bir senelik sevgilim var ve onu cok seviyorum, ama o artik onun beni sevmediğini düşünüyorum. sevdigini söylüyor ama inandirici degil. ondan nasıl vazgecebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılilla istediğin ruh halinde olması gerekmiyor ki karşındakinin yazmışsın inandırıcı değil 1 sene olmuş bu sürede inandırıcı olup olmadığını anlamadın mı? çok abartıosunuz bence kızlar olarak. bende bu sebepten ayrıldım ama haklı bir sebep değil bu onada dedim ama o senin gibi yaptı ayrıldı çok saçma gelio bana demekki asıl siz sevmıosunuz hemen ayrılıosunuz çünkü sonuçta erkek bırakmıo inandırıcı gelmiosa kendinide sorgulaman lazım nie bole oldu die erkek seviodur ama bazı sebeplerden dolayı sana ole geliodur. Kızla erkek arasındaki farkta bu bence kız hemen pes edio erkek sonuna kadar gidio. ...
05 Yorumla- +1 yıl
Oyle birsey degil ki. İnsan istiyor belli etmesini. ilgisiz bu. Ben 1 senedir hic bir erkekle konusmuyorum arkadas dost dediklerimle bile mesajlasmiyorum. Ama o okulda kizlarla icli disli
- +1 yıl
o zaman soğumuş senden malesef.
- +1 yıl
Sogumadim da diyor ayrilalim bitsin dedim bitirirsen seni oyle bir doverim ki ailen evde taniyamaz diyo
- +1 yıl
nerden buldun sende bunu yaw psikopat çıkmış.
- +1 yıl
Öldürür beni :D
En İyi Cevaplar
Ondan nasıl vazgeçerim demişsin. Ayrılmak istiyorsan vazgeçmek zor olmasa gerek. Ben artık senden olumlu bir sıcaklık duymuyorum ayrılmak istiyorum diyeceksin. Adam da sana küfür edecek masadan kalkacaksın evine geleceksin. Adam sürekli telefonu arayacak. Sen telefonu sessize alacaksın. Birkaç kez kapının önüne gelecek sonra birdaha yüzünü görmeyeceksin.
Al sana ayrılık!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleydim. Sevgilimi taparcasına seviyordum. Onun da beni sevdiğine inanıyordum ama tam olarak yüreğimde hissedemiyordum.. Bir güvensizlik vardı. Ayrılsam üzülürüm ama fazla üzülmem, bir başkasıyla görürsem kafayı yerim diye düşünüyordum. Ayrıldım ilk 1 hafta üzüldüm sonra geçti. Kimseyle görmedim duymadım ama görürsem duyarsam sadece biraz canım yanar o kadar. Ayrıl gitsin.. Kafanda soru işareti olmasın.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben onu eminimki gorurum baskasiyla. Ayni yerde otuyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşver, senden ayrıldıktan sonra hemen birisiyle çıkabilmen biriyse hiç zamanını öldürme. Biz de aynı yerde yaşıyoruz hiç duymadım görmedim kimseyle
- +1 yıl
Şu an pyle yorumlar geliyo ki furkani oldumek istiyorum :D
+1 yılerkekler sevgilerinek belli etmezer * yinede severlr canım..) seviyosan ayrılma benceh
01 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum cok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
Ayrilan sen olma hatayi yapan sen olma pişman olursun toparlayamazsin sen konus baskariyla flanda arkadas olarak ama baskalarinida tanı yani ayrilyorum flan derse bosluga düsmezsin böylece.
014 Yorumla- +1 yıl
Konusmak icin bir yer yok cok kiskanc sosyal ağlar kapandi onun sayesinde. İkimiz whatsapp i bile sildik sadece smsden birbirimizle konusalim diye. Onun yerinde olmak isteyen cok kisi var ama farkinda degil
- +1 yıl
Cus ya cok iyi ya ben ciktigim zaman ne faceisine bakardim ne watsbina buluştuğumda bile telefonuna bakmiyordum ama arada soruyordum bana anlatmadigin birsey var mi sonradan duyarsam kktu olur diye flan duyuncadabkotu oluyodu burnundan getiriyodum yani. Bu devirde bunlari yapabilen kiz bulmak zor.
- +1 yıl
Bitmemeli mi?
- +1 yıl
Ya biticekse bile sen ona deme bitirdim ayrildm diye sonra pisman olursun suclu durumuna sen dusersin ama on e sen ona bunu de ben bisey hissedemiyorum davranislarindan dolayi flan de iyi olmuyo flan de soyle baktin gene olmuyi umursama sende onu kizdircaknseyler yap kizarsa senindir kizmazsa coktan bitmistir :)
- +1 yıl
Hahah :) kizacagina eminim :))
- +1 yıl
Simdi furkan ben facebookumu aciyorum cok sıkıldım böyle dedim. Hayatim sen küfür mü yemek istiyosun illa? Dedi disari cikicam birazdan dedim sen iyi degilsin bana boyle seyler demezsin yine kim sana furkan seni sevmiyo dedi de inandin be sevgilim yapma soyle seyler dedi
- +1 yıl
Cok sukur ya iyi bisey diyen birii :D
- +1 yıl
İyi o zaman ya bunu bir erkek dediğine göre dogrudur :)
- +1 yıl
Seviyor diyorum ama aldatmaz diyemem cunku karakteri hakkinda bilgim yok tanimadan da bunun garantisini veremem ama şu an onemli olan seninle ilgili ne dusundugu aldatma konusu apayri bir kulvar aldatmak isteyenin onunde duramazsin zaten isterse yapar kimse engel olamaz kendine kalmis bir durum elinde bisey gelmez yani uzerinde cok düşünme bunun mutlu olmaya bak anı yasa düşünme.
- +1 yıl
Aldatmaz ya heralde yaomaz o kadar
ayrılırsın ve hayatına devam edersin. düşünsene hangisi daha iyi böyle birşeye devam edip mutsuz olmakmı yoksa vazgeçip birgün mutlu olmaya başlamak için bir fırsatmı
00 YorumlaErkekler hep böyledir, sevgi sözcükleri pek kullanmadığından size yapmacık geliyordur. Sizi sevmese neden devam etsin ki. Siz ona engel olmuş oluyorsunuz ayrılırdı başkasını bulurdu.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten iyiyiz artik konu kapandi
Sevsen ayrılmak istemezdin beynin sevdiğini düşünüyor sadece kalbin sevmiyor yani kafana yerleştir sevmeme düşüncesini
114 Yorumla- +1 yıl
1 senedir hatta daha uzun süredir ciktigim birini nasil sevmem? Alişmışım ben ona
- +1 yıl
Sevse ayrilmak istemem
- +1 yıl
Eskiden cok capkindi daha oncede taniyorum cikmadan once bana da laf atiyordu yolda gorunce. Eskisi gibi degilim falan diyo ama degismez bence
- +1 yıl
Peki :)
- +1 yıl
4 saat benden haber alamadi telefonum bozulmustu 48 kez aramis 128 mesaj atmis annemle konusmus ve okul cikisina gelip koyamet koparmisti sanirim bir kac gun konusmasak beni oldurur
- +1 yıl
Öyle mi :D
- +1 yıl
Sağolasin :D
Sevmedigine tam emin olduğun gün ayrıl mantık bunu emreder
03 Yorumla- +1 yıl
Emin olamiyorum ki. Cok sevdiğini soyluyor. Sevmesem direk ayrilirim. Ayrilmak yasak bize diyor. Ama sorun bu ki sadece diyor. İcraat yok belli etmiyor sevgisini
- +1 yıl
Oda dogru yani
millet sevgili bulamıyo sen 1 senedir ilişki yaşıyosun şimdi de kurtulmak istiyon. Madem öyle o zaman alavere-dalavere yapmaya gerek yok direk yüzüne söylüceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Söyledim zaten defalarca sevmiyosun diye. Farkli tepkiler veriyo. Ayrilalim istemiyorsan diyorum bak salak salak konusup sinirlendirme diyo
ayrılık mesajını ver her ne amacı varsa tek tek çıkar ortaya... çıkmazsa haklısın demektir yani artık seni sevmiyodur
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrilalim dedim ayrilmak yok ayrilik yasak dedi sorun kalkmadi
+1 yılvazgeçmek çozum degıl erkek senı sevdıgını ınandırıcı bı sekılde soleyemez zaten bu her erkek ıcın boledır
03 Yorumla- +1 yıl
Oda dogru tabi. Boyle devam etmek en iyisi mi
- +1 yıl
sana böle devam et ya da ayrıl dıyemem ama erkek böledır ben 3 sene bırıyle cıktım delı gıbı sevıyrdum ama ılk basta soledıgım senı sevıyorumlar gıbı olmuyordu bu ıstemsız yapılan bıse kendını uzme :)
- +1 yıl
Uzmemek mümkün degil
aynı şey bndede var nasıl olcak bu ya
11 Yorumla- +1 yıl
Üstelik sevgilim gercekten cok yakisikli. İstediği kizi elde edebilecek seviyede. Ama söyle bir gercekte var ki peşimden cok kostu. Hatta gecen gün bir kiz numarasini istediginde sevgilim var benim diyerek kizi tersledi. Yardimci olun ne yapicam
senı aldatmasını teşvik et senı aldatınca vazgecersın
03 Yorumla- +1 yıl
Ettim bir kez ama hiç orali olmadi. Tabi bundan 7 ay once..
- +1 yıl
Mantikli
sen bırakma idare et - aşağıdaki yorumlara dayanarak -
03 Yorumla- +1 yıl
Vazgecmemelimiyim?
- +1 yıl
Tesekkurler
Numaranı değiştir direkt.. Güven olmazsa ilişki yürümez.
09 Yorumla- +1 yıl
O bana güveniyor hata yapmadik bir sene boyunca hic. Ama sevdiğine emin degilim
- +1 yıl
Seni sevmesem burada işim ne diyor hep
- +1 yıl
Banell
- +1 yıl
Yuz yuze cok farkli zaten tam asik oyle. Bakip daliyo gozlerime bakiyo operken kokluyo falan
- +1 yıl
Of ya :(
sevmek her şey demek değildir. güven yoksa bir ilişki yürümez zaten ne kadar seversen sev.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmak can acitacakmis gibi geliyor. o olunca da olmuyor olmayincada olmuyor aklim ckkacak
- +1 yıl
Benden somra baskasoyla goriursem onu kafayi yerim
+1 yılsevdiğim kız benden ayrıldı ve bunalıma girdim ona belli etmesemde çok kötü hissediyorum doğru düzgün uyuyamıyor yemek yiyemiyorum offff...
00 Yorumla
+1 yılSevmek yeterli olmuyor onu karşına al açik açık söyle
01 Yorumla- +1 yıl
Soyledim kac kez
ismine yakışır bir harekette bulunuyorsun. bir insan bu kadar nick i ile uyumlu olmaz. bravo
10 Yorumlasevmedini hangi davranışıyla sana belli etti
08 Yorumla- +1 yıl
Mesela dün bir kiz buna mesaj atti sosyal ağdan ben cevap verdim soyledim ben sevgilisiyim ne oldu diye kiz bana dedi ki biliyorum sevgilisi olduğunu sevgiline sahip cik okulda hep bana bakiyor dedi sevgilime sordum ne demek oluyp bu diye yok oyle birsey dedi. Ustelik kiz sevgilimin numarasini istemis ama sevgilim vermemis hayir sevgilim var demis. Fakat furkan yani sevgilim cok capkindir vermemezlik yapacagini dusunmuyorum
- +1 yıl
Telefonunda bir tek kiz yok tabi aliler ayşe emirler ece degilse, ustelik sosyal ağlar viktigimiz gunden beri donuk
- +1 yıl
Bende var tabi o problem
- +1 yıl
o bende de var yok değil de :D hmm napabilrisin başka ama o doğruyu söylese bile sen güvenmedikten sonra yine inanmassın ki hep bir delil ararsın doğru mu yalan mı diye o yüzden güvenmeye çalış olmadı güvenemiyosan ayrıl yni şöyle doğru söyleyip söylemediğini öğrenceğin bir ortak arkadaş bul ya da
- +1 yıl
Doğrularini bile sorgular oldum
+1 yılsen tam bir aptalsın daha sevgilini tanıyamamışsın
06 Yorumla- +1 yıl
O kadar iyi taniyorum ki tahmin edemezsin
- +1 yıl
tanısan bunu düşünmezdin seni sevdiğini daha anlamıyon
- +1 yıl
Anlatamiyor. İlgisiz
- +1 yıl
bence sen artık anlamak istemiyorsun bunu onunla konuşmak yerine neden burada konuşuyn gidip onunla konuşmalısın adam akıllı
- +1 yıl
Kapatiyor konuyu surekli
- +1 yıl
ne dıyerek acıyorsun erkek belırlı bır zamandan sonra sıkılır aynı konudan her seferınde konuşmaktan zamana bırakmak her seyın ılacıdır
Kendince kuruntu yapıyor olabilirmisin?
02 Yorumla- +1 yıl
Olabiirim. Zaten surekli sen yine iyi degilsin. Kendine sorun yaratma kafanda. Seni kim dolduruyor hic anlamiyorum diyo
+1 yılNeden inandırıcı değil?
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki bende eksik olan birseyler var
- +1 yıl
ne gibi
Ayrılmak istediğini söyle direk
01 Yorumla- +1 yıl
Seni vururum dedi. Annen eve gelince seni taniyamaz dedi
Ayrılmak yerine konuşmayı denesen daha mantıklı
01 Yorumla- +1 yıl
Denedim ama hayir sacmaliypsun seviyorum diyo. Kurma kendi kendine sıkma canini diyo
seviyorum diyosa seviyodur.
01 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum diyenleri cok gördük
+1 yılseviyorsanız ayrılmayın acı çekersin
05 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyorum ama ya o sevmiyorsa?
- +1 yıl
seviyorki hala ilişkiniz devam ediyor
- +1 yıl
Onu tanisan eminimki boyle demezsin
- +1 yıl
yaşınız kaç?
- +1 yıl
18-19
yanıcaksın gızım demedi deme.
04 Yorumla- +1 yıl
Niye yanayim manyak misin
- +1 yıl
Degistiremem kimseyi
Baska birini bul ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Adilik yapamam
- +1 yıl
Hayir diyo sacmalama bitmiycek diyo ve bitirmek istemiyorum zaten. Sadece beni sevmedigini dusunuyorum
- +1 yıl
Sagol
Aptal hatun :)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?