AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur; ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür... durumun bu
ben aldatılmadıgım halde ilgisizlgini yediremeyip ayrıldım evet hala cok sevıyorum evet deli gibi özlüyorum ama dönse yine gururumdan kabul etmem sen aldatılmaya nasıl göz yumarsın. zamana ama cok zamana ıhtıyacın var unutmak ıcın de :(
ilerde daha çook şey yaşayacaksın bunları bu kadar dert etme ;)
Mümkün olduğunda ayni ortamlarda bulunmamaya çalış. Gerisi zaman...
Tekrar bir araya gelseniz bile ona guvenebilecekmisin bunu dusun?
Onu halen seviyor olman biraz aptallık. Umursamamalısın.
Senin için ilk olduğundan önemli olabilir ama böyle adamdan kimseye hayır gelmez ;) Unutacaksın
Ben bunu acizlik olak gormuyorum gece aklıma gelir kapısnda bulurdum kendimi icinden geldigi gibi davrann :) benzlkte bulusurdk daha cok :))))))
Seni aldatan biri için mi ağlıyorsun? Gurur önemli ya.
Kaç yaşında bu gerizekalı yaa. Ergen falan mı hayret birşey unutursun birşey olmaz ancak bir zahmet barışma
neden yalvaracaksın sen ona mecbur degılsın aldatmış bııdee
allah çekemicen acı vermezmiş tatlım. sabret geçecek.
Sakin kendini onun karsisinda kucuk dusurme aselerini daima koru senn aldatan biri icn emn ol hc bsey deymz yeni birileri bul bnce onuda zamanla unutrsn
kendini parçalamaya gerek yok, ağlamak üzülmek normal cenazeyi yeni kalkmış. her şeyin ilacı zaman , normal şekilde hayatını yaşamaya bak. en zevk alığın şeyleri yapmaya çalış.
Biraz sabret sular durulsun sonra git yüzyüze konuş. imkanin varsa yeniden cik onla ciktigin zamn onun aslinda okadarda onemli biri olmadigini fark ediceksin zaten
al mutlaka dinle
çok üzüldüm canım ama sakın gidipte yalvarıyım deme insanın bir gururu vardır sakın böyle bişeyi yapma * et gitsin yeni başkası çıkar karşına belki onunla daha mutlu olucaksın böyle düşün
Sen manyakmisin arkadasim kardesim. adam demyrm. cocuk. senle. çıkmış ayrilmis.2 gun sonra baskasiyla cikmis birde sana kufur etmis. baslarim oyle. askin. izdirabina kendine gel.
herşey geçer canım, aldatmış seni sen kendine gelmelisin düzelmelisin, sanki yokmuş gibi davran yeni birilerini çıkarmaya çalış karşına konuş erkeklerle emin ol kafan dağılacaktır
Senin gururun daha önemli bence bugün bunu yapan...
Durumunu anliyabiliyorum akisina birak o adama sakin mesaj atma kendini kucuk dusursun
önüne bak dostum fazla kasma geçer gider. dogru insan değilmiş demekki böyle düşün..
Umarım ondan daha degerli birini bulur ve onu unutabilirsin. :)
Aile yakın ol sorumluluklar edin kafanı en iyi rahatlacak davranışlar çok çok iyi ol :)
geçecek göreceksın bız de gectık bu yollardan ama sakın donme yalvarma *ötünü kaldırma onun
Sana küfrediyo ve sen hala sevmekte ısrarcısın.
Bence kendinle bir başbaşa kalıp bu mantıksızlığı düşün
unutmaktan baska caren yok adamdan bile sayılmaz sana boyle davranmıs kufur etmıs falan oldu dıye hatırla bnce.
Yiyemeyeceğin "şeyin" altına yatmayacaksın diye bir söylem var. Aynı şekilde aldatılmayı göze alamıyosan flört etmeyeceksin, sana hiç acımıyorum
Bir erkek olarak sana tavsiyem uzak durman kuzum. Onun seni haketmediği gibi senin sevginide haketmiyor.. Allah büyük unutacaksın elbet..
takma kafana ya napcan bu zamanda aşk mı kaldı artık aşk dıye bısey kalmadı hersey ıkı bacak arasından ıbaret olmus
Hayat her şekilde devam ediyor, edecek. Bir çeşit kafanı başka şeylere yormaya çalış, düşünmemeye çalış onu. Düşündükçe için acıyacak çünkü. Acıyı hissetmek istemiyorsan, zihnini başka şeylere yor.
Unutmazsın ama zaman geçtikçe alışırsın. Tecrübe ile sabit.
Ezdirme kendini.. Bırak kendi ş. sizliğine.. Ne halt yerse yesin..
Zamanla herseye alisirsin seni aldattiysa sakin donme bence
Ayy kzuum yaa gercekten ole bir anlatmissin ki iicm. acidi Allah sabir versin dayan :(
Aşk değil ki bu olamaz da aşk onun sana yaptığı gibi nankör değildir seninkine gelirsek sadece platonik biraz zamana ihtiyacın var gün gelecek bu hallerine güleceksin görüşme bence ve elinden geldiğince görmemeye çalış zamanla unutacaksın :)
Sakin gitme Yalvarma eline hiç bişi geçmez daha da kötüye gider söyleyeyim daha bir hafta olmuş ağlaman ozlemen çok normal
ya insan psikolojisi işte ilk pişman olan sen değil de o olsaydı sen ona istemiyorum seni defol falan diycektin :D
Netice itibari ile sıradan basit biri.
Başka sulara yelken açınız efendim,
Yeni heyecanlar eskiyi söker atar. ^^
Geçecek hepsi geçecek zamana bırak yeni ayrılmışsiniz. Müzik dinle mümkünse hareketli olsun. Koş yürüyüş yap. Ama onu düşünme.
Sakın. Aynı şeyleri yaşadım ! Sakın gitmeee unutmaya çalış , değişik arkadaşlar bul gez dolaaş :/ işe yarıyoo
Deviye diken sizin gibi kizlara da böyle serseri yalan ci işsiz güçsüz adam sever sizin sonra da kalca ya depik Güle güle derler ve hala sever sizin helal olsun valla
İlkler hcbzmn unutulmz zor olur aci cekersin ama bir sure snra aklina bile glmz alisknlkta oluo amacsakin donme aldatms bir insan bir daha ypr gurursz olma
salacaksın ipini gidecek.. hayır gelmez ondan..
Hemen en yakınındaki erkeği ayart. Çivi çiviyi söker. salla gitsin sana erkek mi yok
gençliğimi geri verseler sarkisini dinle, ne demek istedigimi anlayacaksin
daha açık ol ona karşı ve barışıp aynı yolda devam etme
sıfırdan onla yeni başlangıç yapın
Olmuş bitmiş en güzeli kökten hayatından çıkarman ve yeni kişiler alman hayatına.
Bundan sonra onun egosunu tatmin etmekten başka bir işine yaramazsın.
Seni aldatmış ve sen özlüyorsun saçmalık yapma sevseydi böyle olmazdı sonuçta
Kızlar böyle adamcıkların nesine üzülürsünüz anlamam arkadaş..
kafanda bitirmen lazım. bana hep bunu dediler. zor ama öyle
seytan azapda gerek sende umursama 1 ay arama bak ne oluyor
zamanla geçer aşk dediğin şey boş zamanları değerlendirmek için var merkeze koyma o kadarda:)
Eski sevgili denen varlıkları bu kadar büyütmeyiniz. Umursama, değmiyor asla :)
Değmez, ne yaptığını bilmeyen dengesizin biri belli ki.
düşünerek vakit kaybediyorsun :) kendine iyi bir arkadaş bul
kendi gururunuu ayaklar altına alma... yeni kişilerde çıkar karşınaa
sana bu denli dengesız davranan bırınımı ozluyorsun?
bu nasıl bı sevgı?
aldattı kelimesini gördükten sonra okumadım sen anca ağla soğuyacağına