Kizini aramayan babanin gunahi nedir?

Esimden aldstma sonucu axrildim. Konuyu merak edenler bir kac gun once actigim konuda okuyabilirler.
Fakat benden degil zamanla cocugundanda ayrilmis olacak tamamen diye cok Korkuyorum cunku haftada bir gun bes alti saat gormekle yetinebiliyor on aydir. Hala sanirim o rus kadinla birlikte. Ingilterede yasiyoruz.
Simdiye kadar erkek arkadasinda kaldigini soyledi Fakt ben okadinla kaldigini dusunuy. Kendine evde tuttu yeni daha yerlesmedi fakat okadinla oturursa diye korkuy cunku cocugumun haftada birde olsa o gunah yuvasina gitmesini istemiy. Belki kadini evden gonderir cocuk gelecehi gun ama dedim ya haftada bir gun bir kac saatligine aliyor. Izinli oldugu haftada izinli oldugunu isyerindeki bir arkadasindan ogrencegimi tahmin ettigi icin belkide mecburen ilgisiz baba suclamasi yememek icin cocuga ilerde anlatamaxim diye gelip ohafta iki gun aliyorsa kesin pazar gunu gelmiyor ya bir bahane uyduruyor ya da cocugun telefonlarina cikmiyor.
Simdiden bunu yapan baba ilerde okadindan bide cocugu olursa benim kizimi unutur diye cok korkuy.
Cocugun agladigini pskolojisini anlatmama ragmen bu hareketlerine devam ediyor.
Cocugum kizdigini dile getiriyor haklisin yaptigi dogru degil bende babani anlayamix tuhaf bir insan diyorum. Bu dedigim dogrumu diye bir yere danistim evet dediler.
Simdi sizce bu adamin gunahi nedir cocuguma ve bana yaptiklarini cekermi?
Onun akibeti o rusla sizce ne olur?
Cocugumun pskolojisinin nasil cok bozulmamasini onleyebilirim?
Tesekkur ederim herkese simdiden!!
Kizini aramayan babanin gunahi nedir?