+1 yılçok özür dilerim. ben de birçok yanlış ve hata yaptım ama evlenmeden döndüm bu durumdan. size şu soruyu yöneltmek istiyorum;
siz salak mısınız?
bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. bunu kabul etmek istemiyoruz hiçbir zaman ve düzelmelerini bekliyoruz. kendinden pay biçsene yalan söyleyen biri olsan paçanı kurtarmak için yine yalana mı sarılırsın? bence evet sarılırsın. çünkü alışkanlıklardan geçmek çok zordur.
severken bırakmak ayrılmak çok zor özellikle evliyken daha da zordur. ama çocuk yoksa kendini yıpratmaya değmez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAblamin eside oyle. Sacma sapan seyler yzuunden isten cikiyor. Eve para getirmiyor. Aldigi parayi ne yaptigini hic bilmiyoruz. eve ablamla kayinpederi bakiyorlar. İki tane de cocuklari var. Ama ablam hic hakkimi helal etmiyorum bu adama diyo. Cocuklari olmasa bosanirdi sanirim.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama körü körüne kendini yakıyor heba ediyorsun...
Babanı s. et bir kere nedemek boşanmanı istemiyor bu dertlerle bu karaktersizle senmi aynı yatağa giriyosun babanmı? İstemiyosa kendi ayaklarının üstünde duracaksın demekki
Ve bunuda yapabilirsin üstelik
Yazıktır yahu gençliğini böyle gereksiz yere mahvediyorsun
Yarın ahirette bunun bile. hesabı sorulacak
Gençliğini nerde nasıl çürüttün diye
Etme eyleme yahu
Herşey bir kenara değermi bunca sıkıntıya psikoloji bozukluğuna...10 Yorumla
+1 yılDua edeceğim. İnşallah iş bulur ve yalanlardan vazgeçer. Inşallah sende mutlu olursun
23 Yorumla- +1 yıl
Is buluyor giriyor sonra çıkıyor o yüzden bir türlü maaş alamadı
- +1 yıl
Çocuk olursa ne yapacak bu adam. Eşin sanırsam biraz sorunlu:-( inşallah durumun düzelir
- +1 yıl
Aynı benim eşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Onu düzeltecek tek şey senin kararlı tavrın ve duruşun olurdu. Ama artık geçmiş. 100 kere affetmişsin artık hiç bir şey değişmez. bir insan sadece 1 defa affeder 2. şansı vermez.
36 Yorumla- +1 yıl
Bırakmak istemediğim için veriyorum işte bende sizin dediğiniz gibi başta yaptım hatayi kabul ettim herseyini şimdi bırakma sini istiyorum
- +1 yıl
Gerçekten bu işe yarar mı?
- +1 yıl
Teşekkür ederim bunu yapicam son olarak olmuyorsa sonra yapacak birşeyim yok
Biraz zaman ver ve sakın çocuk yapma babam o adam dan farklı birisi değil ve annemin ruh halini hatırlamak bile kötü 3 çocuğu var, biz olmasak bin kere boşamıştı. Ne kadar yaşama amacı versekte bir nevi bizim yüzümüzden bu acıları çekiyor. Yani tekrardan söyleyin biraz zamana ihtiyacı olabilir eşinin sakın çocuk yapma hayatın zehir olur.
00 Yorumla
+1 yılkusura bakmayında balık baştan kokar. bu adamla evlenmeden önce hiç vakit geçirmedinizmi. bu adamın zırt bırt iş degistirdigini görmedinizmi. yalan soledigini bilmedinizmi. bu adamın evveliyatı bole. yani başından beri bole olan adamla evlenmeyi siz secmissiniz. baan sonradan bole oldu demeyin. çünkü anlattıklarınız sonradan oluncak degil evveliyatından oluncak serserilikler
00 Yorumla
+1 yılValla calisan adama heryerde is var. Ama iyi ama kotu. Sonuçta zorda olsa gecinilecek kadar birşeyler kazanır. Bak sen onu ne kadar cok seviyorsun. Oda keşke bunu bilsede senin için biraz cabalasa. Senin mutluluğun onun mutluluğu olmasi gerekir. Tembellik var galiba esinde. İşin kötüde olsa biraz calisilir sonra daha iyi bir yer olduğunda oraya gecilir. Kademe kademe bunlar. Bence is begenmiyor. İlgilendiği alan üzerine isler baksin ve sana deger versin sorumluluk almalı böyle gitmez yoksa...
00 YorumlaAdı üstünde ''Ne yapacağını bilemeyen karı'' sın. Bıd bıd ötme evlenmeden önce aklın neredeydi? O kadar yalan söylemesine rağmen devam ediyorsan kölesi olmuşsun çoktan.
Kökten kurumuşsun git tabutunu hazırla.02 Yorumla- +1 yıl
Kölesi olmadım ama bırakmak istemiyorum
İşte bak benim kız arkadasımda evlenelm evlenelim basımın etini yiyo hemen evlenmek istiyosunuz sonra birsürü sıkıntı. Hayatını birlestrcegin adam bu senin biraz bir dusunun biseyi yaparken ya. Olacakları birazcık önceden görmeye calısın belli değilmiydi böyle olacagı anlayamadın mı. Allah yardımcın olsun..
00 Yorumla
+1 yılabi erken başlamış bu işlere genelde 3 veye 4. yıldan sonra başlarlarda erken başlamış bu eğer çocuğunuz yoksa evliliği bir gözden geçir derim çok geçmiş bişi yok boşanabilirsin mutluluğun daha önemli
00 YorumlaBacim sen salak misin daha üç ayda millet cicim ayi yaşıyor sen salakligini 6 aylik evliyim tabi hayat müşterek ama para ona kalmış bir durum bir anne adayı olarak sadece şunu söyleyebilirim bakamayan şerefsiz geri versin baban da arkanda degilse boşuna o adama da baba deme ha biraz kafan çalışıyosa evliliğini bir kıyasla bilmem anlatabildim mi
00 Yorumlabu olayların üstüne çocuk yaparsan, ahanda sıçtığını sıvamış olursun.
O vakit çocuk büyüsün diye beklersin, büyüdüğü zaman bu sefer psikolojisi bozulmasın diye dayanırsın. Hiç yoktan 15 senen boşuna gider.
BOŞAN...01 Yorumla
+1 yılanlamadığım baban nasıl istemiyor bilmiyomu durumunuzu adamın huyunu nasıl baba bu kızını perişan ettrir evlenmeden önce bilmiyomuydun böyle oldugunı peki ama ALlah yarımcın olsun derim yinede babana git
110 Yorumla- +1 yıl
benim babama göre evlendikten sonra boşanma olmaz durumumu anlatsam hemen rahatsizlaniyor
- +1 yıl
öyle şeyde olmaz iyi valla bide adam pavyonda yatsın boşanmaz olmaz bu zihniyetten bıktım
- +1 yıl
Babam arkamda olsaydı böyle çekmezdim zaten
- +1 yıl
arkana birilerini almadan cıkamazsın işin içinden
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
ya da çalısıcaksın kendin harcicaksın
- +1 yıl
Oyle yapicam artik
- +1 yıl
inş düzelir
- +1 yıl
Insallah
- +1 yıl
Arkana birilerini almadan işin içinden çıkamazsın da ne demek? Kadın ulan bu. Bir bitki bir eşya bir biblo değil.
Güven kendine kızım. Kimseye aldırış etme. Karısına bakmayan adamdan adam mı olur be? Boşan. Git çalış. Bir kişi az'la yaşar. Ama iki kişi hiç'le yaşayamaz. Düşün bunu. Geleceğine yoğunlaş çevrene değil.
+1 yılbence düzgünce karşına al ve konuş bir psikologtan yardım alın çünkü yalan söylemesi artık hastalığa dönüşmüş
00 YorumlaGeçenlerde KS de bir yerde yazmıştım yine. Perişan olan kadınların sorumlusı baştan sona aile...
Ayrıl, ailen kabul etmiyorsada kendi hayatını kur.
Böyle ömürmü geçer!00 Yorumla
+1 yılYanlış bir evlilik yapmışsın maalesef gördüğüm kadarıyla. Çünkü bir erkek taşı sıksa suyunu çıkarmalı. Pazarda limon satıp, ailesine bakabilmeli yeri geldiğinde..
10 YorumlaDaha fazla gecikmeden ayrıl. Kim ne deri boşver. Sürünmeye değmez yeniden evlenirsin.
011 Yorumla- +1 yıl
Bende ki ona karşı bir bağımlılık var terkediyorum ama ayrılamiyorum psikolojim tamamen bozuldu
- +1 yıl
benim 22 onun 24 muhasebe işi Hayır buluyor giriyor işi takmiyor çıkarıyorlar bu sefer borçlular kapıya ben ugrasiyorum
- +1 yıl
Kendini bana acindirarak para istedim çıkardılar ise geç gittiğim için çıkardılar diyor başka bir işe girdiğinde söz veriyor burada çok güzel caliscam diyor bakıyorum ki ordan çoktan atılmış evden ise gidiyormuş gibi yapıyor maaş gününü bekliyorum çıktığı için para yok tabi bu sefer ne Kira ne faturalar nede karnim iz doyuyor bunlara rağmen bosanamiyorum
- +1 yıl
Hayır iyi bir yer kirası da yüksek onun dışında düğün borçları da var daha bir maaş getiremedi işine sımsıkı sarılmiyor sorumluluk alamadı bu yüzden de hep yalanlara basvuruyor
- +1 yıl
Tabi ki düşündüm ama istemedi
- +1 yıl
Son kez bunu yapicam konusucam
+1 yılpsikologa gitmsini sağla ve sende biraz anlat durumu psikoloğa
10 YorumlaLütfen boşan benim annemde ayni hatayi yapmis. Babam da oyle duzelmiyor. Yani cark bir kere döndü mü durmak bilmez. Kendin icin yap bunu. Baskasi ne der deme.
00 YorumlaCocuk kesinlikle yapma mallari sen duzeltemezsin bosan hayata 1 kez geliuin tekrar evlenirsin evlenmeden bu salagi tanisaydin keske
02 Yorumla- +1 yıl
Tanıdım ama söz verdiği için şans verdim evlendim daha beter oldu
o ne sorumsuz bir erkek yaa keşke evlenmeseydin neden tanımadan evlendinki.
10 YorumlaBu iş inşallah ile olacak iş değil. Biran önce kendini bu insan dan kurtarmaya bak. Üzülerek yazıyorum insanlar asla değişmez... Umarım bu çıkmazdan kurtulursun bir gün.
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah
Gençliğini vermeden bırak git. 20 sene sonra dahi aynı sıkıntıları çekersin.
10 Yorumlacocuk olmadan herkez yoluna gitsin evlilik ciddi bir iş
00 Yorumla
+1 yılbabamda öleydı duzelmedı bencıldıde sımdı 63 yasında sımdı yapıyor babalıgını hayatımız zor gectı ekmek bulamadıgımız zaman oldu borc ıcınde buyuduk ıyı dusun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleninde sonunda biticek bu evlilik emin ol ilerisi çok geç olmadan ve daha kötü olmadan bitir derim
01 Yorumla- +1 yıl
Bitmesini istemiyorum düzelmesini istiyorum
+1 yılBacım ilk yapacağın kadın dernekleri var.. babanız arkanızda değilse o dernekler olur. bosanın bu adam iflah olmaz çünkü. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılseviyosan katlanıcan ya da bosanıcan fazla soze gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Düzeltemem yani
- +1 yıl
sevgılını 30 yasından varsayıyorum 30 senedır aynı gıden surecte 31. senede ınsanı degıstremessın erkeklerde boyledır veya bayanlarda ınsanlar degısmez asla
Aynen geç olmadan bırak git babanın evine bence boşanma sürecini başlat ne koca nede baba olmaz bence o adamdan bacım
00 Yorumlaboşan baba evine dön ya bu adamla bir ömür asla geçmez
016 Yorumla- +1 yıl
Babam bosanmami istemiyor
- +1 yıl
Hepsini biliyor ama biraz orda kalıyorum sonra aramizi yapıp gönderiyor
- +1 yıl
Birakamiyorum ama benden sonra başka biriyle olacak düşüncesi beni tamamen yıkıyor
- +1 yıl
Evet geçmiyor ama ona öyle bir bagliligim varki ayrılmak istiyorum ama bu bağlılıktan ayrilamiyorum
- +1 yıl
Bnde bende :(
- +1 yıl
Evwt bende öyle düşündüm ama ablam sen onun seviyesine inme diyor
- +1 yıl
Babam şu an bilmiyor onun dışında ailem biliyor benim psikolojim şu an çok bozuk o yüzden birsey demiyorlar ne yaparsam arkamdalar babam disinda
- +1 yıl
Evet bana kafayı yedirdi
Sen bu durumu biliyordun madem ilk duzelecek duzenli is bulup duzenli bir hayat kuracakti sonra evlenecektn şimdi yapacagin hicbirsey yok cunku sen onu oyle kabul etmissin
00 Yorumla
+1 yılValla namazını kıl dua nı et yapıcak bir şey yok Bende dua edicem inş
00 Yorumlabenim babamda aynıydı hala aynı anamı heba etti çabuk kendını kurtarmaya bak çocuk fılan olmadan..
00 YorumlaKocanın ailesi bu konuda ne düşünüyo. Abisi kardeşi var mı kocanın.
00 Yorumla
+1 yılBir tanıdık iş bulsun sen de calsmaya basla cocugun yoksa durum göre ilerle
00 Yorumlapılını pırtını topla annenin evine git
20 Yorumla
+1 yılAynı sorun bende de var kardeşim benimki 4 sene oldu bir çocuğum var sabrım da tükenmek üzere
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez hayatını zindan etme çocuk falan yapmadan boşan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun gibi örnek çok. ondan adam olmaz. bir insan 7 sinde neyse ,70 inde de öyledir. ondan çocuk bile yapma vur dekmeyi gel geç. yıllarıni heba etme
00 YorumlaO adam duzelmez yol yakinken cocuk yokken bosan.
00 Yorumla
+1 yılAilecek oturup tatlı dille konuşun
00 YorumlaYalan söylediğini nerden anlıyorsun
016 Yorumla- +1 yıl
Ben uğraşmadan anlıyorum soruyorum itiraf ediyor
- +1 yıl
Tabi ki anlattım herseyi yaptım onlarda konuşuyor ama yine soyluyor yine soyluyor yalan söylememesi için bişey yapamam mi
- +1 yıl
Hayır o an üste çıkıyor terk edeceğimi anlayınca söz veriyor aradan 4 gün geçmiyor başka bir yalan öğreniyorum
- +1 yıl
Yürümüyor zaten de bu evlilik için 3 sene mi verdim kurtarmak istiyorum evliligimi
- +1 yıl
Bulamıyorum işte
- +1 yıl
22 benim onun 24
- +1 yıl
Evet ama olan oldu keşke o düzelse yine dönerim ona
- +1 yıl
Ablamda kalıyorum
Ekmek bulamion ama internetin var oh ne ala...
11 Yorumla- +1 yıl
Ailem destek oluyor
Onun bu halde olduğunu bilmiyormuydun?
00 Yorumla
+1 yılBalik bastan kokar bacim kurtul o serefsizden.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılUmarım hayırlısı olsun.
00 Yorumlabakamıyacagın kadınla neden evlenırsın kı be adam,
00 YorumlaÇok kotu bir durum allah yardimciniz olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılhuylu vazgeçmez huyundan...
00 Yorumla sende boşa gitsin A M K :))))))))))))))))))
00 Yorumlaayrıl gıtsın evını gecındıremeyene erkek denmez...
00 Yorumlaannenin evine dön
00 YorumlaYol yakin bosan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler