşmediğimiz oluyor (iş dolayısıyle işyerinde olmayınca), sadece facebooktan konuşuyoruz. şu an işiyle ilgili ciddi maddi sıkıntıları var sebep olarak onu da ortaya koyuyor, canı sıkkınmış falan.

benimle benzer durumda olan yazıları çok okudum burda, hep sevmiyor, bıkmış senden yorumları yapıldı, peki o zaman bir erkek neden bu durumda bir kadınla ilişkisini sürdürür. yani ona bir kaç kere sordum ayrılalım o zaman diye, ben seni seviyorum mutluyum diyor...İlgisizlik erkeklerin doğasında mı vardır yoksa bu ilişkiden bıktıkları anlamına mı gelir?
İlgisizlik erkeklerin doğasında mı vardır yoksa erkeklerin ilgisizlikleri ilişkiden bıktıları anlamına mı gelir?