bana hediye al hesapları öde falan diyemiyorum ne yapmam lazim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende eskiden böyle saftım. Baktım cidden Benim sevgimi kullanıyor bende baya safça seviyorum o beni terk etti. Benden sonra ise bir kıza kul köle oldu ne derse yaptı. Bana verdiği değerin 10 katını verince akıllandım. Şimdi bir erkeğe kahve bile ısmarlamam harcatırım tam tersi ben de akıllanalı 3 yıl oluyor 🤣ćok safmışım çok eski kendimi okudum sanki şimdiki aklım olsa geçmişe dönsem keşke
04 Yorumla- 1 yıl
Kıyamam gerçektrn sana ❤️❤️
- 1 yıl
@Dogan_1905 ya o zamanlar bende çocuktum sonucta 🤣❤️
- 1 yıl
Olsun ne yinede yazık sana
- 1 yıl
@Dogan_1905 ya yasin küçükken illaki senin de hataların yanlış kişiler olmuştur bunlar hayat tecrübesi kazandırıyor zaten 28 yaşıma geldiğinde çok şey ogreniyorsun
En İyi Cevaplar
1 yılBir adamla değil de twitter da "biz enayi miyiz bra ya, ayrıldık akbil paralarını at canım bak ibanım bu." kafasında olan bir aciz ile sevgilisin. Bu sadece erkek yönlü değil, içten geldiği için yapılan güzel şeyler bunlar. Şimdi senle bir hesap paylaşmıyorsa ileride bir hayatı asla paylaşmaz. Zaten böyle kişiler çocuk bakmayı bile enayilik olarak görür sonra sözde erkeğiz diye ortada gezer. Sana bir jest yapmaya bile aciz biri ile hayatta olmaz. Ayrıl gitsin, seni gerçekten seven birini bulursan daha mutlu olursun.
00 Yorumla
1 yılHiç hesap ödemiyor derken nasıl yani sen mi ödüyorsun hep benimde eski sevgilim öyleydi hatta borcu bile var bana ben utandigimdan geri isteyemiyorum o isterken utanmadi ama beni de aldattı haram zıkkım olsun ona adı da volkandi burdan selam söylüyorum ona
00 Yorumla
1 yılherkes kendi yediğini ödüyorsa sıkıntı yok dilenci misin :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum biraz hassas olabilir ama neyse ki çözümü yok değil. İlk olarak, onunla açık bir iletişim kurman çok önemli. Ona bu konuda hissettiklerini nazikçe ve açıkça anlat. Kimin ne kadar katkı sağladığı konusundaki denge, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için önemli bir konu. 😊
Bu konuyu birlikte bir çözüm bulacak şekilde konuşabilirsiniz. Mesela, bazı harcamaları sırayla karşılayabilir ya da belirli etkinliklerde senin, diğerlerinde onun ödeme yapmasını planlayabilirsiniz. Ramazan ayındayız ve belki birlikte bir iftar planı da yapabilirsiniz! Seni ve hissiyatını dinleyip anlamaya çalışmalı. 🌙✨
Unutma ki önemli olan, ilişkide karşılıklı saygıyı ve anlayışı korumak. Sen hep iyi niyetle hareket et ama kendi hislerini de göz ardı etme. 💕 Bu arada ona konu açmadan önce ne tepki verebileceğini hayal ediyor musun? 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
73Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılabilirsin
00 Yorumla
1 yılSevgili olmanın bazı kriterleri vardır Arada bir sen ödersin, arada o öder ve kimse paranın lafını etmez. Erkekte nezaketen birtakım şeyleri kendi karşılayabilir ama kadın sürekli bunu erkeğe yaptırıyorsa erkek de artık ödemeyi kesebilir. Eğer böyle bir şey yaptıysan ve böyle olduysa sıkıntı adamda değil :) Ayrıca hesap ödemek sürekli olarak erkeklerin görevi değildir. Iki taraf da çalışıyorsa iki taraf da zaman zaman ödeyebilir. Peki siz kalmıştır o sıra çalışmıyordur erkek onu idare eden birtakım şeylerini karşılayabilir ama sürekli ödemek zorunda da değil. ) kadın olmak erkeklere hesap ödetmek de demek değildir
10 Yorumla
1 yıl😂😂 o nasıl sevgili öyle.. Böyle işler insanın yapısında olması lazım, ben sevgilimin yediğini içtiğini ödemekten keyif alıyorum mesela o yüzden istese de ödetmem. Bu tür işlerin insanın içinde olması lazım, söyleyerek veya bir şey yaparak olmaz
30 Yorumla
1 yılDeme zaten ama bir yere gidince biraz geri planda dur yani, bırak o senin için bir şeyler yapsın. Ama artık günümüzde erkekler örneğin bir yerde hesabı kendileri ödemişse başka yerde kadın ödesin istiyor. Yani onlar açık açık söyleyebiliyorsa sen de geçen ben ödemiştim, bu sefer sen öder misin diyebilirsin en kötü. Bana hediye al falan da deme, denmez öyle. Alanlar sevgilileri söylediği için almıyor 😆
10 YorumlaBoyle seyler soylemekle ya da istemekle falan olmaz zaten, onun icinden gelip de yapmasi gerekir. Sen onun ne parasina ne ilgisine muhtacsin... ancak boyle beklentilerin varsa ve o bu beklentilerini karsilamiyorsa cok gecmeden ayril gitsin. Arkadaslarimin sevgilileri her ay donumlerinde koca bir buket cicek aliyor, senin onlardan ne eksigin var, deger mi bi adam icin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHediye alma gibi bir zorunluluğu yok. Ne bu para harcatma huyunuz? Hesap konusuna gelirsek, ortak bölüşerek ödemelisiniz. Niye senin boğazından geçeni ödemek zorunda sürekli? Ebeveynin mi ya da dünyaya gelişine o mu sebep oldu? Sen paracı birisin, para yiyen bi tipsin ve sana normal erkek bile denk gelmemiş, sana senin gibisi denk gelmiş. Örnek bi adalet eşitlik. Herkese umarım böyle dengi denk gelir 😂
00 Yorumla
1 yılBi tam yazın şu soruları ve detayları yav. Hediye alınmamasından şikayetçisin, sen sürekli hediye mi alıyorsun? Hiç hesap ödemiyor derken hep sen mi ödüyorsun? ya da herkes kendi yediğini mi ödüyor?
10 Yorumla
1 yılEşit ödüyorsanız neyse de sana ödetiyorsa ayrıl öyle cimri adsmla ilişki yürümez. Bir defalık cüzdanımı evde unuttum de bakalım ödeyecek mi, öderse sonrasınfs senden para talep edecek mi
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 761 cevap paylaştı. Dememen lazım zaten... Sizi nasıl erkekler buluyor? Ödetmek istemiyorum cidden rahatsız ediyor beni ama tanıdığım hiç bir adamın yanında hesap ödeyemedim hdjdjdkd
hep sana ödetiyorsa da sıkıntı
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılayrılmak gerek...
öncesinde diyelim buluşmak istiyor, hayatım kusura bakma seninle buluşamam, ekonomik açıdan hiç müsait değilim de. bakalım ne dicek
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılBuluşmak için aradığı zaman param yok sen ödersen diye diye hesap ödemeye alıştır. Bu birinci adım önce ilk adımı öğret sonra ikinci adıma geçeriz.
00 Yorumla
1 yılAyrıl? Silah zoruyla mı turuyor seni yanında ve 3 aylık sevgiliden beklentin ne? Almak zorunda mı? Belkide böyle olduğunu anladığı için ödemiyordur..
05 Yorumla- 1 yıl
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Neden sen 3 ayda tanıdığın birinden hediye bekleyip ödemelerini yapmasını mı bekliyorsun? Gold digger mısınız nesiniz?
- 1 yıl
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bencede değmez 😎😎 Tipik TR kızları.
- 1 yıl
Erkekleri soyup soğana çevirirken edepten Bahs etmeyenler gelmiş normal soruma edebini takın diyor hah hah hah 😂😂😂
Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı. Terki diyar eylemem lazim 🤣
Yaw bu nasil ilişki, bu terste bir iş var.
Sanırım senin uzerinden geçiniyor. Ohh ne güzel bulmuş senin gibisini. Yiyor seni.
Anladin galiba.00 YorumlaHesap dediğin ya ortaklaşa ödenir ya da bir diğerinde olmadığında öbür taraf öder. Mantıksız yani ayrılman mantıklı
10 YorumlaYa çok fakir ya da cimri iki durumda da denk değilsiniz heralde. Her zaman erkek ödemez ama arada jest yapmalı.
10 Yorumlaİnsan arkadaşla bile hesap bölüşmeye utanıyor. Suyu içeceği ayrı hesaplıyor mu bari😆😅. Liseli öğrenci ise normal
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣 ben öğrenciyken de sevgilim öderdi, o da öğrenciydi 😅
Öyle şey mi olur ya? Ara sıra sen ödeyeksin ara sıra da o.
110 YorumlaCimri birine neden muhtaçsın sevgi kırıntısı için inan hayat çok kısa bak ben sevdiğimi aldım evliyiz ve bekarkende hep hesap öderdim hesap ödemek istemeyen erkekle evlensen bile sana fatura öde bunu al şunu al der
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler hani eşittik diyor kadınlarla kendinizi bir tutmayın biz sizin kadar azık değiliz size muhtaçta değiliz siz bize muhtaçsınız o yüzden ödeyeceksiniz gayet oldu canım trip atan hesap ödemeyen küsen zırlayan erkek annesiyle altın gününe gitsin
00 Yorumla
1 yılKeseme de bereket ha ne yedim ha helal olsun çalışan kadına da ha de sjdjdj bu arada nasıl oduyorsunuzki
00 Yorumla
1 yılÖdemesin zaten yakışıklı adam sonuçta bir de hesap mı ödeyecek?
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu başarmışsa adam bu konuda baya baya tecrübeli demektir ben bırak kız arkadaşıma hesap ödetmeyi normal kız arkadaşlarıma dostlarıma hesap ödetmiyorum
10 Yorumla
1 yılİkimizde öğrenci iseniz normal ama çalışıyorsa cimridir o
10 YorumlaS. ktir et yediği yemeği odemeyende ne bilim artık gerçekten prenses erkek
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılKullanıyor senin sevgilinin sana faydası olmuyorsa böyle sevgi olmasın daha iyi
10 Yorumla Ay bir sevgilim vardı kayserili o da böyleydi sonra bir gün acile giderken cüzdanımı almayınca ne yapacağımı şaşırmıştım. Farkettim ki yanlışlıkla ben eril olmuşjm. İşin tuhafı benim de param yok ama yine ben ödüyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok üzücü. Ben böyle evli bir kadının hikayesini dinlemiştim. Kadın hastaneye kaldırılmış, orada serum bağlıyken cüzdanım nerede diye düşünmüş. Sonra demiş ya benim eşim yanımda böyle bir şey dusunmemem lazım demiş, orada artık bardağı taşıran son damla olmuş ve boşanmış..
Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. Acikca konus derim bana sorarsan cimri derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBunu söyleyince beni yuhlayacaklar ama erkek hesap muhabbeti yapmayıp benim ödememe kızıyorsa çok erkeksi geliyor lan. Cihan albora ile falan çıkıyorum sanıyorum jgfygdfghb
00 Yorumla
1 yılBi sefer sen öde diğer sefer o ödesin. Olmaz öyle
00 Yorumla
1 yılAblam hesap ödemeyen adamdan olmaz senin dememen lazım zaten yol ver gitsin
00 YorumlaBence kendisini uyarın ve gerekirse yolları ayırın.
00 YorumlaYa beni niye bulmaz böyle naif kibar düşünceli hesap ödeyen bayanlar 😂
00 Yorumla
1 yılDoğru yolda çocuk bir doğru daha ekleyip seni şutlar umarım
00 Yorumla
1 yılSenin yine iyimiş ben 3 ayda kızın sesini bile duymadım
00 Yorumla
1 yılBenden selam söyle yiğidimi alnından öpüyorum
02 Yorumla- 1 yıl
@Nergis_69 hahahha hesap ödemiyo diye adamı dövcekler nerdeyse hhahah
Ulan be ne güzel hesabı hep kadın ödüyor :))
00 YorumlaÖdeme nasil sana kaliyor? Yani ne yapiyor veya yapmiyor'da sen ödüyorsun hep?
00 Yorumla
1 yılMevzu ödemek ya da ödememek değil insan biraz düşünceli olunduğunu görmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHediyesini bilemem ama hesap ödemeyen adam değildir ondan olmaz bırak
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu kadar kısa sürede nasıl çok seversin ya saçmalama. Onada belli etmişsin ki rahat bu kadar. O seni anca kullanır bunu bil. Sonunda daha çok üzülürsün
1 yılBugün hesap ödemeyen yarın kredi kartından alışveriş yapsan onu da ödemem ben der. Her şey küçük bir adımla başlar her zaman birkaç defa yüzün söyle olmadı ayrıl derim ben
27 Yorumla- 1 yıl
Kredi kartından alışveriş yapınca onu da ödüyorlar mı genelde 😆 ben de bir kere erkek arkadaşımla alışverişteydim, kasaya gidince bu dışarı çıktı, bekliyorum falan dedi, sanki ben senin parana muhtacım da senden ödemeni bekliyorum da.. ayıp yani yaptığı, aynı yerde çalışıyorduk ve öğrenci falan da değildi..
- 1 yıl
Ciddi ilişkiye gidiyorsa ödüyorlar bence bir 6 aylık saniz
- 1 yıl
Hayır hiç öyle olmuyor. Nasıl başladıysa öyle gidiyor. Ayrıca erkekler mümkünse evlilik yoluna girmek istemez 🤣 başlangıçta neyse sonda da o yani ciddi ilişki diye bir şey yok
- 1 yıl
6 aylık olunca evlilik yoluna mı gidiyormuş ayrıca
- 1 yıl
Hayır öyle demiyorum elbette kimse ciddi bakmaz. En azından işin rengi belli olur
- 1 yıl
6 ayda bir şey belli olmaz bence ya. O kişinin esas niyetini zaten çok daha erken anlarsın. Sadece cinsellik niyeti varsa zaten bağını koparirsin, 6 ay sürmez..
- 1 yıl
Doğru ben sırf bu yüzden kimseyle bir ilişki içinde olmuyorum kafa hep aynı yöne çalışıyor
Ayrılmak lazım bugün hesap ödemeyen yarın sana bakmaz bile
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl3 ay iyi dayanmissin def et daha ne bekliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAgama selamlar senin paranı ödemez işine bakkkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYemek yedikten sonra cüzdanını evde unuttuğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVah vah hep erkekler mi ödicek oh olsun ödeyin aw dkdkdkdkdk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç derken yani hepsini mi sen ödüyorsun yoksa herkes kendininkini mi ödüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılE sen de ödeme hemen bekle o ödesin çıkartma cüzdanını ödemek zorunda kalsın.
00 YorumlaBu gerçekse ayrıl çünkü 3 yıl az az bir süre değil.
01 YorumlaBence direk ayrıl hesap ödemeyen erkeğe erkek demem
30 Yorumla
1 yılKesin adam çok yakışıklı sevgi falan hikaye o da bunun farkında ve seni kullanıyor
20 Yorumla
1 yılBayanin hesap odedigi nerde gorulmus. Yakinda uckurunda cikar. Param az bu sefer sen oder misin de. Bana sorarsan hemen simdi engelle
00 Yorumla
1 yılkral erkekmidir eminmisin garip mk hadi param olmaz derim yok utanmamda hiç odemeyende erkeğim demesin
00 Yorumla
1 yılBir yere çıkmak istediği zaman param yok çıkamayız ki de. Tamam derse ayrıl yok derse de her şeyi ona kitle öyle ayrıl. 😅😅
00 Yorumla
1 yılkendi hesabını kendin ödeyemiyor musun bakıma muhtaç evcil hayvan mısın sen?
02 Yorumla- 1 yıl
bu tip şeyler biraz da sınıf meselesi mesela kıza hiç hesap ödetmiyorsa yüksek ihtimalle yobazdır, ortak ödüyorsa seküler bir tiptir vs. vs. çoğaltılabilir örnekler
1 yılayril abla erkekler yatırım yaptiklari kizlari severler
14 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medyada ilişki koçlarının saçma sapan dayatmalarının sonucusun. Bir ilişkide para konusu açıldığı an erkeklerin çoğunun midesi bulanır ve kızdan soğur. Bazılarının kolay emek olarak birilerinin parasını yemek için oluşturduğu algıların peşinde koşarak uçuruma gidiyorsunuz. Bir ilişkinin temeli paraya ve alınan maddi şeylere bağlı ise, zaten o ilişki süremez. Ticaret mi bu ne kadar çirkefçe bir düşünce
- 1 yıl
cok uzuldum oyle miymis
- 1 yıl
İnsanları kullanma harcatma üzerine bir kişiliğin olduğu için insanlar önünde canlı canlı yansa parçalansa üzülmeyecek birisin. Yaradılış gereği kişiliğin ve merhametsiz oluşun var. Senden üzülmeni bekleyen yok, bunu daha önce söylemediler mi sana?
- 1 yıl
farkettin mi bilmiyorum ama seni bi yerime takmadim hala uzun uzun seyler yazmaya efor harciyosun asko bu eforu baska seylere harca lutfn cunku takmiyorum senı
Seni kullanıyor ileride bu saf kızı belaltinda da kullanırım diye düşünüyordur
10 Yorumla
1 yılHep sen mi ödüyorsun yani? Ayril
23 Yorumla- 1 yıl
🤦🏻♀️
Değil 3 ay 3 gün ödemedi ise yoluna bak zaten nasıl 3 ay birlikte kalabildin
00 Yorumla
1 yılErkeklerin yanıtlar çok prensesce bi kahve bi tatlı almıyorsa senin için sevmiyor seni
00 Yorumla
1 yılHesap tamam okey de sana niye durduk yerde hediye alsın adam doğum günün değilse 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem