Arkadaşlar gerçekten böyle bir özlem olamaz. Yanındayken bile özlüyorum onu resmen. Sarılıyoruz, doyamıyorum. Benim ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz? Yok mudur şu özlem duygusuna çare?
Cevabın nedir?
+1 yılOlan var olmayan var kardeşim kıskandırma bizi😂😂Allah mutluluğunuzu artırsın güzel duygular gerçekten şüphe edilecek bişi yok sadece aşkın gözünü kör etmesin yanlışını sevmediğin özellikleri olduğu zaman gör ve uygun bir dille düzeltmeye bak
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. İnşallah rabbim senin karşına da gönlüne göre birini çıkarır 🤗
- +1 yıl
Amin kardeşim cansın😊
En İyi Cevaplar
+1 yılvar böyle bir şey hakikaten. o, aşk'tır. aşık olduğunuz kişi yanınızdadır ama siz onun gideceğinden korkarsınız bir yandan. kaybetme korkusu, özlem getirir. özlemek... aşkın diğer adı
24 Yorumla
Soran+1 yılAy anlaşılmak cidden çok güzel bir şey. Böyle yanındadır, gözlerine bakarsın gülüşüne bakarsın hayran hayran izlersin ama içinden binlerce ayrılık senaryosu geçer onsuz ne yaparım diye düşünüp acı çekersin.. Cidden hislerimin tercümanı olmuş görüşün
- +1 yıl
Özlemek aşkın vazgeçilmez bir büyük parçasıdır özlem duygusuna çare aramak olmaz. Cidden güzel hisleriniz bu hislerinizden vazgeçmeye bile çalışmayın
Soran+1 yılKesinlikle. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🙏🏻
- +1 yıl
Berhudar olun sevgiyle esenlik barış içerisinde yaşamanız dileğiyle iyi günler diliyorum👏
+1 yılOkuduğunu söylemişin gelsin seni istesin nişanlı olun daha rahat bulursursunuz ve daha uzun kalırsınız ve diplomanızı aldıktan sonrada evlenirsiniz olay tartışmaya kapanmıştır 😂😊
01 Yorumla
Soran+1 yılYa 😂 çok samimi olmuş bu ama onun için daha var. Aileler falan da çok erken gözüyle bakıyor zaten
+1 yılBir Allahın kulunu şöyle doyasıya özleyemedik ya, ona yanarım :D bence bu duygunun kıymetini bilmen lazım, herkese nasip olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😂 bazıları bu ne diyor kafasıyla bakıyor özlemime. Çok sevince böyle oluyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
27Cevap
+1 yılGit yanına doya doya sarıl😊 benim öyle bir sansım yok simdilik eger senin firsatin varsa hic birakma onu😞
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım. Umarım sende kavuşursun ❣️
- +1 yıl
Bana daha çok var 😂 ama yinede sağol
Özlediğini çok fazla belli edip dile getirme, insanoğlu fazla ilgi ve sevgi görünce doygunluğa ulaşıyo ve sıkılmaya başlıyo. Sevgilinin senden sıkılmasını istemiyosan daha ölçülü olmak zorundasın ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm, aklımda bulunsun teşekkürler :)
geçici bunlaaarrr bak bana ben de bir zamanlar birine karşı oyle his besliyodum simdi gıcık oluyom tiksiniyom o kişiden mal gibi biseymiş
12 Yorumla
Soran+1 yılHer duygu tersine dönüşür derler. Bende çok sevdim ama tersine döner mi bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende cok özlüyorum sevgilimi doyamıyorum bulusmalara günde 1. bucuk saat gorusuyoruz ama zaman okadar cabuk gecıyor ki 5dk gibi geliyor bana gorüntülü konusamıyoruz fazla 15 20dk anca ben ne yapsam bılemıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle. Tüm günü birlikte geçirse bile özlüyor insan
Cevap sahibi+1 yılTüm günü birkere gecirdik birlikde ama ogünde cabuk gecti
Soran+1 yılYa evet, diyorum ya aralıksız 24 saat geçirse bile yetmez insana
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek lazım bence
Senin onu özlediğin kadar özlemiyorsa seni kesin boynuzların çıkmaya başlamıştır acil kendine yeni adaylar ara derim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılOda özlüyor 😂😂😂
Soran+1 yılO duygularını pek belli eden bir insan değil. Ama ben biliyorum onun da benim gibi özlediğini, az çok hissettiriyor
+1 yılBen napayım benim sevgilim de benden zıt kutuptaki yerde okuyor doğru dürüst konuşamıyoruz bile keseyim mi kendimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki. Senin içinde zormuş, Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Sağol😔😔😔
+1 yılNe güzel hiç bırakma, tabiri caizse her zmN öyle kemiklerini kırana kadar sarıl MUTLULUKLAR
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. İnşallah herkese nasip olur böyle sevip, sevilmek ☺️
- +1 yıl
İnşallah sevmek var da sevilmeyi bir türlü beceremiyorum ama olucak inşallah öyle seviyorum yani
Soran+1 yılAllah’a sığın. Hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar ☺️
Cok güvenme bende öyleydim ama 6 senemi yıktı bitirdi cok zor oluyor
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü :( neden ayrıldınız ki
Soran+1 yılÇok kötü bir durum, Allah yardımcın olsun. Sevgiliyken aldattı yani değil mi
Soran+1 yılAllah hidayet versin. İnsanın kalbini kırmayı çok basit sanıyorlar ama yuva yıkanın yuvası olmaz. Diğeriyle de mutlu olacaklarını sanmıyorum
+1 yılBen de özlüyorum çare yok yastıklara sarılıyorum deli gibi napayım
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun..
