Gerçekten merak ediyorum aylardır mahvoluyorum bitmek bilmeyen bişey bu. Sizin de tecrübelerinizi merak ediyorum.
Cevabın nedir?
- https://www.youtube.com/embed/WIv1lELH8uU
Hayı hayır, sen birşey atlatmıyorsun. O acı seni atlatıyor. Zamanı gelince.
Tabi insan beyninin çalışmas şeklini bilirsen, istediğin amaca göre hizmet etmesini sağlayabilirsin.
Beyin onu düşünmekten "zevk" alır. Alışmış. Onunla ilgili nöronlar birbiriyle iletişim kurmayı seviyor. Hayatın sebeplerinden biri bu zaten. Ama onu düşünmek sana acı veriyor. Çünkü o zevk veren nöronlar artık sana acı veren nöronlara da bağlı ve onlara da sinyal iletiyor. Yani beyninin bir yanı zevk alırken, diğer yanı büyük bir acı çekiyor.
Ne yapmak lazım? O nöronların elektriğini komple kesmek. Bunu da beyne çözmesi için problemler vererek yaparsın. Bu o nöronların iletişmesine, yani onu düşünmene engel olur.
"Ama onu düşünmek istiyorum, şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı hiç bunlar olmazdı... vs."
Evet ama beyninin diğer yarısı sevmiyor, istemiyor bunu. Huzursuz oluyor. Dediğim gibi. O acı seni atlatacak ama o zamana kadar başka şeylerle meşgul olmalısın.
Mesela bir olaya konsantre olduğunda, o aklında yokken rahatsın. TV de haberleri ya da en sevdiğin programı izlerken, ya da biriyle karşılaşıp
- Ya sofyacım hatçe var ya hani.
-- Hangi hatçe?
-Ya hani şuraya gezmeye gittikti de orada tanıştıydık, sana kitap verdiydi.
-- Eeee?
-İşte o şöyle olmuş böyle olmuş...
bu hatçeyi düşünürken aslında "onu düşündüğün ruh halinde" değilsin. Sebebi, onu düşünmemen. O anda beynin acı veren nöronlara "the person you have call is busy at the moment, lütfen try again later" diyor. Sende rahat hissediyorsun. Yani birini unutamazsın. Düşünmeyebilirsin o kadar. Düşünmemek içinde beynini doldurmalısın. Yoksa boş boş durduğun sürece sadece kendi canını yakacaksın.
"Çivi çiviyi söker" de aslında benzer bir durum. Yeni biriyle tanışınca beynin yeniyle meşgul olur, eskiyi düşünmezsin, rahat edersin. Tabi ahlaki olarak pis birşey ama aynı anda 3-5 tane idare eden meraklılar/görmemişler var...
Tabi farklı düşünce yolları da var ama yerim dardı, yazamadım, kardeş :)3518 Yorumla- +1 yıl
Ya aynen öyle, aslında onu düşünmeyi seviyorum ama aynı zamanda beni yıkıyor. Ne kadar meşgul olsam da mutlaka aklıma geliyor, bir kere aynı yerde oturuyoruz ve sürekli karşılaşıyoruz.
- +1 yıl
Bu arada çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için ☺️👌
- +1 yıl
Bir hobi veya uğraşın olmalı. Mesela benimki programcılık. ya da elektronik devre tasarımı. İllaki onda ilerlediğinde yapamadığın yerler oluyor. Bilmediğin şeyler. "Bu sorunu nasıl aşarım" diye düşünmen gereken yerler. O aklına geldiğinde, karşılaştığında direk "önce şu problemi çözeyim" diye düşün ve o probleme odaklan. Bitti gitti. Tabi bunu yapmak irade ister. Öyle tırt kişiler yapamaz. ya da bunu yapan tırt kişiler, iradeli olmuş olur :) Hangisini seçersen :)
- +1 yıl
Dostum sen dünden bahanedeymişsin bunları yazmak için. Ama güzel olmuş Emeğe +1
- +1 yıl
@urania9 Allah aklına o soruyu getirmesin de okumana ihtiyaç doğmasın inşallah diyelim. İşe yarar mı? Ben denedim çalışıyor :)
@Denizzz95 Eee, huyum kurusun. Sempatik bir konuşma tarzımın olduğunu söylerler. Normalde yaptığım birşey. Artık içime işlemiş. Bunu bilinçsiz yaptım. Okuyanın aklını karıştırıp noluyor yaw diyip acısını bir dirhem olsun hafifletiyoruz işte fena mı? ;)
@BazendeOylesine "bahanedeymişsin" ne demek? Güzel Türkçemizde böyle bir kelime bulunamadı. (Evet kendim anlam verebiliyorum, aptal değilim ama vermemiz gerekmese daha güzel. Bahane arıyormuşsun desen, N'OLURDU? )
Ennnnnn iyi cevap için teşekkürler, saygılar, hürmetler. - +1 yıl
Suraya bir yorun atayim ki, tekrar bulabileyim bu cevabi cunku cevap cok iyi.
- +1 yıl
Basda Insanin ici okadar aciyoki, sanki bir bosluga düsmüs gibi, hersey bosunaymis gibi. Dayanamiyosun yokluna kokusunu özlüyosun, ellerini, gözlerini, herseyini özlüyosun isde. Birlikde gecdiniz yollardan gecerken icin parcalaniyo. Korkuyosun herseyden kendine bile kendinen vazgecmekden korkuyosun. Güvenin kirilio kimseye güvenemiyosun kendine bile. Sanki bir Ölüm varmis gibi ama kimse ölmemis aslinda. Alismaya calisirsin belki ama en gec gece yataginda yanliz kaldiginda aklina gelecek hersey güzel mutlu günler. Insani en cokda yasadiklari degilde Sevdigiyle yasayamayacagi seyler üzüyo biliomusun? Hayal edebilirsin ama gercek olmayacak. Hersey anlamsiz artik aslinda. Ne desen napsan fayda etmez. Alisirsin belki yokluguna ama hep aklinda kalir her saniye. Atlatmak mümkünmü bilmiyorum ben atlatamadim. O aci hep icimde sanki Kalbime bisey saplamislar yillardir orda ama cikmiyo isde.. Sen becerirsen eger banda yaz o mucize formülü..
- +1 yıl
@Merakliduygusal En İyi Görüş oranın %40 imiş, kıskandıııım. :) Ellerinden öpüyorum.
