AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
hesaplarını dondur. bir sure dusunmemeye calıs kafanı dagıtacak baska hobiler bul ne bileyim kitap oku vs
Belki en iyisi
Allah yardımcın olsun.
Onu kötü biri gibi düşün ona ait ne varsa yok et sosyal medyadan nerde görüyorsan ordan uzak ol yeni hobiler edin yeni birşeyler öğrenmeye bak ilgi alanını genişlet başka yerlere merak salırsan onu yavaş yavaş unuta bilirsin z
Ya git yeni bi sevgili yap
kimse vazgeçilmez değildir bırak ezikliği
İraden zayıf anladığım kadarıyla. Kendine kayı kurallar koy, başka birisine bağlanmayı dene. Sosyalleş.
Bence 170 Sigara bırakma hattı gibi bir hat kurmak lazım.. Unutturma hattı..:*((
Knk adı üstünde eski sevgili.
Unutmak istemiyorsun ilk önce unutmak iste
Sana hayatına başkasını koy yok şuyle yap yok böyle yap diyenler boş.
Eyer unutmak istiyorsan ilk unce unutmak iste
Anlamadığım kısım, ona onu sevdiğini söyledin mi? Sevdiğini söylediysen ve bu iş olmadıysa senin kafanda engellemen gerekiyor onu. Bunun en kolay yolu da başkalarıyla konuşmaktır.
Belki çok yanlış bir düşünce yapısı ama başka insanlarla konuş, başka şeylere dikkatini vermeye çalış vs. Kafanı ondan uzaklaştırmaya bak. Cidden işe yarıyor
Bol bol gez dışarıya çık kitap oku hayatına yeni insanlar almayı dene onu odaklanacak şeyler düşünme unutma bir şeyi ne kadar çok istersen olmaz akışına bırakmalısın
Zamana bırak zamanla ondan soğuyacaksan bi anda unutabileceğin birşey değil bende ilklerde nasıl unutucam diyodum çok zorlandım 6 ay oldu daha yeni unuttum sayılır
seni sevmeyen biri için neden kendini perişan ediyorsun. belki de o seni hak etmiyor. belki doğru kişi o değil. hayat kısa ve hayatını değmeyecek kişiler için acı çekerek geçirme..
Ona açıl seni red ederse başkasını sev ve unutursun eig şecermisin
Var sevgiliyi değilde öbür tarafta nasıl ederimde kurtulurum yanmaktan diye teleşa düşersen eski sevgili felan umrunda olmaz
Valla arkadaşlar bendede bu aşk acısı var. 16 yıl oldu. Hala unutamıyorum. Evlenemiyorumda. Ağlanacak halime gülüyorum
sen yine iyisin ben aynı sınıftayım gelde unut :(((( neyseki bu yıl üni son bitiyor umarım ya bir daha hiç karşılaşmayız ya da hep beraber uyanırız
Kafaya takarsan unutamazsın ortam edin inan aklına bile gelmez
Kardeşim Bende unutamadım hala ama eskisi gibi vurmuyor artık bir süre sonra alışıyorsun merak etme.
Ne kadar umursamazsan okadar sana gelir. Tecrübe konuşuyor emin ol.. Zor olur ama denemelisin bu yöntemi.
Çok seviyorsan unutamazsın kiminle olursan ol unutmazsın ancak seni senin gibi çok seven çıkarsa belki sana onu unutturabilir
Sensiz nasıl mutlu olduğunu düşünerek onu unutabilirsin
Kimse kimseyi zorla sevemez seni sevmeyeni sende sevme bence
Onu bir orspi olarak dūsun sana değer vermemiş sonucta kadinlar sadik deildir
Onun içinden geçerek unutabilirsin bütün kahpeliklerini unutmaman yeterli.
Unuttum yaz 22 22 ye gönder unutamaz isen uçucu şeyler kokla
Delimisin sen yaaaa. Yolda görsem tanımam o kadar yani..
Onun seni unutmuş olmasını kendine feyz alabilirsin :)
Ya yeni ilişki ama sağlıklı olmaz ya da onla ilgili arkadaş vs her şeyi kaldır o şekilde
Unutamazsın. Çok unutmak istiyorsan git hafızanı sildir. Çünkü başka hiç birşey işe yaramıyor :')
O seni sevmiyorsa sen hiç sevme yoksa o kadar acı çekersin ki kendini intiharda bulursun
Baska kızlara yavsa redphill Erkek adam org ta takıl sen ona degil o. Sana muhtac
Bence unut gitsin hatırlamak istemiyorum dersen doğaya çok hayvanlar ve tabiatın sesini dinle kendine gelmene garanti verebilirim
engelle ve bir daha bakma. Bakma ki unutasın.
Aşık olunca noluyor anlamıyorum...
zamanla her şey unutulur merak etme sen 👍
başka işlerle odaklan
O seni unutmuştur sende onu unutmalısın
Başka insanlarla tanış, yeni anılar edin.
Gidene tamam, hayata devam
Bosver be hacım sana kızmı yok...
Cok kolayı ona dair ne varsa at cöpe
Aşk acısı derler buna dostum.
dogru ama artik nefrete donusturmek isitiyorum, ondan uzaklasmak icin ondan nefret etmek istiyorum. kalbim izin vermiyor ama kafama cok mantikli geliyor.
Bak ölenle ölünmez derler ama bir şekilde hayata tutunur yaşarsın ama aklına gelince boğazın düğümlenir sesin titrer gözlerin dolar, senin durumunda aynen bu. Sen onu öldü kabul et. Nasıl ölene ulaşamıyorsan ona da ulaşmak için çabaladığın anlarda hemen başka bir meşgale bul. Odadaysan pc başından kalk. Telden face eklentisini kaldır. Onu sana hatırlatıcak her şeyi yok et. En kötüsü yanlızlıktır. İşte o anlarda birinin yanına git. ya da sevdiğin birini ara sohbet et. Atlatıcaksın ama sabır lazım.
ben onu oldu kabul edemem... bunu demek bile benim gozlerimi yasartiyor. Ben Allah a onun icin dua ederim, o mutlu huzurlu saglikli olsun diye. Benim karakterim bu ben sevdigimi insani kolay kolay unutmam. Zaten onu unutamamin tek sebebi yalnizlik, beni bugun guclendirende yalnizlik... Her insan yanliz kalamaz... Yalniz kalan insanda yanlizliginda bile yanliz olmadigini anlar. Ben artik anliyorum, evet yanimda bir dost, arkadas, ailem bile yok ama cok sukur Allah im var.
Sen kendini ikna etmek istemiyorsun acı çekiceksin yapıcak bir şey yok.
biliyorum, ama inan cabaliyorum olmuyor. bazen keske bu kadar duygusal olmasaydim diyorum, belki ozaman umursamaz yoluma bakardim
Sen şu an kesinlikle kendini kandırıyorsun. Çabalamak bu değildir. Öldü dememe bile isyan ettin. Sonuçta mecazi anlamda öldü gerçek hayatta artık onunla ilgin olmamalı kalmamalı işte sen bunu kendine yediremiyorsun. O senin merkezin odak noktan olmuş. Unutmak için ilk adımı atmamak için kendine bahane uyduruyorsun. Nasıl ki bir alkolik ben alkolik değilim der kabullenemez gerçeği. sende aynen bu durumdasın. Seni tanımam etmem ama bil ki tek bu duygular içinde savrulan sen değilsin. Kendine acımayı bırak. Söylediklerimi defalarca oku kendine hükmet.
anladim cok haklisin, tesekkurler, soylediklerini uygulayicam.
Pes etmek yok.
Cok sagol Dilber hala:) ... alkollu ornegin cok yerindeydi. Pes etmiyecem, o yok artik...
Ondan tam anlamıyla uzaklaşarak
Onunla ilgili ne varsa çöpe at
Yerine birini koyarak unutmaya çalış
Tek care ama yerine baskasini koyarak bir iliskimin olmasida ayri bir kotu.
Takma kafana herkes birgun unutulur
unutursun ınş. senı seven bırıyle mutlu ol.
Ins,
Gel yarabandı olmaya razıyım
Seni seven birini bul unut.
Ona açıkladınmı peki?
Neyi?
Ona aşık olduğunu
Evet biliyo
O zmn ondan seni engellemesini rica et
Yaa aslinda yapmak istiyorum ama simdi o kadar laf edip eyw. cekip tekrar mesaj atmak istemiyorum. Aslinda ona in at sevgilim atmis susu vermeliyim ama onu incitmekten korkuyorum
Bak sana ne dicem. Eğer biri seni sevmiyosa hoşlanmıyosa, sevgini içine gömüp hiç boş işlere kalkışmadan gideceksin. İlerde gülersin bu haline.
Dogru, artik gommek sart
Başka birisini sevmen lazım.
O unutmuşsa sende unutacaksın bu kadar basit.
Gercekten seveni buldugun an unutucaksin
engelleme ne ya ergen misiniz
Ergenlikle bir alakasi yok butun gun onun tirnak kadar resmini gormemek amacim, canim yaniyor gordukce ama bir yandanda gormek istiyorum gonlumu rahatlatmak icin
napim
Al bir jack unutursun kanka
bilirim bu duyguyu :Dd.:Dd.
Saplantii haline getirmissin herkes unutulur
böyle seven bulunmaz helal
bazilari boyle yapan kizlar gunu gelir doner diyo ama o bir gun donerse bana yasattigi duygularin aynisini fazlasiyla yasatcam ona, bakalim o beni ne kadar sevebilcek.
bende bekliyom inş dönerler
sende mi reddedildin?
Umut verdi sevgimi bildigi halde arkadaşımdi çıktık bitti bn onu unutamadgmla kaldim gitti 6senelik arkadaşlık bitti görüyorum ara sıra.
Allah yardimcin olsun, bir insanin umut vermesi cok kotu birsey, sen daha iyilerine layiksin umarim karsina seni mutlu edebilcek birisi cikar. Bence arkadaslarini secerken cok temkinli davranmalisin, onu unutmak icinde sakin baska bir erkekle birlikte olma. Sabret zamani gelince seni senin kadar seven birisini mutlaka bulursun.
yok çıkmam biriyle onu görünce heyecan oluyor hala. ve bakıyor unutmami istemiyo nere gitsem orda aynı okuldayiz. dedim belki sever hep ayni okullardaydk ayni semtteyz boylar bile ayni böle ayrıntılı dusunmemek gerek yok elbet başkasıni severim
insallah oda bir gun sana umut vermeyi birakip ve seninle birlikte olur
yarın doğum günü mesaj atcaktkm vazgeçtim
Sen onu biraz umursama yuzune bile bakma bak o nasil davranacak
öyle bakmıyorum bakayim die sesini yükselttip konuşuyor arkadaşlarıyla nere gitsem otursam karşı tarafa geliyo oturuo o yokkende arkadaşları hep onun ismini söylüyor bn geçerken ama hiç yazmıyor.
Ya sevdigini belli etmek istiyo ve senin on a karsi tepkini gormek istiyo olabilir. Sende onu sevdigine belli et Eger yok biliyorsa suratina bile bakma artik.
Hatırlatma çabası hep arkadaşları filan bakmicam diyorum bakıyorum arkadan da bakıyo camdan yansıdı bir kere. Doğum gününü kutlamam
Bosver iyiyapmisin one karsi soguk davranmaya basladinmi, gelip neden boyle yapiyon derse sana deger veriyodur
soğuk davranmak derken konuşmuyoruz ama bakislarim değişmeli özlem le bakmamam gerek
Evet o sanki orda yokmus gibi devam et, ama sakin onu kiskandirmaya calisiyim felan deme. Bazi kizlar koluna yapmaciktan bir erkek takar tepkisini gormek icin.
bnmki öküz sevsede kiskanmaz ama takmicam gülüp geccem keskin bakcam :D
Aynen biraz o okuzlugunle kalsin:)
biz de çok seviyorduk söz de ayrıldı benden 2 gün sonra devam edelim dedi sabah yine bıraktı akşamına annesi aradı gel diye gittim tekrar başladık aradan 2 saat geçti yine yapamıyorum dedi oyuncak gibi oynandım resmen bu acının tarifi yok gerçekten çok sevmiştim resmen duygularım hayallerim yaşanmışlıklarım hepsi bir anda alt üst oldu bugünde yüzüğümü yollamış bana ben Allahıma sığındım o en doğru olanı bilir herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Tavsiye ile olmaz kardeşim. Tek care zaman
Unutursun ya
Unutma. Evlenin
Ne zamandir birliktesiniz
Zamana bırakacaksın.