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda sna böyle aşkla bağliysa ne mutlu sana o değilde. Yaninda değilken özlemen sevgilini normalde yanındayken özlemek nasıl oluyo anlamadim mutluluklar nekadardır sürüyo ilişkiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ki, mesela yanımda ama hep sarılı durmak istiyorum ona, hiç bırakmamak. Hani su içmek zorunlu ihtiyacın olduğu için her gün içersin ama ne kadar içersen iç ertesi gün yine su içmen gerekir ya, aynı öyle. Biz 4 yıldır konuşuyoruz, 1 yıla yakın zamandır sa sevgiliyiz 🤗
Cevap sahibi+1 yılNazar değmez umarim daim olur ölüm sizi ayirana kdar ayrilik olmaz umarim bu ilişkiye şanslısın sevgili olmadan öncede uzun bir arkadaşlığınız varmış huyunu suyunu öğrenmişsiniz 1 2 yildada sevgili moduna geçilebilirdi hanginiz ilk itiraf etti arkadaştan öte olduğunu iliskinin
- +1 yıl
Herşey gönlünce olsun kardeşim inşallah hiç ayrılmassiniz
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim Allah razı olsun, çoookkk amiiinnn. Ya bizim durum biraz trajikomik oldu açıkçası 😂😂 ilk o benim hoşlandığımı anladı, sonra biz çıktık. Daha o zamanlar çok daha küçük olduğum için ayrıldım ben, sonra Allah dedi sen dur ben seni bir aşık edeyim. Ben o ayrılıktan sonra baya bağlandım aşık oldum, ama sevgili de olamıyorduk. O ilk başlarda sevmiyordu, zamanla o da sevdi ama bana hiç belli etmedi. Ben hep beni sevmiyor sanıyordum. Sonra ansızın bir gün geldi ve beni sevdiğini söyledi. O gün bugündür birlikteyiz çok şükür. Çok acı çektim ama insan sevdiği kadar yanıyor zaten. İmtihanım da oldu zaferim de. Şimdi tek isteğim onunla bir yuva. Bu satırları okuyanlarda benim için dua etsin lütfen, insanın en çok başkasına ettiği dua kabul olurmuş. Ve bu satırları okuyup dua eden, gönlünden isteyen herkese de sevip sevilmek nasip olur inşallah 🙏🏻
Soran+1 yıl@kaderballi2223 Allah razı olsun. Koskoca bir AMİN 😇
- +1 yıl
Aminn❤
+1 yılAbla senin ki özlememek değil ki senin olay farklı bir durum içeriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı insalar olarak fesata çekmeye ne de meraklısınız..
- +1 yıl
Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum verdiğiniz detaya göre sadece görüşümü belirttim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma. Yanındayken bile özlemek.. Libido olabilir bence özlem sandığın duygu..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen birlikte olmak istediğim için değil ki, hep gözümün önünde eli elimde olsun istediğimden bu derece özlem duyuyorum
- +1 yıl
O da bir nevi cinsel istek bence Teni tenine değsin istiyorsun.
+1 yılBacım neyi çok seversen imtihanın o olur şimdiden geçmiş olsun sevgülün seni aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 farklı bir bakış açısı olmuş ama haklısın çok sevdiğin zaman imtihanın oluyor. Çok acı çektiğim de oldu, imtihanımı yaşadım yani. Umarım bir daha sınamaz rabbim
- +1 yıl
Bacım geçmiş olsun şimdiden
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Başka uğraşlar bul kafanı dağıt dans et müzikler dinle dizi film kitap...
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdiğini hiç aklından çıkaramaz ama dikkati dağıtmak faydalı olabilir. Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılHiç olmasa bile bu inancın için, deneyeceğim ❣️
+1 yılZamana bırak yakında bıkarsınız Sonra değiller Allah belanı versinler falan başlar
00 YorumlaAynen bendede oluyor yanımda olsa bile onu çok özlüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAh biz çok sevenler. Ne yapacağız böyle 😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyle kafayı bozmussun Yaradanı unutacak kadar sevmişsen Allah alır fazla abartma
012 Yorumla
Soran+1 yılBen Allah’a her gün şükrediyorum, beni böyle mutlu ettiği için hep hatırlıyorum rabbimi. Birini sevip onu unuttuğumu nerden çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılFazla sevmek iyi değil 😉
Cevap sahibi+1 yılBirisini seviyorsan yanında olsa bile özlerim ne bu tane adam işte 😃
Cevap sahibi+1 yılEmin ol bu işin sonu hüzün
Cevap sahibi+1 yılGöruyoruz sevenleri
Soran+1 yılEmin ol sadece bir adam ya da sadece bir kız olmuyor insanın sevdiği. Sevince anlarsın. Allah kimseyi sevdiğiyle (bu ister aile ister sevgili olsun) sınamasın.
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin canım inşallah doğru kişidir
Cevap sahibi+1 yılMutlu olun ömür boyu
Cevap sahibi+1 yılBen de sevdim anladım canım :) boşver
Cevap sahibi+1 yılBildiğim birşey var ki yazıyorum yaşayan bilir 😊
Soran+1 yılHaklısın yaşayan bilir. İnşallah sende hakkında en hayırlı kişiyi bulursun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için ☺️
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltına yat duzelirsin kısmet olursa evlendikten sonra da şikayete başlar boşanmak istersin
02 Yorumla
Soran+1 yılSen zamanında denedin sanırım. Ama bana ters öyle şeyler, görüşlerini kendine sakla
Cevap sahibi+1 yılDenedim tabiki güzel oluyor benim açımdan ohhh mis
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanındayken özlüyorsun eski sevgilimde çok derdi bu nasıl oluyor ashdhf bana çok yapmacık geliyor da
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle yapmacık değil. Düşünsene yanında duruyor, hep sarılmak elini tutmak istiyorsun. Bu doyamamak işte
+1 yılAra sor
166 Yorumla
Soran+1 yılBende özlüyorum der ne desin 😂 çaresizlik sanırım bu. Evlilikten başka çözümü yok gibi
- +1 yıl
Ooo evlen sende ne olacak olan bir an evel olsun herkes muradına ersin
Soran+1 yıl😂😂😂 daha 4 yıl üniversitem var bee. Okumadan annemler vermez beni. Ama Allah nasip ederse bir gün inşallah buradan yine ‘EVLENDİK’ paylaşımı yapmayı çok isterim. Düşünsenize yine aynı kitle, kim bilir neler neler değişmiş olur..
- +1 yıl
Teyho o güne kadar 40 defa kavga edersin 2 sevgili degişirsin
Soran+1 yılBelki de 40 kez barışır, 2 kişiyle sevgili olsam da ayrılıp tekrar ona dönerim
- +1 yıl
4 yıl sonra senden bu sözleri beklerim bırda olacagım gene
+1 yılÖzlemek iyidir bir ekmeği bir suyu toprak kokusunu özlemek iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir gülüşü bir bakışı bir insanı özlemek.. Güzel şeyler
+1 yılDemekki çok mutlusun
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdiğinin yanında mutlu olmaz mı ☺️
- +1 yıl
İnsan mutluluğa doyamaz. sen onla çok mutlu olduğun için sürekli yaninda olmasını istiyorsun doyamiyorsun. bundan şikayet etme inşallah Rabbim bana da nasip eder böyle duyguları
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻
Aşk işte başı heyecan sonu hüsran
18 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden aşk çok başka bir şey. Düşünsenize sizden başka bir insan, sizi bu denli bağımlısı yapıyor ve kendinizi düşünmediğiniz kadar onu düşünüyorsunuz
Soran+1 yılAşkın bittiğini mi düşünüyorsun
Soran+1 yıl4. yılımıza girdik beraber. Sevgili olarak 1 olacak ama ben 4 yıldır gittikçe daha fazla kuvvetlenen bir bağla bağlanıyorum ona. Bence her aşkın ömrü 1-2 yıl değildir
Soran+1 yılBende sonunun kötü olmasından korkuyorum. Ama evliler bile ayrılabiliyor, olaya bide bu yönden bakmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine daha çok değer vererek başlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bende bunun eksikliğini yaşıyorum