- +1 yıl
@aslim1305 ... Sevdigiyle yasayamayacagi seyler üzüyo biliomusun? Hayal edebilirsin ama gercek olmayacak.. demişsin.
Aklımda değildi ama sen söyleyince şimdi hatırladım. Son sevgilimle ayrılalı 9 yıl olmuş. İlk 2-3 yıl önemsiyorsun. Sonra nasılsa ahirette ağzına edicem diyorsun, geçiyor.
Gelelim sevdiğiyle yaşayamayacağın şeylere üzülmeye. Doğru düşünmüyorsun. Hepsini yaşayacaksın. Bunun yolu var.
Hayal edebilirsin ama gerçek olmayacak demişsin. Bu senin dar gerçeklik algın yüzünden. Bazı insanlar rüyaları, hülyaları "gerçek değil" diye geçiştirir. Onlar senin gerçek sandığın şu dünyadan daha gerçektir. Git bir mezarlığa bak. Kimmiş gerçek. Bu dünyanın kendisi bir rüya. Ölünce uyanacağız :)
Öte yandan, sana acı veren, yani eskisi... aslında senin sevgilin değil. Senin sevgilini oynayan bir oyuncu. Senin sevgilin o kişinin hayalindeki iz düşümü sadece. Acı çekmen gözlerinle gördüğün şeyin o iz düşüm ile örtüşmemesinden kaynaklanıyor. - +1 yıl
Demem o ki, yarın başkasıyla çıktığında, sevgili olduğunda, aslında o kişi senin bir tek olan sevgilini oynayan başka bir oyuncu. Senin sevgilin değil. Senin sevgilin hayalinde. Sen şu an sevgilin sana acı çektiriyor, kazık atıyor sanıyorsun. O yüzden "yeni oyuncu" geldiğinde eskisinin yaptıklarının hesabını ondan soracaksın. Çünkü aslında yeni sevgilin, senin eski sevgilin. Belki yüzü sakalı saçı farklı olacak amma, sen ona baktığında eski sevgilini göreceksin.
O yüzden, seni yüz üstü bırakan sevgilin değil, yoldan geçen öylesine biri. Dizi oyuncusu gibi. Oyuncu değişti diye, o dizideki karakter değişmez. Kaldığı yerden devam eder.
Hayallere gelirsek, aslında sevgilin seni terk etmedi. Yanında ama sen göremiyorsun. Belki ete kemiğe bürünmemiş ama sana olan sevgisinden birşey yitirmiş değil... Bu gece yastığına güzelce sarıl, öyle uyu. Sen neye sarılırsan, sevgilin onun içinde olur çünkü. Bu da benden sana hediye olsun :) - +1 yıl
- +1 yıl
+1 :)
- +1 yıl
Abi sen ne anlatıyosun verdiğin örnekte bile onun adı var Haticeyi unutmak niye bu kdr zor yaw
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk acısını atlatmak diye birşey yoktur. Mutluluktan havaya uçtuğunuz, sizi azda olsa gülümsetip huzurlu hissettiren birisini kaybettiğiniz anda ben bu acıyı hissetmedim diyen yalan söyler. Ama bu kalp yarsı olmamalı. Reliast olmak lazım. Aşk gerçektir romantik yaşanır realist yaklaşılır. Şöyle ki şimdi aldatmıyoruz neden? Düşünüyoruz diyoruz ki aldatırsam düzgün bir insana yanlış yaparım, karakteri bozuk kimselerden olurum, toplum beni yargılar, vicdan azabı çekerim, gelen ya onun gibi olmazsa, ya onu unutamazsam, yanlış yapmamam lazım, irademe hakim olmam lazım diye düşünürüz. Düşünmek kalp değil akıl işidir. Akılın da yakıtı realistlik yani gerçekliktir. Gelelim aşk acısını atlatmaya ben çok çektim aldatıldım, kandırıldım, yalanlar gözümün içine bakıla bakıla söylenmiş gözüm körmüş bunları gördüm. Çok üzüldüm. Birgün oturup düşündüm şimdi ben kendimi bu kadar harap ediyorum peki o da aynısını yaşıyor mu? Siz kendinizi parçaladığınızda onda en ufak bir etki uyandırıyor mu yani o da aynı acıyı çekiyor mu? Yok baktım ki ben ağlayıp sızladıkça kapandıkça karamsarlığa gömüldükçe anca kendime yapıyormuşum. Bazıları keyfi yerinde yeni aşklarda yeni mutluluklarda ve derin bir huzurda. gülücükler saçıyor göz yaşları mutluluktan akıyor. Zaten o da aynısını hissetse ayrılıklar bitirilirdi hiç böyle bir konuda olmazdı. İzi kalır mı kalır elbet ama atlatmak çok kolay inanın. Sadece oturun ve düşünün kendinizi harap ettiğinize değiyor mu onunda içi paramparça oluyor mu karşılaştırın anlayacaksınız boşa çaba. Trilyon verseniz 1 saniye geriye gidemezsiniz. Eski günler bir daha geri gelmez kabullenin önce aonra düşünün ve gerçeği gördüğünüzde bu halinize sadece boşa harcanmış bir zamanın pişmanlığı olarak acıyacaksınız. Saygılarımla
134 Yorumla- +1 yıl
Çok mükemmel konuştunuz cidden 👏👏👏 ama iş uygulamaya dökmekte 😬
- +1 yıl
Düşnmek seni uygulamaya yöneltecek otur ve düşün. Karşı tarafın umrundamısın umrundamıyım diye düşün.
- +1 yıl
Çok Basit, olmadığımı Biliyorum
- +1 yıl
çok basit değil ama bu öğreti sana gerçekleri gösterecek.
Çok kötü birşey. Öncelikle allah yardımcın olsun. Heryerden çıkartıyorsun. Soyadı bulut, coğrafya dersinde aklıma geliyor. :D Kıvırcık saçlı yemek yaparken lahana görünce bile aklıma geliyor :D Heryerden çıkartıyorsun illaki. Tv izliyorum sevgililer görüyorum aklıma geliyor. Düşünmemek için uyumaya çalışıyorum rüyaya geliyor. Uyanıyorum ilk aklıma o geliyo. Hep bişeyle meşgul olcaksın. Oyun oyna birileriyle tanış siteden. Normal konuş sevgili gibi değil. Hiçbi arkadaşına ondan bahetme. Herkee yasakla onun ismini. Sende müzik dinleme. Heryerden çıkar gelir. Düşünme önce kendine değer ver. Bırak. Sen tam unutmaya başladım derken çıkagelecek, görüşmek isteyecek. Kabul etme ! Gerçekten birşey olmuyor. bir daha olmayacak. Çünkü emin ol olmaması her ihtimalden hayırlı. Unutacaksın. Düşünme, her aklına geldiğinde bişeyle ilgilen. Koş, spor yap çikolataya aban. Arkadaşlarınla gez cem yılmaz izle. Dolu dolu geçir. Boş zamanın varsa bir kafede falan iş bul çalış hem paran olur istediğini yaparsın. Her gününü doldur. Ama beynini onla doldurma.
90 Yorumla
+1 yılsana benim yaşadığım bir acıdan örnek vereyim belki soruna yanıt bulabilirsin ilkokul 2 den lise 2 ye kadar birikteliğim oldu lise 2 de doğum günümde trafik kazası geçirdi ve kollarımda son nefesini evlilik teklifi ederek hayata veda etti 2 yıl kimseyle konuşmadım kimseyle de çıkmadım ama en sonunda düşündüm hayat devam ediyo hayat bir film karesi gibidir hayatından biri çıkar başkaları girer önemli olan hayata mutlu bakabilmektir sen en küçük şeylerde bile mutlu olabiliyorsan bunu atlatabilirsin yeterki hem zamana bırak hemde kafanı dağıtacak şeylerle uğraş zamanla acılarının nasıl dindiğini gözlerinle görmüş olursun :)
55 Yorumla- +1 yıl
Sen gerçekten yaşamayı hak ediyorsun ☺️
- +1 yıl
teşekkür ederim :) benim yaşadığım en büyük acı bu umarım ne demek istediğimi yazdıklarımdan anlamışsındır :))
- +1 yıl
Anladım ama yapması çok zor
- +1 yıl
biliyorum yapması çok zor ama zamanla ne demek istediğimi anlarsın lütfen dediklerimi iyi düşün bana hak vereceğine inanıyorum sen sadece seni mutlu eden şeylerle uğraş aklına getirmemeye çalış :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
215Cevap
+1 yılben kendimden örnek vereyim asla kendinden fazla değerli görmeyeceksin bundan sonra bunu kural olarak ilk sıraya koy. Sonra kendinin güzel ve cekici birisi olduğunu asla unutma öz güven tavanda olmalı ardından sen onun için değil onun senin için üzülsün ve onu asla düşünme öldüğünü düşün kafanda onu öldür birdahaki ilişkilerinde aşık olmamak için kendini ve dürtülerini sürekli dizginle bir tiyatro sahnesinde olduğunu ve partnerinin sadece bir rol oyuncu senin ise yönetmen ve baş rol oyuncu olduğunu unutma. bundan sonra seni kimse üzemez ve sende asla aşk acısı çekemezsin. Duygularını azaltacak soğuk kanlı olacaksın. O zaman hata yapma payın çok düşük ilişkiyi sürekli süzgeçten geçir duygular mantığın önüne geçerse sıçarsın sürekli engelle.
51 Yorumla- +1 yıl
çok güzel keşke uygulamasoda kolay olsaydı
Daha yarım saat önce herşeye inanırken, şu saniye hiç birşeye inanmıyorum bayan.
Aşk acısı denen birşey yoktur. İlişkiden arta kalan, kullanılmamış prezervatifler vardır. Ben bunu öğrendim !
O yüzden aşkı maşkı boşver sen. Acı çekmek istiyorsan geberene kadar çek. Gerçekleri görmek istiyorsan yoluna bak ve zamana bırak. Çocuğun zerre umurunda değilsin ! Sadece bil istedim...
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg32 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭😭
Acımı geçmez.. Kahraman Tazeoğlu'nun dediği gibi 'Acım mı? Geçmedi... Alıştım sadece.' O acıının bana kattıgı kocaman bir alkol göbeğinden ibaret... bazı arkadaşlar 3 - 4 ay oldu geçmedi yazmış.. 2008 Aralık ayında basladı.. 2010 Şubatta biten bir ilişki.. Ben kalkmış hala bu acıdan bahsedebiliosam.. düşündürür.. Hayatına giren herkeste onu arıyorsun öncelikle.. bu oldukca kötü bir durum.. (karsındaki insanlara çok buyuk haksızlık) 'O' gibi davranmadı diye ona kızabiliosun bile.. Ama hiç bir zaman onun nedenini bilemiyor.. Hayatında onu sana unutturabilen bir anlık aklından cıkartmayı basaran insanı kaybetme çunku onlardan az bulunuyor ;) bir tarafın hep eksik olsada alışıyosun onsuz yasamaya.. Zaman herşeyin ilacıdır derler Aşkta o yöntemin fitilden farkı yoktur. Ateş düştüğü yakar.. En kısa surede alışman dileğimle..
40 Yorumla
+1 yılİlk 2 3 gun anlamıyosun bittigni idrak edemiyosun kafanda sonra basliyon aglamaya zirlamaya dahasonra arkadaslarin olaya el atiyo alkol geceleri düzenlenir daha sonra dışarıda gezme tozma vakit öldürme gibi ama eve gelincede baslarsin zirlamalara gece olunca o yuzden baktin agliycan aklina geliyo ya direk uyuycan ya da muzik acican takcan kulakligi ohh mis. Azicikta sanalda takilcan eskiden nasilsam oyle diycen sonra yeni birileriyle konusucan ama sevgili olmuycan 2 3 ay boyle habire onla konusucan yaran zaten iyilesmis oluyo az bucuk zaten biriyle olunca bir guzel kalbine gomuyosun baktin gomulmuyo kimseyle olmayip konusmaya devam baskalariyla derlesicen konusucan birilerine alisican nasil onla olan iliskinde habre konustun habire ayni seylerden hoslandigni gordun ayni kisilikte biri cikiyo zaten ayrildigin kiside bir zaman sonra kalbe gomuluyo.
22 Yorumla- +1 yıl
Az Cok tecrube :D hem kendim hem cevremden gozlemlediklerim
+1 yılben tecrübelerimi aktarmayacağım ama fatih sultan mehmed açıklamış çok iyi
https://www.youtube.com/watch?v=xYREjXxmHRU
Ağlasa âşık belâ-yı hecr ile nâlân olup
Gözlerinden akan anun yaş yerine kan olup
Geh cefâ kûhı gubârından örünse kisveti
Geh belâ vadisini geşt eylese üryân olup
…
Her ne denlü cevrler görse vefalar eylese
Her ne denlü gülseler hâline ol giryân olup
Râz-ı aşkı aşikâr etmeğe takat bulmasa
Sinesinde nâvek-i dil-dûzlar pinhân olup
dilberinden rahme er olmazsa ol dil hastaya
kimseler derdine derman edemez imkan olup
Gam beyabanına her gün eylese seyr ü sefer
Her gece mihnet- serâ-yı firkate mihmân olup
Verseler mülki cihanın tac-u taht-ı devletun
avni köyün terkin etmez başına sultan olup………..01 Yorumla- +1 yıl
Ne diyor burada anlamadim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecelerce yalnız başıma odamda ağladım acılar çektim okadar çok ağladım ki allaha dua ettim bu azaptan ya kurtar ya da dermanını ver diye zamanla duygusuzlaşmaya başladım aşk gitti artık üzülmüyordum bişey hissetmiyordum çünkü karşımdaki kişi benı hayatından çıkarmıştı ne yüzünü görüyodum nede sesini duyuyordum bende vazgeçtim gibi bişey işte başka bir bayanıda sevemiyorum artık aşk yönüm berbat.
103 Yorumla- +1 yıl
Ah ah aynı yerde oturmasak böyle olurdu da işte olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBiz uzaktaydık ama okadar ciddiydik güven sorunu varmış meğersem değişik birisiydi zaten kafa bir geliyor iyi oluyo kafa bir gidiyo sen bunu yaptın diye söyleniyordu.
- +1 yıl
Benm de öyle oldu uzaktaydık güven sorunu varmış daha doğru kimseye güvenmeyen biri ile ciddi yola çıkmışım beni aldattı gitti başka biri ile evlendi kıza güvenmiyor kızda çocuğa bir birbirlerinin telefonu bir birinin eline habire kontrol çocuk kız güvensin diye kendi hattını kıza vermiş arada benim konum geçiyormuş kavga ediyorlarmış düşün yani güven ne kadar önemli çocuk sandı ki evlenince evde bekler içim rahat edr öyle olmuyor kıza güvenmiyor bence işe gidince aklında acaba birine yazıyor mu kalıyordur güven olmadan sevgi de bir işe yaramıyor maalesef mesela ben ona hem güveniyor hem seviyordum zaten aşk acısı bu yüzden çekiyorum yaa
her aklına gelişinde şu gibi olumlu ve "teşekkür eden" cümleler kurarsan hemen o bir kaç saatliğine bile huzurlu kaldığını, ve o kişinin aklına gelmediğini göreceksin. hissedeceksin. çok kişide denedik bunu.
"...'ya bana kattığı şeyler için teşekkür ediyorum. bu ilişki sayesinde çok şey öğrendim. bu ilişki olmasaydı belki ben hala mutsuz olacağım kişilerle birlikte olacaktım.. bu ilişki yüzünden artık daha tecrübeliyim ve daha iyi bir ilişkiye hazırım. demek ki daha iyi biriyle birlikte olmam için bu ilişkinin bitmesi gerekiyormuş. artık daha iyi yaşayabileceğim ve daha mutlu olabileceğim biriyle birlikte olabilirim. bu ilişkiye bana kattığı herşey için, beni daha mutlu bir ilişkiye hazırladığı için teşekkür ediyorum."21 Yorumla- +1 yıl
Super yöntem!
+1 yılBen ilk bir hafta acımı yaşıyorum ondan sonra ki zamanı da pişman olup onun acı çekmesi için ona bırakıyorum, sevsem bile bir yerde içime atabiliyorum, ha ama yalnız kaldığımda ağlıyorum çünkü beni yine en iyi ben anlıyorum. Düşünmemeye çalış sürekli gez toz, bazen insanın boğazında bir düğüm oluşuyor o zamanlar hüngür hüngür ağlamak gerekiyor biliyorum, yalnız kaldığın bazı zamanlar kendi kendine içini dök, yani acını yaşaya yaşaya azalt, sırf onu unutmak için de başkasıyla tanışmaya kalkışma. Çünkü hem karşıdakini sevemez, sürekli onda sevdiğini ararsın hem de karşıdakini de üzmüş olursun. Sadece sabredeceksin. Umarım her şey iyi olur senin için:)
20 Yorumla
+1 yılBende ki zamanla aşk acısı tatlı acıya dönüştü her geçen gün daha güçlü daha olgun birisi olmaya başladım çok uüzüldüm çok kafaya taktım kendimi öldürmeye de kalktım ama zamanla baktım ki artık bu olay bana güzel geliyor bildiğin ara sıra canım çekiyo çünkü her seferinde daha güçlü ve daha olgun oluyor insan en azından bende böyle 4 yıl bir kızı sevmiştim onun yüzünden çok acı çektim her gece ağladım inanin inanmayın yani bu olaydan sonra bana böyle gelmeye başladı bilmiyorum sadece bende mi böyle acaba hep onu merak etmisimdir sadece bende mi böyle? :D kötü yorumlarınız... bile değil boş yere yazıp ggünaha girmeyin
32 Yorumla- +1 yıl
Aglaman cok iyi, tek degilsin. Üzülmüyorsundur artik umarim. Umarim karsina cok daha güzel bir insan cikar
- +1 yıl
Tek olmadığıma sevindim teşekkürler inşallah seninde karşına istediğin gibi biri çıkar :)
+1 yılSeneler önce aşk acısını geçirmeme yardımcı oldular. Şu ürünleri sırasıyla tüketin:
upload.wikimedia.org/.../...y_4_Modern_Warfare.jpg
upload.wikimedia.org/.../...sins_Creed_2_cover.jpg
https://imagerip.net/images/scrubs.jpg21 Yorumla- +1 yıl
Her gün en az bir adet "Scrubs" tüketin. Diğer iki tanesini sırasıyla tüketin. Ac: 2 tükettikten sonra geri dönüp Cod:4'ü tekrar tüketebilirsiniz. Hatta defalarca tüketmenizi öneririm. Aşırı doz insanı bağımlı yapabilir.
+1 yılBu cevaplara bakılırsa ben hiç aşık olmamışım :)) ama kendime göre biraz sevdiysem de ağlayarak damla damla düşürdüm onu gözlerimden.
Peşine kızlar taktım, onlara asıldıgını gördükçe daha da nefret ettim ondan.
Aldattıgını, yalanlarını, sevilmeyişimi düşündüm.
Kullanıldıgımı, beynimden bedenime kadar nasıl kirletildiğimi düşündüm.
Yeni tanıştıgım insanlar bile bana bu kadar saygılıyken uzun zamandır hayatımda olan insan için nasıl değersiz olduğumu düşündüm.
Koca bir yaz geçti, alışveriş yaptım, kendime yeni bir düzen kurdum, arkadaşlarımla eğlendim, kedi yavrularını besledim.
Sonuçta senin kalbine bu derin acıyı veren Allah bu acıyı söküp almasınıda biliyor.
Sadece zamanını bekliyor.42 Yorumla- +1 yıl
Sana yasattıklarını. Yasamadıkca bu dunyadan gıtmeyecek etme bulma dunyası merak etme
- +1 yıl
teşekkürler yorumun için :)))
+1 yılunutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş
51 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel 👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sana şöyle anlatayım canım birini sevdim hemde çok sevdim yani kesinlikle o hayatımın erkeğiydi yani ondan başka kimseyle evleneceğimi düşünmezdim o naptı aldattı beni çöktüm hayatımın en güzel yıllarını acı çekerek geçirdim hergün ağlıyodum onla gittiğimiz yerlere gidince ağlıyodum sonra hergün dua ettim allahım unuttur diye ama çok yalvardım ezan okuduğunda yağmur yağdığında hep allaha sığındım hep en büyük korkum şuydu ya onu ilerde karısıyla görürsem diye en son 1 yıl önce evlendiğini gördüm tınlamadım bile şaşırdım kendi kendime bu benim en büyük korkumdu ve ben hiç üzülmedim veee en son eşiyle alışveriş yaparken gördüm birkaç ay önce hiç mi hiç tınlamadım rabbim bana yardım etti uzun oldu biraz kusura bakma inşallah sende unutrsun ve çok mutlu olursun
72 Yorumla- +1 yıl
Neler atlatmışsın ya... Bunlar bile atlatılıyorsa bende atlatırım diye umut ediyorum bakalım.. 😬
Cevap sahibi+1 yılallah yardım etti bana yoksa unutamazdım ve şimdide iyiki o olmamış diyebiliyorum
Sevdiğim hiçbir kızın ismi Leyla değildi
Ama ben hepsinde "Leyla" oldum
. Şıpsevdi miyim, neyim? Bilemedim.
Ne kadar geniş bir gönlüm varmış meğer
! yoksa sevgisizlikten mi böyleyim?
Gördüğüm her ağacın gölgesindeyim.
Galiba senin yüzünden böyleyim
. Beni dert deryasına, yas dünyasına
atıp gittiğinden beri böyleyim.
Bütün Leyla'larda aradığım sendin.
Bütün dualarım sen, hayallerim sen
yazdığım, yazmadığım bütün şiirlerimin teması sen
... Senden başkasına körüm, sağırım, dilsizim
. Senden sonra en güzel şeylere bile gönülsüzüm...10 Yorumla
+1 yılAşk acısı çekmenin tek sebebi beyninle ilgili. Sinyaller gönderiyosun olumsuz olarak. Aman faceine bakayım whatsappa bakayım kimle beraber falan. Bunlarla kendini yıpratma derim. Uzaklaşmayı dene. Çok saçma gelecek ilerde eminn ol. Bunun icin mi üzüldüm ben diceksin. Ve çok zaman geçmeden en fazla iki ay daha. Belki o kadar bile sürmez. Okuyosan arkadaşlarınla zaman geçir. Ama bunlar demekle olmaz ya zamana bırak ama pişman olacağın şeyler yapma derim mesaj atmak aramak gibi.
30 Yorumla
+1 yılBelli bir zaman sonra istesende istemesende daha az canını acıtıyor. Daha az aklına geliyor. Daha az şarkı onu hatırlatıyor. Ama bunu zaman getiriyor. Sen değil.
Senin bu süre zarfında yapabileceğin tek şey, o zaman gelene kadar aklını meşgul etmen. Çık gez, arkadaşlarınla dolaş, bak bunu özellikle söylüyorum. HER ZAMAN POZİTİF ŞARKILAR DİNLE. Bu gerçekten etkiliyor herşeyi. ama herşeyi. Zaman gelicek, ve buda geçicek. İnan bana. Kendi kıymetini bilme zamanın çoktan geldi geçiyor bile.21 Yorumla- +1 yıl
Sildim bile tüm yavaş şarkıları hep canlı şarkılar var, teşekkürler bu arada 👍☺️
fani olan sevgiliden vazgeçip ebedi olan sevgiliye sığındım oda dertlerimden arınmama sukünet bulmam için kapılarını açtı ve bir zamanlar acı gibi gördüğüm kişinin gidişine şükrediyorum o gidiş gözlerimdeki perdenin kalkmasına sebeb oldu
82 Yorumla- +1 yıl
Zaten bu yúzden yasatmiyor mu yaradan bu acilari. Allah muvaffak etsin, guzel bir cevap
- +1 yıl
@Merakliduygusal onsuz yaşayamam dedikçe onsuz yaşatır, kimi yaradan'dan daha çok seversek onsuz bırakır ! kalpler ancak Allahın elinde'dir kimi isterse sevdirir istersede sevdayı bitirir... sevdiğime beni sevdir yerine sevdiğine sevdir beni diye dua etseydik daha farklı olabilirdi hayattaki her zorluk zirveye ulaştırıcak birer basamaktır
inkar et onu sevdigini inkar et. kendi sesini duyucak şekilde sevmiyorum sevmiyorum de kendini buna inandır. onunla kesinlikle konuşma, hayatından çıkar yoksa oyuncagı olursun. ararsa açma, mesaj çekerse cevaplama, öldü farzet ki zaten senin için öldü. vede hayal kur sana dönmüş yalvarıyo falan gibi yani bundan sonrasında nasıl olmasını istiyosan öyle hayaller kur, biraz duygularını bastırmış olursun. zamanlada geçer zaten ama başka biri yerini doldurana kadar boşlugu kalır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılbu aşk denen olguyu tam anlamıyla 3 sefer yaşadım
3 ünde de hüsrana uğradım
1. si o kadar kötü değildi
2 ve 3. çok fena yıprattı benii yanii tamamen boş birşey 2. sinde sonucunda benimle oynandığını fark ettim ve sonucunda aşık olduığıumu anladım
3. de aynı şekilfe felaket yıprattı benii ve zayıflamama yol açtı hem bedenen hem zihnen
ama zaman ile atlatılıyor hepsii
en kötüsde 2. siydi12 Yorumla- +1 yıl
tabii burada çok soru sordum bahsedebiirimde ben işin içinden çıkamadım
Ne olursa olsun dik durarak. Bu dünyaya aşk acısı çekmeye gelmedim ben. Hiçbirimiz gelmedik. Neden biri mutlu olmayı başarırken biri başaramasın ki? Ben inanarak geciriyorum günlerimi. Olur da bir gün denk gelirsek ezik görmesin beni diye. Bunu kendime anaç edindim. Böyle yaşıyorum.. sende bir amaç bulursan inan bana en azından sürekli aklına gelmiyor
20 YorumlaŞu bu her şey yalan. Ben 3 sene birini sevdim aralıksız kimseyede bakmadım. Sonra başka biri çıktı karşıma onunla birlikte olmaya başladık ve sonra bir baktım ki onu unutmuşum. Biraz zaman biraz eğlence. Yani şunu bunu yap diyemem ama düşünmemeye 'çalış' diyebilirim. Düşünmemek çok zor biliyorum özellikle özlemek vs. kötü şeyler. ama Hepsi geçiyor bir süre sonra :)
10 YorumlaMalesef sadece zaman, bende hep tek onu isterdim ve ondan başkasını sevemeyeceğimi düşünüyordum nezaman aşık olsam aynı sey hep sonuncusu eşsiz ve tek geliyor ama uzun bir süre uzak kalinca azaliyor ve neredeyse giderek azaliyor üzülme söz veriyorum gececek.
10 Yorumla
+1 yılilişkimiz boyunca ben tüm içten duygularımla sevmiştim. ilk öpücüğümü ona vermiştim. bu benim için sıradan birsey değildi ilkimi onunla yaşamış olmam beni ona duygusal açıdan sımsıkı bağlamıştı. ben terketmek zorunda kaldım. ve beni anında sildi attı, ben 5 ay boyunca hep acı çektim ve birden hayatıma biri girdi öylesine konuşuyordum onunla konuşurken aklimda exim vardi. konuştuğum cocukla date çıktık ve bana kendimi özel hissettirdi. sevilmeyi orada anlamıştım ve asla da o soğuk eve geri dönmedim
00 Yorumla
+1 yıl9. sınıfta bir kız sevdim, aynı sınıftayım. Onun yanında hissettiklerim tarifsizdi. Benim için doğru insan olduğunu sanıyordum. O yaz tatilinden önce, onunla ayrılacağım için çok üzgündüm, ağlamıştım hatta çünkü o kız yurtta kalıyordu.
O yaz dayanamayıp hislerimi mesajla gönderdim. Reddetti. 10. sınıfta o yüzden depresyona girdim. Psikolojik sıkıntılarım aldı başını gitti. bir kız yüzünden hayatımı mahvetmiştim. bir de aynı sınıftaydık, işin kötü yanı.
11 ve 12. Sınıfta, yüzüne bakmadım. Asla eskisi gibi arkadaş olalım kafasında değildik.
Aşk acısıyla başa çıkmanın yegane anahtarı iradedir bence. Kendine hakim olmaktan geçiyor. Başka da yolu yok☺️00 Yorumla
+1 yılBak ben sevgilimden yeni ayrildim. İlk sinavima 4 ay var kendimi gaza getiriyorm unide neler var bu kim su bu 6 ay sonra tas dolu bir okulda olcam arkadaslarmla kalcam icecm eve geç gitcem derken kendimi sürekli ders calisirken buluyorum müzik dinleme bir süre oynak sarkilar bile resmen hadi ona mesaj at diyor ya i
00 YorumlaFani aşk yoktur bütün aşklar baki olanadır kimi sanatı sever kimi sanatçıyı sanatı bırakıp sanatçıyı bulduğunda unutursun. Ya Baki Entel Baki sırrına vardığında herşeyin helak olup gidici olduğunun Allah'a bakan yönünün müstesna olduğunun bilincine vardığın an biter..
10 Yorumla
+1 yılçoğu kız 'çivi çiviyi söker' mantığıyla kaşar oldu. acıyı atman için parçala kalp kırmaktan çekinme. çünkü kimse senin kalbini kırarken 2 kez düşünmedi.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama ben öyle yapamam
- +1 yıl
neden?
+1 yılatlatamassın hep bir yerde kalır her zaman yeni bir ilişkye de başlasan kalır evlensende kalır zaman sadece anılarını unutturur unuttukça daha az üzülmeye başlarsın ve tamamen anılarının aklından çıkması iki seneyi bulur o zaman sadece onnla olduğun bir cafenn önndn geçersen skntı yaşarsın oda bir saate geçer 2 seneyi buluyo malesef
00 YorumlaGenel olarak atlatilmiyor ne yazik ki.. cok uzun bir süre her şey de herkesde görüyorsun. Her gece yattigin o yatak seni boguyor belki de aglatiyor. Sonra yoruluyorsun zaten, o arada da başka birisi coktan gelmiş elini tutmaya başlamiş oluyor. Tutmazsa da sen yaşamaya alişiyorsun zaten. Olabildigince bir kere yapicam , bir kere gorucemlerden uzak dur. Kendini bir konu veya hedefe odakla onun icin savasirken zaman kalmiyor zaten
00 YorumlaAtlatamazsın. Bastırırsın atlattım sanarsın. Ama gün gelir öyle bir yerde öyle bir acıtır ki ne yapacağını asıl o zaman bilemezsın. O yüzden şimdi acıyla yaşamayı öğrenmelisin. Sen acıyla yaşamayı öğrenirsen acı terkeder seni yavaş yavaş. Atlatmaya çalıştıkça yalar kalbini. Atlatma bırak kendi gitsin...
