Eski sevgilimden ayrılalı 1 ay oldu hala unutamadım o beni unuttu sevgili yaptı ama ben unutamıyorum ve bu canımı çok yakıyor her gün profilini görüntülüyorum takıntı gibi bir şey oldu bu durumdan nasıl kurtulabilirim

Eski sevgilimden ayrılalı 1 ay oldu hala unutamadım o beni unuttu sevgili yaptı ama ben unutamıyorum ve bu canımı çok yakıyor her gün profilini görüntülüyorum takıntı gibi bir şey oldu bu durumdan nasıl kurtulabilirim

Hobi bul
Bu işe yarar mı dersin
Peki deneyeceğim teşekkür ederim
Birde bana sor bana ne umutlar verdi meğer evliymis çocukları varmış kandırdı beni benden ayrıldı bir hafta sonra sevgili yaptı yine ama ben hala onun fotoğraflarına bakıyorum
Gerçekten çok zor bir şey peki hiç anlamadın mı evli olduğunu
Canım mesele çok karışık ve ilginç
Teşekkür ederim
Cevap
13Cevap
Beni sevmiyorsa unuturum
Zamanla. Yapacak bişeyin yok sadece kendini iyi hissettirecek şeyler yapacaksın. Bakmayı da bırakman lazım: (
Unutamayacaksın. Alışman lazım süreci hızlandırmak için de birileri ile konuş ama güven önce
Profiline bakmayı bırakarak ve artık siz diye bir şeyin olmadığını kabullenerek
Zamanla geçecektir biraz kafanı başka şeylerle meşgul et
Sadece kendine zaman ver
Eğer unutmak istiyorsan bakmayacaksın aklına geldiği zaman onun stalk yapmak yerine başka uğraş bulmalısın en iyi çözüm idda oyna gol atacakmı atar mı diye diye unutursun 😄😄
Profiline bakmaman ve onu hatırlatacak şeyleri yok etmen lazım. Müzik falan da dinleme
Müzikle ne alakası var ben her o aklıma geldiğinde müzik dinliyorum müzik dinlemezsem de onun profilini görüntülüyorum
Müzik insanı mutluyken bile hüzünlü yapıyor bazen. Sözleri melankolikse vs
Zamana bırak illaki unutuyorsun. Hiç unutamam yapamam deme daha iyisi mutlaka gelir.
Yeni biri şart. yoksa çok üzülürsün
Sıkıntı da bu işte onun bana yaptıklarından sonra bir daha kimsenin beni sevebileceğine inanamıyorum kimseye güvenemiyorum bu da yeni sevgili yapmamı engelliyor
herkesin kötülük derecesi aynı değil. Karamsar olma.
Hemen olacak bişey değil zamanla
Acını yaşa sonra önüne bak
Yani umursamamak en güzeli
Bnde 8 sene oldu unutamadım
8 sene mi çok zor bir şey olsa gerek ki senin için
Kafanı meşgul tut, işine ya da okuluna odaklan
Çivi çiviyi söker
engelle gitsin
Onu göreceğin herşeyden uzaklaş
Yeni sevgilş yapmadan kurtulamazsın
baska bırısıyle kısa surelı takılmak
Derslere bak