Neler yaptınız bu süreçte, nasıl atlattınız?
Sanki hiç geçmeyecek gibi..

Neler yaptınız bu süreçte, nasıl atlattınız?
Sanki hiç geçmeyecek gibi..
Özel bir şey yapmadım hayatımı kaybettim kişisel olarak yapacağım işleri yaptım ailenle birlikte vakit geçirdim beni seven insanlarla sohbet ettim Zaman geçtikçe de bir şeylerin üstesinden gelmeye başladım, dolayısıyla aşk acısı zamana bırakarak atlattım ama bu zamanda bayağı sızı çektim, ama hayat her şeyden tecrübeden ibarettir
Büyük bir formülü yok.
Yürümem gereken yolda yürümeye devam ettim.
Sadece önüme baktım, duyduklarıma kulak tıkadım, gördüklerime göz yumdum, bildiklerimi bilmezden geldim.
Hayatıma baktım.
Sorunlarımı hayatım çerçevesinde çözdüm.
cut.
Cevap
12Cevap
Aşka inanmıyorum.
Aşk acısını hayatımda bir kere yaşadım. Onu da atlatmak benim için zor bir süreçti. Henüz yaşım ufaktı ve duygularımı çok yoğun yaşıyordum. Etrafımla alakamı kesmiştim, doğru düzgün sosyal bir yaşantım yoktu. Ailemle aram bozuktu. Zamanla duygular hafifleyince normal yaşantıma dönebildim. Yani kısacası benim için uzun bir zaman gerekti.
Hayatında odak merkezi olan insan gittiğine göre yeni bı odak merkezi gerek. O da sensin. Kendinle ilgilen kendini geliştir. Başta zor ve can sıkıcı gelebilir ama ilerisi için olduğunu unutmadan iradeli bı biçimde devam et. Bu süreçte hayatına yeni birini alma duygusal boşlukta olduğun için yanlış kararlara devamında vicdan azabına sebep olabilir.. hayatında en değerli olan sensin unutma💗💗
Aşk acım yok. unutmak zor bir eylem oluyor bazen. ozellikle unutmak istemiyor ise kişi can yakar. once unutmak istediğini kendine alıştır. ikna et kendini.
onunla tanismadan once de yaşıyordum o olmadan da yasarim diye dusundum aklimi mesgul edecek seyler aradim yemek yapmayi hic sevmezdim yemek yapmakla ugrastim arkadaslarimla daha cok vakit geçirdim yeni insanlarla tanistim kafamda bitirdim kisacasi o kadar kolay degil ama dusununce o olmadan da yasayabilecegimi anladim
Sigarayı arttırınca iyi geldi, bitti gitti.. 😄
Sigara bile kesmiyor beni artık. Bulamıyorum bir çıkış yolu...
Gerçek aşk Allah tır zinadan haramdan acı cekmiyelim diye korumak icin bize bunlari yasakladi
Zamanla geçiyor sana iyi gelecek şeylerle ve insanlarla meşgul ol
1 yıl geçmek bilmedi ama sonunda yavaş yavaş geçti. Zamana bırakın yavaş yavaş unutuyorsunuz
Atlatmaya çalışırsan atlatamıyosun kaderine razı gelcen zamanla
Aç bir Mezdeke kurtlarını bir dök ne keder ne acı kalır 😄 arada aklına geldikce bunu dene
Bir şey yapmadım zamanla kendiliğinden bitiyor ilk zamanlarda zor olsa da.
Sadece şunu yaptım hazır hissettigimde onunla ilgili her şeyi sildim.
Beni sevmediğini düşündüğümde kendiliğinden geciyor
Geçmeyecek sadece hissizleseceksin artık sabır seviyen düşecek kimseye eyvallahin kalmayacak ama bu sürece gelene kadar canın çok yanacak o yüzden kendine vakit ayırmaya bak düşünmemek için elinden gelenin fazlasını yapp
Aslında unutmak için çare yeni bir ilişkidir fakat darbe yiyen Her insan uzun bir süre başkalarına da güvenemiyor
Canım kendine değer verirsen hiç bif insan umrunda olmaz kendin için cabala
Valla imkansiz desigin sey
Kendiliğinden uçtu gitti
Bencelerime göz atın.
Zaman her şeyin ilacı
Başkasını bularak zaten formülüde bu
Geçiyor ya o hayat devam ediyor
hadi ordan ettim
Kendime odaklandım
3 yil gecti bitti
Kendimle ilgilenerek
Atlatamadimki