+1 yılEvlenin o zaman sizi tutan mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılOkullarımızı bitirmemiz gerekiyor
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Evlen bence 24 saat yanında olur
06 Yorumla
Soran+1 yılSanırım tek çare evlilik. Onun içinde uygun zamana daha var
Soran+1 yılOda evlenmek istiyor tabi ama işini kurmadan, bir düzen oluşturmadan evlenmeyi düşünmüyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için 🤗
+1 yılyanında bile özlemek nedir ya 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle, durum bu 😂
+1 yılVar olmaz mı? Doktora git psikolağa
08 Yorumla
Soran+1 yılSen git, eğer senin algılama sorununa çözüm bulursa bende gideceğim. Psikolağa gitmek ayıp değil sonuçta
- +1 yıl
Tamam hadi gel beraber gidelim 😂
Soran+1 yılSen git, ben yolu bulurum
- +1 yıl
Olur sen gibi ruh hastaları olduktan sonra doktorlardan zengini yok😂😂😂
Soran+1 yılSenin gibi olup ‘normal’ biri olarak kabul göreceğime, kendim olup ruh hastası gözüyle bakılmayı tercih ederim
- +1 yıl
O zaman mal gibi niye soruyorsun 😂
Soran+1 yılYa konuyu nerden nereye getirdin tamam çok haklısın. Evet ruh hastasıyım iyi günler
- +1 yıl
Sana da
+1 yılBilim adamları araştırıyo :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm bulabilirler mi sence
- +1 yıl
Ölüm hariç herşeyin çözümü var
Soran+1 yılHaklısın. bir olana birde ölene..
Evlen sen en iyisi yoksa durum vahim...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzlem açısından mı vahim
Hangi burcsun acaba sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kova sevgilim terazi
Soran+1 yılBirincisi ben onun ilgisiz davrandığını söylemedim bunu nereden çıkardın, ikincisi neden bu kadar özlediğim çok sevmemle alakalı
+1 yılÖzlemeyi geçmissin baya baya Allah sabır versin
02 Yorumla
Soran+1 yılAmiiiinnn. Zor bir durum, bilen bilir 🙇🏻♀️
- +1 yıl
Bilirim 😊
Sonu acı bir aşk olucak belli
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşündün ki
Soran+1 yılKarşı taraf da çok seviyorsa benim bu kadar bağlanmam hoşuna gitmez mi
+1 yılbiraz az düşün ama :d
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil ki
- +1 yıl
Öyle ama farklı işler aktivite bulmalı
+1 yılUygun zamanda evlenin
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Ne kadar sure berabersiniz
Soran+1 yıl3 buçuk yıldır konuşuyoruz 1 yıla yakın bir süredir sevgiliyiz
- +1 yıl
Allah ayirmasin mutluluklar
Soran+1 yılÇok teşekkürler ☺️
+1 yılHevesini aliyorsun sonra unutursun
06 Yorumla
Soran+1 yılHeves ne kadar zamanda alınır
- +1 yıl
.9 ay
Soran+1 yıl4 yıldır onunla birlikteyim. Ben hala hevesimi alamadım o zaman
- +1 yıl
Kavga ediyormusunuz
Soran+1 yılHer ilişkinin tadı tuzudur tartışma vs. Arada ediyoruz
- +1 yıl
Takilin keyfinize gore
+1 yılSevgilin nerde sen nerdesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirde, aynı semtteyiz
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Evlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😑😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
00 YorumlaBazen bende de oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya, çok seven insalarda olur bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun kullandığı parfümü al ben de öyleyim
01 Yorumla
Soran+1 yılParfüm kullanmaz ki
Cokk seviyorsun allah kavusdursun
06 Yorumla
Soran+1 yılEveett. Amiinn inşallah 😊
Soran+1 yılEvlencem ben o çocukla 😂😂 aklıma bir dizi repliği geliverdi.. İnşallah Allah nasip ederse sonumuz evlilik, bakalım 🙏🏻
Soran+1 yılPek değil aslında. Bence ilişkide iki taraf da birbirine saygı duyuyorsa kararlar genel olarak ortak olur zaten
+1 yılEvlenin
13 Yorumla
Soran+1 yılBende çok istiyorum ama ona daha zamanımız var 😕 peki sizce evlenince aşk bitiyor mu
- +1 yıl
Bitmez de başka şeyler önplana çıkıyordur
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılMast yap
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel istek duyduğumu söylemedim. Bunu demen saçma
- +1 yıl
Gerçek aşkın bedene ihtiyacı yoktur ondan dedim
+1 yılEvlen,.
10 YorumlaEvlen
00 Yorumla
+1 yılYanına git
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün buluştuk 😇
+1 yılAyrıl kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yanımda olduğunda bile özlerken neden ayrılayım 😂
+1 yılNeyını ozluosn
06 Yorumla
Soran+1 yılGülüşünü bile özlüyorum. Sarıldıktan sonra ayrılıyoruz mesela, hiç ayrılmamak istiyorum. Her şeyini özlüyorum kısaca
- +1 yıl
Cıcım ayları
Soran+1 yılsadece cicim aylarında olanlar mı özlüyor
- +1 yıl
Bence oyle bı de cınsellık yoksa
Soran+1 yılSen birini çıkarsızca sevmeyi, aşık olmayı, saf bir bağla bağlanmayı öğrenmemişsin demekki. Bana göre insan sevdikçe daha bir bağlanır, özler. Sevmek budur çünkü, faydalanmak için ya da gözün kör olduğundan öyle şeyler hissetmezsin
- +1 yıl
Cocuksn buyumce anlarsn
Evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevgiden hep
+1 yılOtur ağla
03 Yorumla
Soran+1 yılAğladığım da oldu
- +1 yıl
bir süre sonra değmeyeceğine göreceksin
Soran+1 yılBilmem. Belki de değmez ve yıllar sonra bu zamanları hatırladığımda hüzünle bakarım. Kader
Evlen in
00 Yorumla
+1 yılama su an yanindami
011 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yanında mı derken? Anlayamadım tam somut olarak mı yoksa manevi olarak mı 😂
- +1 yıl
berabermisiniz kendisi su an nerde
Soran+1 yılEvde uyuyordur büyük ihtimalle 😂😂 Ve sevgiliyiz
- +1 yıl
yane demekki kendi evindedir
Soran+1 yılEvet de sonuç ne şimdi, ben mi anlamadım olayı 😂
- +1 yıl
sordun ya sevgilimi cok özlüyorum ne yapmaliyim dimi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
özlüyorsan yanina gelsin cagir ya da sen onun yanina git
Soran+1 yılFırsat olduğunda buluşuyoruz ama yetmiyor işte
- +1 yıl
ne yapmak istersin bulustugunda
Soran+1 yılSarılmak ve öyle kalmak
Evlilik
07 Yorumla
Soran+1 yılAma evlilik için daha yıllarımız var. Birde bazen onunla olan hayallerim çok güzel ama bu yüzden gerçekleşmeyecek gibi bir hisse kapılıyorum..
Soran+1 yılBen 17 o 18
Soran+1 yılAma şöyle bir şey de var. O ikimiz için uygun şartları sağlamadan evlenmek istemiyor. Kurulu bir işi, düzeni olsun, ikimize de güzel bir hayat yaşatabilsin diye hayal ediyor
Soran+1 yılSanırım cidden çaresi yok 😖
+1 yılBirlikte olun
010 Yorumla
Soranbundan kastın yan yana olmak mı yoksa diğer anlam mı? Emin olmak için soruyorum
- +1 yıl
Simdi şöyle zaten yan yanayken bile özlüyorum demissin benim bahsettigim diger anlami
Soran+1 yılBirlikte olununca öyle özlenmiyor bu bir daha
- +1 yıl
Birlikte oldugun zaman tam aksine daha çok baglaniyosun ve tutkuya donusuo
Soran+1 yılO zaman daha beter olmaz mı?
- +1 yıl
Hayir cunku o tamamen senindir
Soran+1 yılAitlik için birlikte olmak gerekmez bence. Kalbinde tahta oturttuğun kimse, o sana aittir sende ona
- +1 yıl
Ama bizim konustugumuz konu ya da bahsettigimiz diger turlu cinsellik olandan bahsediyoruz
Soran+1 yılEvet ama aitliği sadece ona yüklemek mantıksız geliyor bana. Üstelik öyle daha zorlaşır her şey
- +1 yıl
Aitlik farkli konularda konusulabilir dogru ama cinsellik uzerineyse aitlik tek bir seydir ben zorlasmaz die dusunuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor dimi
Cevap sahibi+1 yılHemde cook
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?