AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
277Cevap
sokaktaki köpekden bile acınası haldesin... allah görüyor ya sizde bulacaksınız belanızı
başka şeylere konstatre ol hayatta ondan başka erkeklerde var ve onlarada aşik olabilirsin
O da bitti. Aşk defteri kapandı benim için.
niye sadece bir kaç erkekden mi ibaret hayat sen o taniştiğin üç beş erkek için mi gelidn dünyaya
Hayat devam ediyor aşksız artık.
:) kesin kesin aşksizmiş iki gün sonra birine aşik oluncagöörcem ben seni
Esinle kucuk bir tatile cik istersen. Bu durum unutturabilir.
Tamam
Onda olani senin sevdigin taraflarinda aanki esindede varmis gibi dusun. Oninla daha cok vakit gecir.
kimse mutsuzlugun ustune mutluluk kuramaz değişir adres v. s telefon
Haklısın galiba
Keşke evlemmeseydim
sevmediğin biriyle evlenmen kötü olmuş zamanla sevgiye dönüşecektir gözünü dışarıdan sakın
Tamam
Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin der atalarımız
Doğru denişler
bence bu aşktan çok s.. ks ilişkisi. sana heyecan veriyor aşk zannediyosun ama yanlış yoldasın.
Cinsellik yaşanmadı
kadınlar her zman elindekiyle yetinmesini bilmiyorlar.. genelleme yapmayımd a çoğu diyebilirim.. ah bir elindekinle yetinmesini bilseniz mutluluğu dışarda aramasanız. çok daha güzel olabilir herşey.
Haklısın :(
evlılerde asık olur eşine ver butun ilgını unutursun
Tamam
senin ki de çok zormuş be tatlı hanfendi açık açık anlat ona anlaar herhalde eşeşk diil
Tamam
seni kınamaya geldim bu dünyada ne kadar insan görünümlü yaratık karaktersiz namussuz insanlar var demi.
Yeni evliysen yani birkaç yıllık tam bir şıllıksın ama yok evleneli çok olduysa insanlık hali derim olabilir eşini asla aldatma ayrıl.
Ulan bir gün Evlenicem ve İnadına Hiç bir Erkeler Konuşmicam Kocama yazık bee Acırım ben ona B:SFsakfjsakjdfhsajfsa
Önemli olan bir sevgilinle yattınmı iki kocan da sana bir kadınla yapsa ne yapardın ? Ve bunu o adama yapma boşanmayı dene göreceksin senle evlenmeyeck yemnle evlensin bende burdayım istediğini alacam
Kocana yazik değil mi ya adam oğrense katil olacak senin oturmamiş karakterin yüzünden bide hapis yatacak sonra kadına şiddet diyorlar bu kadar artmasının sebebi işte senin gibiler
Sen evlisin ve kocanın soyadını taşıyorsun senin her yaptığın hareket onun soyadına ailesine kişiliğini etkiler. başkasını seviyorsan medeni bir şekilde eşinden ayrıl evli olarak olmaz eşine yazık
Çok tehlikeli ve anlamsız bir sey yaptığın farkında mısın
iki kişi arasında kaldıysan 2. yi seç çünkü birinciyi gerçekten sevseydin ikinci olmazdı
burada takılan kızlarımızın ahlakını bozar bu soru biz bukadar rahat bir millet degiliz
ne demek kınamayın be sevmiş yukarda Allah var kızım bizim bişe dememize gerek yok !
Gerçekten size hayran kalıyorum nasıl bukadar iğrenç olabilıyonuz
Kocanda ne bulamadında diğer adama aşık oldun kocanın sana karşı bir eksiğimi vardı
Olur böyle vakalar. Zaman la geçer. Şimdilik kendini idare et
Geçer mi
Tabiki geçer. .. rahat ol.. biraz acı ceksende geçecek. ..
geçmiş olsun arayı kes bence yakısmaz bize dostum maalesef ki
Haklısın
kşke olmasaydım ama ne çare? :S
Anlamadım
haklı olmak istemezdim :S aşk fenadır. S
Kurtulursun neden kurtulamayasin... peki bu gizliligin sana verdiği bir heycan var mi?
Vicdanım rahat değil
Vicdani sormadim heycan duyuyomusun heycanli geliyo mu sana?
sağlık olsun da neden en başta erkekle görüştün ki demekki arayış içindeydin
Galiba
ee ne yapacan peki çoçuk var mı
Yok.
yuva yıkan adamdan da bayandan ilerisi için eş olmaz galiba iyice düşün eşinden ne farkı var
Buradaki bir cok tipin seni anlamasini bekleme. Yorumlari kafana takma
Tamam
yani Allah belanızı versin demek düşüyor bize de
lütfen sinirlenmeyin bayan
Haklısın.
Evlenirken ben başkasını da bulurum niyeti ile mi evlendin arkadaşım bu nasıl bir durumdur
Sözüm sana değil ama işte ben bu yüzden evlenmekten çok korkuyorum. Çünkü kimseye güvenemiyorsun
sizin gibi yanar dönerliler yüzünden evlenmek istemiyoruz len
Allah senin degil kocanin yardimcisi olsun sen zor ifla olursun
Dovuyomu kocan seni ilgisiz mi nasil yapiyosunz bnu ya?
Ulen nasil evlenecegiz sizin gibi insanlar yuzunden kadin erkege erkek kadina guvenemiyor
demek ki kocana aşık değilmişsin bu bunun göstergesi bundan sonra ne yapacağın sana kalmış
Niye evlendin başkasına bakabilecek aşık olucaksın? Kocana adama yazık aldatmışsın resmen !
Eşine haksızlık ediyorsun. Geceleri nasıl uyuyorsun? Bir an önce kurtul ondan
helalinle bir ömür birlikte olucagına harama göz dikmeyi tercih etmişsin sen yapıcak bişey yok
kocana yazık şimdi adamcağız sen rahat yaşa diye çalışıyodur da
Evli bir insanın gözü hala neden dışarıda oluyor anlamıyorum.
Y*rağa doymuyor bu ülkenin kadınlarıda ondan , yeminle 50 tane zenci y*rağı ver yine başka erkeklerin peşinde koşarlar. Yok bu ülkeden bir kadınla evlenilmez , aç doyumsuzlar.
Bir de erkeklere laf atıyorlar.
Cok zor unutamazsin :( sadece duygularini bastirabilirsin :( uzak durmasi icin senden onu kendinden sogut...
senin bu konuyu ozel olarak konuzanilir miyiz benmde bu konu soylemem gerekenler bar
burada konışsak. Bu soruyu sormak için açtım hesabı. Sonra kapatacağım.
benimki biraz evlilik icin ozeldi ya. s
Sen de kendini gizliye al konuşalım
ozelden yaz lutfenn evlilik hakknda konuscaz yaa?
lutfen ulasin banaaa
Burdan yazın
Kendin en iyisini bilirsin kalbinle aklını eşit şekilde değerlendir ve karar ver
Vazgeçeceğim ama zor olacak. Mantık bunu söylüyor.
Zor olucak birşey yok kim için ne yapacağına bağlı
Sizi ancak yatak paklar iyi bir şevişin doya doys bence
Ya sonra?
Zaten bunu sürekli yaparsanız usanır birbirinşzden kaçmaya çalışırsınoz ozamanda herşey biter yani şimdi ikinizde ateşlisiniz ndan syrılamıyosunuz yani
Anladım
kocanın hayatını hangi kararınla en az etkileyeceksin onu yapacaksın tabiki. te allah'ım
Bilmiyorum
Madem gözün dışarlarda ne diye evlendin o zaman? Senin gibileri gördükçe insan evlilikten soğuyor. Yazık...
Başka birine aşık olacaksan neden evliliği düşündün ki peki bundan eşinin haberi var o da başkasına aşık olsaydı ben yapardın?
Engelle ve hayatından tamamen çıkar sürekli eşinle zaman geçir ona aşık olmayı dene
Teşekkür ederim! :)
Rica ederim 😊
Bence normal bir şey. Kimsenin seni yadırgamaya ya da bir laf etmeye hakkı yok.
Y... k yokk al birini vur ötekine sendemi aynı yoldan geçtin.. Yaşından başından utan be.. Kadına doğru yolu göstermek yerine utanmadan birde madalya taksaydın.. İyi sen gidip kocanıda aldatırsın sorada kimse beni yargılayamaz de tüühh senin sıfatına be yazıklar olsun senş alan kocaya acırım
Olabiliyor maalesef bir hata yapmadan vazgeç yavaş yavaş olmaz birden kes iliskiyi
bu işin erkeği kadını yok. Sen onu aldatmışsın bu yüzden orospusun. O seni aldatsaydı o olurdu
bir de kadin cinayetlerini kinarlar al sana cinayet
Valla etme bulma dünyası Kovanda seni aldatır sorun yok
otur dusun eşınmı sevgılınmı kararsız olursan yıpranırsın
Evlilikten korkutuyosunu adamı şöyle şeyler yazarak yaa !!
Allah senin gibilerin belasını versin ne diyim:)
Sadece cinsellik yasayin sizde ask meşk olaylarına girmeyin
nerden biliyosun o kisinin seni başkasıyla aldatmıyacağını senin evli olduğunu bildiği halde böyle yapıyosa o kişiden sana Hayır gelmez kusura bakma
Ne kadarda kolay sevdik diyorsun ah canım ya kıyamam iyi iyi devam edin o zaman.
Bende de oldu bir evli bayanla aşık olduk devamı kaldın ya boş ver
Baska birini yani beni sec unuttururum sana onu canim
Boylelerini taslayin demisler kinamayi gec canim gecc
Bu kadar sert olma o da bir insan günah işleyebilir normal ama bu hatasından dönmesi gerek taşlamakta neymiş sen hiç hata yapmadın mı soruyu soran arkadaş hatalı ama cezasını vermek bize düşmez