00 YorumlaBitmek bilmyen diye bir şey asla olamaz. Ondan önce nasıl hayatına devam edıyorsan ondan sonra da etmelisin o senin hayatında bir hiç artık. Takmamalısın bende hyenı yenı atlattım ve ne kadar salaklık yaptıgımı farkettım. Onu beklemeyı bırak, unutmak daha kısa suruyo
10 Yorumla
+1 yılDüşünecek zaman bırakmayacak kadar yoğun bir program yaptım. Aileme arkadaşlarıma daha fazla zaman ayırdım bol bol spor yaptım her zamankinden daha fazla çalıştım. Zaman da yardım etti. Zor ama geçiyor
33 Yorumla- +1 yıl
Oo spor yapysan baya faydasimi gormussndr bu surede. Ornegini cok gordm @HatununDibii
- +1 yıl
Evet çok faydasını gördüm herkes çok değiştiğimi güzelleştigimi söyledi, özgüvenim arttı aslında :) @tecrubekonusur
- +1 yıl
Kesinlikle cirkin erkek ya da cirkin kiz yoktur bakimsiz kendine ozguveni olmayan miskin vardir ve bencede cok gzuelsin @HatununDibii sinn
başta aşktan kimsenin ölmeyeceğini bilmeliyiz keşke ölsek sürünüyoruz dediğinizi duyar gibiyim :) aşk birazda risktir aşkının büyüklüğüyle ayrılık acısı doğru orantılıdır ama insanoğlunun atlatamayacağı bir sey yoktur ölüm acısı bile bir kaç seneye geciyor unutursunuz demiyorum yaranız iyileşir ve izi kalır o izi hatırladıkça acı vermez artık çünkü yara çoktan iyileşmiştir.
00 Yorumla
+1 yılOnunla ilgili herşeyi silerim, yok ederim, hayatımdan uzaklaştırırım. Onun yerine başkasını koymayı değil o hiç yokmuş hiç olmamış gibi yaşamaya çalışırım. Sonra bir bakmışsın ismini bile hatırlamıyorsun.
10 Yorumla1,5 yıl çektim ama tamamen ayrılıp da acının dibine vuralı 10 ay oldu. O başkasıyla beraber ben hayatıma kimseyi alamıyorum. Eskisine göre daha iyiyim arada içimi kavuruyor en başa dönüyorum ama alışkanlıktan mıdır nedir o acı tanıdıklaşıyor. Bittiğini kabullenince daha kolay atlatırız ama kabullenmek zor.
04 Yorumla- +1 yıl
şu an aynen öyleyim, onun seviglisi var ama ben kimseyi istemiyorum
- +1 yıl
Onun ellerini başkasının tuttuğunu bilmek o kadar kötü bir şey ki. Bilmiyorum seninde yan yana fotoğraflarını görünce ya da varlıklarını bile düşününce canın acıyor mu? Benim çok acıyor. Üstelik bu kişi beni düğününe davet etti sürekli sevgilisini ne çok sevdiğini duyurmaya çalıştı bana. O kadar korkunç bir duygu ki bunları o da yaşasın da anlasın ölmeyip sürünmenin ne olduğunu. Valla canım kendimi anlattım ama tutamıyorum artık içimde. Sen de anlat ne kadar sürdü niye bitti dinlerim :)
- +1 yıl
Yok artık ne ınsanmı$ ve sen hala unutamadın. merak etme sana yasattıgı basına gelıcektır ılahı adalet dıye bısey var
- +1 yıl
İnşallah. Kendi beni kaybettiğinde kılını bile kıpırdatmadı ama dün beni arayıp sevgilim konuştuğumuzu öğrendi benimle konuşmuyor onun yanına gidince seni arayacağım inkar edeceksin uzun zamandır konuşmadık diyeceksin demeyi biliyor işte. İnşallah ayrılır da sürünür ya. Ben onun ilişkisini kurtarmak için yalan söyleyebilecek kadar değersizleşmişim. Allahtan aramadı da beni kendi yalanlarıyla inandırmış kızı bitti gitti.
+1 yılatlatmak mümkün değil sadece zaman geçmeli, tamam hobilerle kafanı meşgul edersin arkadaşlarla eğlenirsin, birisiyle konuşmaya başlarsın ama gece yastığa koyunca kafanı o acı gene başlar. Zaman gerekli
10 YorumlaHer sabah balık tutmaya giderek.
Haftada bir gezip görmediğim yerlere giderek..15 Yorumla- +1 yıl
Geçen haftadan beri yapıyorum, her hafta sonu farklı yerlerde geziyorum 👍
- +1 yıl
Kedim var 😍 ölmediysem onun sayesindedir
- +1 yıl
Umut ekmeğimiz... Umarım unutursun ve kurtulursun sende
+1 yılYeni aşklar bularak. Ayrılmak ve bitirmek zorunda kaldığım ilişkilerim oldu. Sadece bir tanesinde çok acı çektim. O da ilk aşkımdı zaten. Ve ilk aldatılışımdı. O nedenle artık daha dayanıklıyım üzüntülere.
10 Yorumla
+1 yıldünyada aşk acısından çok daha büyük acıların olduğunu gör. çevrene bak, haberleri oku ve haline şükret. inan o zaman "benim derdim ne kadar küçükmüş" diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey senin elinde canim aci cekmekte mutlu olmakta yapman gereken tek bise var hayatina kurallar koyacaksin elini masaya vurup bu dunyada en degerli varlik.. benim.. Beni uzen aglatan hic birseyi hayatimda barindirmayacam gibi kurallar koy emin ol ise yariyor ben bunu yaptim unuttum.:) gercekten ole ama seni uzen ne varsa uzerine bir cizgi cek ve hayata devam herseyin hayirlisi iste.
10 YorumlaAşk acısı ondan sana kalan bir duyguysa onun hatırı vardır sende acısını da seversin..
Bunu en iyi urfalılar bilir.. İsodun yakacağını bile bile severek yerler..
"isotu" denemelisin aşk acısını aratmıyor :D :D12 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi söyledin yaa 👍 acı yemek yasak ama bana maalesef 😔
+1 yılIlk basta atlamam saniyordum onu cok sevdigimi saniyordum ama öyle deilmis cunku aradan 1 sene gecmesine ragmen unutamamistim sonra geri döndu bu sefer tekmeyi ben bastim megersem benim derdim terkedilmekmis gururuma dokandi terkedilmek sonra ben terkedince icim rahatladi ustumden buyuk bir yuk kalkti simdi umrumda bile değil seninde derdin bu olabilir terkedilmek koymustur sana
21 YorumlaAşk acısı; eğer ki büyük bir heves ile aylar sonra seni alıp, sana sarılmaya geleceğini bir telefonla söyledikten sonra hayatından ömür boyu çıkmak zorunda kalıyorsa, yıllar geçse de üstünden unutamıyorsun. O telefonda söyledikleri hala kulaklarında kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılÜzerine gidersen daha çabuk atlatırsın. Kaçarsan kolayca kaçamazsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Daha ne kadar üstüne gidebilirim bilemiyorum...
+1 yılYenisi gelene kadar hep bir öncekinin acısını çekicez demişler. Eminim kendine ihanet sayarsın elinden gelmez ama benim yolumda bu değilde başka birine şans ver aylardır geçmediyse. Sevmediğin birine sarıl.
01 Yorumla- +1 yıl
En son yapacağım şey bu sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalbinle konuş. ona işte şöyle şöyle hissediyosun şöyle oldu bu yüzden sen aşık falan değilsin de. yaşadığın duyguya da bir isim ver. takıntı, tutku vs. gibi. inanıyor.. ama sana şunu söyliyim, eğer o kişi sevilmeyi hakediyorsa aşkını yaşa. acı bile olsa değer.. değer katar.
00 Yorumlasen bir kızsın canım :) bol bol çikolata ye , alışveriş yap , arkadaşlarınla dışarı çık gez eğlen umursama hatta aklına bile getirme düşünmemek için çabalama daha çok düşünürsün.. Unutursun unutma sen bir kızsın :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapmaya vaktim yok ki ygs lys yolunda ölüyorum ben 😭
Kesin bir sekilde bitmisse ve hic ihtimal yoksa bu duruma saygi duyacaksin. Sonrada kendini mutlu hissettigin aliskanliklarini yap ve arkadaslarinla cok sık bir araya gel. Seni sevmeye calisan birilerini bul ve yeniden ayaga kalkip yasamaya devam et. Gucsuzlugunu kimseyr gosterme. kolay gelsin.
01 Yorumla
+1 yılSağlam bunalimdaydim
Film gibi olucak ama aynaya bakio dedimki
Sen kimsin kendine gel o kim
Ilk begendigin kızla... yapicaksin dedim
Sonra disari çıktımayni gün cafede biriyle tanıştım ertesi gece yattik
Sonra bir iki derken gitti mevzu
Tabi iyi örnek değildi ama benimki böyle oldu :))00 Yorumlaben de öyleydim canım aylarca ağladım sonra barıştık baktım değişen hiiiiiiiiiiç birşey yok aynı tas aynı hamam.. bir anda içimde silindi gitti. şu an belki hala seviyorum ama kalbim acımıyo çünkü onunla ilerimin olamayacağını bilmek kalbimin acımamasına neden oluyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Sız kadınlar cok fenasınız ancak sız bıttı dersenız bıtıyo demı :d
+1 yılkolay olmuyor. atlatamıyorsun unuttum dediğin anda tekrar hatırlıyorsun. önce hatırlamamak gerek, adı üstünde hatırlamazsan unutmuş olursun aklından gidiverir. Ama şöyle bir şey var ki, o kadar geçen vaktin, anıların unutulması zordur. Bu yüzden geçmiş olsun diyerek açıklamamı kapatıyorum. Saygılar :(
10 Yorumlailk bir kaç gün zordu yediremedim kendime nasıl olur felan her gece onlu rüyalar
ilerleyen haftalarda toparlandım biraz hemen yeni birilerini bakıştırdım bir kaç başarısız denemeden sonra vazgeçtim hala onlu rüyalar
4. aydan itibaren alkole meczupluğa sardım ayık olduğum geceyi hatırlamıyorum gidenlerin haddi hesabı yok yine onlu rüyalar
1-2 aydır maşallahım var taş gibi işime gücüme sarıldım böle saçma sapan şeylerlede vakit geçiriyorum 1 sene oldu şu zamanlarda ama hala onlu rüyalar:S02 Yorumla- +1 yıl
Umarım atlatırsın bende çok rüya görüyorum en kötüsü yaa
Sosyalleştim gezdim dolastım eglendim ama baskasıyla olmadım hiç o dahada kötü oluyor ha birde aklıma geldiğinde hep kötü yönlerini düşündüm biraz daha sogudum günden güne hatta nefret ettim kısa bir süreç değil ama baska yoluda yok malesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu en son göreli 6 ay geçti... ayrılalı 5 ay... tamamen irtibatı koparalı ise 2,5 ay..
Ama hala atlatamadım hala. Hatta ilk başlarda daha az canım acıyordu, sanki gün geçtikçe çoğalıyor acı, gün geçtiktçe daha çok özlüyorum... Ölü gibi dolanıyorum hep, hayattan zevk almıyorum. herşey boş ve renksiz geliyor, o eski mutlu neşeli, şanslı günlerimi kaybettim. tüm güzel şeyler geride kaldı.. keşke ömrüm bitmiş olsaydı01 Yorumla
+1 yıl1. Allah
2. Zaman
3. Arkadaslarim/ailem
4. Bu site, sagolun iyki tanidim sizleri!;)21 YorumlaBende yaşıyorum ben varım ama yokum gülüyorum aslinda agliyorum susuyorum sana haykiriyorun içimde ben bitiyorum kimse duymuyor agliyorum kimse görmüyor off napcam ben bilmiyorum unutamiyorum kimse onun gibi degil onun yokluguna alisamiyorun cildiricak gibiyim cok kotu bir haldeyim ya offff offf
02 Yorumla- +1 yıl
Profil foton nerden @smraipk
Zamanla geçer fakat acısı ve umutsuzluk seni sarar asosyalleşirsen herşeyden kendini soyutlarsan ileride bunalıma kadar götürür daha da sosyalleş gez toz eğlen o zaman rahatlarsın ama yinede unutamazsın zaman sadece sana geçmişte kaldı unutman lazım der ve sen unuturmuş gibi yaparsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuanda bende çekiyorum sürekli gözlerim doluyo falan.. gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler birazda zamanla aşılıyo. bir de başkasından hoşlanmaya başlayınca tamamen bitiyo. ben her gün görüyorum onu ve başkası da yok şu an napıcam bilmiyorum. en azından her gün görmeseydim bu kadar acı vermezdi
00 Yorumla
+1 yılOnu hatrlatacak seylerden en basta kurtul. Sonra baska seylerle ugras evin esyalarinin yerlerini bile bn degstrmisdm kotu huylarini dusun alisvers yap en onemliside Allahm onu aklimdan kalbmden cikar de. ins kurtlrsn ilaci olmayan tek hastalik ask
00 YorumlaKendine karşında ki kişiden daha fazla değer ver. Kendini daha fazla sev. Aksi halde onu daha fazla umursadığın için canın yanar.
*iç ses* Gideni bırakın gitsin. Geleceklerin yeri boş olsun fena mı?00 Yorumla- Devamını Gör (283)
Devamını Gör(328)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası