Sevgilimi seviyorum ama ayrilmak istiyorum?

Sevgilimi gercekten cok seviyorum ilk gercekten asik oldugum kisi ve o da beni gercekten seviyo bunu biliyorum ama sosyal hayatima cok fazla karisiyo. Arkadaslarimla konusmami istemiyo cunku onlari sevmiyo onlar kotu bisey yapmamis bile olsa konusmami istemiyo. Ailem acisindan annem ve ablamdan nefret ediyo onlar hakkinda alayci konusuyo bu beni sinirlendiriyo ama konu ben olursam benim icin kendi ailesini silicegini biliyorum. Ama sosyal hayatima cok karisiyo arkadaslarimla bulusamiyorum mesajlasamiyorum instagramda fotograflarini bile begenemiyorum onlar mesaj atsa ben yerine sevgilim cevap veriyo konusamiyorum. Arkadaslarimla ilgili en ufak iyi birsey desem arkadaslarimi sevgilimden daha onde goruyomusum gibi davraniyo. Bende ikisininde yeri ayri. Bunu anlatmaya calissam bile trip aticagi icin aciklamiyorum cunku yine kendi bildigini yapicak. Boyle seyler yuzunden ayrilmak istiyorum ama onu gercekten seviyorum ve ayrilirsak baskasiyla sevgili olmasi ve ilerde evlenmesini hayal edince cok kotu hissediyorum hatta agliyorum. Benim icin gerekirsa arkadaslarini gerekirse ailesini siler bunu biliyorum. İliskide mutlu olmadigini soyluyo bana guvenmiyo ama ayrilmak istemiyo cunku gercekten seviyo ben seninle uzulmeye bile varim diyo. Onun icin okulumu degistirdim onun oldugu okula gittim ama arkadaslarimi cok ozluyorum bunu ona diyemiyorum. Okul bittikten sonra arkadaslar dagilcak kimse birbirini sormicak olarak dusunuyorum ayrilmak istemiyorum ama Şu an ki zamanda da onlarla zaman geciremiyorum. Onu kaybetme korkum cok fazla baska birisiyle beraber oldugunu hayal edince bile paramparca oluyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Sevgilimi seviyorum ama ayrilmak istiyorum?