Eşi̇m bana yanaşmıyor, lütfen yardım edi̇n?

İyi günler arkadaşlar,4 aylık evliyim eşimle arkadaşlarımızın tanıştırmasıyla evlendim yani görücü usülü denebilir ama birbirimizi sevdik ve evlendik, evlilik öncesinde eşimle c i n s e l l i k üzerine konuştuğumuzda libidosunun yüksek olmadığını evlendiğimizde benden c i n s e l hayatımız adına fazla beklentisinin olmamasını söylemişti, bende o zamanlar bişey demiyodum, neyse biz evlendik ama eşimle bir türlü ilişkiye giremiyoruz ben istekliyim ama s e k s t e n nefret ediyo şuana kadar 4 veya 5 defa deneme yaptık onlarda da tam birleşme olmadı diyebilir, canının acıdığını kasıldığını söylüyor, kaç defa gel doktora gidelim dedim ama bana sabırsızsın diyor bana kızıyor, ancak benim iin esas sorun isteksiz olması ben 29 yaşında evlendim ve bu yaşıma kadar kimseyle ilişkiye girmedim bunu sadece evliyken yaşamak istedim ama şuandada bunu yaşıyorum, bu durum günlük ilişkimizede zarar veriyo sürekli kavga etmeye başladık, hiç ön s e v i ş m e yapmıyosun diyo belki haklı ama onca ön sevişmeden sonra yeniden hüsran olunca bendede sabır kalmıyo, kendimi gerçek bir evli gibi hissetmiyom, eşim hasta olsa hiç ilişkiye giremeyecek duruma düşşe bu durumdan etkilenmem ama ortada sağlıklı iki insan varken neden olması gereken bir ilişki olmuyo, artık boşanmayı bile düşünür oldum, lütfen bana akıl verin, lütfen...
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında tam olarak sormak istediğimi sorayım eşinizin sağlıklı olduğunu bile bile cinsellikten nefret ediyosa siz bu duruma ne kadar sabrederdiniz, boşanmaya kendinizde bir hak olarak görürmüydünüz
Eşi̇m bana yanaşmıyor, lütfen yardım edi̇n?