AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Ilkin olduğu için böyle hissediyosun hadi 3. 4. Olsa neyse hemen arkasina tekmeyi basardin seni cok iyi anlıyorum. Konusmayi da unut gurur denen bisey var. Ayrica 1haftada gecicek bir durum da degil bu. Biraz sabret. Bak ileride hayatina oyle biri girsinki gozunden tek damla yas akmasina göz yummasin :) inan gecicek ve sen onun icin kendini yiprattigina pisman olucaksin
birkere aldatmış affetmeyeceksin bn üç kere aldattı affettim beş yıl cımıştık bide evlenecekti olmuyor inan düzelmiyor bende hergece ağlıyorum heran ağlıyorum ama düzelmiyor sabırla beklicez hayırlısını ki hayırlısıda hemen çıkmıyor mutsuz oluyorsun çok hayal kırıklığıda yaşıyorsun bende bir aydır yasıyorum en sonuncu aldatılışı sabret dua et o kız bırakırsa onu veya aradığını bulamazsa sana yine dönecek affetme lütfen birdaha kabul etme sana yazık kendini mahvetme :(
ne yalvarması saçmalama lütfen bırak artık unutmaya çalış ağlamamaya çalış tut kendini müzik dinleme aşka dair ne varsa dinleyip izleme yazık değilmi sana boşver ne halt ederse etsin inşallah düzgün biri çıkar karşına unutursun o zaman bu yaptıklarına çok pişman olursun
Seni seviyorum diyor 2 gün sonra seni sevmiyorum diyor sonra başka biriyle birlikte oluyor. Ben hayatımda ilk kez duyguları bu kadar çabuk değişen bir adam gördüm. Pardon adam demişim şerefsiz olacaktı.
Her seyin ilkini onda yaşadın böyle hissetmen gayet dogal. Ama hicbir erkek icin kendinden taviz verme. Birbirinize esit ölcude deger vermiyorsunuz inan daha iyileri cikacak karsına. Üzulme aksine mutlu ol hatanın neresinden dönsen kardır. Daha uzun bir süre de aldattıgını bilmeden devam edebilirdin. Hayatta cok daha mühim seyler var atlatabilirsin kendine zaman tanı
Ilk önce bol bol ağla. Aç bir Ask filmi ice cream al cikolata al hem ye hem izle hem Agla. İçindekileri dök. Çok zor biliyorum düşünmemek. Ama uğraşı bul kendine en yakin arkadaşınla Cik gez dolaş. O adamdan hayır gelmez. Sakın ha yalvarma.
Kesinlikle engeli bas her yerden engelle onun sana ulaşmasını kes. bir kaç ay sonra kızdan ayrılıp nasıl it gibi yalvracak bak gör. Asla ama asla onu bekliyomuş gibi yapma yolun açık olsun de. yalvarmak gibi bir mallık yapma sakın. İnan eğer dediğim gibi yaparsan istediğine ulaşırsın. Yalvarmak yakarmakla senle acıyıp bile çıkmaz.
yaptığı kötü davranısları aklına getırmeye calıs.
eger gidip yalvarırsan cantada keklık olursun.
gezer tozar yapacagını yapar gecerken de sana uğrar.
Aynı şeyleri geçenlerde ben yaşadım neredeyse aynısını ilktimdi o da benim aldatmış işte beni çok içerledim yediremedim kendime baktım olacak gibi değil Allaha yoneldim tobe mi ettim yardım istedim çok şukur 4 5 gün içerisinde kendime geldim sayılır bu yolu sanada tavsiye ederim arkadaşım :) zaten aldatan insan doğru insan değildir hayırlısı olmuş bence ikimiz içinde
Ya nesine üzülüyorsun, öyle bir karakterde insandan ayrıldığın için mutlu ol.. Yarın bir gün şimdi ki kıza da aynı boku yer.. Karaktersizlik bu sonuçta.. Sen onunla tekrar birlikte olsan ne fayda ki güvenebilecek misin! İlk olması yüzünden böyle hissediyorsun ama bence direk sil kafandan düşünme bile..
Sabret canım zamana bırak onu arama sorma adını agzına almaki hatirlama birak kafanın icinde yok olup gitsin yoksa daha cok canın yanar birde şu an seni istemiyo olabilir etrafında kimse kalmadıfgnda ilk seni aricak geri donucek sen istemiceksin sabret canım
Boş ver takma diyeceğim ama elinde değil biliyorum sen gerçekten sevdin o yüzden hiç bir zaman unutmazsın unutmazsın ister istemez hatırlarsın ne kadar zaman gecsede) ama sunuda söylemek gerekirse aşk tatlıdır ayrılık ise zehir tatlıyı ne kadar tadarsan bikmazsin sadece doyarsin zehiri icersen zehirlenir gidersin umarım demek istediğimi anlamışındır?
Seni sevmeyen biri icinmi agliyosun be kendine yazk ediyosun Birak o aglasin seni kaybettiğine be hem aldatmis bide bir bayan olarak ona kon duyman gerekir ama seviyorum diyosun sen seviyosun o seni sevseydi bunu yapmazdi demi
Kendini meşgul edecek uğraşlar vur. Kek yap mesela vine izle müzik aç ama duygusal olmasın unutma sen özel bir varlıksın neden hayatının birkaç senesini onu özlemekle geçiresin ki? Hem nasibin dagda bile olsa gelicek. Emin ol o geldiginde agladigin bu gunlere gülüceksin ve gidene birkez daha tesekkur edeceksin. gülsün o güzel yüzün mutlu olma sırası sende :)
kawaiiiii :)
Tabiki de hiçbir şey yapmayacaksın. Ondan önce nasıl yaşıyorsan ondan sonra da yasayacaksın eger sen böyle yalvarmaya devam edersen hep yedek olarak kalırsın. Sakın ama sakın umursama ve üzülme. Bende sevdiğim çocukla 1 ay süredir konusmuyorum. Özlüyo muyum? Hemde çok ama asla basit bir kız profili çizmek istemiyorum onun gözünde o yüzden yaazmıyorum
yaptığı karaktersizliği düşünüp unutacaksın başka çaren yok.
benim sevgilim de deliler gibi aşığım deyip, evlenelim diye resmen yalvarırken ayrılalı 1 hafta olmadan başkasıyla çıkmaya başladı ve çok mutluymuş. herkes sevgisini gösteriyor işte. mecbur vazgeçeceksin... sakın geri dönme en büyük pişmanlığın olur.
sana deger vermedi bir insan sen neden deger veriyon? seni umursamadi bir insan hemen baska i sevgili bulmus unuttmus gittmis bir insan sen neden arkasindan agliyorsun? o kim ki tirnagin bile edemez? zamanla haffifler acini ilk ay acir yaaraan sizlar ama gecer yaa, tecrubeliyim sonra gecer yaaa... Yeni sevgili tek care degil ki, ben 2 sene onsuz yasiyorum umrumda bile degil mutluyum
Canimm kiyamam :( seni cok iyi anliyorum :( bende korkuyorum ilkler unutulmaz o yuzden dikkat etmek lazim:( ilkleri hak edecek birini bulmak lazim ve herkese kolayca layik gormemek :( ozelden yaz istersen
vala sakin yalvarma hemen kendini topla ve kendini göster... demek seni aldattı öyle mi? pislik herif... senin yapacağın tek sey en güzel sılahın olan cazıbelıgını kullanmak yanı sana ılk asık nasıl olduysa onun gibi ol :D
Bu acıyı illaki çekeceksin kaçman işi dahada yokuşa sürer herkes bu gectıgın yoldan gecıyor gecelerı o yastıga basını koydumu kahrından ölmek ıstedıgın cok gun olcak ama taki bir gün gelecek o yastıga tekrar basını koydugunda artık onun ıcın akıtcak tek damla göz yasın kalmıcak
Aynı seyi yasadim o yuzden aglama falan diyemem cunku insan kendini tutamiyo zor bir durum kendini baska seylere vermelisin baska seylerle ugrasmalisin arkadaslsrinla takil mesela guzel vakit gecirmeye calis surekli aklina gelicek gozlerin dolucak yoklugu cok koycak sana ama zamanla ustesinden geliyosun sarki dinlemeyi biraz birak en azindan onu hatirlatan sarkilari sonra onu hatirlatan seyleri hayatindan cikar unutamassin belki ilk diyisun ama faydasi olur yani ben boyle yaptim
Bende öyle yaptım ama gereksiz yine aklıma geliyor yersiz ve zamansız
mutsuz olduğun halde ona mutlu gibi görünürsen o kişi yaptığının sana etki etmediğini düşünür ve seni daha da hiç takmaz ve yaptığının doğruluğunu düşünüp sana müstehak olduğunu zanneder. ''O zaten alışık baksana haline hiçbişey olmamış'' der. O yüzden sahte duygunu değil gerçek duygunu göster.
Seni aldatan birine mi bakacaksin sen zarif güzel bir kizsin yazmayi biliyorsun eminim konuşmayida öyle bir adam gitsin ne hali varsa görsün allaha havale et pişman olmazsin
tekrar birlikte olsanız bile bir kere aldattıysa yine aldatır. yarana tuz bas. yapçek bir şey yok.
kardeşim senin duygularınla oynuyor sen hala onu seviyorsun ve acı çekiyorsun ya sizin yüzünüzden kısmetimiz kapanıyor.. bırak sen de başkasını bul ya senden değerli kim var hayatta:.
Hicbir sekilde geri donme. yapilanlar soylenenleri unutma. sevgilisi de varmis sen neyin pesindesnki. coktan sallamis seni. aglicaksn uzulceksn evet ama gececek sakin ol. hayat devam ediyo
Cok berbat bir durumdasin :/ sakin atma mesaj gitme yanina 1 ay sabret gecicektir umarim sana geri donerse affetme huylu huyundan vazgecmez kurtulmussun iste degmez senin sevgini haketmemis
yenisini bul niye onunla uğraşıyorsun yaa kendine değer ver mutlu ol aldatmış bide sevmiyorum demiş hala unutamıyorum diyorsun salla gitsin ya. gururluyum ama yeni sevgili bende dersin sende ona ;)
Ahh canım benim aynısını bende yaşadım şimdi o kişiyle evlendi eski erkek arkadaşım ama şunun garkına vardım öyle karakterde ki insandan hiç bir b*k olmaz sana yaptığının aynısını kıza da yapacak zamana bırak unutmaya bak sen daha iyilerine layıksın bunu unutma ;)
Biraz egoist olup başka insanların sevgisine ihtiyacın olmadığını öğrenirsen bu sorunu aşarsın
Bisey olmaz unutursun. Gitsen yalvarsan sana donse ne olacak? 2 gun sonra yine aladatacak. Degmeyecek birisi icin uzulmene gerek yok. Baskasini buldugunda zaten aklina bile gelmez
Biz de gectik o yollardan intihari bile dusundum. Nefes alamadim surundum. Simdi mi? O gunleri dusununce g. tumle guluyorum kendime. Gecicek. Daha zamani var ama inan bana gecicek.
kesinlikle katılıyorum
ne gerizekalıymış mal herif ! hiççç umursama ve hayatına devam et. değişik şeyler yapmaya çalış zamanla geçer
Ona geri dönüp ağlayıp sizlaman onun gozunde yanlizca seni kucultur. Ve sunu unutma aldatilmayi bir kere kabullenen aldatilmaya mahkumdur
Hosgeldin dunyaya ::) ileride uzuldugune pisman olucaksin aranizda her hangi bir iliski olmadi dimi? Buraya yazmana bile degicek biri değil
aci cek ama yalvarma sonsuza kadar boyle kalacak degil ya, daha bir hafta olmus..
Seni aldatan ve kufur eden birine neden canini yakiyorsun, burada bencil davranacaksin ki kendin zarar gormeyesin..
Ya benim anlamadğım bu nasıl iş a*q aldatıyorsun seni seviyorum diyor nasıl birşey bu bana biri açıklasın bunu
Kizlarin anladigi dil bu demekki deger verince sevmezler hor gorunce severler
sakın ha gitme sakın mesaj bile atmaman lazım aldatmış küfretmiş daha ne olacak sakın diyorum sonradan çok utanırsın yaptığınıa
Sakın ama sakın gitme. Gidecek kapı bırakmamış ki sana.. evet çok acı çekiyorsun, nefes alamiycak gibi hissediyor olabilirsin ama zamanla alışıcaksın. Biraz zamana bırak ve onunla ilgili herşeyden kurtul. Fotoğraf, hediye, kıyafet..
Artık bitmiş unutacaksın, gönlüne laf dinleteceksin.
Kusura bakma ama sevgilin tam bir piçlik etmiş abi sevgilinden ayrılmışsın hadi ona bişe demiyorum sevgili sevgiliye nisbet nedir ya yeni sevgilisiyle sana nisbet yapıyo resmen boşver daha delikanlılarını bulursun..
ihanet yalan küfürle üçlü kombo yapmış bence aklının en kuytu köşelerinden bile sil çamaşur suyuyla ovala zerresi kalmasın içinde
Sana değer veren birisini bulduğunda o aklına bile gelmeyecek şu an yaşadığın şey sadece kendi kafanda ki takıntıdan ibaret :)
Tam dayanamadığın zamanda aslında çok iyi dayanabileceğini anlayacaksın. o olmadan önce de yaşıyordun. şimdi onsuz da devam edebilirsin hayatına
unutucan ya da onun tekrar sana donmesini bekliycen. onun disinda ne yapsan bos... hangisi daha kolay?
Bizim arkadas vardi sevgilisine bilerek aldattim demisti ama aldatmamisti sirf ayrilik olsun diye seninde oyle bir durum olabilir
saçmalama güzelim neden yalvarasın ki hem o aldatmış hata yapmış üstüne haklı gibi sana küfretmiş felan o köpek olup döner sana sen merak etme :)
Canım benim Sen kızsın biraz gururlu davran seni aldatanı asla düşünme derim seni aldattı diye ondan soğumalısun ben olsam soğurum soğudum da. Ve böyle biri asla göz yaşlarını hak etmiyor.
İlk olduğu için sanırım bu kadar derinden vurmuş seni. Başka birini bul, hayat öyle biri için üzülecek kadar uzun değil. Umarım mutlu olursun.
Ondan vazgeç ve uzak dur arkadaşım.. Sen üzerine düşersen bu sefer zaafından faydalanıp sana kötülük yapabilir umarım anlamışsındır.. Zaten seni aldatmışsa seni hiç sevmemiş gönül eğlendirmiş demektir..
cicim belli yenisin hiç yüz verme sen seni sevenle mutlu ol aldattıysaki çevremde senin gibi salak çok kusura bakma ama hep böyle geri dönersen pişman olursun 1 kez yaptı bidaha yapabilir hiç bağlanma ona yenisini bul...
sakın ha gıtme bak ben evlıyım ve evlıyken aldatıldım asla unutulmuyo
Geçmiş olsun 😪
hayır gitme güçlü ol. kaldırabilcekmisin şimdi onla neler yaşamıştır o öpmüştür bile. unutcaksn gidip yalvarırsan köle olursun
ben gidip ağlamıştım bir halt cıkmıyor ordan hem biraz gururlu ol :D boşver bir kere ağla bu bir süreç
Küfür ediyor... Mal mısınız? böyle tipleri çok mu arıyorsunuz?
Bu günler de geçer. O bu hatasıyla büyüyemez ama sen acınla büyürsün ona fark atarsın karakter konusunda. Zamanla geçer acılar, bitmese bile hafifler.
Hayır sakın yapma gtme brakya değmez aldatma gtmıs bda yapııo ondan hayırlı gelir bn olsam kaldıramam bole bsey dmk mutlu olamamış aldatmış. Bn arkama bile bkmzdım. Ağlardım biterdi gdp konuşmam bile
O ne gerizekalı bir sevgili tipiymiş lan.
Üzerine küfür etmeler falan.
Asla dönüş yapma, başarısız olacağı gibi onun egosunu tatmin eder, kendini de küçük düşürürsün.
kesinlikle katılıyorum...
Günün sorusu olması için 1500 xPer harcadın bu soruya öyle mi?
1500xperi nerden buluyonuz olm? O. O
Olm? Bu samimiyet nerden geliyor? İyi geceler.
Zamana bırakacaksın unutmak için ne yaparsan yap hep aklına gelecek yeri gelecek ağlamaktan gözlerin şişecek ama değişen birşey olmayacak onun için zamana bırak hayatını devam ettir hiç birşey senden gözyaşlarından daha önemli olmamalı senin için