Kız arkadaşıma değer verdim bıraktı gitti?

Kız arkadaşımı cok aevdim cok deger verdim. A dese b yapmadım üzüntülü anında mutlu anında hep yanında oldum beni senin kadar kimse sevmedi sen nasıl bir insansın senın o aşk dolu yüreğine hayranım beni bukAdar cok sevicekmisin her zaman deyip dururdu ama onu okadar cok seviyordumki Buda onun bilinciydeydi. Tatile gittik onla 3 kere evlerinde kaldım hatta hersey mükemmel ötesiydi ailemle tanışmıştı ailemde onu cok sevmişti oda ailemi herkese nişanımızdan bahsediyodu. Yüzüklerimiz alınmıştı. Allahıma hergun dua ediyordum böyle bir insanı karşıma çıkardığı için beraber dolaşıyorduk hani sevgilim biz beraber dolaşıyoruz sonuçta sen bir bayansın biri görür anana babana laf gitmesin duysalarda biliyoruz nişanlısı o desinler onlarında üzmeyelim yüzük takalım sonra zaman gösterir 1 sene sonra evlenicektik.. Yatak odamıza kadar sectik herseyi o ceyızını tamamlıyordu. Sonra noldu o gün yaklaştıkça soğudu ben bişey yazdığımda geç cevap atmaya başladı neden böyle davranıyosun dedıgımde senlik bişi yok İnan biraz zamana ihtiyacım var dedi ama ben onu o halde yanlız bırakamazdım o üzülürse ağlarsa ben nasıl mutlu olabılırdımki hep destek olmak ıcın ona güzel seyler yazdım karnım agrıyo dedi eve pastalar yağdırdım sırf o mutlu olsun die üzülmesin die ailevi durumu iyi deildi ona güzel bir gelecek sunmak istedim. Ve 2 gün konsmadık ama ben onsuz 5 dk bile geçiremiyordum tüm gece hayatımı sonlandırmıstım onun için arkadaşlarımı bile aramıyordum iş ev o hep böyleydi. 2 gün konusmadık ve ben dayanamıyorum xebımdeki son parayla ona pırlanta aldım ve evlenme teklifi ettim kabul edemem dedi bende kalktım allahım yukarda birdaha ne yüzümü nede sesımı suyöayacaksın dedim beni yoldan döndürdü. Ölümü gör gitme dedi ve döndüm gittim yanına dedim bu sende kalsın düşün aldı yüzüğü aksam bısı yazmadı Sabah'ta bısı yazmadı 2 sene önceki boşanmış cocugu olan eski adama dönmüş 1 haftadır konusmuyoz. cocuklada konuşmuyormuş. Bu dünyada değer vermek sucmu arkslr
Kız arkadaşıma değer verdim bıraktı gitti?