Ayrılmak en doğru karar sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim 1 yıllık bi ilişkim var onu çok seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim seviyorum diyor ama ben çok güvenmiyorum ona yaşadıklarımızdan dolayı. Böyle benim çabalarımla ite kalka giden bi ilişkimiz var ama ben artık çok yoruldum.. Sürekli fedakarlık yapan taraf olmaktan bıktım. Ya küçük bi tartışmada bile hiç altta kalmaz hep üste çıkmaya çalışır. Tartışıp konuşmadığımız zamanlarda hep ben ilk adımı atarım ararım ama onun umrunda olmaz. Etrafıma bakıyorum herkes çok mutlu çok rahat ama ben kendimi paralıyorum hemde beni hiç haketmeyen biri için. Neden benim de olgun bi sevgilim yok demicem çünkü bu lafı söylemekten bıktım ne olursa olsun hiçbisey değişmiyo o yüzden ayrılmaya karar verdim. Buna pek cesaret edemiyodum çok sevdiğim için ama sevgi yetmiyo zaten onun sevdiğini de düşünmüyorum hergün ölmektense bi kere olurum daha iyi ama sonradan pişman olmaktan çok korkuyorum çünkü onu seviyorum özleyeceğimi de biliyorum ama ayrılmak en doğru karar sanırım. Sizce hemen ayrılmalı mıyım, bunu ona nasıl söylicem ve yeniden severmiyim onun yerini doldurabilecek biri çıkar mı karşıma gerçi ayrıldığım için pişman olsam da asla dönmicem çünkü bu ilişki beni çok yıprattı. Benim de mutlu olmaya hakkım var. Umarım en doğru kararı vermişimdir.
Ayrılmak en doğru karar sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?