• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evliyim ama başkasına aşık oldum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Kınamayın beni.
Sevdik.
Şimdi ben iletişimi kesmeye çalıştıkca o ulaşmaya çalışıyor.
Unutmak istiyorum.
Nasıl yapacağım? :(
Evliyim ama başkasına aşık oldum?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Halfling
    Halfling Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl

Eğer gerçekten yaşadığın şey doğruysa, öncelikle insanlara bu soruyu sormadan önce ilişkinde yaşadığın sorunları da özet geçmen gerekliydi. Görünen o ki sadece eşini aldatma eğilimi olan veya aldatmış olan bir insan gözü ile bakıyor yorum yapanların çoğu. Bir erkek yapısı gereği çok eşlidir bu yüzden erkeğin aldatma eğilimi vardır. Çoğu toplumlarda erkeğin aldatması bir kadının aldatmasından daha hoş görü ile karşılanır. Kadın ise yapısı gereği tek eşlidir. Biraz daha ayrıntı verecek olursak kadın - erkek ilişkileri tamamen soyun devamı içindir özünde. Erkek ne kadar çok kadına ne kadar fazla sperm bırakırsam o kadar soyum devam eder içgüdüsündedir. Kadın ise kendi bedeni ile uyuşan en uygun geni bularak en sağlıklı geni elde etme içgüdüsündedir ve bir kişide karar kıldıysa başka bir kişiye bakmaz, ilgi duymaz. Ancak bazı durumlarda, genelde ilişkideki sorunlar, ilgisizlik, yeterli cinsel tatmine ulaşamama, dayak vb. kadını, eşini aldatmaya iter. Eğer eşinle bu yukarıda yazdığım sorunlarla ilgili bir şey varsa kesinlikle namus, din, ahlak gibi şeyleri düşünmeden ilişkini bitirmelisin. Eğer düzelebileceğine inanıyorsan düzeltmeye uğraş ama ileride aynı sorunu yaşama olasılığını da düşün. He, dersen ki o konularda hiç bir sıkıntı yok, aslında oldukça iyi bir eşim var beni mutlu ediyor, tatmin ediyor, saygı duyuyor seviyor... o zaman muhtemelen yaşının da verdiği (en azından burada göründüğü kadarıyla) bir heyecan ve hevesle belki aile baskısıyla, başka sebeplerle her ne ise artık evlenmişsin diye bir tahminde bulunabilirim. Bunun sonucunda psikolojik ve bedenen sağlıklı bir birey olduğunu var sayarak uygun genin eşin olmadığını ve bunun sana bütün evlilik hayatın boyunca sorun teşkil edeceğini söyleyebilirim. Yani durumun hoş değil belli ki büyük sıkıntılar çekiyorsun, gerekirse bir uzmandan yardım al. Eşini severek evlendiysen seni başka kişiye iten sorunları analiz et, gerekirse uygun dille eşinle konuş.

16
    2 Yorumla
    • TaurnieL
      TaurnieL
      +1 yıl

çok güzel özetlemişsin kardeşim kültürüne sağlık.

Yorumla
    • yenilmez3434
      yenilmez3434
      +1 yıl

Yanliş dsunuyorsun eğer o kadin severek evlenmisse kimseye bakmamali iletisim kurmamali namussuzluktur bu mademki anlasamadi bosanir ne bk yerse yenir idamliksin sen kizim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ihtiyarbalikci
    ihtiyarbalikci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

kızım sen çok meraklı bir kişiliksin. farklılık aramışsın denemeye karar vermişsin. her evlilikte olduğu gibi sendede bazı aksaklıklar olmuş ve sen bunları kendine mazeret saymış acabalarını yok etmek için adamın birine köprü atmışsın. sadece merakla başlayan maceran merakın bittikten sonra yerini pişmanlığa bırakmış. bu sevmekten bahsetmişsin. buna kendinide inandırmışsın. sevmek derken neyi kasttetmişsin acaba. sevsen unutmak aklına gelmez belliki aradığını bulamadığın için güya vicdanını rahatlatmak için ilişkiyi bitirip günahlarından kurtulacaksın. bu iş öyle bitirmekle bitmiyor. bir ömür vicdanın seni rahatsız edecek ve çocukların olduğunda veya varsa onlar büyüdükçe senin vicdan rahatsızlığında büyüyecek. ve ilave etmek istediğim son şeyde şuki bu son maceranda olmayacak. kimbilir daha ne haltlar yiyeceksin. bir atasözü vardır kulağına küpe olsun."alışmış g*t te don durmazmış " derler. ALLAH seni ıslah etsin. hiç bir erkek ne olursa olsun aldatılmayı haketmez. boşa git ne yaparsan yap.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir zamanlar bende sevmistim lise 2 deyken ancak cok defa ayrildik ilki ise ailem ogrendigi icin kavusmak hic nasip olmadi bize aradan yaklasik 6 yil kadar sure gecti hic bitmedi icimde ama bir ara maalesef henuz yeni tanidigim biriyle birlikte oldum ve hamile kaldim mecburdum evlenmeye... kalbimde baskasi yanimda cocugumun babasi ... evlenmeden once kendime soyledigim tek soz:sevecegim onu hemde herkesten cok oldu aradan zaman gecti sevdimde ancak kalbimdeki ask tukenmedi gecenlerde buldum onu herseyi konustum kafama takilan sorular vardi hepsini bitirdim kafamda zaten ona ulasma amacimda. icimdeki. onu bitirmekti... ve inanirmisin tuhaf bir sekilde 2 gun icinde tukendi icimdeki bitmek bilmeyen aci yani demem o ki kafanda bitir onu ve esini birakma ve onu sevmek icin ikinize de bir sans ver..
    Ondan kurtulmaya gelince eminim ki bir yolunu bulacaksin en basitinden yuz vermemeye bak gerekirse sonkez konus ve bitirr icindeki seyi... ama esini birakma cunku bosanma allahin en srvmefigi helaldir...

2
    0 Yorumla
  • AzadDuru
    AzadDuru Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 50%
    +1 yıl

Sen niye başkasıyla iletişim halindeydin ki? Büyük konuşmak istemiyorum ama yani Rabbim de akıl fikir versin! Yapacağım tek şey iletişimini tamamen koparıp yuvana tutunmak!… Nasılı falan yok yaşında genç eşinden böyle bir muamele görmek ister miydin biraz empati yahu?

8
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İş arkadaşım.

Yorumla
    • spotter
      spotter
      +1 yıl

Kadınlarımız çalışmasın dediğimiz zaten neredeyse taşlanıcaz. Görün bakın işte durumu

.

Yorumla
    • AzadDuru
      AzadDuru
      +1 yıl

İşinden ayrıl o zaman! Hiçbirşey senin edebinden, namusundan, ailenden önemli değil!!! Eğer ben onla olucam diyorsan da bişan eşinden kardeşim ikisi bir arada olmaz. Bazı eşler bu konuda gerçekten haklılar biliyorlar demek ki başlarına gelecekleri hanımlarını kısıtlıyorlar, kusura bakma ama... Derhal gerekeni yapmalısın çünkü yanlışa düşebilirsin :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol. Yapacağım söylediklerini

Yorumla
    • Nur12gül
      Nur12gül
      +1 yıl

Kadın çalışsın adama baksın nasıl bir zihniyet kadın sonuna kadar çalışmalı yoksa erkek köle gibi davranıyor adam aldatsın sorun yok kadın aldatınca adı çıksın yok öyle bir dunya

Yorumla
    • hibakusa
      hibakusa
      +1 yıl

Hiç birşey senin edebinden ailenden namusundan önemli değil demişsiniz de
      Mutluluk nerede huzur nerede? Kişi mutlu olmasın ömür boyu adamın kahrını çeksin oldu ya ne güzel dünya

Yorumla
    • AzadDuru
      AzadDuru
      +1 yıl

Acaba siz nasıl okuyorsunuz yazılanları ya da nasıl bir kusura bakmayın ama at gözlüğüyle bakıyorsunuz @Nur12gül ve @hibakusa lütfen yazdığımı düzgün okuyun hanımefendi ve siz beyefendi ben mutsuz olsun adamın kahrını mı çeksin dedim elbette namus edep herşeyden önemli eğer mutlu değilse boşansın aldatmak karaktersizliktir sizin mutluluk anlayışınız geneli doğruları bağlamaz...

Yorumla
    • hibakusa
      hibakusa
      +1 yıl

Mutlu değilse boşansın hemfikiriz, aldatmak karatersizliktir hemfikiriz , namus aile vs gibi önemlilik sırası kişiden kişiye değişir duruma farklı yerlerden bakmışız ortada yalnış anlaşılan bişi yok aslında

Yorumla
    • primline
      primline
      +1 yıl

helal kardeşim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

116

Cevap

275

Cevap

• realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl

Kinamak, haddimize degil.. herkes degisik konularda oncelikli kendi hata ve gunahlarina bakmali..

Oncelikle, manevi, ve dunyevi bilgisi olan psikologa git ve bu surece gelisini iza et sebebleriyle karsilikli olarak esinin ve kendin adina ve sorunlari kaynaklariyla sevgililik donemi itibariyle ve oncesinde baska flortlerin ve yasanmisliklarin varsa.. vede olumsuzluklar yasadiysan dahil et anlatimina seffaf anlatimla anlat psikolog bayana.. baskasina, sevgisel anlamda gonlumun kaymasindan korkuyorum de.. tavsiyelerine gore davran, esini cagir derse cagir. once tavsiyelerimi uygula, cozume ulasmassa esini cagir derse cagir. cinsellik adina, ama tek ama 2 tarafli soguma veya cinsel rahatsizlik varsa, psikolojik veya bedensel cekinmeden paylas.. doktorluksa der.. cikan sonuca gore, birde bayan din gorevlisiyle konus bosanma adina sorunlarini anlat dinen bosanma sebebimidir de? psikolog ve onerileri ise yaramassa.. ve cevabina gore, kararini ver.. uzatma sureci, bosanmadan sevmek irtibat kurmak baskasiyla gunah, kanunen risk ve suc, vede zina tehlikesiyle riskli surecler :( vede vakit alan.. hayat kisa.. dua et, gorusmeyi sevgilinle kes , ve deki dusunup, oluruna bakicam o zamana dek gorusmiyelim de.. dediklerimi uygula ve kararini ver.. bosanmaysa, islem bitene dek gorusme sevgilinle.. bosanmiyacaksan irtibati kes helallesip sevgilinle, ararsan savciliga bildiririmde kararimi verdim de.. hayirlisi olsun amin nerde varsa ayni veya benzer durumda insanlar..

1
    0 Yorumla
  • addictive
    addictive Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Sorunlu bir evliliğin var ki bu duruma düşmüşsün. Biraz açık olacağım. Biz erkekler kendi aramızda; evli, boşanmış veya bekaretini kaybetmiş kızlara/kadınlara "açık kapı" deriz. Sen iletişimi kesmek istediğin halde aşık olduğunu sandığın kişi açık kapıyı zorlamakda ısrarcı. Aşık olduğunu sandığın diyorum çünkü onun sana gösterdiği ilgiyi sen aşk olarak algılıyorsun. Alakası yok. Adam sadece skor yapmaya çalışıyor. Bir kez o kapıdan içeri girsin işini bitirip gidecek bir daha da geriye dönüp bakmayacak. Yapman gereken tel numaranı değiştir ve iletişimi tamamen kes. Yoksa başına bela olacak.

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birlikte olursam bitecek yani?

Yorumla
    • addictive
      addictive
      +1 yıl

Aynen. Sonra da anlatacak. "Ulen bir hatun vardı. Evli. Kocası bunu tatmin edemiyormuş. Bana geldi. Ulen doruklara çıkardım hatunu. Şimdi hergün arayıp istiyor." Hahahaha diye hep senin muhabbetin dönecek. Ciddi anlamda sana karşı duyguları olsa, evli olduğunu bilerek iletişim kurmaya çalışmaz. Gerçekten seviyorsa mutlu olasın, sorun yaşamayasın diye uzak durur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim uyarı için.

Yorumla
    • addictive
      addictive
      +1 yıl

rica ederim. Eğer kocana karşı hiçbir duygun yoksa da hayatı zindan etme. Evlenmek kadar boşanmak da hak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karmaşık duygular içindeyim

Yorumla
    • addictive
      addictive
      +1 yıl

Empati kurmayı dene. Şu an bulunduğun duruma eşin düşmüş olsaydı. Kalbinde başka birini taşısaydı ne hissederdin. çok onur kırıcı bir durum. belki eşin şu zamana kadar gerek ev için de gerekse toplum içinde gerekse cinsel hayatında bir erkek gibi görevlerini ifa etmedi. ama ihanet durumunda erkekliği tutup sana zarar verebilir. İyi düşün.

Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

Nedir yavrum evlilik?
    Sevdiğin insan ile hayatını birleştirmek için yapılan bir araç değil midir?

Yoksa, 25'ini geçtikten sonra ''ay evde kalıcam'' korkusu ile, herhangi biri ile yapılmasından sakınca görünmeyen bir amaç mı?

Böyle şapa oturursunuz işte..

Sokaklarda, sevdiği adamın elinden tutarak, ağzı kulaklarında gezen, her saçağın altında sevgilisiyle öpüşen kadının samimiyetinin yanından geçemezsiniz bu kırık-dökük halinizle..

Sevgi - aşk gibi varyeteleri, davranış bozukluğu ile birbirine karıştırdığınız için..

Git babana ve çevrene ağla, bize değil.

3
    0 Yorumla
  • KSDAS
    KSDAS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 86%
    +1 yıl

Bana göre! kınanacak bir durum değil. Bir hata değil. Olanaklar dahilinde olması muhtemel bir konu ve olmuş. Bu noktadan sonra sorulması gereken soru şu. Her üç taraf içinde bu durum yıkımlara neden olmadan, en doğru şekilde nasıl sonuçlandırılır? Siz gerçekte hangi hayatı yaşamak istiyorsunuz? Yeni bir ilişkiye giden süreç ve nedenleri bilinmez. Bir şekilde olmuş. Seyrettiğimiz flimlerde başrol oyuncusunun evli olsa bile senaryo kapsamında gerçek aşkına kavuşmasından mutlu oluyorken, gerçek hayata gelince "aaaaaa olur mu hiç öyle şey". Evet oluyor, olmaya da devam edecek. Eşinizle aranız nasıl bilmiyorum. Önce kendinizi sonra onları düşünüp en iyi olacağını hissettiğiniz bazı kararlar vermeniz yerinde olacaktır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim!

Yorumla
  • CeMSHiT
    CeMSHiT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Ya arkadaş bakıyorumda herkes namuslu düzgün insan olmuş namus bekçisi olmuş
    burada bu yazanların çoğu bu işi yapıyordur ya da yapmak için can atanlar vardır kimsenin kimseye laf söylemeye hakkı yok herkes kendinden sorumlu sevapta sevap ginahsa günah her koyun kendi bacağından asılır tabiri caizse
    Kardeşim sana gelince yaptığının yanlış olduğunu sende biliyorsun ama iki kişi arasında yürümez karar vermen gerekli en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bunu unutma ya kocanı seç onunla devam et ya da diğer kişiyi seç kocanı aldatma yapılanlar er geç ortaya çıkar başın daha çok belaya girer.

2
    0 Yorumla
  • vαlerιe
    vαlerιe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yorumlara
    Bakıyorumda
    Herkes Seni
    Eleştirmiş
    Onların
    Ne Olacagı Belli Sanki
    Başımıza Ne Gelecegi Belli Olmaz
    Siz Kaçtıkça Aşk Peşinizden Gelir
    Kendini Üzme
    Eşinle Konuş
    Istemedigini Olmadıgını
    Söyle
    Boşan
    Ve Kimseyi Düşünme
    Kalbini Dinle

7
    5 Yorumla
    • DogusEfe
      DogusEfe
      +1 yıl

Verdiğin akla bak..
      Yıkıcı değil...
      Yapıcı ol..
      Kurulu bir yuvayı bozmaya sebep olma..
      Eşinden boşan diyeceğine,
      Sözde aşık olduğun adamın yalanlarına kanma de..
      Yuvana sahip çık de,
      Eşine sadık ol de..
      Evlenmek kolay iş değildir..
      Boşanmakta öyle..
      Kaldı ki kız boşandı mı dul der, yapışırlar
      Erkeğe pek bişi olmaz.
      Sen muhtemelen liselisin.
      Gençsin tecrübesizsin..
      İnsanları yanlış yönlendirme

Yorumla
    • vαlerιe
      vαlerιe
      +1 yıl

Zihniyetim
      Böyle

Yorumla
    • Nur12gül
      Nur12gül
      +1 yıl

Elinde meslegın varsa boşan yoksa bu geri kafalı zihniyetle uğraşırsın kocanı karşına alıp evliliğini Bikere daha kurtarmaya çalış anlamıyorsa bosan hayatını yasa kendını kötü hissetme adamın sucu sana kocalık yapamamış

Yorumla
    • falanca3
      falanca3
      +1 yıl

@vαlerιe profiline girdim ve yazanlar

ﻬĸeмαlιѕт
      ﻬdeιѕт
      ﻬşιzoғreɴ
      ﻬѕelαɴιĸlι

Evet şunlardan senin nasıl bir kişilik olduğunu anlıyorum , çağdaş kız.

Yorumla
    • vαlerιe
      vαlerιe
      +1 yıl

Hee
      Sanane
      Bundan
      @falanca3

Yorumla
  • harbihatun
    harbihatun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya o nikah masasinda versigin. soze yazik. hele. bide cocugun. varsa nasi. suratina bakiyon esinle nasi ayni. yatakta yatabiliyon ne kadar igrenc insanlarsiniz mideniz nasi aliyo mezhebiniz ne kadar genis annenizin. babanizin. yuzune nasi. bakabiliyosunuz ya disardaki bir hayvan. bile esi okunce basindan. ayrilmiyor angut kusu buna en. buyuk ornektir sen. bir hayvanin. yerini. bile ttamiyorsun kadinim. diye gezme. ortalarda yazik mezhebin oldukca genis ge miden her boku. hazmedecek kadar copluksu...

3
    0 Yorumla
  • kittypurry
    kittypurry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Önyargılı insancıkları takma bir tarafına. Bu bir. İkincisi yapman gereken ile kalbinden geçen birbirine ters zaten. Hatalı falan görme kendini asla. Aşk değil o sadece cinsel ister. Her evli çitfin başına gelebilecek bir durum.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok doğru söyledin. Yapmam gerekenle kalbimden geçen çok farklı.

Yorumla
    • kittypurry
      kittypurry
      +1 yıl

Aşk değildir o sadece cinsel istek olduğunu düşünüyorum. Çok eşli bir kadın olabilirsin. Yapına bağlı birşey.

Yorumla
  • Elsaa
    Elsaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 65%
    +1 yıl

Istedigimiz kadar tartisip yargilayabiliriz, isin etik ve ahlaki olarak her tür boyutunu didikleyebiliriz ama gerçek olan su ki; evliyken de birine asik olabilirsiniz. asil sorun bu askla ne yaptiginizdir.
    iki seçenegin var; ya evliligine sahip çik ya da esini bosu bosuna üzme birak o da kendi yoluna gitsin, kendi hayatini kursun. Yazik günah ona.

6
    0 Yorumla
  • hangisikullanilmiyor
    hangisikullanilmiyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Sonra haberlerde bir flas haber daha koca cinneti yine kadina siddeti engellmiyr tufekle vurulan kadin tum müdalelere ramen kurtulamadi adam ise guvenlik gucleri tarafindn tutuklandi ben oyle adamin anlini operim bunca olay oluyr neden hep erkekler suclu kadinlar kanatli bir melek sanki tabi kimse ustune alnmasin syledgm kisi belli vallhi kardes hicbrsey gzli klmaz elbt gunyuzune cikr devm edersen habere flas olursun sevyrsn kocandn ayril gt o adama bos yere sucsz adaminda basini ykma eger sorun fakeyse uc isimliler musallt olsun sana insallahhh

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

valla simdi burada seni yargilayan ve asaglayan hakaret eden bunlarin hepsininde cifter cifterde sevgilisi yoksa ben neyim, bunlarinda yarisi evli ve yemedikleri b*k yok ve gelmisler simdi burada hikaye okumuslar.. ben seni kinamiyorum arkadasim her insanin basinada gelebilir bu durum allah yardimciniz olsun ve dilerim kavusursunuz ya

5
    3 Yorumla
    • deli_bando
      deli_bando
      +1 yıl

Super yorum

Yorumla
    • coedalton
      coedalton
      +1 yıl

ben sana katılmıyorum. hiç de öyle herkesin sevgilisi falan yok. Toplumu böyle iğrenç göstermeye niye çalışıyorsun anlamıyorum...

Soruyu soran kişiye gelince, eşinle problemlerin olmasa bu duruma düşmezdin sanıyorum. Mutlaka problemleriniz var, cinsel hatayınız da normal değil...

Hata belki onda belki de sendedir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

coedalton sn hangi temiz toplumdan bahsediyon be? o eskidendi simdikilermi temiz toplum? ben dogruyu dedim tamammi isine bak

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl

Öncelik ile telefon numaranı değiştir ve internet adreslerine girme veya adresleri kapa.. Senin ona karşı zayıf olduğunu anlamış durumda daha çok üstüne gelecek demektir. Bu ara eşin haber alırsa çekeceğin sıkıntıyı düşünerek hareket et.. Yoksa kendini bir anda ortada bulursun.. kadına uygulanan şiddet haberlerini de unutma.. Varsa güveneceğin biri dertleşerek yardım al..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Samimi yorumun için teşekkür ederim

Yorumla
  • Durruk_ne_ayol
    Durruk_ne_ayol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Evliyim... is arkadasimin karakterine duydugum hayranlik ilerleyen donemde ask a donustu... onu tanidikca keske baska zaman diliminde ya da daha erken tanima sandim olsaydi diye aklimdan binlerce kez gecirdim... cok iyi anlasiyorduk... ama asla onun tarafindan bana en ufak ilgi, asilma vs olmadi. Cunku ben surekli duygularimi bastirmak ya da anlasilmamasi icin ne kadar mutlu bir evliligim oldugundan esimi cok sevdigimden bahsediyordum:( diger yandan bana en ufak ilgi duydugunu ya da asildigini hissettirseydi, ona duydugum askta biterdi! Ben onun durustlune efendiligine hayrandim cunku... evli bir kadina hislerini acmasi onu gozumde dusururdu... neyse... iliskiye hic girmemeliydin bence... Allah yardimci olsun. Zararin neresinden donersen kardir...

2
    0 Yorumla
  • erdikayakaradağlı
    erdikayakaradağlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Bana bak bazen insanlar kaderlerini kendisi cizer derler ya bu kabak qibi yalan bir soz kaderi yaradan cizer yaradilanda cizilen kadere razi qelir we rabbim hicnir kulunada cekemeyecegi aci bir kader cektirmez bu 1 we en onemliside kaderi cizmek bize dusmez ama yanlisa dusmemek bize duser nefsin we seytanin wesweselerinden yarabbim sana siginirim de we kendini silkele hemen bir istisare et kendinle deki ben neyapiyorum bir erkek bir kadin ayirimi yapmiyorum sadecw diyorumki o aldatilan sen olsan ne olurdu once bunu unutma emi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • standartdışı
    standartdışı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 66%
    +1 yıl

sucuğum ama salam olmak istiyorum olmuş senin ki :) valla ne diyeyım tanrı yardımcın olsun aşk hıc olmadık zamanda gelır evet ama senın tamamen olmadık olmus :) ıyı dusun mantıklı hareket et pirince giderken evdekı bulgurdan da olma eger dogru kısı oldugunu dusunuyorsan dıger tarafı da kırmadan ona kavusmanın bır yolunu bul ama tedırgınlıklerın varsa suphelerın cekındıgın her hangı bışey sakın yerınden kıpırdama !! yuregının degıl mantıgının sesını dınle ! krıtık bır yerde duruyorsun !

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mantık eşim diyor. Duygularım onu söylüyor

Yorumla
    • standartdışı
      standartdışı
      +1 yıl

mantık her zaman mantıklıdır :)

Yorumla
  • angelamelek
    angelamelek Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Yani gercekten kurtulmak istesen kurtulursun simdi kendini kandirma. Bide yaptiginin yanlis oldugunu soylemeye gerek yok ortada. Sen baska birininsin ve bunlari bilen bir kisi senden sadece faydalanmaya calisir. Yani seven bir insan sevdigini paylasamaz. Yani farz etki senden Hoslaniyo bak sevmek ayri hoslanmak ayri. Esini birakip ona mi gitcen. O kisiyle sonunuz yok sonuc yok. Seni kinamiyorum gercekleri soyluyorum. Toparlanmaya bak...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
    • angelamelek
      angelamelek
      +1 yıl

Yani dediklerim aklina yatti mi yoksa oylesine mi sagol dedin. Yani disardan kim olsa dusunceleri boyle olurdu. Seni de anlarim. Bu olayin disinda degil icindesin.

Yorumla
    • kayserilibey38
      kayserilibey38
      +1 yıl

Çocuk benle evlen diyomu sana? Hadi boşadın çocuk demicekmi sana elimi sallasam ellisi senin gibi duşamı kaldım derse.. Kocan ben olsam afedersin b.. mu da yesen affetmem akılsız başın ceremesini vucut çeker ailende affetmez yerin genel evi

Yorumla
  • kosmokos
    kosmokos Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Yüklenmeyin. Ne hissettiği değil ne olacaklar önemli şu an için ! Yazık günah. Böyle yaparak onu doğruya ulaştırabileceğinize inanıyor musunuz? Sadece sizden nefret etmesini yaptığında ısrarcı olmasına vesile olursunuz. Peki vicdanınız rahatlar mı? Soruyu soran arkadaşın rahatlar mı? Birazcık düşünerek gerçekten onu anlamaya çalışarak yazın. Siz aynı durumda olsanız naparsınız? Ya bir gün evlenirseniz ola ki aynı durumu yaşarsanız ne olacak? O zaman aklınıza bu soru gelsin.

2
    3 Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

İste, dogru bakis acisi.. oluruna bakilmali olan olmus..

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

Kınanırsan kınanırsın abi biz böyle öğrendik. Tabi öğrendik diye düşüncelerimizi tabulaştırmadık törpüledik. Ben bacım için doğru olanın kınamak olduğuna inanmıyorum. İNŞALLAH herkes empatiyi kullanarak cevaplamaya özen gösterir. Ayrıca yorumunuz içinde teşekkür ederim. Hayat tecrübesi ve yaşanmışlıkları benden önde bir abimden güzel yorum almak beni mutlu etti.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@realsanalvefa

Yorumla
  • hibakusa
    hibakusa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 38%
    +1 yıl

Yorumlara baktımda ailenin zoruyla evlenmissin, ve mutlu bir evliliğin yok gibi bir durum var ortada eğer böyleyse bence boşan ve sevgilinle beraber ol sevgilin olmasa bile mutsuz bir evlilik ileride daha büyük sıkıntılar yaratacaktır,
    Üstadım ne demiş

Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.
    Buk.
    Eşini sevmedin sevmiyorsun ve hiçbirzaman sevemiyeceksin bence

1
    0 Yorumla
  • dalper
    dalper Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Hadi erkekler serefsiz aldatiolar. Sen ne halt yemeye elin adamina is attin ki. Bastan muhabbet kurmasan ne aramaya cesaret ederdi ne de sen unutma cabasina girerdin. Erkekleri gozden cikardim ama noluyo bizim kadinlarimiza. Yazik yahu. Yapmayin. Nasil bakicaksiniz evlatlarinizin yuzune. Kadinligimdan utaniyorum artik

1
    0 Yorumla
  • FreeJunkie
    FreeJunkie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Evli olduğun kişiye de ilk aşık olmuştun şimdi yarı yolda sevmiş olduğun kişiyi mi bırakacaksın. Bence bu kadar bencil davranmamalısın. Evliliğini bitirmemek için şöyle düşün sen şimdi aşık oldun diye evliliğinden vazgeçsen onunla evlensen kim bilir ileride o da birine aşık olup seni terkedecek. Hayat risk almaya değer fakat önce kendinden başla

0
    0 Yorumla
  • smackcam
    smackcam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

telefonla ararsa açma,
    mesaj atarsa cevap yazma,
    yoluna çıkarsa yolunu değiştir,
    karşılaşırsanız direk oradan uzaklaş,
    seninle konuştuğu zaman onu kır,
    kötü davran..

eğer bir şekilde seninle konuşmayı başarabiliyorsa ona;
    sevmediğini ve nefret ettiğini söyle,
    evli olduğunu ve uzak durmasını söyle,
    evli olduğunu bile bile seninle konuşabilecek kadar haysiyetsiz mi diye yüzüne vur...

sürekli böyle davranırsan peşini bırakır diye umut ediyorum...

3
    0 Yorumla
  • parlapuipiano
    parlapuipiano Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kolay kolay hiç bir erkek evli kadınla ciddi bişiy düşünmez seninde ilgi gösterdiğini görünce yanasmıs. bir kere yatarsan peşini bırakcak bence dene gör bak.. :P kocanın kıymetini bil adama da yazık.. ne b*k yiceksen de ayrılda yap bu çok açık ve net sormaya bile gerek yok..

0
    0 Yorumla
  • uyuzSehzade
    uyuzSehzade Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

bir örnek vericeğim sana. Benim bir abim var 42 yaşında evli 3 çocuğu var. Mutlu bir evliliği vardı. Ve o da senin gibi aşık olmuş birine ve karısını çoluğunu çocuğunu bırakıp onunla evlendi. Ve şimdi daha çok mutlu. Kendisi öyle diyor. Yeniden başlamış hayata. Ama sen sen ol beni dinleme. Neye lazım öteki dünyada büyük bir günahım olmasın senin yüzünden. Unutma bırak öyle kalsın. Unutmaya çalıştıkça kalbin biraz kinle birazda sevgiyle dolar karşı koyamazsın paşam.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karmaşık hisler içindeyim

Yorumla
    • uyuzSehzade
      uyuzSehzade
      +1 yıl

bir empati kurdumda işin çookkk zoor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • tuana000000
    tuana000000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Canim benim dusmussun bir hatanin icine tamm ama ailene yazik etme kocana yazik etme baska biri icin degmez belki ask degildir ama pisman olacagin seyler yapma bir heves yuzunden asagilik duruma dusme bu bizim kadinlarimiza yakismaz sana yakismaz

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • sevgifırtınası
    sevgifırtınası Takip Et
    Master Yaş: 48
    +1 yıl

Duyguları oturmamışların evlenmesini yasaklamalı ülkede ve dünyada...

9
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • carismaaa
    carismaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Kınananacak birduruma gerek kalmamış sonuç olarak sana söylenecek şu olabilir bu olabilir gibi tehlikeli kısımlarınıda görmüşsün sen iletişimi kesmeye çalıştıkça devam ediyor demenden. kendi evliliğine bakacaksın bir tehlike durumunda evliliğin varsa çocuğun durumunu düşünüp belki unutursun

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk yok

Yorumla
    • carismaaa
      carismaaa
      +1 yıl

Evliliğinde mutlu değilsin o zaman bir şekilde sende bitsin istemiyorsun sanırım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karşık hisler içindeyim.

Yorumla
    • carismaaa
      carismaaa
      +1 yıl

Bazen eşlerin iş yoğunluğuna veya hayatuın akışından ilgilerini keserler eşlerinden o boşluğa düştüğünde böyle hatalar olabilir olmamalı fakat tehlikeldir

Yorumla
  • ABUZİTTİNTEYYARE
    ABUZİTTİNTEYYARE Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

aa cok gunah evliyken bir baskası olamaz olmamalı asla... ayrılırsın o zaman ne halt yiyosan ye... seni kınamıyorum biz insanoglu cig sut emmiş insanlarız her hatayı yapabiliriz... ama ahlakın ve beynin buna engel olmalı hatandan yol yakınken donmelisin... nefsine hakim olmalısın seytana uyma cok buyuk gunah... duygular gelip gecicidir asıgım diye kendini kandırma kocanıda aldatma... bunun gunahını odeyemezsin

0
    0 Yorumla
  • deoksuruboz
    deoksuruboz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğer olmayacak gibiyse kocanıda kendinide kandırma derim boşanın eğer çevredekilerin yorumlarından çekiniyorsanda takma herşeyden önce senin mutluluğun gelir hani derler ya "iki kişi arasında kalırsan her zaman ikincisini seç. İlkini gerçekten sevsen ikincisi zaten olmazdı" diye o misal bence. Cesur ol ve mutlu olacağın hayatı seç. Bol şanslar..

2
    1 Yorumla
    • Evolutions
      Evolutions
      +1 yıl

Katılıyorum sana olmuyosa zorlamanın anlamı yok.

Yorumla
  • hgharun
    hgharun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Angut musun kizim sen o imzayi attiysan ask konusu kapanmistir. Ya evlenmeyecektin o adamla ya da buna razi olmayi ogreneceksin evli kadina sulanan insan gorhnumlu yaratiga da lanet olsun. Sana degil kocana varsa cocuklarina uzuldum. Allah islah etsin seni

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk yok

Yorumla
    • hgharun
      hgharun
      +1 yıl

Kocanin hayatini mahvetmeye hakkin yok o yaratikla iletisimi tamamen kes numarani falan degistir. Kocanin konumhnda kahrolmaz misin. Hic oluru yoksa bosan oyle yap ne yapiyosan insaf be ne hale geldi bu edep ahlak degerleri ne yaparsan onu gorursun bir gun kocandan boyle bisey gormek istemiyosan ne yaptigini bilerek hareket et

Yorumla
  • Darkageman
    Darkageman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Ben şunu anlarım kusura bakma evliliğinde gerçek sevgi ve aşkı bulamamışsınki gönlün başkasına kaymış evli olduğun için bunun yanlış olduğunu düşündüğünden dolayı vazgeçiyorsun ama birşey sorarım aşık olurken vede karşındakini aşık ederken evli olduğun aklında değilmiydi

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Senin halen gönlün var demek oluyor bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var tabi :(

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Zor bir durum ama o insanın sana karşı duygusuna eminmisin yanlış anlama ama bazıları sırf cinsel duygular için insanların aklını bulandırıp kandırıp insanları yıkıp mahvederler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet uyardılar sağolsun bazı cevaplayanlar

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Hayat senin hayatın ne karışabilirim nede hakaret edebilirim ama inan gerçekten yanlış yapmanı istemem hergün haberlerde kadın ölümleri kadına şiddet olayları görmekten nefret ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Saf ve temiz duygularının sömürülmesine izin verme tamam gönül bu senide anlıyorum ama evlisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet keşke evlenmeseydim

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

İşte genelde olan bu yanlış insan yanlış yer ve yanlış evlilik çocuk var mı peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Peki siz bayanlar neden mutsuz bir evliliğin halen daha üzerinde durup hayatınızı neden her geçen gün karartırsınız ve ileride dahada işin içinden çıkamaz olup birde çocuk yaparsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk yapmam kolay kolay

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Peki ne yapacaksın kendi kendini yiyip her sabah uyandığında istemediğin kişinin bakışları ilemi uyunacak sın boyunmu eğeceksin ha bu arada ben buradan konuşuyorum rahatım hatta evli bile değilim senin yerinde olmadık seni anlayamam ama mantıken olanları söylüyorum beni yanlış anlama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum :(((

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Bu arada çok ahlaksız insanlar var bazı yorumlar gördüm hani bunu yapan bir erkek olunca çapkın erkek adam oluyor kadın olunca direk o... saçmalık bence en önce kendinle hesaplaşman lazım ne yapacağını bilmiyorsun ha ben illahiki o adama git demiyorum sadece mutsuz bir evliliği devam ettirmemenden yanayım hala daha bile bile lades dememen lazım kocanla severek mi evlendin bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailem istedi. Ben sevemedim

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Ailelerine anlamak zor zamanla seversin iyi adam falan felan Allah bilir gençtin bide hiç sevgi aşk görmeden yaşamadan evlendirildin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet. Hiç sevgilim olmamıştı

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Sana gelen ilk sıcak bakış ilgi ve sevgi kıpırtısından dolayı sende etkilendin peki o kişide evlimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır. O bekar.

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Hiç ümitlenme bence ileriye yönelik hiç evlenmemiş birisi evlenip te boşanmış birisi ile hayatta evlenmez bence ilk tavsiyem mutsuz evliliğini sonlandır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

insanın gönlü çok şey ister sevgi ister aşk ister ama gel gelelim iş akılda biter birde elalem ne der olayı var yıllarca anlayamamışımdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok seviyorum

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

Ne güzel keşke benide böyle seven biri olsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım seni bekar biri böyle seve

Yorumla
    • Darkageman
      Darkageman
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • dumencihaydar
    dumencihaydar Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.

Eşinden görmediğin ilgiyi ondn görmüşsün sadwce bu sevmek değil aldatmaktır. sana çok basit bir çözüm sunacağım. Ona deki ben eşimi aldatamam eğerki seviyorsak ben boşanacğım ve ozaman birlikte olacağız de bakalım sana ne diyecek.. Sen seviyorsun sadece o değil 😪

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O söylüyor. Boşan evleneliö diyor. Ama cesaret edemiyorum.

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Kim bu nerden buldun? Görüştünmü hiç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İş arkadaşım

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Onunla çok şey yaşadığın belli. Eşine hakaızlık etme ya onu bırak ya da eşinle boşan..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Eşinle ğroblem yaşamış olabilirsin eğer öyleyse boşan güzelim bu çok iğrenç bir durum.

Yorumla
  • Afroditt_
    Afroditt_ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Simdi kızın üstüne gitmeyin arkadaslar bir hata yapmıs bu hatayi herkes yapabilir. Ama arkadasim sende daha fazla uzatmadan bu iliskini bitir sen iletisimini kesmeye calisiyorsun ama o ulasmaya calisiyor bunu sen basaricaksin istemiyorum diceksin eşine bunu yapma duyarsa cok kötü olaylar olur

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın. Teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ne desem boş. İyi tart ikisini insanlık ve sevgi olarak kıyasla kim seni daha çok seviyor değer veriyor asla üzmüyor bak ona göre karar ver hata yapma. Eşini sevsen zaten başkasına aşık olmazdın ama belki eşinle daha mutlu olacaksın. Başkasına gidersen aşk bittiğinde sana zulüm gelebilir. Eşini aslında sevdiğini anlarsan bu sefer hayat sana işkence gelir. ya da başkasına yine aşık olma durumun ortada her 2 sene de bir aşık mı olacaksın?

1
    0 Yorumla
  • melihsahin
    melihsahin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

Aşık olduğun kişi hayatında olsa da olmasa da şu an, artık o evliliğinden hayır gelmez.. Bence bitirmelisin.. O adama da yazık değil mi? Eşinin hiçbir şeyden haberi yok.. Bunu ona yapmamalısın.. Ayrıca bu çok büyük bir günah.. İyi bir insansan git ve son ver bu ilişkiye..

0
    0 Yorumla
  • SuitUp
    SuitUp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bakıyorum da neler neler yazılmış Önce şunu söyliyebilirim sana, evliyken başkasına aşık olabilirsin normal bişey bence. İlk önce ne yapmak istediğine karar ver eğer aşık olduğun adama sevgin evliliğine sahip çıkma isteğinden daha ağır basıyorsa boşan. Son celse bitip kocanla bir bağın kalmayana kadar aşık olduğun adamla konuşma görüşme iletişime geçme. Eşinle yollarınız ayrıldıktan sonra ne istiyorsanız yapın. Böylesi daha şerefli olur. İyi geceler

1
    0 Yorumla
  • kolarado
    kolarado Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Allah sasurtmasin kardeşim su hayatta neler oluyor neler... Kocana tutunmaya çalış güzel yönlerini girmeye çalış baktin olmuyor aldatma bosan bence ama evliliğini kurtarmak için çaba göster geçici bir durum olabilir Allah yardimcin olsun dostum dua et bol bol vardır herşeyde bir hayır

0
    0 Yorumla
  • candyclubber
    candyclubber Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

hic bulasmamak en iyisiydi aslında ama bulastıktan sonrada ulastırmamaya calısacaksın artık umarım evini falan bilmiyodur

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyor.

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

o zaman acmıycaksın telefonunu madem bir pismanlık yasıyosun engel olucaksın kendine yani engel olmayı deniyceksin olay sende bitiyor sonucta oda bir yerden sonra vazgecicek zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam. Sağol.

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

rica ederim keske elden bisey gelse :/

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

biraz rahatladımı icin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet. Sağol. Tanıdıklarıma bunu anlatamam :(

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

anlatma tabii ama yakısıklı diye biri var o cocuk dogru soyluyo gibi yasına falanda takılma fazla adam haklı ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Galiba haklı ama bu çok üzücü :(

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

uzulcek bisey yok ya cocuk varmı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok. İki yıllık evliyim.

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

anladım her insan hata yapar ya uzme kendini fazla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayışın için teşekkür.
      Bu soruyu sorup sormamak arasında çok kaldım. Çünkü burada hakaret edileceğini biliyordum ama paylaşmak ve fikir almak istedim. Vicdanım rahatsız.

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

hakaretlere falan takılma ya kimse senin baktıgın gibi bakmaz yaptıgın tabiiki dogru bisey degil ama seninde sorunlarını kimse bilmiyor sonucta ama karsı taraftaki insanda masum degil sonucta onemli olan senin hislerin sonucta yapmak istedigin seyi yapıcaksın amac fikir almaksa da bir karar vericeksin ve uygulamaya geciceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yük içime ağır geliyordu. Paylaşmak zorundaydım. Evet yaşadıklarım çok zor ama tabi bu durumu doğrulamaz

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

ozele gelsene

Yorumla
    • candyclubber
      candyclubber
      +1 yıl

oof sen hala ordamısın

Yorumla
  • Bilmiş
    Bilmiş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Buda belki senin sınavındır doğru yolu bulman için bilmiyorum eşin nasıl bir insan fakat aşk falan diyerek adamın hayatını mahvetmek ve çok büyük günaha girmek de var o zaman şöyle soruyorum o aşık olmadığın adam olmasaydı hiç hayatında eşini gerçekten çok sevip mutlu olabilir miydin? eşin iyi bir insan mı? bunların cevabı evetse eşini bırakma cevabın hayırsa düzgünce konuş boşanmak istiyorum de fakat aşk için değil sizin için birşey olmayacağı için boşan

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Esinle farklu fanteziler dene asik degilsin sadece heves fantezilerden sonra unutursun onu

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • _-Jutenyam-_
    _-Jutenyam-_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Sen eşinden ayrıl canım, eğer ona karşı sevgin ve saygın olsaydi araya 3. şahıs girmezdi. Kocan ilgisiz biri olduğundan böyle bir hata yapmışsındir muhtemelen. Sevdiğini unutmak yerine kocandan ayrıl böylelikle hem kocana hem kendine büyük bir iyilik yapmış olursun.

0
    0 Yorumla
  • Druid
    Druid Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

evliysen evindeki kocandan başkasına aşık olduysan senin gibileri kesmek lazım. sen o adama da aşık oldun evlendin altına girdin. şimdi de aşık olduğun adama kocan olduğu halde böyle yapıyosun. umarım bir gün aynı şeyi kocan da sana yapar da aklın başına gelir ruhospu seni.

0
    0 Yorumla
  • Namı_Diger
    Namı_Diger Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Kocanin numarayi yazsan da yardimimiz dokunsa adama. Neden kari kizi bu kadar sokaga gondermek istemezler al bir bildigimiz var demek ki o* ya sevdik diyor bir de agzina al o kelimeeyi kirletme be.

6
    1 Yorumla
    • KSAhmet
      KSAhmet
      +1 yıl

Aslanım benim, doğru bir bildiğimiz var ki sokağa çıkartmak istemıyoruz.

Yorumla
  • rosemarine
    rosemarine Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Kocana karsi haksizlik yapma. kaybeden sen olursun. belki kafan karisik sevdiyini dusunuyosun. o yuzden akillica dusun. o insanin ne niyyeti oldugunu bilemezsin...

3
    2 Yorumla
    • hibakusa
      hibakusa
      +1 yıl

Neden kaybeden hep kadın oluyor? Belki aşkı buldu sevgiyi saygıyı buldu , belki kocası kaybeden olacak aile zoruyla evlenmiş , kocasını sevmiyor zaten kaybetmiş bişiler kazanmaya çalışıyor

Yorumla
    • rosemarine
      rosemarine
      +1 yıl

Olan olmus gecen gecmis. artik evli. belki o insana karsi his etdiyi ask diyil. ailesini neden yiksin ki. belki aldatilacaktir. zaten ask dediyin ne ki. hayallere kapilip haraket edilirse kotu sonuclar elde edilir diye dusunuyorum ben.

Yorumla
  • FantasyTown
    FantasyTown Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

seni baştan cıkartıyor zevkleri için çıkarı var metrisinin. Senin kocandan daha namuslu kılamaz o kişi. Normal bir insan asla o hatayı yapmmaz peşinde dolaşan yapıyor bilerek senin kadın oldugunu bildigi için faydalanmak istiyordur inanma ona saf kızım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben diyorum hep dayak yiyen kadinlarin yuzde ellisi hakediyor.. sende onlardan birisin.

Dilerim sende yasarsn ihanete ugramann acisini. Cok umrunda olurmu bilmem gerçi. Sevmiyorsan bosanabilirsin boynuzlaman gerekmiyor. Yazık ediyorsun kendine de esinede.
    Niye kendini kullandrirki bu tip insanlar anlamak zor.

Allah kimseyi sasirtmasin. Senide ıslah eder inşallah

2
    0 Yorumla
  • passion31
    passion31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

Ulkemizde yaşanan olagan seyler. Tabiki yorumcular esini tanimadigi icin olumsuz yorumlar yazmis. Hayat senin eşini aldatmadan bosan derim. Tabi diger asik olduğun kisiyi iyi tani insanlar cok değişebiliyor. Samimiyetini gercek yüzünü iyi tani öyle evlen derim.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür

Yorumla
    • passion31
      passion31
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Zumra03
    Zumra03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Herkes birseyler yazmis kendince..! Kimse sutten cikmis ak kasik degil herkesin hatasi var ve nasil bir evlilik bu ki bunu yapmis.. Birde boyle dusunun..

Hic kimse sebepsiz yere kalkipta birini aldatmaz veya kimse durduk yerde huzurunu bozmaz kadin veya erkek..

Sevmiyormusun kocani..
    Severek evlenmedinmi veya neden bosanmiyorsun bosanmani engelleyen nedir? Gerekce nedir butur durumlari surekli goruyorum herkes mutlulugu hak ediyor.!! Hayatini zindan etmekten kurtul..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kocanla ayrıl be gülüm, hem sana yazık hem kocana empati kur bakalım eşin senle evliyken bir başkasını seviyor bence ne kendine eziyet et ne eşine yol yakinken dön bu yoldan sevmediğiniz birisiyle bir ömür gecirmek zor

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonrası korkutuyor beni. :(
      Keşke evlenmeseydim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ama olmuş hata mı desek gaflet mi neyse keşke demenin bir yararı yok, ama bundan sonrası için keşke dememeye bak bence. Hayat bazı insanlar için ızdıraplarla doludur eğer gerçekten böyle bir sorun yaşıyorsanız sizin içinde hayat cizginiz yamulmuş demektir

Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

sen isteseydin sana ulaşamazdın iğrenc insanlar bide kıanamayın beni yazmış

12
    0 Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Ayrılabiliyorsan eşinden ayrıl. Yaşın genç zaten belli ki onu sevmiyorsun ileride gene aynı durumla karşılaşırsin. Sevmediğin biri ile birlikte olmaman gerekiyor.

2
    0 Yorumla
  • photocu
    photocu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

buna kimileri flört diyor.. evli kadın başka bir erkekle birlikte oluyor ama kocasını da çok seviyor bir yandan.. kocasıyla birlikte olurken acaba başka bir erkek daha olsa hayatında nasıl olurdu diye düşünüyor. Özellikle de aradığı özellikleri kocasında bulamayınca kendisine yakınlık gösteren erkeğe ilgi duymaya başlıyor.. bazı evli bayan arkadaşlarım var.. bazen bana aşırı yakınlık kurmaya çalışıyorlar.. ne oluyor diye sordum, bana açık açık bunları anlattı...

0
    0 Yorumla
  • meLoDrammm
    meLoDrammm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Eşinle daha çok ilgilenmeye çalış sonuçta o senin bir zamanlar aşık olduğun ve evlendiğin herifti o aşkı tekrar yakalamaya çalış ve Bu da senin elinde yaparsın sen

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • husso
    husso Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Başka birinden etkilenmen son derece insani bir durum ama, bu aynı zamanda eşini sevmediğin anlamaına da geliyor, yani başkasına aşık olabiliyorsan, o kişi ile birlikte ol ya da olma eşinden ayrılman gerek bence.

0
    0 Yorumla
  • Gozzdeee
    Gozzdeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl

Evliyken baskasina asik olmak hos dgil ama olduysan esine saygisizlik yapma git bosan ondan snr napicaksan yap bnde evliyim ama yanlis aska inaniym ama kimseyi kandirmanjn anlami yok esinede yazik bnce cok asiksan bosan derim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kıyamet alameti bunlar işte :O
    Başımıza taşlar yağacak,
    Cehennemde cayır cayır yanasın,
    etlerin liğme liğme doğransın,
    iliklerine kadar kızgın şişler sokulsun inşallah... Amin

Bu soruya anca böyle bir yorum geldi aklıma ama sabah sabah,
    kim ne yaparsa kendine yapar, bence en iyisi boşan sen kocandan, adamın boynuzlarını daha fazla parlattırma ve hayatını yaşamaya bak...

Geçmiş olsun.

0
    0 Yorumla
  • deli_bando
    deli_bando Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadin asik olmus size adam gibi bisey soruyo insan gibi cevap verin. asil size ayip madem gunah ve ahlaksiz bisey insan gibi anlatinda kadin anlasin. ayip size!!

2
    0 Yorumla
  • Buzlukalp
    Buzlukalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

keşke bu iradeni başlamadan önce de kullanabilseydin, olan olmuş aldatmışsın eşin bilmeli bence.. kınamıyorum her şey insanlar için ne yaşadıgını sen bilirsin ama yanlış mı yanlış, evlilikte bunlar olmamalı bence senin evliliğin bitmiş

0
    0 Yorumla
  • norajj
    norajj Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Şu anlayışlı yorum yapanlar kendi karıları kocaları yapsa böyle birşey bu kadar anlayışlı olurlarmıydı? Bırakın bunları ya, ahlaksızlığa lüzum yok. Niye evleniyonuz o zaman kardeşim, evlenip günahsız insanların da hayatlarını mahvediyosunuz.

0
    2 Yorumla
    • yumuksuzsucurta
      yumuksuzsucurta

@norajj katiliyorum

Yorumla
    • norajj
      norajj
      +1 yıl

Ya bir de normalmiş gibi kınamayın yazmış, sinirlendim :o

Yorumla
  • RaKıİçEnHaMsİ
    RaKıİçEnHaMsİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

hımmmm olabilir fakat eşini aldatma sakın eğer gerçekten mutsuzsan ve bu aşık olduğun kişi ile gerçekten mutlu olacaksan eşine söyle ayrılın sonuçta o da bir insan ve kimseyi aldatmaya hakkımız yok empati yap.

0
    0 Yorumla
  • braveheart11
    braveheart11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kendini bunun aşk olduğuna inandırma sakın. Bir anlık geçici bir heves olduğuna inandır kendini. Eşine çok büyük bir saygısızlık yapmış olursun yoksa. Yuvanı yıkmayı aklından bile geçirme asla. Allah yardımcın olsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol canım.

Yorumla
  • Devamını Gör (331)
Devamını Gör(376)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama başkasına aşık oldum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evliyim ama başkasına aşık oldum? 6 cevap verildi
Evliyim ama başkasına aşık oldum? 40 cevap verildi
Evliyim ama başkasına aşık oldum? 11 cevap verildi
Evliyim ama başkasına aşık oldum? 61 cevap verildi
Evliyim ve bir başkasına da aşık oldum? 13 cevap verildi
Evliyim ama başka birine aşığım? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayata yeniden gelseniz hangi kararları değiştirirdiniz, neleri aynı bırakırdınız?
  • Plan korkunç olsa bile, her şey plana göre gittiğinde neden kimse paniklemez?
  • Makyajın yasak olduğu şehirde yaşamak ister miydiniz?
  • İnsanlar neden biri saç rengini sorunca boya olduğunu gizliyor?
  • Fil desenli aynayı evinizde kullanır mıydınız?
  • Evinizde sürekli kırılan bir eşya var mı?
  • Sizce diş teli güzelliğe engel mi?
  • Celal Şengör'ün Anna Karenina hakkında söylediği söze katılıyor musunuz?
  • İzlediğiniz bir filmi başkasına izletirken ara sıra suratına bakar mısınız?
  • Anlık yapılan sürprizleri sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