AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
277Cevap
Empati yapmaya çalışıyorum olmuyor. En iyi niyetimle düşünmeye çalışıyorum olmuyor. Bende evliyim, Allah korusun benim eşim böyle yapsa ne yaparım düşünmek bile istemiyorum.
Sadece bunu söyleyebilirim, yanlış yoldasın bunun lamı cimi yok
Ya kovanla ya onunla iletişimi keseceksin. Hem onu seviyorum hem onu seviyorum olmaz.
Kocanı katil yapmadan ayrıl adamın başını yakma bari
Kinamak istemiyorum ama yanlis yapmussin ya kndine gel ve tovbe et ya da kocana soyle karari o versin derimm
Kocandan Boşan Çocuk Yoksa, Onunda Geliri İyiyse Onla Evlen.
Ama Çocuk Varsa Kır Dizini Otur.
Çocuk Yoksa Kaç :)
Bir sigara yak ve dinle
https://vocaroo.com/i/s0ERT0jECDjw
Ortada çocuk yoksa ve eşinle mtlu değilsen bunu ona anlatmalısın. 1 kere geldi dünyaya, neden mutsuzluğu seçesinki?
Çocuk yok ama cesaretim de yok
Yani ben sylüyorum ama bunu yapması gerçekten çok zor. Eşine söleyemesen bile bunu annenle paylaşabilirsin. Ve mutsuzsan devam ettirmenin zaten mantığı yok. Ne o acı çeksin ne sen
Ne yap ne et uzak dur.
O erkek seni alamadı diye üzülür.
Ama şuanki eşin seni kaybetdiği için kat kat daha fazla üzülür.
Bunu yapma ona
Sağol. Vicdanım rahatsız zaten
Ama eğer şimdiki eşinle biraz daha yakınlaşıp.
Hatta cinsel ilişkiye girersen diğerini düşünemezsin.
Aklına gelse bile cinsel ilişkinizi hatırlar başka birşey düşünürsün.
Cinsel ilişki yaşayınca bile aklıma geliyor
Çocuğunuz varmı?
Hayır
Eğer hamile kalırsan anneliğin aklına gelir ve kesinlikle öyle birşey düşünemezsin.
Kalmak istemiyorum.
Ben kesmeye çalıştıkça o ulaşmaya çalışıyor ne demek ya? Zaten en başından beri olmaması gereken bir muhabbetti o.. Sonra kadına şiddet çıldırtmayın adamı..
galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg ...
bunu izle knk
Kocanın durumunu düşünüyorum da, sana yapılan kadına şiddet olmaz işte.
Bende evliyim bise diyemiycem buyuk konusmak istemiyorum korkarim boyle seylerden baskasini seviyosan kocanla ne isin var ayril gitsin adamida dusun yazik yani
Çok zor bir karar
Zor ama sonuda yok en kotu sey kararsizlikmis bir karar vermek zorundasin ustelik kocanida dusun onu ne duruma dusurdugunu dusun ay Allah kimseye yasatmasin Allah yardimcin olsun
zorlamı seni ona verdiler?
aman uzak durmaya bak. başa bela. sen kendi erkeğinle fantazi yaşamaya bak. daha çok bağlanırsın. dışarıda arayışa çıkmazsın.
kocandan boşan, onla da birlikte olma kuruyup gidin ikiniz de.
Kusura bakma ama bir şey sormak istiyorum. Eşinde ne bulamadın da gittin başkasına aşık oldun?
vah vah cok uzuldum ya milletin sana aferin iyi yapmisin demesinimi bekliyosun iyi b*k yemisin bide arsizca ilan ediyosun
Bitanede 17 yaşında komşuna aşık olan evli adam vardı sen onun karisimisin
Bilmem
Boşan ve aşık olduğun kişiyle evlen ama sn ondan da vazgeçer bu sefer başka birine de aşık olursun
Olmaz
Duygusal bagii gecc cehennemi eslerini aldatanlar doldurucak biliyorsun degil mi -_-
Bilmiyordum
Artik biliyorsun o kisi ile yaptigin hersey tek tek herkeze gosterilecek bunuda bil =^-^=
Emin misin :(
Benim bildigim su bizim gunahlarimiz oteki tarafta herkeze gosterilecek tovbe ettiklerimiz sadece bize gosterilecek ona gore davran bence..
Tovbe edersem Allah affeder mi?
Kınamıyorum senı allaha havale edıyorum allah belanı verecek insallah yakalanırsın kafana sıkarlar geberirsin.
Iste bu yuzden evliliğe pek güvenemiyorum senin gibi kizlar kadinlar yuzunden !!! Allah uzak etsin senin gibileri
Seni Kinamiyoruz. Kınamak Bile Az Kalır. Şuna Ben Nasıl Kurtulurum Değilde Sizde Pojpohlayın Diye Sormuşsun Resmen
Eşin ile konuşup evliliğini bitirebilirsin
Çok eşli bir hayat yaşayabilirsin
Iliskiyi bitirebilirsin
Çok fazla seçeneğin var
Evlisin yazik gunah yuvani yikmaya ne gerek var birak arasin sorsun acma cevap verme hattini degistir. esinle yoluna bak
Melake. d @boşakbil
Sevgilin seni yatağa atınca gerçek niyetini anlarsın. Ayrıca başkasının şeyini yeme isteği var mı içinde.
Eğer görücü usulu isteksiz evlendysen bşi diyemem ama istekli evlenip şimdi bu harekti yapıyorsan karekter meselesi
canım nie unutmak istersin? ne var bunda, sonuçta aşık oldun, yani o da evli olduğunu biliyorsa ve ona göre dikkatlı davranıorsa sorun yok
bir tane var yeter
bir sürü yıkılmış hayat örnekleriyle dolu bu resim sakin olmayı dene aklını başka şeylere odaklamalısın bence
Tamam
bence akışına bırakmak lazım ama evliyken başkasına göz dikmen hatan zaten ilk görüşte aşk deme bana sakın inanmam
Öyle değil.
haline ağla acınacak haldesiniz sen ve siz gibiler olduğu sürece daha çok kişi üzülür. birinin mutluluğu üzerine başka hayat kurarsan huzuru bulamazsın sizin gibi insanlar ölsünler.
wcliyken başkasına aşık olan sen ve senin evli olduğunu bildiği halde seni ayartmaya çalışan o. çocuğunun Allah bu dünyada ve diğer dünyada bin belasını versin inşallah nasıl bir varlıksınız siz ya
boyle seyler yapmayın ya sonra kocalarınız yapınca baskasına gıttıde bn soyle yaptımda boyleydı de demeyın
esınız yapsa aynı seyı hos olur mu?
Geçmişine kazıyacağın en büyük pişmanlığın olacak kurtul derim.
empati kuracaksın senin kocan başka kadına aşık olsaydı diye nasıl olurdu diye düşüneceksin iyimi olurdu kötümü olurdu diye. ona göre yapacağını yap artık
Haklısın.
* * sizin gibileri yüzünden evlilikten soğudumm
Ayrıl kocandan git bakayım seviyor mu hala seni şeref yoksunu
Zaten numaramı değiştim.
Evli kadınlara sarkan lavuklari olduresim geliyor
Bitti beni artık istese de göremez. İşimden ayrıldım. Numaramı değiştim. O da kabullenecektir.
Iyi yapmışsın baştan niye yüz verdin
Nasıl oldu anlamadım. Çok ilgileniyordu. Baştan ihtimal vermedim. İma etti. Sonra açıldı. Evde de mutsuz olunca gönül meyletti.
Iyi sonrada karinizi neden calistirmiyorsunuz derler niye olacak gidip boynuzlamasin diye
Karakter meselesi.
Zor, allah yardımcın olsun. Biran önce eşine dön ve yaptığın hatayı sona erdir bir daha da yapma.
Tamam :(
Evlilik ciddi iş. Gereksiz heyecanlara atılma. Pişman olursun.
Sağol
Bunlar normal şeyler ama Allah yardımcın olsun valla.
Normal mi?
Aşık olmak normal bişey ama evliymişsin o yüzden Allah yardımcın olsun.
Sağol.
Şimdi kaşar dersek birde biz suçlu oluyoruz ne halin versa gör yazık kocana ayrıl bari ondan sonra yap ne yapacaksan?
slaklık sende. erkeğin ne suçu var şimdi? kadın ruhu dedikleri bu mu?
Erkeğin hiç suçu olmaz tabi.
erkeğin suçu olmaz demedim. herkes suç, hata yapar; ama sen eşini boş verip bir başkasını istiyorsun. eşini bırakacaksan neden evlendin? işte bu slaklık. bir sor bakalım aşık olduğun kişiye. seni istiyor mu?
açıkçası senden bir b_o_k, b*k olmaz.
unutursun da sanki hep aklinin bir kosesinde kalir gibi geliyor bana
Kalıt mı?
gelir tabi ara sira aklina, seytan durtukler.
Evlisin ve o bunu bilerek sana ulaşmaya çalışıyorsa o adam adam değildir.. Sende bunu düşün evlisin.. yok vazgeçmiyorsan boşan.
Peki kocanın ne suçu günahı var böyle salak salak soru sorduğunuzda sinir oluyorum onun için cevaplamayacağım
Siz kadınlar irade olarak erkeklerden daha güçlü yaratıldınız.
Kadın tüm iradesi ile kendine hakim olabilir.
engel olamadığın şeyler kaçmaya çalıştıkça yaklaştığın şeylerdir aslında, evli de olsan bu duruma engel olamıyorsun çünkü sende istiyorsun
Ulan ya benım Karım öyle bişey eğer evli olsam yaşatmam 2 sınıde o kadar sende bırak onu unutmaya çalış
gel bir de ben seni sikiyim olur mu bu nasıl bir şey ya dalga mı geçiyorsun sen milletlen...
boka sarar. yatarsan bide iş temelli boka sarar. zaten erkekler seviştikten sonra başkası olur unutma. boşanıyım de kabul edecek mi? bakalım.
Yatarsam ne olur? Ayrıl evlenelim diyen o. Ama cesarer edemiyorum.
yatarsan kullanır kullanır çöptesin sanırım yatmışsında. bence eşin çok berbat duruma düşmüş.
Cinsellik yaşanmadı. Bu durumda olmaz. Hiç olmaz. Ayrılamayacağım için tek çare vazgeçmek.
bence eşine bak nedir bu aşk aşk karın doyurmaz aklını başına al.
Uyarın için teşekkür ederim. Ne oldu anlamadan oldu bu hisler. Şimdi kaçmalıyım bu hislerden
walla şeytan vesveseyi vermiş. zaten böyle olur gıdım gıdım birde bakmışsın sen kendini tanıyamazsın. bence aklından sil ve müslümansan müslüman gibi yaşamaya çalış en azından.
Tamam
Evliyken bir hata yaparsan ruhun o* olur, kalbin sınır tanimaz, her begendiginle iliski yasamak istersin.
Öyle değilim şimdi
Olursun oluuur
Boşanmayı düşünme hemen eşine odaklan iyice düşünmeden yanlış bir şey yapma
Sağol canım
Bugünkünü bırakıp öbürüne gidince öbürü demiycekmi yarında başkasına giderse ? evdeki kocanda varsa bir hata dişarı kaçar gözün ama ya evdeki adamsa senin gözün bozuksa
Kocana yazık senin ve senin gibiler yüzünden insan evlilikten soğuyor
Allah ıslah etsin akıl fikir versin canm Allah esınin yüzüne baksın
Sen heryerde karşıma çıkıyosun he bu 4 oldu cvpların güzel ;)
Her zaman ;)
bu evli oldugun kisiye acı cektitiri hislerinden eminsen onunnlada paylas
oluyo ben kınamam benıme evlibir kadınla bionem ilişkim oldu...
kınancak bisey deigl zaten ama yapcak biseyinde yok
sonu yok
Anladım
yanlliş ama yapacak bisey yok
Bence kocana soyle
Olacaklardan sonra belki akıllanirsin
Sevmeden evlenmişsin ki başkasını sevebiliyosun. Rezillik yani başka birşey değil
Kafana bir kursun sık dünya bir kanı bozuktan daha kurtulsun.