Sevgilimi seviyorum ama ayrilmaliyim?

Öncelikle 11 aydır iliskimiz var ve söyle bi sorun var yaz geldi ve tatile gitti sıkmadım fazla yazıp meşgul etmek istemedim sonuçta tatilde yüzüyor ve arkadaşları var gece dışarıda ama geceleri eve geldinde yaziordu ve sohbetten cikiordu ve 2 hafta bu böyle devam etti en sonunda benim kendi yazlığımdan tuana aradı napiosun iyimisin die instagram hesabım sevgilimde olduğu için görmüş ve ve tartıştık bende dedimki o benim kardeşim gibi o bile arıyor sen aramiosun sonra işte düzeldi aramız aramaya başladı falan bi süre sonra gene aramamaya başladı ve söyle bir sorun var eskiden onu kiskandigimi belli edince mutlu olurdu şimdi belli edince abartma dio etmeyince yanlış anlio bi ikilem icerisindeyim bugünde konuşurken işte dedim napiosun falan hiç dedi takıldık iyi dedim dedi sen naptin bende arkadaslarimlaydim falan dedim sonra işte oyi dedi sonra onun arkadaslariyla ilgili konu açıldı bana dediki bizim grupta 11 erkek 3 kiziz dedi bende dedimki takilabilirsin ama ben sırf kardeşim gibi konuştuğum kız yüzünden tartistik bunu bana demen his değil falan sonra işte beni hiç takmio ojelerimi xok güzel falan dio bende sinirlendim açıkçası arkadaş ortamına girdikten sonra beni artık takmıyor ya da istedim sevgiyi alamıyorum eskiden askim bebegim derdi şimdi ise hiç bisey demiyor yok fazla yıliş yılış oluomusuz falan romantiklige gelemiomus onla konuşurken bisi yaziorim hemen cevap verip soh ettim cikior 2 dk falan sonra dönüp böyle yani aslında ayrılmak da istemiorum seviyorum ama bunu yapmam gerek bi ders alması hatasını anlaması gerek yardım edin
Sevgilimi seviyorum ama ayrilmaliyim?