Ailemin karşısına çıkardım inandırdı kendine sevdiğinden emindim ailesiyle geldiler herşey olumluydu olucaktı son zamanlarda tartışmaya başladık aldattığından şüphe ediyodum ki doğruymuş aldatıyomuş ayrıldım pişman oldum dönmedi şimdi o kızla mutlu ben dayanamıyorum hazmedemiyorum neler yaptım onun için o hiç bişey olmamış gibi devam ediyo hayatına aşık olmuş o kıza bir zamanlar bana söylediklerini ona söylüyo bana yaptıklarını ona yapıyo nasıl bir insan bu onunlada mutlu olmasın istiyorum Allahın yarattığıyla dalga geçilmez onun yarattığı herşey güzeldir ama benim tırnağım olamaz o kız çirkin huylarıda benden iyi değil ben anlamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılNeden üzülüyorsun? Ona verdiğin emeğe ; inandıklarının birer yalan oluşuna vb. şeyler at bunları kafandan suçlu olan sen değilsin kendine neden böyle oldu diye sormaktan vazgeç çünkü cevabını biliyorsun NASİBİN değilmiş ve bunun için ŞÜKRET ya o senin Nasibin olsaydı ve sen onunla evlendikten sonra bunları yaşasaydın... İnan bana KORUNMUŞSUN. Ve herkes bir şekilde YAPTIĞININ KARŞILIĞINI ALIR ... Yeni arayışlara girme sakına bunun yerine sana bunu GÖSTERENE sığın sabırla bekle O GELDİĞİNDE ANLARSIN ^_^
021 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım zaten öyle yapıyorum bende ama benim üzüldüğüm şey aptal yerine konulmuş olmam
- +1 yıl
Hayır öyle bir yere konulmadın. Bir laf var ne yaparsan kendine yaparsın kendi kendine. Oda kendine yapmış sen mutlu ol gülümse ki o UTANSIN.
Soran+1 yılO utanmaz canım ağzı kulaklarında yeni sevgilisiyle aşk yaşıyo
- +1 yıl
Olsun sen mutlu gözük unutma üzülmek cansız eylemdir MUTLULUK CANLI PROTESTO ;) ve Gülen yüzün ne kadar umrunda değil gibi olsada onu üzer.
Soran+1 yılEvet öylee gülüyorum zaten zoruma giden şey aptal yerine konulmuş olmam kim olsa zoruna gider değil mi :) bir zamanlar canım dediğin insan şmdi başkasına canım diyoo
- +1 yıl
Hayır neden zoruna gitsin ki aldatan bir adiyle kim olmak ister
Soran+1 yılistemiyorum zaten şaşırıyorum ama ne kadar basitmiş b
- +1 yıl
Öyle basit kelimesi az kalır... Ama onun ne olduğu önemli değil önemli olan senin mutlulugun boşver kim ne yaparsa yapsın sen gülümse ama içinde gülsün dürüst insanlar mutluluğu hakeder :)
Soran+1 yılEvet canım iki alakasız insan bir araya gelmez bazen mutlu olamazlar diyorum bazende mutlu olurlar işveli cilveli kız ben hanım hanımcık saftiriğin tekiyim beni napsnn
- +1 yıl
işte olay orda BİTTİ zaten. O EĞLENİLECEK sen EVLENİLECEK kızsın. Onunda niyeti demekki eğlenmekmiş boşver o kızda gerçekten kaşar değilse iyi biriyse o kızıda uyarabilirsin
Soran+1 yılNe desemde o kız onu bırakmaz yengeisnin kız kardeşi kız öyle birini bulmuş sanmyorm bırakacağını
- +1 yıl
demekki oda ona yakışıyor sen canını sıkma öyle birinden kurtuldun bunu düşün :)
Soran+1 yılhaklıısn canım kurtuldum şu ezikliğimden de bir kurtulsam :)
- +1 yıl
İşte sorun aslında senin düşüncelerin insanı üzen şey karşısında olan olaylar değil onlara ne anlam yüklediği için güzel düşünmeye çalış şer sandığın şeylerde var olan HAYRA İNAN :)
Soran+1 yılÖyle canım ama benle benim gibi biriyle yapamayan o kızlada yapamaz bence
- +1 yıl
Nasibiyse yapar :) belkide oda onun layığıdır bilemeyiz :)
Soran+1 yılolabilir canım:)
- +1 yıl
son olarak hiç üzülme hep gülümse :))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım sende öyle hep gülümse :)
- +1 yıl
^_^ Amin Uhtim
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar cok seversen saygi duyup deger verirsen yaranamazsin aklindan hic cikarma bunu belki karsina daha iyileri cikar konusmak kolay uygulamak zordur biliyorum ama uzulme lutfen hic kimse senden daha degerli degil her serde bir hayir mutlaka vardir
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle canım bekliyorum sabırla zaman ne göstercek şimdilik elim kolum bağlı
- +1 yıl
Bende seninle ayni durumdayim ve belirsizlikler beni olduruyor ama dayanmak zorundayiz aldatma olmadi ama ayrilmak uzereyiz dayan lutfen guclu olmaliyiz
Soran+1 yılgüçlüyüm zaten ama o kız aldı benden onu
- +1 yıl
Belki daha mutlu olacagin insanlar cikar karsina uzulme lutfen
Soran+1 yılinşallah öyle olur
- +1 yıl
Insallah canim
Verdiklere bakman lazım aldıklarına değil..
Hayat bu bazen sen plan yaparsın ama hayatın planlarını unutrsun ve sonra o planlar ortaya çıkar..
Sen kendini ona yoğunlaştığın için böyle şeyler oluyor ama yanlış herşeyi tadında yaparsan daha iyi olur..126 Yorumla
Soran+1 yılHerşey tadındaydı aslında neyi yanlış yaptım bilmiyorum belkide hayırlısı buydu ama beni mahçup etti herkese
Soran+1 yıl5 senedir tanıyorum 5 sene sonra
- +1 yıl
Demeki tam tanımamışsın o kadar sene boşuna geçrmişsin deme 5 senede kişiyi tanırım diye yanlış 10 senede tanıyamazsın ama istersen 1 yılda tanırsın hal hareketlerine bakıp onu çıkmazlara sokarak normal konuşarak tanıyamazsın..
O kadar üstüne basmışsın 5 sene bak bence önüne bak o kaybeti sen kaybetmedin..
Bu tür şeyler olur sıkıntı olmaz önüne bakacaksın ilerde seni hak eden insanlar var onları bekletme..
Bu bir imtihan dersini aldın ileriye git sakın geriyi düşünme geride kalma..
Yoksa hayat seni yerle bir eder..
Kalkamazsın ayağa birdaha hayata kapılıp gidersin..
Soran+1 yılÇok doğru söylüyosun benim zaten ondan bir beklentim yok dönse zaten olmaz ama bana yaptıkları insanlık dışı bişey ben asla yapamam öyle bişey
- +1 yıl
Yapmayacağını biliyorum ama şu an bunu paylaşıyorsan demeki kafanda onu kafandan sılmen lazım yoksa engel olur sana bunu yok etmen lazım bunu yok etmek içinde biri lazım derinliğine inip onu silecek biri öylelri var umarım yoluna çıkıp senin derinliğine inip geçmişi silip seni geleceğe hazırlayacak biri çıkar karşına çıkar böyle iyi kalpli insanlar herzaman kazanır iyilik yapmaya devam et karşındaki layık olmasa bile iyilikle kal..
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim kader kısmet herşey allah neyi nasıl istediyse öyle olur
- +1 yıl
Aynen hayırlısı ama senin elinde en büyük etken sen çabalayacaksın kendini bırakmyacaksın herşeyi hayata bırakmayacaksın sen çabalayacaksın alacaksın hayatan hayatan bişey bekleme ona göre hareket etme güçlü ol güçücü kaybetme aslında seni denemek için çabaları bu hayatın sen yenilirsen hayat güler ama güldürtme hayatı sen gül kıskansın senin güldüğünü görünce..
Seni bekleyen güzel şeyler var onlardan geri kalma şu an hani isyan ediyorsun ya böyle yaptığı için ilerde biri karşına çıkacak ki şükür edeceksin dua edeceksin bittiği için..
Soran+1 yılÖyle olcak zaten evliliğin eşiğinden döndüm allahın sevdiği kuluymuşum ki olmadan bitirmiş herşeyi ama gururum kırıldı
- +1 yıl
Dua edeceksin o zaman sen sevdiğinin kullusun herşey ulu ortada..
Olabilir normal öyle şeyler onun öyle olması senin gururlu olmandan kaynaklanıyor...
Gururlu olmak iyidir oda şöyle ailen felan ondan dolayı olmuştur sen bunları kafana takma..
Ailen felan senden daha iyi biliyor senin gittiğin yoldan onlar 2 kere gitmişler sen kendine bak kendi derinliğinde boğulma kendini derinide bırakma ayakta dur seni görenler sevinsin..
Sen eyer üzülürsen herkes haline güler kimse seni böyle yaptığı için demez seni suçlarlar sen kalp ayağı gülümse neden gülümsediği merak etsinler..
Ailen senin için çok önemli onun için böyle ama sen kendini onarmaya başla ailen katkı sağlayacaktır kafanda büyütme..
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkür ederim zamanını bana ayırdığın için emin ol yazdıkların boş değil hepsi bana iyi geliyo mantıklı düşünemiyorum ben ben onu çok mutlu ettim sanmıyorum hemen unutacağını ama şaşırıyorum hemen başkasına gitmesine
- +1 yıl
Rica ederim ne demek..
Ben bu kişileri çözümlemişimdir başkasına gitme sebebi şudur herşey imtihandır aslında dedim ya..
Senin böyle olmanda imtihan aslında senin ne kadar güçlü olduğunu öğrenmek için..
Bu hayat hep imtihanlara doludur önemli olan imtihanları öğrenmek ve birdaha yapılmaması..
Sende bu var herşeyiyle fazlasıyla emin ol..
Başkalarına gitme konusuna geldiğimizde ise onda başka bişey bulmuştur ya da yüce rabbim seni ne kadr sevdiğini test etmek için başka seçenecekler çıkarır..
Bu bunu mu seçecek yoksa birini düşünüp devam edecek diye mi?
Ve eyer kişi seçeneği seçse hepsi gider ve tek kalır ve eskiyi özler ama iş işten geçer..
Aslında hep imtihan..
Soran+1 yılEvet doğru allahım bana kimi layık gördüyse o olsun demek ki o bana layık değilmiş ama insanız insan istemeden kıskançlıklar hatalar yapabiliyo bende yaptım benim tek isteğim beni küçük düşürdü o kızla mtlu olamasın kimle oluyosa olsun o kızla mtlu olmasın
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun zaten..
Kimle mutlu olursa olsun zaten kişiyle olmaz emin ol o sadece bir seçenek zamanı geldğinde o gidecek zaten sadece senin seçeneğin..
Onu düşünme onu yok say onla ilgili şeylerin hepsini sil ve onun yerini dolduracak birini bul emin ol çok etkili olacaktır yoksa sen ne kadar kaçarsan kaç arkandan gelecektir o..
Onun hakkında hiçbişey düşünmene yok bence artık o ölü kimle olrsa olsun ölüleri bilir miyiz?
Soran+1 yılöyle değil işte benim mutluluğumu elimden aldı o kız
- +1 yıl
Anlamak istemiyormusun?
O bir imtihan belli zaten nasıl olduğu birinin sevdiği varsa onla bişey düşünümürsün yok..
Burdan bile belli oluyor biraz daha düşünsen anlarsın o senin eski arkadaşın pişman olacak ama iş işten geçecek aslında o kıza dua etmelisin onun gerçek yüzünü gösterdiği için dua et..
Soran+1 yılaslında haklısın dediklerin mantıklı
- +1 yıl
Böyle şeyler olacaktır hayatında kişi hareketleriyle belli eder..
Yukardaki rabbim senin mutlu oman için herşeyi yapacaktır karşıdakini çıkmaa koyacaktır..
Acaba pes edecekmi etmezmi diye ederse gider etmezse senin olur..
Yani aslında bu olan şeyler bize iyi şeyler ama biz kötü yanından bakarız hep..
İyi yanlarından bakarsan daha iyi olur ve içindeki enerjiyi kaybetme..
Kötü bakarsan herşey kötü zaten..
Soran+1 yılHaklısın allahım inşallah benim için doğru olan kişiyi en yakın zamanda karşıma çıkarır
- +1 yıl
Çıkarır çıkarır o neye kadirdir..
Ama onun için çıkması için dahada engeler çıkar pes etmek yok...
Hayatı bir merdiven gibi gör hep bir basamakta bir engel olacaktır seni geriye atmak için ama sen tırmanmak için can atmalısın atacaksın engelere takılı kalma geride olan basamaklar geride..
Ve birgün bakmışsın ki en üstesin ve istediğini almışsın..
Şuanda böyle birşey olmasaydı sen gerçk kişiyi bilebilirmiydin senin için ne lazım olduğunu bilebilirmiydin?
Soran+1 yılbilemezdim tabi bidaha böyle hatalar asla yapmam ders oldu bana
- +1 yıl
O zaman iyiki oldu bu tür şeyler..
Sen artık eski sen değilsin biraz daha geliştirdin kendini..
Sen eskiden bişey bilmiyorun artık biliyorsun öğretmen oldun eskiden öğrenciydin..
Derslerini aldın ve artk o dersleri uygulama zamanı...
Derinliklerinden çık ve ayakta dur herkesi selamla ve gerçek mutluluğu yakala..
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geldi yazdıkların
- +1 yıl
Rica ederim sen yol arıyordun hangi yoldan gideceğini bilmiyrdun önünde bir sürü yol çıkıyordu ben sana gerçek yolu söyledim..
Ve sen o yoldan gittin gördün bütün güzellikleri ve gerçekleri ben sadece yol gösterdim sen kendin girdin..
Bundan sonra sana daha çok iş çıkıyor derinliğine derinlik olacak birini bulman lazım derinliğini onarman lazım o zaman gerçek mutluluk ve huzurun nerden geleceğini kendin göreceksin..
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten iyi geldi sabrediyorum artık hç bişey yapmycam içim rahat ve huzurluyum ben o bigün benim pişmanlığmı yaşıycak er ya da geç ben o zaman çoktan ondan gitmiş olacağım
- +1 yıl
Şuanda bile ondan geçmişsin zaten bişey yap yolunda yürü geri kalma..
Öündeki gör o gitti artık onla ilgili bişey yok zaten artık..
Kelimelerin hayatın insanların güzelliklerini bulmmaya çalış kimse boşuna hayatına girmez..
Kimi hediye kimi armağan kimi bela..
Sen zamanla kimin ne olduğunu bilirsin ama birşeyleri istiyorsan sende çabalayacaksın..
Derinliklerine inecek kişiyi sen bulmalısın orda senin deriniğini çözecek birini gördüğünde hisettiğinde durman bile hata olur..
Elindeki fırsatlaarı iyi bil şuanın 1 saniye sonranın kıymetini bil çünkü birdaha zaman geri gelmez..
Şuanın mutluluğunu yarında bulamazsın yarını boşwer yarından sonraki bütün günlerde yoktur..
Ne varsa şuanda var..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimal onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyordun ve o kıza yöneldi hem siz kızları anlayamıyorum aldattı pişman oldum dönmedi ne demek aldatam birini nasıl tekrar kabul etmeye hazırsın siz bu kafayla hep kaybedersiniz.
315 Yorumla
Soran+1 yılPişman oldğumda aldattığından haberim yoktu yeni öğrendim.
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun öyle biri için üzülmemeli pişman olunmamalı ya evlenseydin öyle biriyle ne olacaktı hayat nasıl geçecekti? Unut gitsin demeisi zor zamana bırak zamanla acın hafifler.
Soran+1 yılUmrumda değil zaten artık gelsede istemem bunca şeyden sonra ama o kızla mutlu olmasına dayanamıyorum haksızlık yapıldı bana yemin ederimki haksızlık yapıldı benden haberi varken o kız aldı benden onu
Cevap sahibi+1 yılO kızdanda ayrılır o takma kafana öyle kişiler ilişkilerinde dikiş tutturamıyor
Soran+1 yılAyrılırlar mı sence belkide evlenirler :(
Cevap sahibi+1 yılEvlensede o kıza acı bence aldatmaya meyilli birisiyle evlenecek yarın bir gün kendisininde boynuzu yemesi büyük ihtimal
Soran+1 yılİnşallah yer inşallah belkide kız kendine bağlar onu
Cevap sahibi+1 yılSen bunları düşünerek kafayı yersin her şeye rağmen hayat devam ediyor kendini hırpalayacağına bu başına gelen olaydan ders almaya çalış ve önüne bak aklını başka şeylere ver şu an seni zerre kadar düşünmeyen biri için böyle kendini harap etmeye değmez.
Soran+1 yılHarap etmiyorum mutlu olamasınlar
Cevap sahibi+1 yılOnlar mutlu olamsınlar siye kafayı yorcağına sen kendini düşün bence.
Soran+1 yılben bişey yapmıyorum hayat devam ediyoo
Cevap sahibi+1 yılNe güzel sende bunun farkındasın işte unut gitisin onun yaptıklarını kendine odaklan.
Soran+1 yılBen anlatamıyorum galiba kandırıldım bunun bir cezası olmalı
Cevap sahibi+1 yılBende anlatamadım neyse ama ilahi adalet diye bir şey var herkes yaptığı kötülüklerin cezasını hem bu dünyada hemde öbür dünyada elbette çekecek ne ekersen onu biçersin o çocukta seni üzmesinin daha fazlasını elbette bir gün çeker belki bakarsın bir gün sana yalvarmaya gelir sende gönül rahatlığıyla reddedip intikamını alırsın ilahi adalete güven sabret ve geçmişe sünger çekip önüne bak.
Soran+1 yılZaten sabrediyorum şu an geri dönüşü yok gibi o kıza aşık gibi ama içimden bir ses çok pişman olcak diyo bundan çok emin gibiyim biraz rahatım sanki ama o kızla olmasını ona aşık olmasına dayanamıyorm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
56Cevap
Yat kalk dua et şimdi olmuş bunlar. Evlendikten sonra olsa ne yapacaktın. İnsanlar değişmez. Neyse o dur. Çok iyi sandığın insan eline kötülük yapma imkanı geçmediği için iyi olabilir. Kötü sandığın insan çevresindekilerin etkisinde olabilir. Kafana takma asla. Güzellik seni bulacaktır. Kendini kapatma asla. Herkese de güvenme. Neler yaşanıyor bu dünyada. En iyi bilenlerden birisiyim. Seni hak etmeyen insan için üzülüyorsun şuan. Yazık değil mi sana? Toparlamaya çalış kendini, en yakın zamanda da at kafandan onu. Söylemesi kolay farkındayım ama sana bunu söyleyen 2 hafta önce deli gibi sevdiği kızdan kıymet bilmezliği yüzünden ayrılmış şu an acı çeken birisi. Kendin için yaşa, hak ettiğin güzellik zaten sana gelecektir.
10 YorumlaSana tavsiyem sabirla bekle zamanla unutacksin canın yanacak ama gecicek yeni arayislara girme onu unutmadan baskasiyla olursan çok daha canın yanar dua et allah karşına seni gerçekten seven mutlu olacain birisini cikarir insallah o da eğer pisman olup geri dönerse affetme derim seni ailen karşısında hem rezil eden hemde yasadiginiz onca şeyi birden silip baskasina giden senin eşin olmayi haketmez
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemiiyorum onu artık gururum kırıldı rezil oldum herkese karşı tam olucakken yarı yolda bıraktı beni hemen başkasına gitti bu kadar basitmiş demekki
- +1 yıl
Evet aynen öyle.. Şimdi sana kim ne dese faydasiz canın çok yaniyordur eminim aynı şeyi bende yaşadım pişman olmuştu o dayanamadim affettim sonra yine aynı şeyi yaptı çok canım yandı ağladım günlerce kendimi üzdum sonra kendime söz verdim beni haketmeyen biri için bu kada acı neden artık iyi olucam dedim ve basardim seninde yapman gereken sabretmek inşallah mutlu olursun canım
Soran+1 yılinşallah canım teşekkür ederim ne kadar süre sonra döndü başkasına gittimi oda
Soran+1 yılAynı benim gibi aşk sözleri gece gündüz whatsappta takılmalar hiç umrunda değil sanki hiç hayatında olmamış gibiyim
Soran+1 yılBende öyle sanki kimse onun gibi olmayacakmış gibi ama pisliğin tek şerefsizin teki
+1 yılSeni anliyorum ama hem Allahin yatattiğiyla dalga gecilmez diyip hem de tirnağim olamaz demeni anlamak guc bunun disinda o karaktersizin sucu kiz ne yapsin sevgilin adam olsa zaten sana bunlari yapmaz bende emek verdim babasinin yapamiycaği seyleri yaptim ama nankorluk etti adina uzuldum takma yolun basinda ne mal olduğunu anladiğin icin sanslisin iste sukret ya evlensen bu halti yeseydi
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötü olrudu ama o kız akrabaları yengesinin kız kardeşi herşeyi biliyodu beni biliyoken ona yanaşması sence saçma değil mi o kızında sevgilisi vardı
- +1 yıl
Sacma değil ayarsizlik adilik iste bunlar karaktersizliğin sonucu mezhepleri genis takma bundan kurtulmussun valla kafani rahatlaticak hobiler edin uğras ve sukret kurtulduğuna
Soran+1 yılŞükürler olsun farkındayım herşeyin ama düşünsene güvendiğin insan ailenin karşısına çıkarmışsın vaatler verilmiş jerşey güzel gidiyo biri geliyo pat senden alıyo ne olduğunu anlamıyosun hiç bişey olmamış gibi onu seviyo kolay mı sence
- +1 yıl
senin aldatilma disinda aynisini ben daha 2 ay once yasadim neler yaptim bilsen hayret edersin ama adilik etti bitirdim hani anliyorum seni ondan dedim sadece askini nefrete dondur ve yoluna bak kafani dinle bir zaman zaten alisip yokluğuna unutucaksin kapini calarsa da yuzune kapat asla donemesin umut verme ve cebini bile değis anlasin umrunda olmadiğini
Soran+1 yılHattı kırdım zaten
- +1 yıl
guzel asla sana ulasmasina izin verme 1 ay icinde seni aramaya calisir pismanim der inanma sakin ek tercih olma sakin
Soran+1 yılsanmıyorum dönerse bile uzun sürecek biraz yengesinin kız kardşei ile birlikte
- +1 yıl
donse kabul mu edecen?
Soran+1 yılhayır tabiki pişmanlığını görücem buda benim hoşuma gidicek
İşte bizlerin yaptıgı en saçma şey bu. Ağlamak üzülmek kendimizi harab etmek. Yapmayın!
Ayakta dimdik durmanız gerekiyo. Sizin bu halleriniz bile onları ne kadar mutlu ediyo bir taraflarını kaldırıyo biliyomusunuz.
Yapma canım. Görmesin üzüldüğünü..16 Yorumla
Soran+1 yılYok canım benm göstermiyorum merak etme ona bu zevki yaşatmıyorum ama kendini benim yerime koysana zor değil mi sence
Soran+1 yılOna göstermiyorum zaten mutlu gibiyim hattı kırdım face falan ihç bişey yok aptal yerine konulmuş olmak beni üzüyo
Soran+1 yılBoşver canım onun için hi bişey yapasım yok artık buralara içimi döküyorum işte zamanla atlatıcam
+1 yılHayat devam ediyor birkaç ay sonra bunlar geçicek birkaç sene sonra da unutup gülceksin bu hallerine hep öyle olur zaten o seni haketmemiş dua et ki evlendikten sonra öğrenmedin bunlari ve ne kadar mutsuz olcaktin düşünsene bence kesinlikle şükret haline zararın neresinden dönersen kârdır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım gerçek yüüznü gördüm ama o kızla mutluluğuda zoruma gidiyo bencil değilim ben herkesin iyiliğini mutluluğunu istemişimdir ama onlarınkine dilim varmıyo isteyemiyorum
Sana ne desem. Hatta kim ne dese az. Kimse yaşadığını durumu ve psikolojiyi anlayamaz. Herkes zaten seninde düşünebildiğin şeyleri söyler durur sana. O yüzden sana takmamaya çalış. Seninde karşına hakkeden çıkacak demiyorum. Çıkacak ama zamanla ve bu zamanda gerçekten çok acı geçer bilirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım öyle çok zor allah kimseye yaşatmasın çok şükür yine iyiym o kadar kötü değilim ama aptal yerine konuldum
Soran+1 yılBende de vardı o kadınlar hisseder bende aldatıldığımı hissettim ayrıldım oda karşı çıkmadı sonuç bu işte inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın ama eğer öyle bişey olursa sakın ama sakın ona boyun eğme ben çok dil döktüm dönmedi sakın yapma hoşçakal de geç
Soran+1 yılO zaman üstüne gitme canım düzelir o
senin durumda cok mağdur bayan var gerçekten duydukça çok üzülüyorum.. yıllar geçsede bazılarının şerefsiz karakteri sonradan çıkıyor ondan hayır gelmez hergün ağlamaktansa bölesi daha hayırlı.. Allah daha güzel insanlarla karşılaştırır belki üzülme hayat devam ediyor değmez salla gitsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii çok haklısın ama insan bazen hazmedemiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum basıma geldi.. emin ol it gibi pişman olacağı günler yakın. Ahını aldı mı bir kere pek rahat yüzü görecğini sanmyrm.. sende ilerde görp sahit olacaksın. Ayrıca kurtulduğuna sevin böyle karaktersiz birinden ilk aylar zoruna gider sonra sevinirsin daha ciddi birseyler olmadan bunları gördüğün için veee her deneyim bir tecrübedir..
017 Yorumla
Soran+1 yılSeninki nasıldı canım anlatırmısın
Cevap sahibi+1 yıl5 yıllık ilişkimdi aileme herseyi anlattktan 1 ay sonra aldatıldıgımı öğrendim düşün gerisini..
Soran+1 yılaynı benim gibi zamanlar bile aynı ilgilenmemeye başladı yengesinin kız kardeşiyle konuşuyomuş evlerine yemeğe bile gitmiş bende hissettim ayrılmak istedim karşı çıkmadı hattı kırdım pişman oldum 2 gün sonra yine yazdım istemiyorum dedi sevmiyorum dedi şimdi o kızla mutlu facede fotoğraf paylaşmış çocuk gibi açıklama kısmına ben sana bAŞKA olmuşum canım benim yazmış
Cevap sahibi+1 yılAnladım.. hayatında değişiklikler yapmaya basla artık o yok ve olmayacak bunu kabullen.. iyi yerlere gelmeye bak ben hırsımdan 2. Üni okuyp hukuk kazandım düşün o kadar deli günler gecirdim ağlayarak ders calıstgmı bilirim. Seni anlyrm gittiğine değil emeklerine üzülysn.. OLsun dedim ya tecrübe oldu bize
Soran+1 yıltecrübe oldu ama acı bir tecrübe oldu bence bu kadar basit olamaz o kadar yaşanmışlık var
Cevap sahibi+1 yılNe yapalım tatlım her tecrübe tatlı olmuyo bu hayatın bize getirdikleri göreceğimiz varmış.. olur ya bir gün sana dönerse ( o kişi bana dönmüştü) aslaaaa kabul etmeeeee aslaaa..
Soran+1 yılNasıl döndü ne dedi canım
Cevap sahibi+1 yılAffet hatam büyük senin gibi birini ben bulamam.. ben hep ona derdim senin gözünün içine bu hayatta sadece ben bakarım diğerleri cebine bakar diye bu sözümü hiç unutmamıs hep aklımdaydı :)) doğru demişsin dedi..
Soran+1 yılsen ne dedin ona :)
Cevap sahibi+1 yılCehennemin dibine kadar yolun var benden uzak Allaha yakın ol..
Soran+1 yılÇok iyi demişsin inşallah allah banada verir o fırsatı
Cevap sahibi+1 yılEmin ol o gün gelir sen sabret..
Soran+1 yılne kadar süre snra döndü o sana
Cevap sahibi+1 yıl6 ay..
Soran+1 yılkızdan ne zaman ayrılmış haberin var mı
Cevap sahibi+1 yılBen öğrendiğim gün kızla bitirdi zaten ama cok gecti ben öğrenmiştim
Soran+1 yılbenim 1 ay oldu hala devam ediyo gözümün önünde
Arkadasim sen kiza kaynamak yerine, cocuga kayna. Esas karaktersizliii yaoan cocuk. Resmen seninle dalgs gecmis o kiz senden farklimi olucak saniyosun onunda sonu ayni. Yazik diyorum ya kisir dongu seni okadar seven warken sevmezsin nerde en boku var gidip onu bulursun, sevgini hak etmicek..
110 Yorumla
Soran+1 yılKızda suçlu herşeyden haberi vardı benden haberi vardı aramız bozukken girdi aramıza aldı benden onu
Soran+1 yılKaşar sevmem zaten ama ayıp yani yaptıkları onu seviyo gibi görünüyo sence mutlu olurlarmı
Soran+1 yılöyle olur mu sence ben mantıklı düşünemiyorm
Soran+1 yılBazen pişman olur diyorum bazende o kız onu mutlu eder işveli cilveli benim gibi hanım hanımcık değil saf değil mutlu eder diyorum tutar elinde belkii
Soran+1 yıluzun sürmez inşallah
+1 yılAyrıldığına değilde onun sevdiğin inandığın insanın bir kütük çıkmasına üzülüyosun ama sevinmen lazım seni sevmediğini ve aldattığını evlendikten sonra öğrenseydin daha kötü olmazmıydı? Tabiki olurdu karşına yeni insanlar çıkacaktır birini mutlaka tekrar sevecksin değmeyrcek biri için göz yaşlarını akıtma ve
GÜL derim03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende herşeyin farkındayımm ama gururum kırıldı
- +1 yıl
Düzelir inşallah sabırlı ol kazanan taraf olacaksın
Soran+1 yılinşLLah
+1 yılAldatmanın guzellik cirknlkle ilgisi yoktur bu tamamen onun karakteryle ilgili. Merak etme şu an mutlu olsada yine mutsuz olacak erkekler braz gec farkına varıyor bazı seylerin.. sen sabrlı ol sadece
09 Yorumla
Soran+1 yılsabrediyorum zaten canım çocuk gibi fotoğraf paylaşmış açıklama kısmına ben sana bAŞKA olmuşum yazmış banada derdi bunu önümde diz çökmüştü
- +1 yıl
O kaldgm yerden devam edyrm tavırlarında. gerek cevresne grek kndi icinde hersey normalms havası yaratyr. Sana tavsyem hic bir seklde karsısına cıkma bırak biyerde eksklgni hssetsin inan bnde yasadım şu an gecici bir hevesin pesnde.
Soran+1 yılinşallah öyledir canım o kızla onu hiç yakıştırmıyorum alakasız iki insan bilmiyrum blki birbrlernin kaderidirler ama şaşırıyorum gerçekten senin yaşadğn nasıldı
- +1 yıl
Benimd aynı bu tarz biseydi gtti aldattgı kızla oldu bkac ay cıktılar sonra tabiki aylarca pesmde dolastı affttrmek icn cok sey yaptı ama malesef ben kaldramdm yedremedm kendme.
Soran+1 yıl1 ay oldu hala ses seda yok mutlu onunla
- +1 yıl
Dedim ya bikac ayda gecebilir eninde sonunda bir araması donmesi olacak canım sen Allaha havale et... bana kalırsada donuncede affetme..
Soran+1 yılyok canım affetmem bilmiyorum belki kendimi rahatlatmak için öyle düşünüyorumdur ama bence bizim tartışmalarımızda bu sıkıldı bunaldı sevgisinin bittiğini sandı o ara o kız vardı o kıza kaptırdı kendini şu an mıtlu oldğunu sanıyo zamanla görücek ben öyle dşünüyorm ama ynede bilmiyorm
- +1 yıl
Cok dgru dusunyosn canm zaten klasik seyler bunlar sana geldgndede aynen bnları sunacak sana. Affednce her olayda aklına gelecek blkere guveneblcekmsn oda var. Ne yazkki bunlardan cok gunumuzde
Soran+1 yılAffetmem canım sadece o fırsatın elime geçmesini istiyorm
+1 yılKader arkadaşım ya😄 gerçekten beklediğine değmiyor 5 ayım böyle bitti ve inan dank ettiğinde o kadar pişman olucaksın ki aynısı benim de başıma geldi zaten seni bir başkasıyla değiş ediyorsa inan seni hiç sevmemiştir ki aynı şey benimde başıma geldi seni çok iyi anlayabiliyorum sana şöyle söyliyim onu buldun ondan iyisini de bulabilirsiin:)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım senin başına gelen nasıldı
+1 yılHayat ilginç, aslında hayatımıza girmeden önce de yabancıydı, ayrıldıktan sonra da yabancı. Gerçekten üzülmemek ders almak gerekiyor. Bundan ne çıkıyor, insanlara ederi kadar değer vermeyi bileceksin
14 Yorumla
Soran+1 yılçokda sıkmazdım aslında neyi yanlış yaptım bilmiyrum
- +1 yıl
çok değer vermek seninki masum hata bazı insanlara çok değer verince kendini mükemmel zannediyor ama yok öyle birşey aslında değer verme o kişinin alçakgönüllüğü gösterir karşı tarafındakinin mükemmel olduğunu göstermez
Soran+1 yılben artık neyin ne olduğunu bilmiyorum çok şaşırıyorum tuhaf şeyler oluyoo ama şundan eminim bigün benim pişmanlığımı yaşıycak
+1 yılAynısını bende yaşadım yapmadığım iyilik kalmadı karşılığında gitti iki ay sonra dönüp evleniyorum diyor. Üzülme senin için hayırlı değilmiş biliyorum zor ne desek boş. İyi insanların karşısına malesef böyle insanlar çıkıyor.
00 YorumlaBosver dayanmaya calıs bılıyrum cok zor ama o bitmiş artık bılıyrm şu an donsw bıle kabul edıceksın ama hiçbişey eskisi gibi olmuycak ve yıne aldatıcak cunku bir kere affettin diye dusıncek dayanmaya cals yeni biryle tanıs baska seylerle ugras
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben asla affetmem onu o kadar gurursuz değilim evlenincede yapar aynısını sadece sürünmesini istiyorm o kadar emek verdim hiç bişey yaşanmamış gibi başkasına gidemez
Soran+1 yılhattı kırdım face falan hiç bşeyim yok 3 haftadır tek kelime etmedim başkasıylada olamam onun için
Soran+1 yılnefret ediyrm o benim karşoıma çıkıcak pişmanlğını görücem
Soran+1 yılbakmasın pislik istemiyorm onu pişman olsn istiyorm
+1 yılHangimiz sevmedik çılgınlar gibi hangimiz düşmedik bu kara sevdaya hepsi gelip geçici hepsi hikâye kimseye ne güven olur ne de ona kalbini emanet edecek kadar değer verilir değmez nerede hani şimdi seni seviyorum seni bırakmayacağım diyen sevgilin başkasının kollarında kendinize gelin aşk meşk yok bu dünyada
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim yerimde olduğunu düşün zor değilmi sence
- +1 yıl
Zaten o yüzden bu kadar öfkelendim
Soran+1 yılzor gerçekten
Aynısını bende yaşadım canm hemde nisanlanmamiza az kalmıştı herkes biliyordu ama bir tartışmasında beni bıraktı çünkü hayatında başka biri vardı benim bu şerefsiz ligi unutmam tam 1 yılımi aldı ben mutsuzum o mutlu die çok ağladım ama vardır bunda bir Hayır demekki karşına daha iyisi çıkacak die düşün zor biliyorum ama yapacak başka bişe yok
08 Yorumla
Soran+1 yılAynısı canım birebir aynısını yaşamışız şmdi nasılsın peki o mutlu mu o kızla anlatırmısın bana uzunca herşeyi dertleşelim
Soran+1 yılKalmaz canım yeni biri girince hayatına onu unutursun bizim gururumuz kırıldı sadece
Soran+1 yılEşinden başkasına güvenme benim artık kalmadı kimseye güvenim ben allahtan tek bişey istiyorum benim için doğru olan insanı geç olmadan karşıma çıkarsın daha fazla hata yapmadan ve onun pişmanlığını süründüğünü bana göstersin dua ettim bol bol namaz kıldım kuran okudum çok şükür iyi oldum rahatladım acı çekmiyprum artık sadece bir boşluk hissediyorum
Soran+1 yılİnşallah canım inşallah öylelerini de kendisi gibileriyle karşılaştırsın
an geliyor evlenmek üzeresin ve o ansızın hayatından çıkıp gidiyor. bunlar yaşanıyor. hepimizin başına geldi. tek sen değilsin. o yüzden b olayı geçmişte bırakmaya çalış. önüne, hayatına bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılartık geçmişte kaldı ama sürünsün istiyorum
+1 yılKimsenin yasattigi kimsenin yanina kalmaz senin mutsuzlugunla da orda o kizla mutlu falan olamaz gun gelir devran doner o da guvendigi birinden kazik yer hic sıkma canini unutmana bak
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur canım ben kimseye ah etmem kimsenin mutluluğunda gözüm yok tam tersi etrafımdaki insanların mutluluğuyla mutlu olan bir insanım ama bana yaptıkları innsanlığa sığmaz gerçekten
- +1 yıl
Sen affetsen de Allah affetmez :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuva yikanin yuvasi olmazderler kimsenin hakki kimsede kalmaz. yaptiginin karsiligini elbet alir kendini kimse icin uzme, degmez. sana deger veren gercekten seven birini bulursun mutlu olursun umarim uzulme degmez
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım üzülmeye değmez bende bunun farkındayım ama yaptığı adilik değil mi sence beni kandırdı aptal yerine koydu şimdi o kadar güzel şeyi yaşananları geride bırakıp o kızla mutlu aşk yaşıyo
Cevap sahibi+1 yılEvet yaptigi adilik ama adi biri icin nefret bile etmeye degmez. anlayabiliyorum zor bir durum simdi sinirlenirsin ama bir suresonra nefret bile etmezsin. umarimcabuk atlatirsin :(
Soran+1 yılİnşallah canım yoo o kdar kötü değilim ama aptal yerine konuldm
Kendine saygısı olan adam aldatmaz. Demek ki saygısı yokmuş, bir yerden patlak verir o mutluluğu. Sen boşver, kendin için de karşındaki için de mutluluğu iste. Bu senin olgunlugundur.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen isteyemiyorum canım beni kandırdı aptal yerine koydu şu an onunla mutlu
Soran+1 yılevet öyle doğru söylüyosun ama ben tahammül edemiyorum
Soran+1 yılBenim hiç bir suçum yoktu hiç bir kabahatim yoktu o sıkılmış mutlu etmkten başka bişey yapmadım
Soran+1 yılBenim vicdanım rahat allaha havale ettim ben
Soran+1 yılevet beklicem bakalım ne olacak
Anlamadım ne yani seni aldatan birini mi tekrar hayatına istiyorsun? Şerefsizi bırak senden giden için üzülme degmez de geç zor biliyorum ama hayat devam ediyor sadece verdiğin emeklerin boşa gitmesi çok acı. :(
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım kesinlikle istemiyorum ben sadece üzülüyorum o kız onu benden aldı şu an mutlular sen olsan gtmez mi zoruna
- +1 yıl
Tabiki benim mutlsuzluğum onların mutlulugu hiç adil degil ve sana ait olmayan bir erkek başka bir kızın olsa ne olur o şerefsiz seni aldatmış o kuza gitmiş şunuda unutma senden giden birgün o kızdanda başkasına gidecek yani sorun o kız degil o şerefsiz sana bunu yapan erkek eger sana ait oldaydı seni aldatmaz başkasında olmazdı ha o kuz ha başkası
Soran+1 yılNasıl karaktersiz insanlar ben anlamıyorum canım benim aile yapım böyle değil ben güvendim inandım benden sıkılmasın diye neler yaptım yine yetmedi gitti o kıza yengesinin kız kardeşi üstelik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bise yasadim bende ayrildim sonra kapima geldi af diledi zamana biraklm dedim bir kac kez grstk tlfnda sonra biara ben yazana kadar yazmicani soyledj bende karmaskliklar icersindeyim akil veremicem oyuzden :(
017 Yorumla
Soran+1 yılsenin olayın nasıldı anlatırmısın canım
Cevap sahibi+1 yılCok benziyo seninkine yani soyle soylim oda benimleykn baska kizla grstu sonra pisman olmus yaptgna yinede ayrildim sonra bir hafta gecti yanima geldi affetme ama terk edme beni dedi zamana biraklm. dedim tamam dedik gstk bir kac kez yazdi o hep ben yazmadim sn son izine gidecegim icin ona dondugumde yazarim. bu ayrilik iyi gelvek falan dedim oda sen yazana kadar yazmam dedi ve ben sonradan yazdim ona ama cevap vermedi :/
Soran+1 yılKeşke yazmasaydın canım ne kadar süre sonra sana döndü
Cevap sahibi+1 yılYolcu etmek icin gelmek isedi bir kac kez hayir dedim buna alinmis olabilirmi:/ sonradan da boyle yapacaksan dondugumde de yazmama gerek kalmiyo dedim ben sana nasil cevap vrrdiysem sendendw bunu bekelrim dedim... :/ bunlari yazdim sadece bir hafta gectikden sonra kapima geldi annemden bile cekinmeden
Soran+1 yılAlınıyosa alınsın hem suçlu hem güçlü boşver yaptğı yanına kalmamış aldatmış affetme sürünsün hiç muhattap olma onunla cevap verme daha çok acı çeker ah bu fırsat benim elime geçse varya
Cevap sahibi+1 yılAma ben yazmazsam oda yazmaz yani 3hafta sonra dondugmde yazicam demistim
Cevap sahibi+1 yılIstiyorum ki bikez yazsin :(
Soran+1 yılYazar sen yazma sakın yazmıyosa da yazmasın sürünsün
Cevap sahibi+1 yılIkimiz de su durumdan bir kurtulsak :) nasil mutlu olurm ya:((neyse ben yazdim en son cevap vermedi bklm. napicak bundan sonra :(
Soran+1 yılOlursuun cnım ben onu istemiyorum artık süürnsün istiyorum bu eziklikten kurtulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılInsaAllah:(
Cevap sahibi+1 yılKac yadindasin sen
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yıl20 sen
Cevap sahibi+1 yılYazdi bana kizmis yanlis anlamis beni hic bidaha yazma demisim gibi algilamis.. :/
Soran+1 yılSürünsün ya pislik
Cevap sahibi+1 yılInsaAllah surunsun !
+1 yılsen ustune duseni yapmisin hemde layikiyla bravo sana. ama hatada yapmisin aldatan birini affetmisin bu cok yanlis.
iradesiz ve yalan birinin gercek yuzunu gormusun iste. neden hala diretiyorsun.
aldatan haindir ve hainle yola cikilmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılBen affetmedim onu nefret ediyorum ondan
Hayat Devam ediyor! Sen cok dha iyilerine layiksin Demekki neymis cok deger vermiceksin cok sevdigini göstermiceksin sonradan biyerleri kalkiyo Böyle iste! Snada ona mutluluklar dilemek duser inanki delikanli olsaydi zten snin degerini bilirdi.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu hep mutlu ettim ama yetmedi demek ki
Soran+1 yılİnşallah canım inşallah
Soran+1 yılhaklısın ama düşünsene ailenin karşısına çıkardığın insan seni bir an düşünmeden başkasına gidioo
Soran+1 yılilk günler çok kötü geçti anneme sarıldım ağladım sabaha kadar
+1 yılsenin ahin onun ustundeyken o mutluluk uzun surmez Allaha havale et gerisine karisma bence. sevenin ahi tutar hayatim
011 Yorumla
Soran+1 yılTutar dimi canım günah ah etmek beddua etmek ama benim canım çok yandı benim tahammülüm yok onların mutluluğuna
- +1 yıl
ama dedim ya sevenin ahi tutar. ha ama demiyorum ki bela oku falan kesinlikle onu yapma ama Allaha havale ettim de bende yasadim bunu ve inan 2 hafta icinde oldu aldi boyunun olcusunu. icini ferah tut ve nolur kimsenin seni bir daha hu duruma sokmasina izin verme bilirim acisini ama yapma guzelim
Soran+1 yılYok tecrübelendim bidaha asla yapmam ama üzülüyorum aptal durumuna düştüm ben evimde otururken onu düşünürken o o kızla konuşuyodu gülüyodu kız yengesinin kız kardeşi kızın evine yemeğe bile gitmiş kızın benden haberide vardı aileme karşı mahçup oldum çok üzdü beni anneme sarıldım ağladım sabahlara kadar uyumadım ağladım kuran okudum namaz kaldım çok şükür allahıma yaşadıklarıma göre yine iyiyim güçlüyüm ama o kızla gününü gün ediyo ben mutsuzken kandırılmışken onlların mutluluğu zoruma gidyo
- +1 yıl
sabret ama o mutluluk uzun surmez..
Soran+1 yılsürmez dimii grçekten çok istiyorm bunu
- +1 yıl
surmez surmez Allah kimsenin sucunu kimsenin yanina birakmaz icin rahat olsun burada cogu kisi bunu test edip onaylamistir bile bende dahil. sen inan buna dua et
Soran+1 yılİşallah bırakmasın senin nasıl oldu sen ne yaşadın ki
- +1 yıl
bende ayni sekilde senin olayin gibiydi ama beni 2 ay kandirdi sonra ben aldatildigimi duydum bunu ona soyledim ve tersimde biraz kotu malesef inkar etmedi bende verdim yolu. benim sevdigim adam beni kiriyorsa degil kalbini komple agzini yuzunu kirar eline verirdim ama terbiyemi bozmadim bir daha da yuzune bakmadim allaha havale ettim her gece dua ettim 1 hafta sonra bu kizinda bunu aldattigini duydum. ilahi adalet kuzum
Soran+1 yılbende her gece dua ediyorum kuran okıuyorum namaz kılıyorm ama bişey olmuyo günden güne mutlu oluyolar
- +1 yıl
herkesin aninda olcak diye bisey yok. sabret biraz sabret hayatim
Soran+1 yılbaşka çarem yok canım ama içim ferah sanki çok pişman olcak gibi hissediyorum bilmiyorum belkide o kızı sever ama pişman olcak gibi hissediyorum
Uzuldm ;( ama demekki degmezmis uzulmene falan yeni bir sayfa ac hatta yeni bir kitaba basla, bsver onu ins zmnla unutursun.. Seni gercekten sevcek birini bul cnku o seni gercekten sevseydi asla birakmazdi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet sevgisi bitmiş demekki
O kız g*tüne tekmeyi atsın bak seni çok arayacak o.
01 Yorumla
Soran+1 yılatmaz o kız bulmnuş öyle birini bırakmaz
+1 yılBence ondan uzaklasman senin icin en hayirlisi gozden irak olan gonuldende irak olur seni mutsuz etmis artik kimle mutlu oldugunun ne onemi varki unut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaptal yerine konuldm ama canım yaşamayan bilemez
Üzen üzdüğü yerden üzülür birgün merak etme hayat bu herşeyi yaşamak mümkün takıntı yapma bunu daha iyi bir hayatın olabilir tüm bu yaşadıklarını tecrübe say
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle ama haketmedim
Soran+1 yılÖyle yapıyorum yapcak başka bişey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin açından düşününce durum kötü tabi hak etmediğini düşünüyorsun, ama aşık olmuşsa elinde olmadan ne yapsın senle mutlu olamaz ki, üstelik ille iyiye güzele aşık olunacak diye bir şey yok..
07 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık olmasına bişey demiyorum beni kandırdı adam gibi söyleyebilirdi benle konuşurken onla konuşmak neyin nesi? Ailemin karşısına çıkardım yalanla dolanla iş olmaz adam gibi söyleyebilirdi bana bunu ve o kız daha öncede vardı neden o zaman aşık olmadıda şimdi oldu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bence gercek yüzü çıktı kim bilir evlensen sana ne dolaplar çevirecekmiş.. Verilmiş sadakam varmış de gelecegıne bak , o ettiğini bulur beddua etmeye bile değmez içini ferah tut
Soran+1 yılİçim zaten ferah canım neden bilmiyorum içimde çok pişman olacakmış gibi bir his var o kızı sevdiğine emin olmama rağmen
Cevap sahibi+1 yılOlacak tabi ilahi adalet denen bişey var, hem o işin tutkusunda heyecanında , bazı seyler oturunca dönmek bile isteyebilir ki bunlar hiç önemli değil , senin eşin senin kaliten ona göre
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama şu an seviyomu sevdiğinimi sanıyo bilmiyorumda çok yanlış yapıyo benim içim rahat benim gibisini asla bulamaz ama o bunun farkında değil
Cevap sahibi+1 yılNe hali varsa görsün :)) boşver
Soran+1 yılgebersin it
+1 yılGenelde erkekler sıkıldığı zaman böyle mallık lar yapar ama sonra geç olduğunu da anlar sen boşver kurtulmuşsun ondan canım o yansın dursun görürsün bak kim mutlu sonunda :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBende sıkıldı diye düşünüyorum o ara o kız girdi hayatımıza daha öncede vardı o kız neden daha önce olmadıda şimdi oldu kafasının karışık oldğu bir anda denk geldi o kız sevdirdi kendini şimdi onunla mutlu
- +1 yıl
Iyi iste geçici hevesin tadını çıkarıyor takma kafana daha iyisine layıksın
Soran+1 yılİnşallah geçicidr onla evlenirse üzülürüm yengesinin kız kardeşi bide
- +1 yıl
Ya sen seviyosun harbi geçmiş olsun ama bu kadar yüz verme geri döndüğünde illa döner :/
Soran+1 yılBarışmam ben istesemde ailem istemez
+1 yılDuygu sevgi guzelligi o kadar da cok dinlemez guzellik gecicidir bunu unutma. Senin ailende veya sende onu sogutup uzaklastiran bir durum olmus olabilir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadı sadece ilişki monotonlaştı sanırım eski heycan yoktu başkasıyla konuşuyodu o biraz çapkın bende farkındaydım boyun eğmedim kıskançlık yaptım tartışıyoduk son zamanlarda
- +1 yıl
Seven kisi monotonluguna mi bakar. Evlenincede heyecan yok bosanalim der cikar. Heyecan katmak ne yapacaksiniz ki yamac parasutu felan mi yapilmali. Sacmalik seven yurekten sevecek karaktersiz olmayacak bencil olmayqcak fedakar olacak.
Soran+1 yılO yürekten sevemiyo işte sevgisi bir yere kadar ben inanmıştm beni sevdiğine ama sevgisi bitmiş şıpsevdi biri
seninle aynı kaderi paylasıyoruz bende hazmedemiyorum ayrılalı bikaç gün oldu ve onunla cok mutlu kız nispet yapıyo insanın zoruna gidiyo o kadar annesiyle akrabalarıyla tanıstırmıştı ama... yalanmış
05 Yorumla
Soran+1 yılAhh canım bak sen beni anlıyosun işte ne kadar zor dimi insan dayanamıyo
Soran+1 yılbende eminim buna yakıştıramıyorum onları çok alakasız iki insan şaşırıyorum naptığını bilmiyo ama seviyo şu an
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum bizim ilişki biraz monotonlaşmıştı ama ne zaman biter bilmiyorm asla affetmicem ne zaman sıkılır sence 3 hafta oldu ayrılalı
iyi hale yorumlanacak bir rüya gibi duruyor. ama en iyisini Allah bilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıll
Bedua etme Allahim sana havale ediyorum de gec cunku bedua eden kisiye donermis ALLAH yanina birakmaz insaAllah
00 Yorumla
+1 yılBoşver önüne bak. Şimdiden olması ileride olmasından daha iyidir. İnşallah bu adam yüzünden ailenle zıtlık yaşamamışsındır geçmişte. Asıl sıkıntı orada.
00 Yorumla
+1 yılSıkmayın şu erkekleri. Sonra daralıyorlar, başka limanlar da arıyorlar huzuru. Illaki olmuştur bir hatan.
01 Yorumla
Soran+1 yılO mu haklı şimdi?
:) gidenin arkasından ağıt yakmak hiç bir fayda sağlamaz. Biran önce kendi yolunu çiz ve o yolda yürü. Giden gitsin sen şarkılar söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılGitsin gidişine bişey demiyorum yaptığı adilik değil mi
Soran+1 yılbigün unutucam
En azından senle evlendikten sonra yapmamış bunu dua etmelisiniz bence. Sen gibi iyi niyetli bir kızı Allah karşıma çıkarır umarım.(Senden bahsetmiyorum, sen gibi dedim sen demedim :D)
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah allah gönlüne göre gönlünün güzelini versin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSen de hayatına devam et. Bul birisini. Bak nasıl unutuyorsun.
00 Yorumla ne dersek, ne söylersek yüreğindeki ateş sönmeyecek biliyosun dimi? bence düşünmemeye çalış aklını başka şeylere ver bacım. sağlığından bile olabilirsin bir it uğruna.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek isteğim yaptığı kalmasın yanına
hak etsende etmesende başkasındada gün gelcek mutlu olacak
012 Yorumla
Soran+1 yılEn çok ben hakediyodum o mutluluğu
Soran+1 yılHakettiğini düşünüyodum haketmiyomuş beddua döner dolaşır sahibini bulur ama beni kandırdı benim canımı yaktı benim çektiğimin bin bir türlüsünü çeksin inşallah
Soran+1 yılGerek var bence
Soran+1 yılBen mutsuzken onlar mutlu
Soran+1 yılKendimi yıpratmıyorm kandırıldım haksızlığa uğradım hiç bir suçum yokken
Soran+1 yılBenim allahtan tek isteğim onlarda mutlu olmasın
Hiç birşey olmuyor istediğin kadar beddua eedersen et değişen birşey olmuyor zamana bırak zaman Herşeyin ilacıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten başka çarem yok ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana dönecek sakın arama ve üzüldügünü belli etme sessiz kal fce twitter instgram ne varsa kapat
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten herşey kapalı cancan hattı bile kırdım bende döner diye düşünüyorum ama şu an o kızı seviyo
Cevap sahibi+1 yılPişman olacak bak gör dönecek sana o şimdi senden gördüğü ilgiyi başkasında bulamayacak o kız da tekmeyi basacak
Soran+1 yılKız tekmeyi basmaz kız bulmuş öyle birini bırakır mı
Cevap sahibi+1 yılKızın derdi başka vakit geçirmek
Soran+1 yılbilmiyorum ama seviyo şu an o kızıı
Demekki sen onun için gecici bir hevesmişsin ama işi ilerletmeseymiş iyimiş boşver elini sallasan ellisi hiç takma kafana
00 Yorumlaolay güzellikte bitseydi malesef herşey daha kolay olurdu, uygun birlikteliğin formülü çok daha karışık.
30 Yorumla
+1 yılKardeşim bazı gönül ota konar ve bazı gönülde boka konarmış, herkes layık olduğunu bulur, inşallah mutlu olacaksın
00 Yorumla
+1 yılkimsenin yaptığı yanına kalmaz.. gün gelir aynı sebepten oda buara soru sorar belki...
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallahh ama sanmıyorm gider başkasını bulur
- +1 yıl
gerçekten sevdiysen ve kalbin çok kırıldıysa ahın tutar merak etme...
Soran+1 yılinşallah
+1 yılElbet o çocukta tekmeyi yicek. sende kibirlenme biraz tamamdır..
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de oyle bir durum var emin degilim ama tavirlari falan degisti. Ona son birsey yapip icine oturtacam ki omur boyu unutmasin
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişey demeden ayrıl
Cevap sahibi+1 yılNasil rahat edecek icim, nasil dayaniyosun
Soran+1 yılBana allah yardım ediyo dua ediyorum
+1 yılyaşın daha genç geçer dünyada ondan başka erkek kalmadımı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç sevmemişsin sen
- +1 yıl
sevdimde ne oldu. bir çırpıda bitirdi. başka insan kalmamış gibi davranıyorsun
+1 yılBacım kendi içinde de bitir o herifi. Hem aldatmış hem de onunla mutluysa sen de sallama değmez o.
01 Yorumla
Soran+1 yılumursamıyorum yaptğı karaktersizlik zoruma gidioo
Seninle birazz ayni dertteyiz dertlesmek isyersn mesj at
00 Yorumla
+1 yılYunus Emre ne demiş? Malda Yalan Mülkde yalan gel bu dünyada sende oyalan
En iyisi boşver takma00 YorumlaBelki biraz klasik olucak ama ya evlendikten sonra aldatsaydi? Kısa yoldan dönmüssunuz işte. Allah korumuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhh biz erkekler hep böyleyiz. Köküsüne kibrit suyu
00 Yorumla
+1 yılgümüşe altın değeri vermişsin:))) hahaaaa üzelme gel senle benle mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılaynen üzülme boşver sana göre biri değilmiş...
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleee
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oyle yaptim aldattim sonra pisman oldumm cok seviyordum onu:(
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > O kadar emek verdim karşılığı bu mu ben mutsuzken o nasıl hiç bişey olmamış gibi o kızla mutlu olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler