Ya ciddi cevap verecekler yanıtlasın lütfen. Bi ilişkim vardı 4 ay sürdü çok güzeldi yaşadıklarımız aramızdaki uyum vs. Ama şöyle ki aynı zamanda da çok toxic bi ilişkiydi birlikteyken farkedemiyordum. Bi o kadar da manipülatifti. Bunların şu an farkındayım ama neden hala böyle soru soruyorsun derseniz ilişkimiz ilk bittiğinde kendimi suçlu hissettim o yüzden çabaladım tabii olmadı bilmiyorum belki de onun için takıldım kaldım. Ayrılalı da 4 aydan fazla oldu. Artık gerçekten düşünmemek, tamamen unutmak, umrumda olmamasını istiyorum ya. Kendimi çok yiyip bitiriyorum hala bana çok zarar veriyor. Bunların farkındayım ama farkında olmak yetmiyor maalesef. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum kitap, ders, arkadaşlar vs. ama hepsi bi yere kadar. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Ne yapabilirim? Sizin başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız? Lütfenn sadece ciddi cevap verecekler yanıtlasın.. şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Öncelikle onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkarmalısın. Bunun dışında insan bir ilişkiden çıktığı zaman bir boşlukta buluyor kendini. Güzel mesajlar aldığı, biriyle güzel duygularla konuştuğu dönem bittiği ve artık böyle şeyleri yaşamadığı için boşluğa düşüyor. O yüzden bir ilişkiden çıktığını ve onu unutmak zorunda olmadığını kendine inandırmalısın. Hepimiz birinden ayrıldığımızda onu unutmamız gerektiğini düşünürüz. Aklımıza geldiğinde unutmak için mücadele ederiz. Fakat biz unutmak için ne kadar mücadele edersek beyin bunun önemli bir konu olduğunu anlar ve sürekli aklımıza gelmesini sağlar. Fark ettiyseniz düşüncelerimiz genellikle bizim aleyhimize çalışır. Bu düşünceleri nasıl kontrol edebileceğini öğrenen insanlar hayatlarında başarılı ve mutlu olabilirler. O yüzden unutmak için uğraşma. Sadece aklına geldiğinde verdiğin tepkiye dikkat et ve o an başka şeyler düşün ya da yap. Ben de sevgilimden ayrıldım ve bunların hepsini yaşadım. Sana dediklerimi bizzat uyguladım. 9 ay oldu ve hala eski sevgilim aklıma gelir. Hatta zaman zaman ona mesaj atmak bile istiyorum ama o düşünce geldiğinde düşüncelerimi kontrol edip başka şeylere yönlendiriyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun sana arkadaşım. Bir ilişkinin bitmesi hem de severken karşı tarafı daha zor oluyor. Ama unutursun merak etme. Hani çok klişe bir laf var ya "zaman her şeyin ilacıdır." diye, buna emin olabilirsin çünkü gerçekten de doğru. İlk zamanlarda, aylarda acıtır, sonra daha az acıtır, daha az daha az derken bir bakmışsın umrunda bile değil artık. Aklına gelince anılar falan duygu durumuna göre ya güler geçersin güzel günlerdi diye ya da acı bir tebessüm olur.5-10 dk sonra hayatına devam edersin ama kalmazsın orda. Sen kendine oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış ve full ona odaklanmaya bak. Kitap oku, film izle, spor yap, resim çizmeye çalış ya da derslere, işine ver kendini vs. Yorumlara baktım çoğu arkadaşlar yazmış zaten stalk yapma diye aynen hiç yapma. Yapmak istesen de kendine engel ol, boşver. Saçma sapan unutmak için de yeni bir ilişki kurma şimdilik o da bir kalsın bir süre kendinle kal bence. Hayat güzel, daha seveceğin ve seni çok seven biri, toksik olmayacak bir ilişkin olacaktır.
02 Yorumla- +1 yıl
2 yıldir deli gibi seviyorum bitmiyor
- +1 yıl
Çok sık girmediğim için yorumunu yeni görüyorum. Seni anlıyorum, anlamıyorum zannetme. Ben de 4 sene birini çok sevdim ama olmadı en sonunda. Unutamayacağımı sanıyordum, bir daha da kimseyi sevmem böyle diyordum kendime ama hayat bu işte devam ediyor ve yeri de doluyor bir şekilde. Senin de umarım böyle olacaktır. Hatta belki de geçen zamanına üzüleceksin, daha kısa sürede de unutabilirdim diye ama sıkma canını her şeyin bir zamanı var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen onu stalklamayı bırakmıştım (hesaplarımı kapatıp yeni hesap açtım ve istediğim gibi paylaşımlar yaptım en çok eğlendiğim gibi). Numaramı değiştirip tamamen yenilemiştim hayatımı ve hayatımdakileri. Yeni insanlarla tanıştım böylece 2-3 ay sürdü unutmam ve 3 yıl sevgiliydik bi. Sadece dediğim dedik ol, özgüvenli ol, ben her şeyi başarırım kafasında ol, biri gider gerçekten de biri gelir bu çokkk doğru bir laf.. hesabını da gizliden çıkar hergün eğlen, dans ederek story at, kahve içerek dilediğin gibi ol. Aç şarkıyı son ses eşlik et bağırarak eğlen işte. O seni arasın o seni istesin çünkü sen çok eğlenceli ve iyi kalplisin
23 Yorumla
Soran+1 yılSence senin ilişkinde çok seven taraf kimdi
Cevap sahibi+1 yılİki tarafta aynı eşitlikte ama ben daha çok düşerdim ilişkimizin üstüne varsa yoksa bizdik bemim için
- +1 yıl
Sevmemişsin demekki , emek vermeyince genelde unutması basit olur. Seninki sadece alışkanlıkmış
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun ama aşık olduysanız düşünmemek elde değil. Bundan 3 yıl önce bir ilişkim oldu. Çok sevdim ama olmadı işte kısa sürede bitti. 3 yıl geçti hala aklımda hala neden diye sorguluyorum. 1 yıl içinde alışmaya başlarsın sonra aklına arada bir aklına gelir. Kızarsın kendi kendine bazen ağlarsın ya da o günün kötü geçer aynı benim bu 2-3 günüm gibi. Herkes gitti ben kaldım Bihter Ziyagil moduna girersin. Ya da Behlül için intihar etmeden 4-5 gün önce Behlül'e doğum günü sürprizi yapan Bihter gibi veya Konuşmanın sonunu dinlemeden Emir'i terk eden Feriha ve 2 yıl sonra dönünce her şeyi açıklığa kavuşturduklarında ki pişmanlık gibi ama olan oldu. 2-3 yıl içinde iyice alışırsın. Bir ukde kalır ama sonunda eğer o benim doğru kişimse tekrar bir gün bir yerde birbirimize denk geleceğiz ve bu sefer her şey güzel olacak diyerek hayatına devam edersin. Ben bunu umdum belki bir gün olur hala umuyorum. 3 yıl geçti ama umudumu yitirmiyorum. Her şey güzel olacak onunla ya da onsuz. Böyle düşün ama maalesef zaman dışında çözüm yok.10 Yorumla
+1 yılBende aynı süre biriyle arkadaş olmuştum. Tam 4 ay küsur zaman önce. Aklın üstünlüğüne biri olarak adeta ilk görüşte aklımı kaybetmiştim. İlk ay şok oldum.
Sonra anlattığı hikayelerde kendini mağdur diğerlerini gaddar gösterdiğini fark ettim.
Sonra heyecan azaldı ve şimdi arada ilk anda bana bu heyecanı yaşatıp sonra çabucak söndüren kişiyi anmıyorum.
Şimdi kendimi spora, edebiyata ve sınavlara hazırlanmaya verdim.
Yani kafamı dağıtabiliyorum.10 Yorumla
+1 yılBuna benzer benim de başıma geldi ilk başta takmasamda sonradan soraya aşırı takmaya başladım kendimi bunaltıyodum aklımdan çıkmıyordu değmiceğini bile bile devam ettim üzülmeye yaklaşık 5 ay felan her gün olmasada beni yiyip bitiriyodu bu mesele tam unutmaya başladım vazgeçdim birden bire ayrıldıkdan 13 ay sonra bana geri geldi ki imkansız diyodum sonra tabi 1 2 ay sonra yine ayrıldık bu sefer daha kötüyüm yani diyceğim o ki bunun atlatılma süresi fazla ama kendi çabanla bitirebilirsin hızlıca bu sürecde flörtleşme kimseyle arkadaşlarınla takıl kendine vakit ayır seni mutlu mu yoksa mutsuz mu ediyodu hangisi daha fazlaysa da mutsuzdur büyük ihtimal o yüzden kendine de ki ben niye böyle biri için ömür harcıyım? Bunu diyip toparlan onlar illaki bi şekil dönüyolar kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme
10 Yorumlaİlk basta kafanda bitiriceksin evlilik kolay degil brn bu insanla bir omur gecirenilirmiyim beni mutlu edebilirmi cocuklarimi mutlu edebilirmi vb. İlerisi icin dusuneceksin ve sonra olmuyorsa senin icin olumsuzsa silip aticaksn bir daha arkana donup bakmiyacaksin bazen hersey bitiyor insan mutsuz olsada aliskanlik olarak kaliyor kolay kolay vazgecemiyorsun ne onla oluyor nede onsuz bir kerede kestirip at kafandan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde düşünüyorum ama birden kestirip atmayı nasıl yapıcam bilmiyorum...
+1 yılİçim acıya acıya sevdiğim biri vardı. Hesabına 2 hesabımdan da engel atmıştım. Bütün fotoğraflarını silmiştim, onu hatırlatan şarkıları dinlemiyordum. Zamanla alıştım. Canım o kadar yanmıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben 2 yıldır unutamadım ara ara yazıp görüşmek istediği için midir analmadım aşırk derece psikolojimi alt üst ediyor
+1 yılBenimde 3 senelik ilişkim vardı 3 gün önce ayrıldık kendimi suçlu hissediyordum ağlıyordum ama sonra düşündüm neden onun yüzünden moralimi bozayım ki?
O kim hani o kim onun yüzünden ağlıyım sende alışacaksın zamanla canım sakın kimse için kendini üzme yıpratma bu zamanda böyle kimsenin arkasından bakma ş11 Yorumla- +1 yıl
Ben de unutmak istiyprum psikolojimi alt üst ediyor beni kendimi kötü hissetirmemi sağlıyor nolur sorduğum sorular bana yanıt verebilir misin ilişkim hakkında bir şey sordum
Bende 3,5 yıllık bir ilişkiyi unutmuş biri olarak şunları söyleyeceğim. Hiçbir zaman tamamen aklından silemezsin ama bir süre sonra aklına gelsede çok acitmiyor umursamıyorum yani. Yapacağın tek şey kendi keyfine bakmak, aklına ger geldiginde düşünmeyip başka şeyler düşünmek
10 YorumlaYaşadım. 2 senedir aynı dertten mustaribim. Sana verebileceğim en iyi öneri sosyalleşmen olacaktır. En yakın arkadaşınla dışarı çık, eğlen, yeri gelir saçma sapan hareketler yap, bir şeylerle dalga geç ve anın tadına varmaya çalış. Böyle böyle acını hafifleten şey en yakın arkadaşın olacak. Belki acını tamamen bitirmez ama hafifletir.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen beimde 2 sene bitmiyor
+1 yılHayatına yeni birini al ya da biraz uzak kalmak istiyorsan ilişkilerden uzak bir yerlere git. Şarkı dinle ama aşk acısı vb. şarkılar olmasın. Onu düşünmemeye çalış bu biraz zor olabilir. Ailenle bol bol vakit geçir. Ve kalemine şöyle de 'Eğerki onun adını yazarsan seni de kırarım.' böyle de. Çok olmasa da etkili olacaktır.
00 YorumlaÖnce acını yaşayacaksın tabiki bir süre kadar sonrasında kendine dur diceksin aktif sosyal medya kullan tanışmak isteyenlerle randevulaş kahvelerini iç farklı hayatlar tanı öğren sonra arkada dönüp baktığında ne günler ne sevdalardı geçti gitti deyip hayatındaki insan için dualar etmeye başlıcaksın. Herkesi bilemem ama böyle zamanlarda maneviyata Allah’a yönelmek dua etmek namaz kılmak bana çok iyi gelmişti
10 Yorumla
+1 yılOnu unutmanın en iyi yolu başka bir ilişkiye başlamak bence. Eğer gerçekten onu hayatından çıkarmak istiyorsan onu düşünme. Aklına onu getiren şeyleri de yapma mesela beraber dinlediğiniz şarkıları dinleme. Evinde ona ait eşyalar varsa geri ver ya da at. Yeni birileriyle tanış ve yeni bir ilişkiye açık ol.
00 Yorumla
+1 yılBende sevgilimden ayrıldım ve 1.5 yıl kadar sürdü fakat bizimki de toxicti. Şu an ayrıyız ne sinir ne stres kaldı. Yine de çok özlüyorum bi şeyler yapamıyorum ama bu eminim kısa sürecektir herkes ayrılıyor ve bir şekilde atlatıyor. O yokken de vardın ve mutluydun bunları hatırla. Aklına gelmemesi için yeni hobi bul, arkadaşlarınla konuş. Elinden geleni yapsan da bazı şeyler olmaz.4ay geçmiş zaten o çoktan hayatına bakıyordur bunu düşün ve kendini daha fazla yıpratma.😊
00 Yorumla
+1 yılYani açıkçası ben de Şu an bu durumdayım kendimi komedi ve korku filmlerine adıyorum sürekli film izliyorum yani kısaca kendini odaklayacak başka şeyler bul diyebilirim film izle , kitap oku , çık dışarı arkadaşlarınla eğlen , yani ne istersen onu yap ama evde oturup da sadece kendini düşüncelere kaptırma …
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBirini bulup onunla konuşmaya baslaman lazım ne zaman biri ile konuşursan onu unutursun aklına gelmez ama ne zaman yalnız kalirsan hep kafana aklına girecek
00 Yorumla
+1 yılYeni kişileri hayatina kat guzel zaman geçtikçe unutucaksın hatirlayip güleceksin bile eski zamaarina kendine zarar verme zamanina ben 2 yil boyunca kimseyi almamistim uzun sureli bir iliskiden sonra zor atlattim tek basima ama yeni birini hayatina almaya calis
00 Yorumlayaklasık 2 sene once 4 yıllık bır ılıskım bitti ve halen aklımdan cıkmaz acaba napıyor hasta oldumu kendıne bakıyormu gibisinden en kötüsüde stalk yapacak bir sosyal medya hesabı bile yok soruya gelırsekte önemli olan kaç ay beraber olduğun değilde kaç ayda kaç yıllık ilişki yaşadığın geçöiş olsun sende yanındakıyle yaşlanıp aklındakıyle öleceksin
00 Yorumlakolay hazmedemiyosun gerçekten sevdiğin zaman o hisleri iyi bilirim :D bir kere yaşadım ama bil bakalım noldu şu an aşırı free hissediyorum djbhd
10 Yorumla
+1 yılkendini adayacağın bir şey bulmalısın ben kendimi komple spora vermiştim o şekilde kafamda kurmuyordum. tam adapte olabileceğin bir şeyler yapmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Başka insanlarla flörtleş. Kimse vazgeçilmez değil sonuçta. Onu hatırlatan her şeyden kurtul. 4 ay uzun bir zaman değil zaten çok büyütme kafanda.
00 Yorumlayaşadım :) ve bitti :) bilgimin olmadığı hiçbir konuda fikir belirtmem
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bitiyor ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkadar bensinki bizde 4 ay ayrıydık/ayrıldık 4 yıllık ikişkimdi 4 ay sonra barıştık ve bugün tekrar ayrıldık bazı şeyler gerçekten istesekte olmuyor bunu farkedip onları tamamen hayatımızdan atmalıyız baksana kendi hayatımız elden gidiyor ve şöyle düşün onların inanki umrunda bile değiliz..
10 Yorumla
+1 yılHerşey kabullenmeyle başlıyor ve yeni sayfalar açarak yola devam ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere o kalbinde yer edindi mi, unutamazsın. Bunu unut yani. Onunla yaşamaya kendini alıştırırsan, belki geçmez ama o yüreğindeki acının sızısı günden güne diner. Sabır diliyorum 🙏🏻
02 Yorumla- +1 yıl
bu biraz abartı geldi bana ya kalbe giren ne insanlar unutuluyor böyle boşuna yok asla unutamazsın böyle yaşamayı kabullen falan hem hoş değil hem de sağlıklı değil. kızı manipüle etmiş çocuk ve kız bunun farkına ayrıldık sonra varabilmiş kiiiii varabildiği için de şanslı. sen kalkmışsın bu normal ve böyle kötü hissetmeye alış zamanla azalır vs diyorsun olmazzz her konuda da saçma sapan fikirlerinizi belirtmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@Jennah sende haklısın ama yaşamadıysan burada yorum yapman biraz absürt kaçıyor sanki. Yazdıklarına katılıyorum tabi ama söylediklerim abartı değil.
Tatlım biz 7 seneyi unuttuk 😀 sen 4 aydan bahsediyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha güzel olaylarla karşılaşıp, hayatının aslında ne kadar önemli olduğunu anladığın zaman hissedebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanki ben bu ruh halindeyken güzel olayları da kendime çekemiyormuşum gibi
Cevap sahibi+1 yılYok öyle değil o. Olaylar olsa bile etkisi sende aynı olmuyor. Duygu kaybı gibi bir şey. Düzelmeye çalış. Haklısın duygusal olarak yıpranmışsın. İyileşmen lazım.
Soran+1 yılÇabalamaya devam edicem teşekkürler :)
Senden daha beterlerini yaşadım emin ol yapıcağın tek bir şey var sesizliğini korumak kendini sevmeyi denemek ve fazlaca dizi film izlemek. Arkadaşlarınla konusunu konuşmamak
21 Yorumla- +1 yıl
Benim sayfamdan ilişkim hakkında bir soru paylaştım bana da baka bilir misin nolur
hayatına ondan daha çok sevdiğin her şeyiyle kafana uyan biri girerse atlatırsın bence eğer gerçekten seviyorsan zamanla unutulmuyor çünkü kendimden biliyorum
20 Yorumla
+1 yılYa bende ayni durumdayım , hala atlatamadım. Hani ne desem boş. Ensturman çalmayı deneyebilirsin , bence geçmeyecek o his ama inşallah sende geçer. Suçlu olmadıgin halde kendini suçlamak çok korkunç .
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de unutamadım :((
- +1 yıl
@hahshshhsjaa :(((
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 senedir bi çare bulamadım bilemiyorum yani. Umarım banafa faydalı bilgiler bulurum burda
10 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla konusarak atlatmaya calısma mahvederim seni. Bi kaç ay ask acısı cekersin gecer. Engelle her yerden karsına cıkmasın asla. Nefret ediyorum birini unutamayan insalardan. Tskler.
00 Yorumla
+1 yılOnu düşündükçe daha kötü olacaksın. Yıllar geçtikçe unutamayacaksın. Unutmak için en güzel eyleminiz yeni biriyle tanışmak ve ilişkiyi yürütebilmek olmalı. Onun dışında depresiflik devam edecektir
00 Yorumlabende o durumdayım bence dış görünüşünü değiştir spora başla sosyal medyanı aktif kullan illaki stalklayacaktır mutlu olduğunu göster birşeyler başar erkekler güçlü kadınlardan etkilenirler
00 Yorumla
+1 yılEski Sevgilinden Hiç bir şeyi Hatirlatmayacak Her konuda sizi mutlu edecek birisini Bul Diyorum Ama
Seni unutmaya Ömrüm yetermi diye Şarkı var Allah kolaylık versin00 YorumlaZaman. İnan bana başka tedavisi yok. Aşk acısı çeken biri olarak söylüyorum bunları çabalamayı bi bırak önce süreci kabullen. Aklından çıkmayacak üzüleceksin bi süre ama zamanla geçecek güven bana
00 YorumlaAntidepresan kullan onun yaptığı kafayı daha yapan bulamadım. Bende unutamadım kullandım kendime geldim.
13 Yorumla- +1 yıl
Neler yapıyor
+1 yılkesinlikle yeni aşklara atılınız. playgirl olunuz. yeni ortamlarla ve kişilerle tanışın, ve onu hatırlatacak her şeyi silin, eşyaları çöpe atın.
00 Yorumla
+1 yılSana başka değer veren insanlarla sohbet et sevgili ol demiyorum birisiyle değer verdiğin sana değer veren birileriyle arkadaşlık kur
00 Yorumlaunutmak istersen unutursun her şey istemekle başlar
10 YorumlaKafanı dagitman lazım ve tabi de en önemlisi kafandan da dağıtmak lazim
00 YorumlaOnu unutmaya çalışacağına kendini tanımak daha kesin bir yol bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutamıyorsun ne yazık ki sadece zaman alıştırcak. Yani bayağı bi acı çekiyorsun sonra yavas yavas toparlarsın Umarim her şey gönlünce olur
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım en yakın zamanda
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Acı , acıyla iyileşir aşk daha büyük bir aşkla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkafanı meşgül et , gül eğlen ve stalk yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSen mi ayrıldın o mu
01 Yorumla
Soran+1 yılAramız çok kötüydü biri söyleyecekti zaten ilkte ben söyledim o da benim gibi düşünüyordu zaten ayrıldık. Ayrıldıktan sonra çabaladım olmadı.
+1 yılStockholm sendromu.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olabilir ki
- +1 yıl
Bi şekilde orda olmasa bile seni rehin almış işte atlatamıyorsun
Soran+1 yılRehineliğin de bir süresi vardır umarımm
- +1 yıl
1 aya biter bu iş merak etme.
- +1 yıl
Benim neden 2 yıldır bitmedi ara ara konuşup kafamı karıştırğı için mi
- +1 yıl
Sana sürekli temas ederek olayı tazeliyor. Ping atıyor yani. Konu da sürekli tazeleniyor böylece
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yeni sevgili bul
00 Yorumla
+1 yılBence hala seviosun bireyleri kabulrnemiosun
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakmaktan başka yapacağın birşey yok
00 YorumlaSoğuk bir bardak su içip yoluna devam edebilirsin
00 YorumlaSana yaptığı haksızlıkları düşünmen yeterli
00 YorumlaUnutmak mı zor ya anılar
00 Yorumla
+1 yılYeni yap
00 Yorumlayenisini bularak
00 YorumlaDushunme
00 YorumlaNiye unutuyon
00 YorumlaGündelik ilişkiler
00 YorumlaGel evlenelim
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar 💜
https://youtu.be/ppiA1wy6B6ohttps://youtu.be/fAr9NWQRs00Öncelikle farkındalığın için seni tebrik ederim. Pek çok insan, ilişkiden çıktıktan sonra bile, toksik bir ilişki yaşadığını fark etmiyor. Hatta bu durumu aşk acısı çekiyorum noktasına getirenlerin de sayısı az değil.
Öfke de en az aşk kadar güçlü bir duygu. Sen yaşadıklarına, kendine ve adama fazlasıyla öfkelisin. Bu konuya takılı kalmanın en temel sebebi bu. İlişkinin içinde maruz kaldığın psikolojik şiddet, ayrıldığında yarım kalmışlığa ek olarak bir de öfke yüklemiş. İşe bu öfkeyi yok etmekle başlamamız gerek.
Çalışmayı anlatırken eski erkek arkadaşının adını Ali olarak kullanacağım. Karşına bir yastık al, sağ elini koyarak 3 kere "sen Alisin" de. Bu psikolojik olarak adamın enerjisini yastığın üstünde hissetmeni sağlayacak. Sonra onunla konuşmaya başla. Önce zaten olumlu cümleler çıkacak ağzından. Konuşmaya devam ederken bir yerde kırılma noktası yaşayacak ve olumsuzları dökmeye başlayacaksın. Aklına gelen her şeyi konuş. Boğazında, göğsünde yanma hissedebilirsin. Bunun yanında öksürme, geğirme ve hatta kusma gibi reaksiyonlar da gösterebilirsin. Konuşacakların bittikten sonra içinde o kaçtığın öfke belirmiş olacak. O geçene kadar var gücünle "seni affediyorum" diye bağırmanı İstiyorum. Gerekirse 1000 kere tekrar edebilirsin. Ve hemen akabinde aşağıya bırakacağım linke tıklayıp, kulaklıkların takıp, bir saat müziğe kendini bırakman büyük fayda sağlayacaktır.
Sonra aynılarını kendin için de uygula. Yastığa 3 kere "sen bensin" diyerek, kendine biriktirdiğin öfkeyi kus ve "seni affediyorum" dedikten sonra atacağım ikinci frekansa gir lütfen.
İçindeki öfkeyi boşalttıktan sonra çizdiğin yolda zorlanmadan devam ettiğini gözlemleyeceksin. Daha verimli ders çalışacak, arkadaşlarınla daha çok eğleneceksin ve daha kolay unutacaksın. Güzel haberlerle görüşmek dileğiyle. Şimdiden şifa olsun 💜
Kendi ilişkiniz için değerlendirme almak ve ilişkinizi doğru okumak için DM üzerinden randevu alabilirsiniz!
R. Cansu ÇELİK & Okan KOÇYİĞİT
Takip etmeyi unutma! 👇🏻
instagram
YouTube