Hiç bir cümle Annelik duygumu tarif edemez. ne yapmam gerekiyo bilmiyorum cocuklarimi cok özledim?

8 yildir evliyim. ve eşim sorumsuzdu. bir poşet. erzak getirir. bitene kadar. cenesi. durmazdi. ikiz cocuklarim var.5 yasindalar. ana okuluna gidiyolar. inanin birqun olsun. Saclarini kestirmemistir. bakım yok. sirtimdan araba aldi. ben kıt kınaat İdare etti. . esim araba aldii dısarii ayaqı kaydı. gözü iycene acıldi. zaten hep dayak yiyodum. konuya komsuya rezil oluyoduk 20 defa ailemin yanina geldim. gene deqismedi. en son dövüp geece yarisi sokaga atti. komsularim para verdi bursaya ailemin yanina gectim. bir annem var zaten. ve hep perisanim esim yobaz ne yaptimsa olmadi hep cocuklar icin sabrettim ama bieyere kadar.2 aydir ailemin yanindayim. bir kez olsun aramadi. kavga sebebi zaten. baska bir kadindi. deqismiyo iki aydir cocuklarimi gormuyorum cokk ozledim daha mahkemeye vermedim. sabah iş. e basliycam maasi alana kadar 1 ay daha gecer. parasizlikdan gidemiyorum zaten. pesime alacak bir konmda deqildim. Pjamalarimla sokaqa atti. bide beni aradi yarim saat sonra o aksam internetin sifresi. ney. die sordu dusunun yanii. duyarsiz ben kotu yola dussem umrmda deql nasil qittim onu bile sormadi. ailemi aramadi. cocuklara. kaynanam bakiyo. bu duruma bisey demiolar. zaten onu dusunduqum yok cocuklarimi ozledim süt kokulu bebeklerimi :( napcam inanin gucum yok ailmin durumuda pek iyi deqil cocuklari alca. Ama şu an alsam perisan olurlar yine benden iyi bakiyolar
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada okulu ariyorum ogretmenleri konuşturuyo seslrini duyuyorum resim yapiyolarmis. kuş cizip anne kuş uctu diolarmis :( yuregim dayanmiyorr canimdan can gidiyo nasil tarif edilirki cok ozledim
Hiç bir cümle Annelik duygumu tarif edemez. ne yapmam gerekiyo bilmiyorum cocuklarimi cok özledim?